Pokaż pełną wersje : Kurczaki i Piórka
Cześć. Mam pytanie. otóż gdzie mogę znaleźć jakąś dobra respe kurczaków żeby nazbierać piórek? oczywiście chodzi mi o maina.
Z góry dziękuje;)
Patysiak
10-09-2008, 06:38
Wg mnie najlepszą miejscówką do zbierania piórek jest Northport. Jeśli tam będzie dużo ludzi to można też w Greenshore. Pozdrawiam.
oOoMiKooOo
10-09-2008, 08:13
Taaa... na Northport będzie najlepiej, tam dużo kurczaków i prawie nikogo nie ma ;)
Darke'en
10-09-2008, 16:41
Taaa... na Northport będzie najlepiej, tam dużo kurczaków i prawie nikogo nie ma ;)
Jeśli się ma szczęście ^^ Byłem tam dzisiaj i... 3 osoby ;/ Po około dwóch godzinach dwoje sobie poszło, a przyszedł inny :(
Najlepszym sposobem jest stworzenie nowego chara i zbieranie piórek na rooku - o wiele szybciej uzbierasz pożądaną ilość tam (łącznie z czasem poświęconym na wychodzenie) niż gdziekolwiek na mainie.
Wilvendeus
10-09-2008, 17:21
jak masz pacca to jest takie małe miasteczko na north od thais
jak masz pacca to jest takie małe miasteczko na north od thais
Greenshore nie jest czasem dla free account? ; )
Slythia popieram sam zebralem w 2 dni ponad 250 piorek na rooku ;p oczywiscie mam pacc ;p a za kase z innych mobow kupilem next ponad 100 ;p bardzo czesto sprzedaja na rooku 10gp = piorko ;p
Pozdrawiam Wasil xD
Slythia popieram sam zebralem w 2 dni ponad 250 piorek na rooku ;p oczywiscie mam pacc ;p a za kase z innych mobow kupilem next ponad 100 ;p bardzo czesto sprzedaja na rooku 10gp = piorko ;p
Pozdrawiam Wasil xD
Na bocie chyba..;p
Ale mimo wszystko rook najlepszy;]
Jak chcesz zbierać piórka na sprzedaż, to jest w tym mało sensu. Ja mam w dp 950 piórek, które leżą tam od pół roku (nie powiem, jak zdobyłem, ale chyba się domyślicie...), a sprzedać ich nie mogę, bo nie ma komu... nawet za 20gp each nikt nie bierze tego
Jak chcesz zbierać piórka na sprzedaż, to jest w tym mało sensu. Ja mam w dp 950 piórek, które leżą tam od pół roku (nie powiem, jak zdobyłem, ale chyba się domyślicie...), a sprzedać ich nie mogę, bo nie ma komu... nawet za 20gp each nikt nie bierze tego
Fiona na Edron kupi za 30gp ;]
Fiona na Edron kupi za 30gp ;]
:O KOCHAM CIE!
Northport, na zachód od Ab'Dendriel.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.