Pokaż pełną wersje : Gdzie exp 9k/h
SInGApOOre
07-09-2008, 11:58
Ahoi
Z nudów wziełem się za obliczanie z jakim expem k/h expia teraz najlepsi rookstayerzy w tibii wdlg ilosci expa dzielone na wyniki z pskonejotta.
I wyszlo mi 28 mln expa dzielone na 3042 godziny (crisne) = ponad 9k/h (?!)
Wesoly Rookstayer ma exp ~7k/h
Crisne by musial glupiego trola zabijac co dokladnie 8 sekund... Moze ktos cos wyjasnic albo ja cos zle robie..
@down
wiecej online = szybszy resp = wiecej nobow na respie
mniej online = wolniejszy resp = mniej nobow na respie
Z ciekawosci moge spytac gdzie taki exp?
@edit ;s widze ze masz free wiec mino hell albo ps cave u mnie na infernie na mino mam max 1.5k/h -.-' a na ps 3k ale nie 11
Mega_RobalXXL
07-09-2008, 12:11
A co za problem wbijać 9k/h takim levelem? Ja na 76 mam 8k/h bez problemów a Twoje obliczenia sa błędne Crisne ma coś około 11 k/h~ pragne dodać że Crisne jest z Celesty i to jest server Non-pvp i tam gra znacznie wiecej osob zatem resp jest znacznie szybszy. No i 120 lvl nie biega jak 30 hehe
Pozdrawiam
@Edit/Up
Trolle i Wolfy na premium area =]
@Edit 2
Mam free ale siedze na premium, pacc mi sie skonczył i tam zostałem.
@Edit3
I jeszcze pragne dodać że nie możesz patrzeć tylko i wyłącznie na pskonejott bo Wesoły Rookstayer znacznie wczesniej rozpoacza gre. Wesoły pierwszy wpis ma z marca 2006 (data powstania pskonejotta) a Crisne z czerwca 2007. Strona www.erig.net pokazuje ile dana osoba wbiła expa w dzień i Wesoły tam właśnie sie znajduje.
@up
jeden szczegół jak się pacc kończy a jeteś na pacc area to się pojawiasz w świątynii na facc
~7,5k expa na h jest na trollach na pacc area
Mega_RobalXXL
07-09-2008, 12:42
@up
Rotfl śmieszny jesteś nie wiesz to sie nie wypowiadaj.
http://img141.imageshack.us/img141/8600/rotflcv7.jpg
Ja na premium trollach mam 4.5k/h (zawsze i to kiedy sam tam jestem), a na prem wolfach czasem wyciągnę 6k.
Crisne by musial glupiego trola zabijac co dokladnie 8 sekund... Moze ktos cos wyjasnic albo ja cos zle robie..Chyba ze skillami 10/10.
Żeby nie było... 6/7k można też spokojnie wyciągnąć na FACCu.
Znam typówę (50+lv) co na facc bocąc wyciąga te 9k/h. Chodzi bodajże po zachodniej części wyspy, tzn. ps, szkielety, te snejki na dole..
Andrealfus
07-09-2008, 14:07
@up
jeden szczegół jak się pacc kończy a jeteś na pacc area to się pojawiasz w świątynii na facc
jeden szczegół. po skończeniu się pacc na rooku zostajesz na pacc area
SInGApOOre
07-09-2008, 14:45
Chyba ze skillami 10/10.
Żeby nie było... 6/7k można też spokojnie wyciągnąć na FACCu.
CHyba swiat inny niz Infera.. Moglbym prosic kogos o 2 filmiki? trole + wolfy na pacc gdzie niby 11k i wedlug ciebie 6-7k na free
@up
Jest udowodnione, że gdy PACC się skończy to zostajesz na Premium Arena (na rooku oczywiście)
CHyba swiat inny niz Infera.. Moglbym prosic kogos o 2 filmiki? trole + wolfy na pacc gdzie niby 11k i wedlug ciebie 6-7k na free
Ino mógłbym wykonać taki filmik, ale nie wiem, czy otrzymam zgodę na umieszczenie tego filmiku publicznie, by każdy mógł obejrzeć.
Jest udowodnione, że gdy PACC się skończy to zostajesz na Premium Arena (na rooku oczywiście)
I to nazywa się "bug abusing", za który można dostać bana.
@edit
Też bym prosił o jakiś filmik, bo o ile mi dobrze wiadomo to największy PGer na Silverze wyciąga ledwo 9k (już chyba wcześniej pisałem)..
Depeszowiec92
07-09-2008, 19:23
I to nazywa się "bug abusing", za który można dostać bana.
@edit
Też bym prosił o jakiś filmik, bo o ile mi dobrze wiadomo to największy PGer na Silverze wyciąga ledwo 9k (już chyba wcześniej pisałem)..
Wiesz co wątpię że to jest specjalnie nielegalne bo jeżeli po pacc tpują cie z pacc area na mainie do thais to czemu by nie zapomnieli o rooku, juz by to dawno zrobili żeby eliminować nieuczyciwych graczy
Gdy jesteś na Premium area i PACC tobie się skończy i masz free to lajtowo możesz zostać na Premium area, i to nie jest żaden de bug i za to nie można dostać bana ;)
Machiavell
09-09-2008, 14:21
Bo logicznie myśląc jeśli się rookstayerowi packa skończy to prędzej czy później musi on wrócić do banku i kase zanieść. Więc Cipsoft się nie przejął tym, że można tam posiedzieć tę chwilkę dłużej. W przypadku maina jakby nie tpowało to gracz by zanisił do depo na premy area i nie musiał nigdy wracać na facc area.
@up
a nie pomyslales ze mozna na MCku sobie wziac kase depo charem??
Zapytałem się na Tutor channelu o to. No i po dość długiej wymianie zdań (byli tacy, którzy też myśleli, że to bug abusing i tacy, którzy twierdzili, iż tak nie jest) doszliśmy do wniosku, że takie przebywanie na premium area jednak jest legalne i w ten sposób nie narusza się Tibia Rules. Aczkolwiek do tej pory sądziłem, że jest to łamanie zasad, więc wybaczcie mój błąd.
Pozostanie na PACCu jest legalne, ale GM/CM może Cie teleportowac do temple jesli bedzie mial zly dzien i nic mu nie zrobisz, bo teoretycznie ma takie prawo.
9k? 100+ lvlem na pustym respie przy full servie to mozna wbic na wolf/bugs nawet. Crisne bez bota, ktory marnuje kilka sqm w niektorych miejscach (chociaz i tak wiekszosc tibijczykow nie chodzi na skos przy schodach...) spokojnie moze osiagac 13k.
Mój best to 10,8k/h tyle, ze bez zbierania loota (wolf/troll ofc) i bylo AZ! 450 osob co nie zdarza sie czesto na Isarze ^^. Srednio wychodziło 8,5-9k.
(chociaz i tak wiekszosc tibijczykow nie chodzi na skos przy schodach...)
A ja jestem taki fajny, że chodzę, ha!
@robal
Account Status: Premium Account
Elitek70
22-09-2008, 22:15
Ja tez siedze na pacc arena na faccu i nie musze isc do banku bo moge np przezucic itemy przez rzeke, lognac depo charem i zaniesc ;] Ale niestety jak przyjdzie update to welcome in temple :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.