Pokaż pełną wersje : Uhy a poty
Mam knighta, i kumpla druta, a moje pytanie w związku z tym brzmi: Czy opłaca się kiedy idę gdzieś sam brać heale + mana poty, czy mana poty + Uhy (które mi da kumpel za free) na gorące sytuacje?
nie oplaca sie brac uhow dla knighta, lepiej wez manasy i health poty na ciezsze sytuacje, a manasy exure na szarozielonym puszczac
HobGoblin
07-09-2008, 15:43
czy mana poty + Uhy (które mi da kumpel za free) na gorące sytuacje?
To już nie ta tibia...
Bier poty :)
@Edit
Chyba że bydziesz łaził z tym drutem i on Cie bedzie uhał ;]
@Down
"o borze alesi ty mondry, terz hce naótrz mnje" ;o
DzymekofFurora
07-09-2008, 15:52
Update 8.1 wprowadziło do gry nowe potiony, co idzie z tym że UH'y są już nieużywane jak dawniej. Zależą one od magic lvla, jesli masz wybrac pomiedzy uhami a potami w ciemno bierz opcję drugą. PZdr
Update 8.1 wprowadziło do gry nowe potiony, co idzie z tym że UH'y są już nieużywane jak dawniej. Zależą one od magic lvla, jesli masz wybrac pomiedzy uhami a potami w ciemno bierz opcję drugą. PZdr
Rotfl, knightem tylko poty.
Mam knighta, i kumpla druta, a moje pytanie w związku z tym brzmi: Czy opłaca się kiedy idę gdzieś sam brać heale + mana poty, czy mana poty + Uhy (które mi da kumpel za free) na gorące sytuacje?
Wez potiony i uhy. Po update exh~ sie zmienil i mozesz jednoczesnie leczyc sie potionem i uhem ;P. Zawsze te 70~ hp wiecej sie uleczysz ^^
Wez potiony i uhy. Po update exh~ sie zmienil i mozesz jednoczesnie leczyc sie potionem i uhem ;P. Zawsze te 70~ hp wiecej sie uleczysz ^^
a to nie jest tak ze mozesz bic (np. vis/flam itp.) i leczyc sie naraz? gdzies tak slyszalem.
Zrywna_Szkapa
09-09-2008, 23:55
A nie łatwiej, żeby ten druid używał sio? rofl lmao i po problemie.
LarvaExotech
10-09-2008, 08:02
no wlasnie, jak to w sumie jest z uhami po update? oplaca sie ich uzywac np. do 50 poziomu jako "pomoc" w leczeniu sie potkami w awaryjnych sytuacjach? bo o ile wiem to cipsoft zniosl minimalny poziom leczenia z uha (250) - gdyby go zostawil to mysle ze sprawy mialyby sie znacznie lepiej: bylby nadal (po prostu mniejszy) popyt na uhy, a 49 ek mialby szanse wyleczyc sie w trudniejszych sytuacjach...
DzymekofFurora
10-09-2008, 16:25
@UP. Poty, poty, poty <poty> <znaki>
heale + mana poty ofc , uhy do dupy
A jeśli bym miał UH'y za free od kumpla, to opłaca się ich używać zamiast potów jeśli jestem pallem??
Czyli wogole sie juz nie oplaca robić uhow ???
A jak sie ma 6mlvl to po ile mnie gdzies bedzie uhalo ?
Zacharyss
18-10-2008, 08:29
Ja mam Palla, czy mi opłaca się brać Uhy zamiast Potków? Runy dostane za darmo
Ja mam Palla, czy mi opłaca się brać Uhy zamiast Potków? Runy dostane za darmo
Skoro za darmo.. to pal Uhy :)
PenDrive
19-10-2008, 16:33
Ja osobiście i na pewno wiele innych osób powie ze dla knighta poty dla druta i sorca uhy....
A ja powiem, że dla kiny poty, a dla magicznych czary.
\o/
Uhy sa teraz o dupe potrzebne..
Nie oplaca sie tego ani robic, ani uzywac...
Teraz to już chyba żaden knight nie używa Uh'ów. Zmniejszyły się zarobki Druidów z tych run...
*Carlsberg
21-10-2008, 11:13
no wlasnie, jak to w sumie jest z uhami po update? oplaca sie ich uzywac np. do 50 poziomu jako "pomoc" w leczeniu sie potkami w awaryjnych sytuacjach? bo o ile wiem to cipsoft zniosl minimalny poziom leczenia z uha (250) - gdyby go zostawil to mysle ze sprawy mialyby sie znacznie lepiej: bylby nadal (po prostu mniejszy) popyt na uhy, a 49 ek mialby szanse wyleczyc sie w trudniejszych sytuacjach...
Opłaca jako pomoc, ale nie na 50 lvlu, a później.
Teraz to już chyba żaden knight nie używa Uh'ów. Zmniejszyły się zarobki Druidów z tych run...
Ja zawsze mam ze sobą bp uhów...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.