zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Cities Of Darkness - nowy fabularny mmorpg

JHolger
09-09-2008, 21:36
Zapraszam wszystkich do bliższego przyjrzenia się bardzo szybko rozwijającemu się projektowi, już niedługo pierwsze testy gry.

Zapraszamy na forum.

http://citiesofdarkness.pl/

Krótki opis:
Świat gry zawarty w naszym mmorpg jest światem opartym na kanwie olbrzymiej popularności literackiej odmiany fantasy - URBAN FANTASY i DARK FANTASY. Opowiada o życiu w post nuklearnym i post magicznym Londynie (i w dalszej kolejności innych miastach cienia) opanowanym przez różnorakiej maści mityczne stwory z przeszłości i przyszłości.
Wysoce rozwinięta fabuła przedstawiać będzie nowatorsko i barwnie opisany szkic życia w Londynie przedstawicieli czterech ras.
Sidhe (zwanych potocznie elfami), wampirów, wilkołaków i ludzi. Rasy te, to jedyne spośród gatunków, w które będzie mógł wcielić się gracz.

Lend
10-09-2008, 14:42
Będzie pewnie jak każda gra tego typu ... one się niczym praktycznie nie różnią :/ tylko tłem strony

Darke'en
12-09-2008, 14:56
Będzie pewnie jak każda gra tego typu ... one się niczym praktycznie nie różnią :/ tylko tłem strony

Ale trzeba przyznać, że... Tibia jest wyjątkowa. Jeszcze nigdy nie spotkałem się z taką grą, mam na myśli np. robienie run (wogóle się nie spotkałem!), światy PVP-enfo, ilością hackerów (lol) i naturalnie wymaganiami xD

@Top:
Gra jak gra, projekt jak projekt - wyjdzie, nie wyjdzie :)

PLague
12-09-2008, 18:46
Świat zapowiada się ciekawe, ciekawe, czy na innych płaszczyznach gra też taka będzie.

i post magicznymCo za bełkot.

maxen13
12-09-2008, 21:50
Ale trzeba przyznać, że... Tibia jest wyjątkowa. Jeszcze nigdy nie spotkałem się z taką grą, mam na myśli np. robienie run (wogóle się nie spotkałem!), światy PVP-enfo, ilością hackerów (lol) i naturalnie wymaganiami xD

Lepszej gry niż Tibja nie będzie! NEVER!

Hmm, Londyn? Stwory? Magiczne? Coś mi tu śmierdzi Hellgate London :P

JHolger
13-09-2008, 14:10
Lepszej gry niż Tibja nie będzie! NEVER!

Hmm, Londyn? Stwory? Magiczne? Coś mi tu śmierdzi Hellgate London :P

:) Londyn jest tylko pierwszym z miast w CoD, a wspomniany Hellgate raczej nic wspólnego z Paryżem nie ma który to będzie drugim z kolei miastem w CoD.