Pokaż pełną wersje : Jaka profesja?
Witam.Jestem na island of destiny i nie wiem jaka profesje wybrać.
Chcę mieć radość z gry, kasy dużo być nie musi ale żeby wystarczało na podstawowe rzeczy (runki,poty,itd.)
Chciałbym w przyszłości dołaczyć do waru więc dobre pvp.
I jak daną profesją będzie mi się grało na hight levelu.
Konto będzie FACC (jeśli kupie PACCA to na baaaardzo wysokim levelu).
P.S.Odpowiedzi proszę uzasadniać!
Polecam Ci Knighta poniewaz zamierzasz grac przez dlugi czas na facc
Pallem musialbys kupowac rsy co bez pacca jest uciazliwe
Sorc/Druid sa to dobre profesje w PvP jednak jezeli chcesz grac na facc musialbys expic na dwarf guardach
Hmm... Jeżeli bez pacc to Knight lub pall. Knight na wary się nie nadaje moim zdaniem o/ Jak chcesz mieć radość z gry to wybierz Sorca lub druta, ale wtedy musisz kupić pacc.
Pzdr.
ja ci proponuje palka... na wysokich skillach jest mocny no i bije z daleka więc na swiatach pvp knighta ubijesz xD
DrudekxD
09-09-2008, 21:42
Knight zdecydowanie.Na faccu plakiem nie dasz rady,druidem bys musial expic na dwarfach tak jak sorkiem.Moze nie bedziesz dobry w pk i kasa nie bedzie leciec strumieniami ale ja bede gral knightem i jestem z tego dumny:cup:
Pall!
Gra się nim przyjemnie, również na facc. Na pewno nie będziesz się nim nudził expiąc na demonach :) A jest też dobry w pvp
Pall!
Na pewno nie będziesz się nim nudził expiąc na demonach :)
od kiedy demony są na facc ??? :o
pall/sorc wg mnie. gram aktualnie pallkiem i się gra spoko nie trzeba aż tak dużo skillować, dobry na pvp, nie trzeba się na niego aż tak wykosztowywać ( pomijając początek, na którym potrzebna jest kasa ) i tak wypasiście. z co rsów to znajdź sobie kolege na pacc który będzie ci sprowadzał spearki po 100 ( 100 ci wystarczy na bardzo długo ponieważ rsy są wytrzymałe ) ... bierz pallka :confused:
Już wybrałem palka.:lucznik:
Dzięki za wszystkie odpowiedzi.
Temat do zamknięcia!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.