Pokaż pełn± wersje : Folda
Sir Cinek
30-08-2003, 16:34
Mam knighta 18lvl skile 49/43 i mam pytanie co spotkam na foldzie i czy oplaca mi sie tam isc. I jesli oplaca sie mi tam isc to gdzie moge chodzic
z gory thx za odpowiedzi
na foldzie możesz spotkać od rata aż po fire elemental ale najczę¶ciej to orki minotaury i rotwormy, spotkasztam też troche orków worriorów ale nie opłaca się tam i¶ć z tym levelem
oplaca sie w jednym wypadku - z rana kiedy jest malo ludzi - moze slabe sa tam potworki - ale jest ich w miare duzo i mozna exspa narobic
moim dnaiem folda nie ejst taka super do¶ć dużo pk a do tego nie jest tyle expa co w kopalniach kazoo :P KAZO ROXX
Nie lubie Foldy.Bylem tam raz i wiecej nie ide. Jak juz na orki to do ork fortress :D
A i jezeli juz sie wybierasz to nie schodz na 3 lub 4 poziom poniewaz czychaja tam dialby a nizej nie wiem co bo mialem dyga i nie schodzilem
hehe diabły mi się wydaje że chodzi ci o fireemelentary a poniżej też s± chyba tlyko fireelementary bo je¶łi bylo by co¶ dobrego to był by o foldzie niezły rogłos że s± tam jakięs smoki albo cu¶ a to tylko fireelemntary
Moim zdaniem Folda to doskonałe miejsce do expowania. Mam sorca 24 lvl skille 19/23 i spokojnie sobie z badziewiem radze. S± duze skupiska potworów, głównie jednego gatunku i łatwo robić kółeczka, tak, że respawnuj± się wszystkie potworki z powrotem. Ogólnie lubie to miejsce...
no niestety PaKerzy tez lubia te miejsce
a exp i respawn jest tam aprawde znakomity
Sir Dzidek
31-08-2003, 18:10
a gdzie jest ta Folda?
sprawdz temat "Gdzie znajde same minotaury na mainie?" w dziale potwory
szukaj tam mojego postu z mapka na 1 stronie
Podobno w deep fibula można znale¶ć dragon lorda.
przepraszam ale temat dotyczy FOLDY [no chyba ze pomylily ci sie nazwy]
Chodz po gora 2poziomie foldy na nim znajdziesz trolle,spidery,minosy,i mino archera(trzeba miec klucz).
Do archera na foldzie nie trzeba miec klucza.
do jednego trzeba a do drugiego nie trzeba, zalezy ktorego mial na mysli :P
Oryginalnie dodany przez Yogi
przepraszam ale temat dotyczy FOLDY [no chyba ze pomylily ci sie nazwy]
Widocznie tak :P
Ognisty Drutek
08-06-2005, 15:23
Spoko na takim lev możesz i¶c na Folde. Na powierzchni morzesz tylko Yeti zabaczyć. W podziemiach to na -1 piętrze morzesz spokojnie expić/skillować. Na -3 morzesz się na Orca Worwolda i bh spotkać.
Ja tam expiłem baaaaardzo długo na tym piętrze gdzie orki zwykłe, spearmany,
warriory, slimy i roty. Ogólnie fajne miejsce tylko wieczorem dużo tam osób i dlatego PKuj± często, bo pojedyńcze, w±skie korytarze utrudniaj± ucieczkę.
Smalec Ziom
18-06-2005, 22:49
Co wy gadacie?!?! Folda jest znakomita! ja tam od 9 lvl zabijalem roty! Na twoim lvl mozesz juz spokojnie chodzic po calym pierwszym poziomie foldy i 2 tam gdzie sa orki! Warrior' ów tez pykniesz bez problemow!! i uwazaj na slimy, ale mniejsza grupke slimow i tak pokonasz!!
a gdzie jest ta Folda?
Masz 92 lvl (podpis) i nie wiesz gdzie jest Folda? To jakis zart?? 8o
Gromnjir
19-06-2005, 00:01
spokojnie? nie zawsze, czasem mozna spotkac Yeti ;d
Grundos'clubbaser
19-06-2005, 00:23
Masz 92 lvl (podpis) i nie wiesz gdzie jest Folda? To jakis zart?? 8o
To jaki¶ żart? Przecież to temat który umarł grubo rok temu ...
Scooby-Doo
19-06-2005, 00:25
Wedlug mnie to dobre miejsce do expa, jest tam niezbyt duzo osob i mozna zrobic lootbaga i wyslac go do miasta ze skrzynki na wzgorzu. A tak wogole to przeczytaj sobie poradnik z tej strony http://www.tibia.pl/index.php?i=3&t=329335
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.