Pokaż pełną wersje : exura vita i exura san
kamilekkkkkkk
08-09-2008, 20:04
od jakiego lvl moge już używać exure vite i exura san
bo na tych mniejszych lvl to strata many jest
HG$WWO$O.S.T.R.$PONO
08-09-2008, 20:32
lol sam sobie odpowiedziales na pytanie ktore ty zadales :D
exura vita - 20 lvl
exura san - 35 lvl, pacc..
Na każdym levelu to strata many ;) Używaj exury, jest najbardziej opłacalna.
ta, straci powiedzmy od demona 1k hp i exura ma sie leczyc? smieszne.
Wiadomo przecież, że wtedy uleczy się najlepszym czarem (exura san)... Chodzi po prostu o to, że kiedy tylko można, to trzeba leczyć się zwykłą exurą, bo jest najbardziej opłacalna (w przypadku każdej profesji).
takie głupie pytanie exura sie leczysz chyba jak lejesz cioty albo w trakcie a sanem jak lejesz cos lepszego :}
Aevolana
11-09-2008, 14:04
Hmmm czy mi sie wydaje czy jest coś takiego jak www.tibia.pl ? Albo ja jestem genialny albo kazdy normalny człowiek też umie z tego serwisu korzystać... coś mnie tknęło i sprawdziłęm w dziale "Magia" JEST! Mi się udało, ty też spróbuj ;)
exury san opyla sie od 50~ wczesniej rade daje exura/exura gran
exura vita dla palka od 35 lev sorc a po co mu:p hyba rze w trudnych sytulacjach od 30 druid to samo knight no comment exura;)
Buhahahhhah pwnd ! xD
Koles sobie zrobil temat for fun i sie tera z was ryje
Chyba kazdy glupi umie wejsc na tibia.pl i sprawdzic prawda?
Poza tym to logiczne, ze san jak cie bije cos typu dem <lol2> ;x
Gratz dla autora xd
Paralizze
15-11-2008, 14:59
exura vita dla palka od 35 lev sorc a po co mu:p hyba rze w trudnych sytulacjach od 30 druid to samo knight no comment exura;)
niema to jak poprawa humorku po szkole :)
Dojebałeś nieziemsko koleś uhsauhsuahushaushauhsa jebane analfabety do tego w wieku 10-13 <max> lat porażka w huj ...
WonszMilicyjny
17-11-2008, 13:37
niema to jak poprawa humorku po szkole :)
Dojebałeś nieziemsko koleś uhsauhsuahushaushauhsa jebane analfabety do tego w wieku 10-13 <max> lat porażka w huj ...
,,Yebane analfabety z akcentem na anal w wieku 13-15 lat <max> lat" pisze sie chuj* z tego co wiem =\ Ale to tak na marginesie.
@up
zobaczył pewnie na jakimś murze takie słowo a pewnie i tak nawet nie wie co ono znaczy bo skąd ma to wiedzieć xDD
@topic
-.- najlepiej w ogóle się nie lecz bo to już za późno...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.