Pokaż pełną wersje : Giant Spider solo.
Witam,
Chciałbym troche pohuncić GS solo.
Profesja: Paladin.
Skille 70/58.
Lvl : 35.
Eq: p ammy, bohy, dragon shield, c helmet, k legi i blue robe.
Ile na jednego GS strace tak około potów? Poszedlbym z bohami + time ring.
Opłaca się na tym lvl wogóle huncić GS czy lepiej D Lair?
Nie mam lagów.
Raczej wątpię żebyś wyrobił, mnie na 52 z bohami czasem doganiał i musiałem haste (wtedy już biegłem szybciej), więc raczej nie dasz rady. A potków hmm...jak już cie złapie to raczej zabije, wątpię żeby potki poszły, chyba że HP i niewyobrażalny waste, raczej nie próbuj GS na 30, poczekaj do 50.
Ghost419
11-09-2008, 22:26
Mógłbyś spróbować ale po co ryzykować deda?
Zwascisz swoj plecak + opcjonalnie jakas czesc eq.
Xardasus
11-09-2008, 23:48
o zal z bohami i time ringiem z palcem w dupie mu ucieknie i nie mowcie ze go gs zlozy najlepiej wez kusze i bolce trzymaj go na jak najwiekszy dystans ja zobaczysz ze jakims cudem dogania to zaloz tarcze i na def ucieknij troche znowu kusza i jazda ;p
edit: ja od 30 bilem na luzie gsy solo ;p
o zal z bohami i time ringiem z palcem w dupie mu ucieknie i nie mowcie ze go gs zlozy najlepiej wez kusze i bolce trzymaj go na jak najwiekszy dystans ja zobaczysz ze jakims cudem dogania to zaloz tarcze i na def ucieknij troche znowu kusza i jazda ;p
edit: ja od 30 bilem na luzie gsy solo ;p
sam jesteś jak ten palec w dupie, na 60 z bohami gs czasami dogania więc nie gadaj głupot. Jak dopadnie to oczywiście że nie zabije, max walnie za 180 to co za problem, przecież na 35 lvlu palek ma wiecej życia i na luzie sie uleczy potami. Ale nie polecam na tym lvlu bić, nie opłaca sie. Dragi tym bardziej, jak masz pacc to idz na barbariany
sam jesteś jak ten palec w dupie, na 60 z bohami gs czasami dogania więc nie gadaj głupot. Jak dopadnie to oczywiście że nie zabije, max walnie za 180 to co za problem, przecież na 35 lvlu palek ma wiecej życia i na luzie sie uleczy potami. Ale nie polecam na tym lvlu bić, nie opłaca sie. Dragi tym bardziej, jak masz pacc to idz na barbariany
Dokładnie, mnie dogania postacią z podpisu z bohami bez lagów, jak rzucę haste to już raczej nie ma szans, więc biega coś jak ~80lv, więc nie mówcie że da się uciec przed jego best haste na 30 z dodatkami bo to brednie ;|
Osobiście polecam piraty na Nargor, ładna kasa i exp, jak chcesz 1 GS dla zabawy to możesz sprobowac, ale nie gwarantuje że nie rzuci max haste i wtedy cię dogoni ;d
Lepiej idź dobij chociaż ~45 wtedy z boh + t ring raczej uciekniesz, w każdym razie mniejsze ryzyko deda.
Oxidoosis
12-09-2008, 16:06
Zdecydowanie d lair. Mam 42 palladyna i prawie że zero waste. Jade na exurce, na jednego draga schodzi 80 many. Oczywiście uciekam i nie stoje na wave, nie dostaje z wave ani z łapy, czasami tą fire bombe dostane to walne exurke :) na 50 % mam waste 2 bp potionków, z samej kasy się nadrabia a czasem poleci jakieś woi dragon hammer albo dragonka.
Weź człowieku wbij lvl a poźniej na gsy. 61 na facc żeby nie doganiał. Sprawdzone.
dasz rade ale to bedzie duuże waste, a jak cie dogoni to najprawdopodobniej padniesz :o jak już tak bardzo chcesz gsy pohuncić to idź na blood herb quest i up/down nawalaj :). tam ci będzie potrzebny tylko roh lub bp potów i kosisz. ja tam solowałem na 20 lvlu bez waste z rohem bo k legi poszły :p ubiłem 4 poszedłem na poha i gośc mnie trapnał i na hita sie złozylem ( 230hp )
połowa z Was albo i więcej pojęcia nie ma o czym mówi, czasem lepiej nic nie mówic...no ale cóż
gs'a zabijesz jednego, może dwa, wątpie żebyś na tym zarobił... ale dla sprawdzenia można oczywiscie... o expieniu na d lair raczej zapomnij
połowa z Was albo i więcej pojęcia nie ma o czym mówi, czasem lepiej nic nie mówic...no ale cóż
gs'a zabijesz jednego, może dwa, wątpie żebyś na tym zarobił... ale dla sprawdzenia można oczywiscie... o expieniu na d lair raczej zapomnij
Oczywiscie nie mam pojecia, tylko przez caly sierpien 5h dziennie expilem na gs isle.
Oczywiscie nie mam pojecia, tylko przez caly sierpien 5h dziennie expilem na gs isle.
ale nie z 30 lvl chyba..xD
bo goroma od 35 :D
dawidoss112
17-09-2008, 09:17
bez waste lub bardzo prawdopodobnego deda na niskim lvl sie nie da. chyba że gs nie przydupi haste i poleci z niego k armor. mi na 45 lvl jest ciezko, bo jak się gs wnerwi to zostaje mi ze 100 hp. combo sie składasz. a d-lair też zapomnij. z 40 lvl i bez waste ciezko.
Richard56
17-09-2008, 10:54
Mnie na 67 lvlu bez bohow nie dogania
Kurczakos
17-09-2008, 14:13
Jeśli solo chcesz próbować na tym levelu bić GSy to spróbuj bić ostrożnie albo up/down na blood herbie. O pohu wg. mnie nie ma narazie co myśleć.
ZAPOMNIJ O GS'ach NA TYM LVL!!! Nawet jeśli jakimś cudem dasz rade go trzymać na dystans to i tak z takimi skilami będziesz sie z nim długo męczył.
Wakacje przed tibią _/
Radziłbym d lair. Szkoda lvla, skillów, itemków, m lvla oraz twojego zapału do gry;] Dragi wolniej się poruszają od GSa więc powinieneś mieć mniejsze waste. Chyba, że wogóle nie będziesz miał ;d
Milten Magician
22-09-2008, 19:46
Że tak powiem, w dupie byliście - gówno widzieliście.
Jeśli jak twierdzi, niema lagów, jeśli zna jakiekolwiek zasady uciekania przez gs, to nawet na poh da sobie rade. Gram pratycznie tylko palladynami, i gs zacząłem huncic masowo koło 40 lvla na poh. Uciekać pomiędzy krzakami i gs to ciota. Jedyny problem to nooby które polecą za tobą jak lvl zobaczą :P. M wall + gs = gleba
@up
Gratuluje <ironia?> domyśl sie o co mi chodziło...
@Shinoku
Policz posty w których ci sie odradza hunty na gs'ach i policz te które mówią ze możesz huncic. Chyba już wiesz co powinieneś robić.
lol lol
większość tutaj jest bardzo zaje%^sta ...
ja z kumplem (asekurował jak by dwa wyskoczyły)tez na 35 (skille też takie mniej więcej :P) poszedlem na gsy ... bohy itd -.-
i tak jak każdy potwór raz walnie haste, raz nie -.-
jak dogoni to zabije ... jeśli będziesz stać afk -.-
pare gsów możesz iść zabić i zobaczyć jak ci pójdzie
Maniekou
24-09-2008, 20:56
Mój kumpel expił na gs od 35 lvl, oczywiście w bohah i time ringu.:)
Ja bym radził poczekać do 45 lvl minimum .Ja próbowałem zabić na 40 lvl i mnie dogonił,miałem bohy i time ringa,różnie to bywa raz dogoni a raz nie!
Masowo expić na nich radził bym od 50 lvl.;)
PablosMusial
10-11-2008, 23:23
ja mam 45 palka i juz sie wybiore na gs przy max waste mnie dogoni ale 30lvl nie polecam na 30lvl sie wybralem i zgon
Kileros fire'son
10-11-2008, 23:25
ja mam 45 palka i juz sie wybiore na gs przy max waste mnie dogoni ale 30lvl nie polecam na 30lvl sie wybralem i zgon
Chyba Haste.
AdiZgOlekk
10-11-2008, 23:49
idz se sprawdz nie polecam kierowac sie uzytkownikami tego forum bo wiekszosc z nich to noobki co sie jaraja jak zobacza GSa a co dopiero zabija, nie wierza sami w to co pisza. zeby nie bylo offtopu to powiem tyle;
zalezy czy walnie mocnego hasta czy nie, jak walnie lekkiego to dasz rade uciekac z nim jak mocnego to cie dogoni, to wtedy ofc lecz sie potionami
a ktos tam gadal ze jak dogoni to zgon... to ten ktos jest tepy, nie wie co to potiony,uhy czy chocby exura~???
Dasz rade tylko lepiej biegaj na utamce :) mnie GS w ogole nie dogania (90rp)
omfg... 28 palkiem rozwalilem Gs-a... bez bohów i bez time ringa... ;P Do 32 lvl rozwalilem łącznie 5 gs-ów... mam skille 65/48
Rozwalisz na luzie... jak dobrze to rozegrasz to nie zwastujesz 0-3 poty...
oOrafiOo
15-11-2008, 14:46
na gs mozesz isc 65 lvl + zeby dosc bezpiecznie bylo... i nie mowcie ze tak nie jest... A na DLair... hmm zalezy od szczescia.
Sam na 40 lvl huntowalem GS'y podczas double expa tam na crusader helmet quescie, na loozie mi to szlo, ale jak sie z nim mijalem to mnie mocno bil, ale ladna kasa tam byla, na POH wkurzal mnie 27 lvl pall ktory zabijal mi gs'y ;p ja wtedy mialem 45 i dawalo rade... wiec nie sluchaj sie osob wyzej , tylko poprostu kup se potionki, wez bohy i t-ringa i probuj na poh, sam musisz zobaczyc czy Ci sie to oplaca czy nie... nie sluchaj sie innych, pamietaj! Madry polak po szkodzie ;]
pzdR! :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.