Pokaż pełną wersje : Suicide Boys czy Ci nie żal ?
Suicide Boys czy Ci nie żal ?
- pekowania z ormowcami...
- hakowania filusha keyloggerem...
- pekowania przed ss...
- walczenia o dobro arcani...
- uzywania filusha botow...
- galithara...
- mass logow...
- grania na otsach...
- checi zabicia armatty
- eksmisji czarnuchow z serwera ( Damoon, Drocan itp itd.)
- ...
Szefie :)
07-09-2008, 10:05
ODP: NIE!
ostatni punkt - DONE
Gallanonim513
07-09-2008, 10:56
lol ale post hahaha, co chciales pokazac? jacy to kiedys zli chlopcy byli?
niby dlaczego mialoby nam byc zal? Teraz znajdujemy sie w lepszej pozycji niz wtedy ;)
niby dlaczego mialoby nam byc zal? Teraz znajdujemy sie w lepszej pozycji niz wtedy ;)
Kiedys mogliscie hakowac i korzystac z botow i takie tam i pytam czy tego wam nie jest żal...
lol????????????????????????????????????? mysle, ze niektorym (colmarowi, filushowi) zal galithara
Nie mieli dostępu do botów (poza jednym, który był do dupy). Nawet Ormowcy tego nie mają (poza speedhackiem i cracknietymi szitami) boty takie jak NSuite, OrmoSuite nie ujrzą światła dziennego jeszcze przez długi czas, bo porzuciłem ich pisanie.
Nie mieli dostępu do botów (poza jednym, który był do dupy). Nawet Ormowcy tego nie mają (poza speedhackiem i cracknietymi szitami) boty takie jak NSuite, OrmoSuite nie ujrzą światła dziennego jeszcze przez długi czas, bo porzuciłem ich pisanie.
No ale SB'ki to hakowali hakowali na duzo KK i huj teraz co ? juz taki galithar nie moze dac swojemu rilowi keya albo komus innemu niewiem albo ktos inny... żal
...
No, bany mają :)
Po arcanii chodziły swego czasu głosy o tym ze Galithar jakiemus swemu realowi dał keyloggera i okradł potem, żal mi go po prostu ja nie wiem jak można byc takim pstrokatym c w e l i k i e m :|
To był Avantox zdaje się, dał mu keyloggera i ojebałby go gdyby ktoś nie haknał go pare godzin wcześniej (równierz z SB).
Zwiedzam_Anal
07-09-2008, 18:17
Dupmen Knajt zALLLL
Gallanonim513
08-09-2008, 15:30
haha pamietam ta sytuacje z tego avantoxa dobra kasa poszla
Cienki-Bolek
08-09-2008, 16:01
- pekowania z ormowcami...
- hakowania filusha keyloggerem...
- pekowania przed ss...
- walczenia o dobro arcani...
- uzywania filusha botow...
- galithara...
- mass logow...
- grania na otsach...
- checi zabicia armatty
- ...
1)nie
2)nie
3)w huj
4)dobro xD?
5)nie
6)tak
7)troche
8)nie
9)Done.
Czemu robicie ze mnie temat glowny?:D zreszta piszcie co chcecie i tak mam na to wyjebane ;p puki co czekamy na game ower panie filush.
Spokojnie, będzie.
Tylko trochę się boje konsekwencji, no wiesz .. ten Acroma Angel.
Bracia_Zdunscy
08-09-2008, 17:40
1)nie
2)nie
3)w huj
4)dobro xD?
5)nie
6)tak
7)troche
8)nie
9)Done.
Czemu robicie ze mnie temat glowny?:D zreszta piszcie co chcecie i tak mam na to wyjebane ;p puki co czekamy na game ower panie filush.
Ok nie będzie nikt z Ciebie robił tematu głównego tylko napisz czy to prawda z Avantoxem... X(
Gallanonim513
08-09-2008, 20:23
no acroma wypowiedzial mocne slowa, nawet mnie ostrzegal aby filush sie pilnowal bo acroma ma ostrych kumpli na osiedlu!
Mlodzieniaszek
09-09-2008, 00:27
acroma fighter numer jeden, poczatek wojny kozak potem 4 miesiace "retired" i jak zaczelo IT wygrywac wrocil i straszy, jego mozg pracuje dzieki bocie, pewnie se wkreca ze ma "target all".
Thuygioshok
09-09-2008, 15:32
Aug 11 2008, 21:31:07 CEST Died at Level 179 by a vampirepewnie kick
Psychol69
09-09-2008, 21:40
Koledzy acroma jest bardzo słabej postury nie dość że waży tam koło 50 kg to ma ten 1.50 a po za tym kolegów to on raczej na pewno nie miał i nie ma tych „koksów” bodajże dlatego że całe życie spędził desce/komputerze tak acroma angel został wy botowany 95% ale do tego grał też innymi charami. Każdy kto zna acrome z rl wam powie ze to jest pionek nad pionkami taki ogryzek że mi czyści buty przed wyjściem na miasto.
Siemano tutaj Akrobatka Aniou bo wiesz zwolaj chlopakow bo mnie wlasnie ujebali k ?
Kogz : Gdzie cie dorwali
Akrobatka : W tibi
Kogz : o lol dobra zaraz przyjdziemy
Ten acroma to pro ivul mega mastah
hihhih
*2up
Nie wiesz, nie wypowiadaj sie.
Bracia_Zdunscy
10-09-2008, 23:40
*2up
Nie wiesz, nie wypowiadaj sie.
hehehehe pamietasz jak na zlocie dla acromy "wory" na twarz kładlismy ? :D
Notopeczek
10-09-2008, 23:42
- ...
clapek aka 50 groszy ??
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.