Pokaż pełną wersje : Banshee Quest Log [fotka]
cfany_lis
09-09-2008, 12:16
Witam. Moze ktoś dla mnie wstawić screena z quest logiem od banshee questa bo nie wiem czy mam całego wykonanego ...
Jeśli nikt nie da, to później wstawię fotkę... A może wkleisz swój quest log i wtedy Ci powiem czy masz zrobione, co trzeba B)
Dwimenor
09-09-2008, 13:47
http://img166.imageshack.us/img166/3694/bansheede2.gif
"The final battle" to final room z nagrodami. Zadanie zostaje zakończone w momencie skorzystania z teleportu wyjściowego.
cfany_lis
09-09-2008, 19:18
Dzięki wielkie, juz wszystko wiem.
To może ja spytam od razu żeby nie zakładać tematu (ostatnio mi taki pytanie zaczęło wchodzić w nawyk :P). Od jakiego questu jest zakładka w quest logu "The White Raven Monastery" (oprócz family brooch)?
Alanus Lutinum
10-09-2008, 21:40
To może ja spytam od razu żeby nie zakładać tematu (ostatnio mi taki pytanie zaczęło wchodzić w nawyk :P). Od jakiego questu jest zakładka w quest logu "The White Raven Monastery" (oprócz family brooch)?
Jest ona z questu na Isle of the Kings. Ponieważ tam się znajduje ten zakon (monastery = zakon).
Jest ona z questu na Isle of the Kings. Ponieważ tam się znajduje ten zakon (monastery = zakon).
No tego to się akurat domyśliłem... Chodziło mi o nazwę tego questa a nie skąd jest ten quest. Niestety jestem taki, że lubie pójść na łatwiznę i zajrzeć do spoila ;p
PS. wiem co znaczy słowo "monastery" i nawet Cię zadziwię bo "raven" i "white" tez wiem ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.