PDA

Pokaż pełną wersje : Jaka profesja?

Teoniss
09-09-2008, 19:21
Witam.Jestem na island of destiny i nie wiem jaka profesje wybrać.
Chcę mieć radość z gry, kasy dużo być nie musi ale żeby wystarczało na podstawowe rzeczy (runki,poty,itd.)

Chciałbym w przyszłości dołaczyć do waru więc dobre pvp.

I jak daną profesją będzie mi się grało na hight levelu.

Konto będzie FACC (jeśli kupie PACCA to na baaaardzo wysokim levelu).

P.S.Odpowiedzi proszę uzasadniać!

Viscia
09-09-2008, 19:40
Polecam Ci Knighta poniewaz zamierzasz grac przez dlugi czas na facc
Pallem musialbys kupowac rsy co bez pacca jest uciazliwe
Sorc/Druid sa to dobre profesje w PvP jednak jezeli chcesz grac na facc musialbys expic na dwarf guardach

Buksed
09-09-2008, 19:42
Hmm... Jeżeli bez pacc to Knight lub pall. Knight na wary się nie nadaje moim zdaniem o/ Jak chcesz mieć radość z gry to wybierz Sorca lub druta, ale wtedy musisz kupić pacc.

Pzdr.

@Goku
09-09-2008, 20:31
ja ci proponuje palka... na wysokich skillach jest mocny no i bije z daleka więc na swiatach pvp knighta ubijesz xD

DrudekxD
09-09-2008, 21:42
Knight zdecydowanie.Na faccu plakiem nie dasz rady,druidem bys musial expic na dwarfach tak jak sorkiem.Moze nie bedziesz dobry w pk i kasa nie bedzie leciec strumieniami ale ja bede gral knightem i jestem z tego dumny:cup:

Satanik
09-09-2008, 21:43
Pall!
Gra się nim przyjemnie, również na facc. Na pewno nie będziesz się nim nudził expiąc na demonach :) A jest też dobry w pvp

Max_33
10-09-2008, 17:07
Pall!
Na pewno nie będziesz się nim nudził expiąc na demonach :)

od kiedy demony są na facc ??? :o

pall/sorc wg mnie. gram aktualnie pallkiem i się gra spoko nie trzeba aż tak dużo skillować, dobry na pvp, nie trzeba się na niego aż tak wykosztowywać ( pomijając początek, na którym potrzebna jest kasa ) i tak wypasiście. z co rsów to znajdź sobie kolege na pacc który będzie ci sprowadzał spearki po 100 ( 100 ci wystarczy na bardzo długo ponieważ rsy są wytrzymałe ) ... bierz pallka :confused:

Teoniss
10-09-2008, 20:02
Już wybrałem palka.:lucznik:
Dzięki za wszystkie odpowiedzi.

Temat do zamknięcia!