Pokaż pełną wersje : dziwny komunikat
sueroski
11-09-2008, 18:52
Nagle podczas expienia wyskoczył mi dziwny komunikat w którym pisało:
,,Nomad scouts have been sighted close to the gates to Ankrahmun."
Co oznacza:
,,Nomad scouts został zaobserwowany w pobliżu bramy do Ankrahmun."
Jakiś żart GM czy co? I kto to jest ten Normad scouts?
Dwimenor
11-09-2008, 18:55
Ostrzeżenie przed najazdem Nomadów na Ankrahmun. Za chwilę pojawią się koło miasta, a także wewnątrz.
P.S
Ucz się angielskiego, a nie korzystać z translatora.
sueroski
11-09-2008, 19:05
to ja mogę być spokojny bo mnie to nie dotyczy nawet PACCa nie mam
PS uczę się, uczę angielskiego :)
PS uczę się, uczę angielskiego :)
jakos nie widac...
jakos nie widac...
Bo on pewnie chodzi do 3 klasy i tam se mają taki angielski na temat: ,,Lan tiu fri for fajf..".
Tomasz7879
12-09-2008, 06:44
Mentalność tego forum, chłopak się grzecznie pyta, a wy go jeszcze wyśmiejecie
Darke'en
12-09-2008, 07:12
Mentalność tego forum, chłopak się grzecznie pyta, a wy go jeszcze wyśmiejecie
Skoro nie potrafi przetłumaczyć takiego prostego komunikatu :o Wystarczyło, aby skojarzył DWA słowa: Nomad i Ankrahmun.
Tomasz...
Oni są leniwi, i myślą że ktoś będzie za nich robił...
jakos nie widac...
23:04 Ahmed lord demons [34]: buy 100 royal spears or 2k
widocznie nie doszedl jeszcze do takiego poziomu zeby sam to zrozumial
co jest smiesznego/interesujacego w twoim podpisie to ze gosc zrobil literowke ?
Tomasz...
Oni są leniwi, i myślą że ktoś będzie za nich robił...
nieznasz goscia wogole ale odrazu wiesz ze jest leniwy i mu sie nie chce :/
wy i wasz angielski....
@juz wiesz wiec znikam :)
Lechista
12-09-2008, 19:34
widocznie nie doszedl jeszcze do takiego poziomu zeby sam to zrozumial
co jest smiesznego/interesujacego w twoim podpisie to ze gosc zrobil literowke ?
A ty niby rozumiesz?? To jest smieszne ze kupi 100 królewskich włócznki albo 2k. Chyba jeszcze nie doszedłeś do samodzielnego myślenia, a z angielskiego umiesz tylko łan, tu, fri, for, fajf
A ty niby rozumiesz?? To jest smieszne ze kupi 100 królewskich włócznki albo 2k. Chyba jeszcze nie doszedłeś do samodzielnego myślenia, a z angielskiego umiesz tylko łan, tu, fri, for, fajf
gosc zgubil jedna literke zamiast for wyszlo or i juz trzeba z goscia szydzic hmm.. ?! :/
A co jest zlego w jego tlumaczeniu? Imho nie tak zle. Komunikat ten oznacza najazd Nomadow na Ankrahmun oraz otaczajaca to miasto pustynie.
Lechista
13-09-2008, 13:55
gosc zgubil jedna literke zamiast for wyszlo or i juz trzeba z goscia szydzic hmm.. ?! :/
Nie wiedziałęm, że jestes az tak słabo rozwinięty umysłowo O.o, tu się nie szydi z gościa ze zrobił jakąs literowke, tylko z tego co wyszło ;)
Jak w szkole na kartkówce masz pytanie "grupa ludzi śpiewająca na występach, w kościele itd" i zrobisz literówke, zamiast chór napiszesz chój, albo chuj, to nie będziemy się z ciebie śmiali tylko z tego co powstało ^^
Nie wiedziałęm, że jestes az tak słabo rozwinięty umysłowo O.o, tu się nie szydi z gościa ze zrobił jakąs literowke, tylko z tego co wyszło ;)
Jak w szkole na kartkówce masz pytanie "grupa ludzi śpiewająca na występach, w kościele itd" i zrobisz literówke, zamiast chór napiszesz chój, albo chuj, to nie będziemy się z ciebie śmiali tylko z tego co powstało ^^
aha gratuluje poczucia humoru :cup: :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.