Pokaż pełną wersje : Inne Niesamowity taniec
Alanus Lutinum
06-09-2008, 13:11
Otóż od jakiegoś czasu zainteresowałem się poppingiem, hip-hopem, breakdancem robotem itd. W każdym bądź razie ciężko przydzielić ten taniec do jakiegoś stylu. Opracowałem swoje własne ruchy i powstało mi się ino to http://www.youtube.com/watch?v=sw54X-xoMc4. Film nie jest dobrej jakości, nagrywany aparatem, bez dźwięku, liczy się sam taniec i ruchy. Jednak stać mnie na więcej, poczekajcie, aż nagram nowe filmy ;).
Drugi film: http://pl.youtube.com/watch?v=MRO7xsSSgAo.
Miłego oglądania.
Jak dla mnie dużo można o tym powiedzieć, ale napewno nie niesamowity.
Valariazz
06-09-2008, 13:36
ten drugi ziomek na tym filmie 100x lepszy :
http://www.youtube.com/watch?v=HSoVKUVOnfQ&feature=related
kthxbye
MikeRoyal
06-09-2008, 13:55
Niestety nic niesamowitego na tym filmie nie widać, poćwicz i dorośnij. Btw. ile Ty masz lat ? 11 ?
Alanus Lutinum
06-09-2008, 14:08
Niestety nic niesamowitego na tym filmie nie widać, poćwicz i dorośnij. Btw. ile Ty masz lat ? 11 ?
14 lat....
Niestety autor tematu ma 9 lat... Przed dodaniem filmu taki wiek widniał w jego profilu , po czym zmienił na 58 ^^ żałosne , dorośnij
Chodzi mi o to , że zmienianie wieku i podawanie się za kogoś innego jest żałosne.
Alanus Lutinum
06-09-2008, 14:28
Tak, mam 9 lat, dołączyłem do forum mając 6lat, a w tibię zacząłem grać mając 4lata, coś jeszcze? Temat zamienia się w kolejny offtop, który zamiast skupiać się na filmie i jego krytyce, skupia się na wieku autora. Nawet, jeśli miałbym te 9lat to co z tego? Możesz ze mną porozmawiać na poziomie i zdecydowanie lepiej prowadziłoby ci się tą konwersację, niż z jakimś 12-latkiem. Żałosne, dorośnij.
Wiek to nie wszystko napki, Wy dorośnijcie ;*
A czy to ważne, ile autor ma lat? Czy wiek ma jakiekolwiek znaczenie? Potrafi się poprawnie wypowiedzieć i to jest najważniejsze. Poza tym, ten temat nazywa się "Niesamowity taniec" a nie "Ile autor ma lat".
@topic
Niestety, na tym rodzaju tańca kompletnie się nie znam. Mogę powiedzieć tylko tyle, że coś już umiesz (ja tego nie potrafię zrobić) więc ćwicz, a może uda Ci się coś w przyszłości osiągnąć.
@edit
Troszkę za późno zabrałam się za pisanie tego posta.
Macko121
06-09-2008, 14:41
Czy to ważne ile ma lat? Przynajmniej nie robi dziesięciu błędów ortograficznych w jednym zdaniu, jak część z was ma w zwyczaju.
Co do filmu, ładnie ci to idzie, poćwicz trochę i czekam na następne twoje produkcje.
Cwicz, cwicz ! Moze za kilka lat wygrasz ,,szebanasta" edycje You Can Dance ::D
kthxbye
PWND! :O oczywiście taniec ten fenomenalnie wygląda w wykonaniu "profesjonalisty", sam chciałbym zacząć uczyć się takiego czegoś, aczkolwiek czas mi nie pozwala :<
JaSprite
06-09-2008, 17:43
Respekt dla młodego ze coś potrafi, a nie tylko kłapac ozorem albo trzymac dupe na krzesle
Imho powinniscie sie wszyscy (oczywiscie mowie o tych krytykujacych za jego wiek) zamknac. To co, ze ma 14 lat? Wedlug mnie przewyzsza swoim poziomem wiekszosc forum, do tego w takim wieku potrafi calkiem niezle sie ruszac. O ile nie przestanie cwiczyc to wroze mu calkiem swietlana przyszlosc, chociaz zupelnie nie znam sie na tym tancu. Wg mnie wyglada to calkiem niezle, szczegolnie, ze duzo czasu na trening to on w swoim zyciu jeszcze nie mial. Wszyscy, ktorzy odrzucaja go tylko i wylacznie za jego wiek powinni sie nad soba zastanowic.
@Topic
Cwicz, cwicz, cwicz, mam nadzieje, ze osiagniesz swoj cel. ;)
Dla mnie to wygląda bardziej jak padaczka niż taniec ;l(no offenz)
Niemniej gud lak jak ci sie to podoba.
Co do wieku - kogo to obchodzi, jak jest normalniejszy niz 80% forum?
Edit: liczę na jakieś filmiki z postępami...
Thar~
Jak poćwiczysz to może coś z tego będzie ;p Btw taniec bardzo podobny do electric boogie, który to jest ihmo bardzo efektowny. Macie tu filmik Kamila Kucharzewskiego, jak dla mnie mistrzostwo:http://pl.youtube.com/watch?v=CcsfL5rBDTI&feature=related
kthxbye
Łał... Też tak chcę.
@down
Co do ostatniego zdanie to przesadzasz, w niektórych przypadkach nawet faszerowanie sterydami wzrostu nic nie daje.
Dobrodziej
06-09-2008, 21:46
Chcesz krytyki to będziesz ja miał.
Nie nagrywaj więcej filmów bo robisz z siebie pośmiewisko, nic w tym tańcu Ci nie wychodzi. Beznadziejnie to wygląda a kumple z osiedla/bloku pewnie z Ciebie leja po całej lini. Nie pisz żebym nagrał lepsze bo ja ...!
Btw: Przestań palić cygara albo zacznij brać hormon wzrostu.
Alanus Lutinum
06-09-2008, 21:53
Chcesz krytyki to będziesz ja miał.
Nie nagrywaj więcej filmów bo robisz z siebie pośmiewisko, nic w tym tańcu Ci nie wychodzi. Beznadziejnie to wygląda a kumple z osiedla/bloku pewnie z Ciebie leja po całej lini. Nie pisz żebym nagrał lepsze bo ja ...!
Wikipedia - Krytyka – analiza i ocena dobrych i złych stron z punktu widzenia określonych wartości (np. praktycznych, etycznych, poznawczych, naukowych, estetycznych, poprawnych) jako niezbędny element myślenia.
Naprawdę głęboka krytyka.
Dobrodziej
06-09-2008, 21:56
To była krytyka twojej postaci
Owww .... no dzieciaku dajesz rade :p moze za kilka lat .... do pana dobrodzieja .... wiesz nie wiem ile masz lat ale zniszczyl Ci 14 latek poziomem iq ...
Anyway wrzuc tu swoja fotke tez sie posmiejmy z twoich wad :)
Alanus Lutinum
06-09-2008, 22:15
Niezaprzeczalnym faktem jest to, że film wyszedł mi fatalnie, niektóre momenty były rzeczywiście nienajlepsze (wręcz kompromitujące), w następnym filmie pokażę na co naprawdę mnie stać, czekajcie bo A.L. nadchodzi ;).
Jeżeli chodzi o mój wygląd, trzeba być optymistą. Wyglądam bardzo młodo, od wieku 10-11 lat nie zaszły we mnie duże zmiany, więc jestem trochę zacofany w rozwoju fizycznym, lecz jak patrzę na tych "dorosłych" to jednak wybieram bycie niskim i posiadaniem rozumu.
Bartholomew
06-09-2008, 22:16
14 lat?;d nie sądze.
jesli chodzi o taniec to nie bede mogl duzo powiedziec bo sie na tym nie znam a jakos szczegolnie mnie to nie ujelo. szczerze mowiac troche groteskowo to wyglada.
ale w sumie lepiej "tanczyc" niz grac w tibie, wiec gudlak.
-Wygladasz na 10 lat to fakt
-Nie znam sie jesli chodzi o taniec , mozliwe ze bylo to trudne do zrobienia i mozliwe tylko po 3 latach nauki. Mimo wszystko slabo to wyglada i nie ma szału.
-Nie potrzebnie starasz sie lansowac na inteligentnego dojrzalego czlowieka uwiezionego w ciele 10 latka FAIL ;(
PS: Jaki to ma zwiazek z Tibia ;D?
Filmik jest o tańcu, a prawie wszyscy komentują jego wiek. ;<
Pszykre i rzenójonce ;<
-Wygladasz na 10 lat to fakt
So what?
-Nie potrzebnie starasz sie lansowac na inteligentnego dojrzalego czlowieka uwiezionego w ciele 10 latka FAIL ;(
Ma 14 lat i wg mnie bardzo dobrze, ze stara sie przewyzszac swoim intelektem wiekszosc ludzi w swoim wieku. Nie powinnismy sie utwierdzac w przekonaniu, ze czternastolatek rowna sie idiota. Chlopak idzie w dobrym kierunku i bardzo dobrze.
Etan Marth
07-09-2008, 12:53
Stereotyp 14-latka robi swoje. Jak dla mnie twoje posty wygladaja na mądre, i dobrze, ze sie starasz zawyzyc poziom niz go obnizac.
Co do tanca, tez sie zapisuje na electro, dlatego nawet mi sie spodobalo. Jak na 14-lat to bardzo dobrze, lecz lepiej zapisz sie do jakiejs szkoly tanca. Mama dostrzegajac twoja pasje na pewno ci pozwoli i opłaci ksozta. A z zawodowym trenerem to nauczysz sie o wiele wiecej i lepiej ; )
Większość ruchów jest do kitu ale nie które są w miarę ciekawe... Takie pytanie: Zaplanowałeś to co tańczysz czy po prostu poleciałeś na żywioł? Pamiętaj, że warto najpierw przygotować małą choreografię. Trenuj a się okaże czy masz do tego żyłkę
Welorian
10-09-2008, 10:24
Tak, mam 9 lat, dołączyłem do forum mając 6lat, a w tibię zacząłem grać mając 4lata, coś jeszcze? Temat zamienia się w kolejny offtop, który zamiast skupiać się na filmie i jego krytyce, skupia się na wieku autora. Nawet, jeśli miałbym te 9lat to co z tego? Możesz ze mną porozmawiać na poziomie i zdecydowanie lepiej prowadziłoby ci się tą konwersację, niż z jakimś 12-latkiem. Żałosne, dorośnij.
i tym postem wam wszystkim dojebal ;] moze i ma 9 lat ale nie sadze patrzac na to jak sie wypowiada.
@topic
z poczatku wydawalo mi sie ze bedzie kijowy, lecz po kilku sekundach przypadl mi nawet do gustu, w szczegolnosci te... hmm jak to nazwac :p jacksonowe slajdy stopami :p
Czekefonda
10-09-2008, 10:47
co to mialo byc... ?
zrob cos na tym poziomie ( http://www.youtube.com/watch?v=dMH0bHeiRNg)
potem napisz.
kthxbye
co to mialo byc... ?
zrob cos na tym poziomie ( http://www.youtube.com/watch?v=dMH0bHeiRNg)
potem napisz.
kthxbye
Mam nadzieje, ze to ironia, bo jesli nie, to totalnie powinienes jebnac glowa w sciane. ;)
na forum od 3 lat...masz niby 14 wiec zaczales grac w tibie w wieku 11 lat lub nawet mniej ? o.o
fakt ze jest to wg. mnie mniej dziwne od tego jak 30+ latkowie graja w tibie...
btw szkoda ze nie wszyscy "14 latkowie ;)" nie wypowiadaja sie tak jak ty.
na forum od 3 lat...masz niby 14 wiec zaczales grac w tibie w wieku 11 lat lub nawet mniej ? o.o
fakt ze jest to wg. mnie mniej dziwne od tego jak 30+ latkowie graja w tibie...
btw szkoda ze nie wszyscy "14 latkowie ;)" nie wypowiadaja sie tak jak ty.
Ostatnio dzieci zaczynaja grac w Tibie juz w takim wieku, sam znam jakies 2 osoby, ktore w 4 klasie podstawowki (akurat 11 lat ;p) graly juz w Tibie. Takze jestem sklonny uwierzyc. xD
witmac44
10-09-2008, 17:18
Jak dla mnie to nic ciekawego lecz sam lepiej nie zrobię, miałeś tam jakąś muzyke czy z pamieci ? :D
So what?
Ma 14 lat i wg mnie bardzo dobrze, ze stara sie przewyzszac swoim intelektem wiekszosc ludzi w swoim wieku. Nie powinnismy sie utwierdzac w przekonaniu, ze czternastolatek rowna sie idiota. Chlopak idzie w dobrym kierunku i bardzo dobrze.
no stary na pewno ciebie przewyższa... naucz się interpretować tekst we właściwy sposób a nie pieprzysz farmazony.
@topic.
dosyć śmieszne ale fajnie że jesteś kreatywny :). GL. !
no stary na pewno ciebie przewyższa... naucz się interpretować tekst we właściwy sposób a nie pieprzysz farmazony.
Nie jest ciezko znalezc osobe, ktora mnie przewyzsza, mam niecale 170cm wzrostu. :(
Nie jest ciezko znalezc osobe, ktora mnie przewyzsza, mam niecale 170cm wzrostu. :(
no fajnie :D lubisz łapać za słowa to ci napisze dosadnie przewyższa intelektualnie.
Nie lapie za slowa, to taki zarcik byl.
Nie uwazam, zeby mnie przewyzszal, napisalem tylko, ze przewyzsza wiekszosc osob, ktore jada na niego TYLKO I WYLACZNIE ze wzgledu na jego wiek.
Albinute
12-09-2008, 21:51
Fajny Taniec
Trenuj Dalej wyrosniesz na profesjonaliste (:
Koles szacunek mnie najbardziej interesuje Robot ale nie umiem :/
Twoj taniec jest spoko 10/10
Nerfarien
12-09-2008, 22:15
Szacun, sam tancze chociaz inny taniec, chociaz Popping i Locking zawsze mnie ciekawily, moze kiedys troche poprobuje, moglbys na pw jakies tutki podeslac? ^^ Sam tancze melbourne shuffle(looknij na yt) pzdr i trzymaj tak dalej.
ZapodajMuze
12-09-2008, 22:20
kthxbye
Ja nie moge poprostu takiego debila na tym forum nie widzalem , koles pisze ze niedawno sie zainteresowal tancem , niezle tanczy a ty tutaj wyjezdzasz z parokrotnym mistrzem swiata . Mistrz swiata jest lepszy? No co ty kurwa nie powiesz , rece mi opadly.
Alanus Lutinum
12-09-2008, 22:42
Przygotowania do kolejnego filmu trwają. Coraz bardziej przykładam się do trenowania moich umiejętności tanecznych. Jedyne czego potrzebuję to odpowiednia piosenka. Jeżeli ktoś zna takowe kawałki to może mi napisać na PW. Piosenka powinna być w miarę szybka, lecz bez przesady (taka prędkość jak np. z filmików Kamila Kucharzewskiego), miła dla ucha no i dobra do tańczenia.
Mam nadzieję, że kolejny film jeszcze bardziej wam się spodoba.
HG$WWO$O.S.T.R.$PONO
13-09-2008, 01:33
gdybym ja mial w wieku 14 lat 1 metr 40 cemtymetrow?? to bym sie wsytdzil taki filmik pokazac publicznie -,-
Lord Wlodek
13-09-2008, 10:03
PURE OWNAGE.
xdd
Chłopcze słuchaj. Widać ze masz zapędy do tego, ale radze Ci dobrze... Potrenuj i dopiero wystawiaj filmy. Naprawdę.... Jeśli nie umiesz czegos robic perfekcyjnie to rob to ale tylko dla Siebie. Inni nie potrzebuja ogladać ciebie i smiac sie :o. Przyjmij to z honorem, i nie wystawiaj wiecej takich filmow
gdybym ja mial w wieku 14 lat 1 metr 40 cemtymetrow?? to bym sie wsytdzil taki filmik pokazac publicznie -,-
HAUEHAUU
OWNED
XDDD
filmik boskizartowalem HAEUHAEUHAUHEAUheuahsuahusehaUEhauehauhsuahsuAHSUe haushuahsUHSAUhsuaheuaehauhsuAHUHsuaHuaehauhsuaHsu AHuehuahsuaeuaheauhsuahuehaushauhuehaUshauhuaheuah suahsuahuehuahsuaheuae
Redaxius
13-09-2008, 17:26
@Up
Jeżeli nikt Ci nie powiedział bądź nie nauczył to do osiemnastego roku życia człowiek rośnie, a co za tym idzie za 4 lata może być wyższy od Ciebie więc nie rób z tego sensacji.
@Top
Nie znam się zbytnio na tańcu, ale jak dla mnie może być
HG$WWO$O.S.T.R.$PONO
13-09-2008, 20:39
,ale i tak filmik jest najgorszy
Przygotowania do kolejnego filmu trwają. Coraz bardziej przykładam się do trenowania moich umiejętności tanecznych. Jedyne czego potrzebuję to odpowiednia piosenka. Jeżeli ktoś zna takowe kawałki to może mi napisać na PW. Piosenka powinna być w miarę szybka, lecz bez przesady (taka prędkość jak np. z filmików Kamila Kucharzewskiego), miła dla ucha no i dobra do tańczenia.
Mam nadzieję, że kolejny film jeszcze bardziej wam się spodoba.
wez tego filmiku tu nie pokazuj prosze cie zacznij grac w tibie ,a nie jakies ch..... filmiki robisz
nawet tanczyc nie umiesz
Jorg Bruce
13-09-2008, 20:48
Myślę że ludziom którzy uważają że wiek autora jest śmieszny, nie może pomóc najlepszy psychiatra :\
Niektórzy 14-latkowie są mądrzejsi niż pr0 e3v3vasdvl 16 czy 17 latkowie..
@Film
Szacun dla autora, że to opublikował ;d
A ten ivul dens nawet fajny ;d
hujowy ten film ^_- ten juz jest lepszy
http://pl.youtube.com/watch?v=DpIAcRkbS6Q
Alanus Lutinum
14-09-2008, 21:43
Większość osób dających linki do filmików na youtuba, widocznie widziała coś ciekawego tylko na mikro ekraniku z komputera, a na zywo nie widzieli nic. Osoby które nie zapisują się do żadnych programów tanecznych są o wiele lepsze od tych które tam występują. Zazwyczaj uzyskują swoją sławę przez to, że jest to rzadki taniec i "ciężki do nauczenia się" oraz wyglądający dosyć efektywnie.
Jestem początkującym, mimo to dążę do ciągłego polepszania moich umejętności. Kolejna część efektów mojej pracy wyjdzie na świat w nadchodzącym tygodniu (podejrzewam, że poniedziałek-środa).
Szczur_Guardii
14-09-2008, 22:29
majac 1 metr 40 centymetrow nic nie osiagniesz
A co ma piernik do wiatraka (w tym wypadku wzrost do tanca)?
CzareKing
14-09-2008, 22:52
Po co do cholery pokazujesz ten film na tibijskim forum? Przeciez wiekszosc stad to kretyni i na pewno nie potrafia lepiej, czepiaja sie do twojego wieku chociaz to nie ma znaczenia, im wczesniej wezmiesz sie za cos tym wiecej w tym osiagniesz. Takie to slabe, ale moze przez to, ze nie slyszalem muzyki, w kazdym badz razie cwicz dalej, jestes jeszcze mlody, pewnie cos osiagniesz. Ale najwazniejsze to zebys przestal grac w Tibie, chyba ze potrafisz sie ograniczyc i znalezc czas na prywatne zycie i taniec.
Szczur_Guardii
15-09-2008, 00:22
i przestan palic to moze urosniesz
paffelek
15-09-2008, 15:33
Po pierwsze "roboty" to własnie poppin. Po drugie wymieniłes hip-hop, poppin i breakin, a ja tu widze tylko poppin. Izolacje ciała jak na 9 (?) lat masz niezłą, jeśli masz 14 lat to widziałem lepszych którzy się tym nie chwalą, ale to moje zdanie. W każdym razie jeśli interesujesz się też hip-hopem to zacznij ćwiczyć również to. Breakin'u Ci nie polecam, bo za kilka lat przy nieumiejętnym treningu może się to na Tobie źle odbić. Ale jesteś na niezłej drodze. Powodzenia.
Koks_Antoni
15-09-2008, 15:57
Ja sie na tym nie znam ale tanczyc kazdy moze :d
jak dla mnie TO (http://www.youtube.com/watch?v=JhWfYVlbeFA) jest mistrz !
Jorg Bruce
16-09-2008, 14:03
Takich jak Ty, powinno zabijac się już w zarodku :/
Większość osób dających linki do filmików na youtuba, widocznie widziała coś ciekawego tylko na mikro ekraniku z komputera, a na zywo nie widzieli nic. Osoby które nie zapisują się do żadnych programów tanecznych są o wiele lepsze od tych które tam występują. Zazwyczaj uzyskują swoją sławę przez to, że jest to rzadki taniec i "ciężki do nauczenia się" oraz wyglądający dosyć efektywnie.
Jestem początkującym, mimo to dążę do ciągłego polepszania moich umejętności. Kolejna część efektów mojej pracy wyjdzie na świat w nadchodzącym tygodniu (podejrzewam, że poniedziałek-środa).
Ale to jest podforum, w którym publikujemy/poruszamy filmy o tematyce tibijskiej. Jeżeli chcesz podzielić się zresztą społeczeństwa tibia.pl swym "niesamowitym tańcem", który takim nie jest to adminstratorzy forum.tibia.pl udostępnili nam, użytkownikom specjalną opcję, którym jest prowadzenie blogu, ale jeżeli chcesz być oryginalniejszym to chociaż skorzystaj z zakładki "HydePark", czy tam "Offtopic", bo osoba, która zagląda na te podforum szuka właśnie filmów, w którym główną rolę odgrywają tibijskie pixele, a nie 12 letnie pajace odgrywające makarenę na środku korytarza w swym mieszkaniu.
Jorg Bruce
16-09-2008, 20:57
Ale to jest podforum, w którym publikujemy/poruszamy filmy o tematyce tibijskiej. Jeżeli chcesz podzielić się zresztą społeczeństwa tibia.pl swym "niesamowitym tańcem", który takim nie jest to adminstratorzy forum.tibia.pl udostępnili nam, użytkownikom specjalną opcję, którym jest prowadzenie blogu, ale jeżeli chcesz być oryginalniejszym to chociaż skorzystaj z zakładki "HydePark", czy tam "Offtopic", bo osoba, która zagląda na te podforum szuka właśnie filmów, w którym główną rolę odgrywają tibijskie pixele, a nie 12 letnie pajace odgrywające makarenę na środku korytarza w swym mieszkaniu.
Jeśli dobrze zrozumiałem regulamin (a zrozumialem go zajebiscie dobrze) to za obrażanie jest ban, a słowo "pajac" do krytyki nie należy. A co do tego, to czasami przyda się tutaj coś innego, a nie tylko pro ivul łary i expienie .. ;\
Ps. nie bądz taki uber mondry,[ironia=on]bo z tylu Ci zabraknie[ironia=off] ;>
Alanus Lutinum
26-10-2008, 21:21
Dobra, jakoś niebardzo mi się chciało to robić wcześniej, zamiast po 2-3 dniach zrobić nowy film zrobiłem taki po miesiącu, no ale w końcu jest. Mam nadzieję, że ten SKRYTYKUJECIE, a nie zwyzywacie ;).
http://pl.youtube.com/watch?v=MRO7xsSSgAo
Kluska_ziom
26-10-2008, 21:55
1. nie podoba mi sie ta torba, i nie poscielone lozko
2. pij mleko, jedz ciasteczka bedziesz wielki
dobra atmosfera rozluzniona wiec teraz na powaznie
mi sie podobalo, mimo ze sie na tym nie znam, wiem ze tak bym nie porafil chocbym chcial :D
hehe zycze udanej kariery :P
aa btw ktora ty klasa xD ?
Hmmm.. Nawet nieźle. Ale muszę powiedzieć, że nie podoba mi się praca nóg. Góra dużo lepiej Ci idzie. Ale to kwestia wprawy i treningów. Poćwicz slideglidy, bo to najmniej mi się podobało ; ) Ale ogólnie good: )
Albinute
27-10-2008, 03:03
Duzo umiesz, wiec nie przestawaj trenowac a jak juz powiedzialem wyrosniesz na profesjonaliste.
Pozytywna nuta do filmiku z twoim tancem.
Pozatym tancem mozna trafic do serca kobiety wiec mozesz rowniez czerpac z tego pozytek :)
Good Luck w dalszym treningu.
Lilasmus
27-10-2008, 04:00
A czy to ważne, ile autor ma lat? Czy wiek ma jakiekolwiek znaczenie? Potrafi się poprawnie wypowiedzieć i to jest najważniejsze. Poza tym, ten temat nazywa się "Niesamowity taniec" a nie "Ile autor ma lat".
@topic
Niestety, na tym rodzaju tańca kompletnie się nie znam. Mogę powiedzieć tylko tyle, że coś już umiesz (ja tego nie potrafię zrobić) więc ćwicz, a może uda Ci się coś w przyszłości osiągnąć.
@edit
Troszkę za późno zabrałam się za pisanie tego posta.
DODAM OD SIEBIE TYLKO DWIE RZECZY:
1. Koleś potrafi pokazać facjatę nie jak coponiektóre "asioryę" odważne za kompem z forum
2. Podzielił się pasją, a wy go jedziecie za co? Za to, że chce coś oprócz lvlka w życiu osiągnąć ? To 9-cio latkowie nie mają prawa dążyć do czego i chwalić się tym ?
PS: Zmienił wiek przez takich głąbów jak wy ..
PS2: Dla inteligenta, który zaraz rzuci tekst typu "masz 10 lat" skierowany do mnie oświadczam, że nastolatkiem już nie jestem. Możecie się kłaniać, bo jeśli na podstawie wieku oceniacie ludzi to jestem guru dla was ...
w pewnych momentach wygladasz jak majkel dzekson;;
Jorg Bruce
27-10-2008, 15:46
Wg. mnie niektóre momenty były fajne, niektóre troche mniej. Ale masz to "coś" więc ćwicz ;) Good luck ;p
hahahaha...o co chodzi?
http://img73.imageshack.us/img73/6865/zaledkj4.png
Zadziałało normalnie i obejrzałem. ;p
Filmik nie najlepszy. Słabo ci idzie.
No ale jeśli tobie to się podoba to mi nic do tego.
Trochę mały jesteś i zero mięśni ... może urośniesz. ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.