zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Rookstylerzy

Davi
10-09-2008, 19:04
Witam,
Mam takie pytanie ;P Gdzie jest najwiecej rookstylerow ? Gdzy chcialbym sobie owego zrobic a nie wiem gdzie jest ich duzo ;p Bo samemu to sie glopio gra.

pzdr

Veloire
10-09-2008, 19:12
Najwięcej to zdecydowanie na Antice i Isarze

Rocket Slayer
10-09-2008, 19:25
Witam,
Mam takie pytanie ;P Gdzie jest najwiecej rookstylerow ? Gdzy chcialbym sobie owego zrobic a nie wiem gdzie jest ich duzo ;p Bo samemu to sie glopio gra.

Co to "rookstyler"? "glopio? Sic! koleś naucz się pisać, dokształcaj się w tym kierunku a nie trać czasu na tą grę...

Młodzież przyszłością narodu? Ktoś coś mówił?

Rav
10-09-2008, 19:49
Co to "rookstyler"? "glopio? Sic! koleś naucz się pisać, dokształcaj się w tym kierunku a nie trać czasu na tą grę...

rookstayer to jest tylko umowie przyjeta "profesja" wiec nie placz Rocket Slayerze >.>

Mikes1
10-09-2008, 20:04
@ up
Rookstayer - tak. Rookstyler - nie.
Coś jeszcze? ^^

=eQQ=
10-09-2008, 20:35
Imho to tak jak kolega wyzej napisal, Isara/Antica, ale na Azurze tez dosc duzo mozna ich znalezc.

/ot

A ty co sie tak lansujesz, ostatnio nie udzielam sie na forum tylko staram sie je obserwowac, i widze ze strasznie cos komus chcesz udowodnic. Czepiasz sie nawet swoistej IMHO (podkreslam IMHO) elity, zapewne chcac zwrocic na siebie uwage. Nie tedy droga.

A jak juz tak sie probujesz wywyzszac, to najpierw sprawdz znaczenia niektorych skrotow/okreslen, bo te twoje 'sic!' (przepraszam, musze) ni w pizde ni w oko, w twojej wypowiedzi nie pasuje.

/jby

Rocket Slayer
10-09-2008, 20:46
A ty co sie tak lansujesz, ostatnio nie udzielam sie na forum tylko staram sie je obserwowac, i widze ze strasznie cos komus chcesz udowodnic. Lol, "lansuję" >.< Skoro tak "widzisz" to masz zły wzrok :)

Czepiasz sie nawet swoistej IMHO (podkreslam IMHO) elity, zapewne chcac zwrocic na siebie uwage. Nie tedy droga.
Rotfl! Niby jakiej elity? Nie "trzymam" z nikim, bo i po co?

A jak juz tak sie probujesz wywyzszac, to najpierw sprawdz znaczenia niektorych skrotow/okreslen, bo te twoje 'sic!' (przepraszam, musze) ni w pizde ni w oko, w twojej wypowiedzi nie pasuje.
A to już twoja opinia. Według mnie pasuje i możesz cmoknąć mojego psa w tyłek. Wywyższać się, a to dobre...

rookstayer to jest tylko umowie przyjeta "profesja" wiec nie placz Rocket Slayerze

Kolejny buntownik... umownie przyjęta? Shushuehsuehushue

Dziękuję wam za poprawę humoru pod koniec dnia.

DaimenPro
10-09-2008, 21:37
Na Isarze zostało mało aktywnych Rookstayerów.
Na Antice,Tanebra...tam jest teraz dużo.

@Down
Dostał bana za bota ale on mi coś tłumaczył że nie bocił...ble,ble już nie pamiętam dokładnie.
Ale ban związany z botem.

Ameriov
11-09-2008, 20:09
Rookstayerów na Isarze jest dużo w porównaniu do innych servów! Zawsze przynajmniej 1-2 jest przy kompie : o. Chyba, że do rookstayerów wliczasz boty no to fakt, gra mały odsetek z tego co kiedyś.

Btw. Nie wiesz za co Saharez tak rly bana dostał? Legalnie bocił czy poleciał random jak niektórzy co nie logali od 2 miechów?

Davi
11-09-2008, 21:44
Rookstayerów na Isarze jest dużo w porównaniu do innych servów! Zawsze przynajmniej 1-2 jest przy kompie : o. Chyba, że do rookstayerów wliczasz boty no to fakt, gra mały odsetek z tego co kiedyś.

Btw. Nie wiesz za co Saharez tak rly bana dostał? Legalnie bocił czy poleciał random jak niektórzy co nie logali od 2 miechów?

A na jakim swiecie rookstayer ma najwiekszy level ??

Ameriov
11-09-2008, 21:59
Na Premii ofc. =o Ale mi nie można ufać, sprawdz rookstat.com

Ah, a Tobie drogi Rookstylerze osobiście polecam grać na Azurze lub Elysii, znajdziesz tam wielu kolegów podobnych do siebie.

@Daimen
Eh, no to kolejny Vamp wylatuje... I jak tu mieć najlepsza gildie bez botterów?

caveki
11-09-2008, 23:02
Jak patrze tak na to forum to mi się płakać chcę...
Kiedyś było normalne a teraz?
12 latki nic nie wiedzące na temat kłócące się z każdym wyzywające wszystkich... i do czego to prowadzi... wole iść na dwór niż czytać te wasze brednie ;s
Mówię to do 90% forum...

me~

Cygan Slejter
12-09-2008, 09:29
Zapraszam na Guardie :)
Zawsze ktoś jest z rookstayerów

Niezbawiony
12-09-2008, 18:16
rookstayer to nie jest jedna nazwa tez jest rookstyler na tym forum jest nawet o tym temat rookagard styl
topic:
strona "www.rookstat.com" napewno pomoze ale jak nie chcesz na nia wchodzic nie wchodz

Rocket Slayer
12-09-2008, 18:35
rookstayer to nie jest jedna nazwa tez jest rookstyler na tym forum jest nawet o tym temat rookagard styl
topic:
strona "www.rookstat.com" napewno pomoze ale jak nie chcesz na nia wchodzic nie wchodz

Ale ty gópi jesteś. Jest tylko Rookstayer, reszta to wymysły polaczkuf.

Rookagard styl? Que?

Binder
12-09-2008, 19:13
Rocket nie dogaduj wszystkim :<

Erverse
12-09-2008, 19:36
@Zabójca Rakiet
Skąd wiesz ze nazwe Rook Styler wymyslil polaczek? Wg Ciebie nazwa Rookstayer wziela sie pewnie od "gmuf"?

Sorkz za offtop. Hail

Rocket Slayer
12-09-2008, 20:57
@Zabójca Rakiet
Skąd wiesz ze nazwe Rook Styler wymyslil polaczek?

Gracze z Polski są znani z wymyślania nowych słów w języku polskim i angielskim przez nieznajomość tegoż języka.

Rookstayer wziela sie pewnie od "gmuf"?
Nie

Rocket nie dogaduj wszystkim :<
Poskarż się mamie. Naucz się nie offtopować, to nie boli.

@topic

Nie polecam Candii

Binder
13-09-2008, 14:19
Poskarż się mamie. Naucz się nie offtopować, to nie boli.

A niby Ty nie offtopujesz? Cała strona tematu jest zalana Twoimi nic wnoszącymi postami, widze że nie dasz sobie nic powiedzieć, myślisz że tylko Ty masz racje :o

Topic: Graj na Isarze, jest tam dużo ROOKSTAYER'ów :)

Terraxis
13-09-2008, 14:31
Rocket Slayer

Nic nie wnosisz do tematu tymi głupimy postami...

#Up
Racja.

#Top
Isara
Możesz też na Antice :)

Rocket Slayer
13-09-2008, 15:11
A niby Ty nie offtopujesz? Cała strona tematu jest zalana Twoimi nic wnoszącymi postami, widze że nie dasz sobie nic powiedzieć, myślisz że tylko Ty masz racje :o
Dam sobie "powiedzieć" pod warunkiem, że wypowiedź będzie mądra.

Rocket Slayer
Nic nie wnosisz do tematu tymi głupimy postami...

Głupimy albo się wygłupimy...

Nie łaska przeczytać cały komentarz moi wy dwaj frustraci?

@again topic

Spróbuj na Securze, tam są ciekawi gracze.

@DOWN

LOL

skultis
15-09-2008, 14:42
UP: Hahaha xD

Topic:
Polecam Antice, jest tam dużo aktywnuch rookstayer'ów :)

Koks_Antoni
15-09-2008, 15:42
chodź na pandorie pogramy razem ;) mój nick "przespalem koniec swiata"

skultis
15-09-2008, 16:17
Rocket Slaieże jesteś naprawde dziwny wszystkich się czepiasz może popatrz na siebie ? :<

Didav
15-09-2008, 16:42
Dość dużo rookstayerów jest na Valorii, jednak wiekszość z nich to boty;(

Rocket Slaieże
piszę się "Rocket Slayerze"

@down

Grałem na Valori dość długi czas, ale to w tym roku, tyle botów przybyło :/

Rocket Slayer
15-09-2008, 17:55
Rocket Slayer ty jestes naprawde ostro pojebanym dzieckiem ktore dokucza innym na forum chcac byc fajnym, jezzi i cool w oczach innych ;;;
Poskarż się mamie. Pogadamy, gdy dorośniesz.

chodź na pandorie pogramy razem ;) mój nick "przespalem koniec swiata"
Ale nick o.o

Rocket Slaieże jesteś naprawde dziwny wszystkich się czepiasz może popatrz na siebie ? :<
1. Naucz się pisać
2. Patrzę na siebię i przed siebię :)
3. Nie obchodzi mnie to, że w oczach dzieci, które nie mogą przyjąć krytyki jestem - jak to określiłeś - dziwny

Didav, a gdzie ich nie ma? :S

alambish
15-09-2008, 17:57
Ja też się wypowiem, a co!

Umm... nie wiem gdzie jest najwięcej Rookstayerów (bo szczerze powiedziawszy stolec mnie to obchodzi). Wiem jedno, na Trimerze jestem ja (albo byłam...) -> to powinien być dość przekonywujący argument :P
~żartuję

A tak na poważnie, to przydałby się jakiś normalny, znający polski i angielski (w miarę dobrze) Rookstayer na Trimerze, bo jestem znudzona :/

Btw: przepraszam za lekkie odstępstwo od tematu.

Madasaki
15-09-2008, 18:04
@Rocket Slayer
:)Nie wiem czemu się ciebie czepiają mi jakoś nie przeskadzasz :)

Rocket Slayer
15-09-2008, 18:13
Tak poważnie, duża część graczy na Rooku, którzy osiągnęli 30 poziom lub wyższy zrobiło to za pomocą bota w małym lub dużym stopniu. Takich osób nie interesuje rozwiązanie tajemnic. Ciężko jest dobrać odpowiedni serwer gdyż trzeba by było poprowadzić rozpoznanie.

Anitaaa
15-09-2008, 18:17
Madasaki.~
Bo Cię jeszcze nie opi*przył. :D <żart>

Rocket Slayer.~
W innym temacie ochrzaniłeś mnie za offtop a sam to robisz. o! (mam na myśli post wcześniejszy)

Topic.~
Zastanawiam się czemu on jeszcze istnieje, ale odpowiem żeby off. nie było :p
Aby się przekonać gdzie jest najwięcej Rookstayer'ów polecam stronę www.rookstat.com. Na moim świecie (czyt. Amera) nie ma zbyt dużo Rookstayer'ów grających regularnie, aczkolwiek jest to świat dość przeludniony jeśli chodzi o lvl'e 15-25, dlatego go odradzam.

@topic
Nie sugeruj się rookstatem gdyż mnóstwo botterów znajduje się na liście, pytaj znajomych, zrób "wywiad"

Może i jest dużo botter'ów, ale przynajmniej mógłby się zorientować w ilości graczy na danym servie.

bros
15-09-2008, 19:23
@Rocket Slayer
Robisz tu największe halo, mając najmniej oleju w głowie ... twoje wypowiedzi są kompletnie pozbawione jakiegokolwiek sensu, bezprzyczyny każdego po kolei wyzywasz i fochy strzelasz jak niemowle w kołysce, które niedowidzi swojej mamusi, mówisz ludziom ażeby dorośli - pierw sam się pochwal swoim wiekiem.

@Co do tematu to polecam jeszcze Kyre ;)

Rocket Slayer
15-09-2008, 20:00
@Rocket Slayer
Robisz tu największe halo, mając najmniej oleju w głowie ... twoje wypowiedzi są kompletnie pozbawione jakiegokolwiek sensu, bezprzyczyny każdego po kolei wyzywasz i fochy strzelasz jak niemowle w kołysce, które niedowidzi swojej mamusi, mówisz ludziom ażeby dorośli - pierw sam się pochwal swoim wiekiem.

1. O jakie "halo" ci chodzi?
2. Dlaczego uważasz, że nie mają sensu? Podaj przykłady (nie cytuj ironii/sarkazmów)
3. Ja nie wyzywam! Lol, wróc do podstawówki...
4. Strzelam fochy? >.< to ci dobre...
5. Chodzi mi o dojrzałość psychiczną nie fizyczną... aż taki płytki nie jestem!

"Halo" robicie wy komentując moje poczynania w ten sposób (jakaś aluzja do mass mediów?)

@topic
Nie sugeruj się rookstatem gdyż mnóstwo botterów znajduje się na liście, pytaj znajomych, zrób "wywiad"

Nie róbcie z siebie moich fanów/antyfanów proszę bo to naprawdę jest męczące jak mi zarzucacie jedno i to samo - serio - czy to poprzez bluzgi czy złe zrozumienia wypowiedzi...

Zastanawiam się czemu on jeszcze istnieje
Ja też

Madasaki.~
Bo Cię jeszcze nie opi*przył. :D <żart>
amajgat

@Rocket Slayer
Nie wiem czemu się ciebie czepiają mi jakoś nie przeskadzasz

Miło mi to słyszeć lecz naprawdę, to nie jest dla mnie ważne :P (czyt podpis)

Mój offtop w tym temacie się kończy gdyż to mija się z moim celem. Wiele osób "odetchnei z ulgą" lub wręcz napisze "SHUEshueshue wreszcie! Leave nob plx!". Mam to gdzieś. Macie do mnie żal? Piszcie w moim temacie (link w podpisie). Tutaj jedynie prowokuję do offtopów (tego nie chciałem).

3mcie się ciepło, wracam do mojej ulubionej rachunkowości przedsiębiorstw =/

RookeR
15-09-2008, 20:41
@up

Czyżbyś się poddał? Czy "nupki"* z tobą zwycięrzyły? Mam nadzieje że nie, bo nie będzie już tutaj tak śmiechowo =d.

* Nupki - Rokcet tylko takich ludzi krytykował. Z reguły czepia się o:
- ortografie
- głupote
- emoikonki/kolorowe teksty itp (uwierzcie takie badziewia w nadmiarze wkurzają =])
- wszechobecne noobostwo

@topic:

Jak już wspomniano www.rookstat.com tam sprawdzisz ile jest ogólnie rookstayerów. Niestey to tylko "teoria". Aby sprawdzić ilu jest normalnych musisz:
a) pogadać na każdym serwie
b) popytać ludzi na forum (z rl kumpli itp)

Ja osobiście Ci odrazam Candie ponieważ:

1. Botterzy (prawie wszyscy)
2. Pseudo rookstayerzy
3. Rookstayerzy Br (Sux! Nie potrafią pisać nawet po "ingliszu")
4. Mało 'normalnych' ludzi tam gra.
5. Tak zwani "wielbiciele" - kolesie (z reguły 10-12 lat) lubiący Cię bo masz XX level, czekający na jakieś free item's itp.

Jak chcesz coś więcej wiedzieć o Candi (która ma swoje uroki czasami, w pozytywnym słowa znaczeniu) pisz na PW.

Pozdrawiam =]

skultis
16-09-2008, 20:39
róket slaieże ja jestem Twoim fanem :<

PS: Dasz autograf ? :o

ErAgOg
16-09-2008, 21:28
Weźcie się kurwa wszyscy zamknijcie, plx.

Toriyoshu
16-09-2008, 22:56
dziwie sie ze jeszcze nikt nie napisal "jaki serv wybrac do roka pvp albo non-pvp, bo mnie jeszcze pikej zabije" hahaha

@topic polecam antice
a na securze zaledwie garstka ich gra a z reszta ja nic pewnie i tak nie wiem ...

Hakuoh
16-09-2008, 23:43
Autor grzecznie się pyta który serwer, a tu półtorej strony offtopu. ^^'
Odradzam Calmerę.

Madasaki
18-09-2008, 12:05
Candia Candia i jeszcze raz Candia

Tas
18-09-2008, 12:12
Po pierwsze naucz się pisać :=]

A tak na serio to na Antice ci nie polecam gdyż tu rzeczywiście jest dużo Rookstayerów..

Isara też nie bo to jużznoobiony Serv

Candia zakolejkowany

Idz na Askare B)

Syle
18-09-2008, 14:00
Akurat ja zapraszam na celeste tez duzo Rookstayerow i obecnie ja tam gram :) jako rookstayer

Milan ognia
18-09-2008, 19:06
1. Macie ostro nasrane we łbie, skoro robicie na siebie wrzuty o takie rzeczy.
2. To, że na Antice byli Sunrise, Payton, Lady, Raven, Zhezer, Master, Elester, Haltony, Vercumi to nie oznacza, że teraz tam grają aktywnie. Poza tym - jak na innych serwerach - bot goni bota.
3. Rookgaardian (nie Rookguardian) a nie Rookstayerzy, -slayerzy i -frajerzy.
4. Granie na zapełnionym serwerze nie jest takie fajne. Znajdź świat, gdzie nie ma wielu graczy i zakoleguj się z nimi. Mniejsza szansa na 'wojny' (jakkolwiek żałośnie to brzmi).

DaimenPro
18-09-2008, 21:15
@Tas

Dlaczego sądzisz że to "znoobiony Serv" odkąd niema kilku graczy (gracza) jest całkiem fajnie...

@Topic
Może Astera.

Davi
20-09-2008, 14:24
A Dolera albo Rubera?

Paladinus
03-10-2008, 23:37
Celesta :) Bardzo fajna atmosfera. Co prawda jest tu dużo "rookstylerów" :P ale nie wszyscy "śmigają" z levelem więc masz szanse się wykazać :)

VLD
09-10-2008, 09:26
Chcesz wiedziec ile rookstayerow gra na twoim servie, odwiedz
http://www.rookstat.com/rankmundos.php

To legalna, strona, poradnik o niej znajduje sie tu:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=141635

Gormitas
12-11-2008, 14:35
Witam,
Mam takie pytanie ;P Gdzie jest najwiecej rookstylerów ? Gdzy chcialbym sobie owego zrobic a nie wiem gdzie jest ich duzo ;p Bo samemu to sie glopio gra.

to co grubiej napisane to jak ty piszesz a co do tematu to na dolerze i infernie (dużo osób tam gra bo myślą że tam pusto)

Xozzer
12-11-2008, 14:56
Na Isarze jest sporo ^^ chociaż dużo botterów np.: Boller Alucard wbiła 30 + lvl na bocie ;/ Pzdr. i życze miłej gry ;]