Pokaż pełną wersje : Jutro Update??
Własnie przeczytalem na tibia.com że jutro o 9 rano wszystkie servery beda wyłonczone, być może jutro doczekamy sie długo oczekiwango updatu
Szatan-zg
04-12-2003, 18:32
On Friday, 5th December 09:00 CET all gameserves and the website will be offline for approximately one hour for important maintenance works.
Tłumacze:
W piątek 5 grudnia o 09:00 wszystkie servery gry i strona będą wyłączone na około 1godz w celu przeprowadzenia ważnych prac.
Nie wiem czy w godzinke by sie uwineli :P
Moze sie uwiną, chyba już wszystko przygotowali bo prace nad tym updatem trwły juz dosyc długo
kotomaniak
04-12-2003, 18:45
Fajnie by było. Bo oni muszą chcyba tylko wgrać zmiany na serwery i dać nowego klienta.
Jestem ciekawy czy jakby zmiany po update wymagaly zmiany klienta to czy np. jezeli ktos by gral dalej na obecnym kliencie to czy dostawal by czaszki za pekowanie i czy dotyczyly by go pozostale zmiany?
nawigator
04-12-2003, 18:58
nie wiem jak by to bylo ale moim zdaniem albo klijent by nie dzialal albo by bylo wszystko tylko ze w starszym wydaniu. ale byc moze to tylko prace po tym hacku co byl, bo przed hackiem nie bylo takich lagów i kicków wiec może zabrali sie za naprawienie tego (oby)
Dan the Automator
04-12-2003, 19:39
Jest temat w niusach, tam przełóżcie dyskusje.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.