Pokaż pełną wersje : Hakneli mnie?
Witam.Mam problem.Dzisiaj jak w każdy normalny dzień chciałem se pograć w tibie.Loguje sie wszystk ok i wybieram chara iii..wyskakuje mi male okienko z napisem:
This game just down
Please try again leter.
Sorki za nie 100% odwzorowanie tego.Co to jest?Czy to jakis hack?;(
aha i jeszcze powiem wam ze to bylo okolo 20-30 minut przed restartem servera do teraz :(Ja rozumiem jak sie serv restartuje,ale 0,5h przed?
Nikt Cię nie "chaknoł" B) Po prostu server (z przyczyn technicznych pewnie) musiał zostać wyłączony ;)
PS. Hakierzy z Białowieży :D
ZapodajMuze
09-09-2008, 10:32
Jak mnie wkurzaja takie debile , 20 sorc z guardii placze ,ze mu hackneli konto podczas save servera . Prosze cie ...
Lechista
09-09-2008, 11:38
The game is down. Kurwa jak myslisz co to moze znaczyc?? Czy to oznacza ze The account number and password is not correct? -,-
Witam.Mam problem.Dzisiaj jak w każdy normalny dzień chciałem se pograć w tibie.Loguje sie wszystk ok i wybieram chara iii..wyskakuje mi male okienko z napisem:
This game just down
Please try again leter.
Sorki za nie 100% odwzorowanie tego.Co to jest?Czy to jakis hack?;(
aha i jeszcze powiem wam ze to bylo okolo 20-30 minut przed restartem servera do teraz :(Ja rozumiem jak sie serv restartuje,ale 0,5h przed?
Hakneli Cie, bywa. To była grupa hakerow z Nowego Jorku.
w slupsku jest wiele szkol j. angielskiego. zapisz sie do jednej z nich, dobrze na tym wyjdziesz
Hakneli Cie, bywa. To była grupa hakerow z Nowego Jorku.
xD !
@topic
Po co te nerwy ludzie, to pewnie tylko prowokator...
Kuboszek
09-09-2008, 17:34
to jest po prostu Save server nikt cie nie "hacknoł"
Dzisiaj jak w każdy normalny dzień chciałem se pograć w tibie.
dzień bez tibi dniem straconym! ;( :baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.