Pokaż pełną wersje : Skille
Kamilq96
12-09-2008, 14:31
Cze all !
Mam 47 kina skille 66 sword i chce sie zaoytac gdzie skillowac :( wiem ze powinenem na slimach ale takie lagi ze boje sie grac wiec slimy odpadajom bardzo czesto sie komp wylacza i jeszcze raz lagi...
To gdzie mam SKILLOWAC ?
Z gory THX :):confused:
Darke'en
12-09-2008, 14:47
Cze all !
Mam 47 kina skille 66 sword i chce sie zaoytac gdzie skillowac :( wiem ze powinenem na slimach ale takie lagi ze boje sie grac wiec slimy odpadajom bardzo czesto sie komp wylacza i jeszcze raz lagi...
To gdzie mam SKILLOWAC ?
Lagi? Jakiego neta masz?
@Top:
W takim razie Roty albo Dwarfy
Monk, o ile jesteś na PVP. Jak nie to może minotaury? Carrion wormy? Możesz także spróbować z cyclopami ale nic nie obiecuję..
Idź na te slimy, jak Ci komp padnie to i tak postać kickuje po minucie, więc nie padniesz...
Wilvendeus
13-09-2008, 13:51
Cze all !
To gdzie mam SKILLOWAC ?
po pierwsze - na tym levelu powinieneś mieć skille (co najmniej) 75/75+ a wracając do pytania to minotaury odpowiednie będą mają aż 100hp
LookamZzaRogu
13-09-2008, 14:33
skoro mu takie skille wystarczaja to dobrze, to jest jego postac nie twoja...
jak ty chcesz miec takie skille to sobie skilluj ...;f dla ciebie te 75 to sa dobre, a dla kogos moga byc slabe bo ma np. 90.... autorowi widocznie takie starczaly, a teraz chce sobie wyzsze podbic
@topic
popieram domin3x'a, chociaz mozesz tez sprobowac na minotaury jak sie az tak boisz ze padniesz ;-)
Wilvendeus
13-09-2008, 14:45
skoro mu takie skille wystarczaja to dobrze, to jest jego postac nie twoja...
jak ty chcesz miec takie skille to sobie skilluj ...;f dla ciebie te 75 to sa dobre, a dla kogos moga byc slabe bo ma np. 90.... autorowi widocznie takie starczaly, a teraz chce sobie wyzsze podbic
@topic
popieram domin3x'a, chociaz mozesz tez sprobowac na minotaury jak sie az tak boisz ze padniesz ;-)
Nie mówię, że ma złe mówię tylko, że przydały by mu się lepsze ;)
Haribo^^
13-09-2008, 21:05
Rotwormy/ Carrion wormy i tam ktos wspomnial slimy no... sproboj :D
Kedis_Lithan
14-09-2008, 17:24
po pierwsze - na tym levelu powinieneś mieć skille (co najmniej) 75/75+ a wracając do pytania to minotaury odpowiednie będą mają aż 100hp
Pfff... Widziałem 100 lvl z 74/70... =D
Lord_Piterek
14-09-2008, 20:54
ja polecam bandity bo maja duzo hp i skiluje sie na nich przyzwoicie (jest respawn dwoch w thais)
Kamilq96
18-09-2008, 21:30
nie no moge sprobowac isc na te slimy moj braciak ( zaje.. komp do grania w tibie jak skilluje na slimach to mowi za bardzo dobrze sie na nich skilluje.Praktycznie sie nie boje boje sie tylko o moje eq:] ( Golden legs , dsm , demon helmet , boh , mms , relic sword , bp wartosc srodka 10~k mniej wiecej a aol nie chce stracic :<
Bez problemu mozesz skilowac na slimach z takim ekwipunkiem, zanim cie 2 slimy zjada na twoim poziomie i z takim sprzetem, to cie zdazy 5 razy kicknac...
Tylko pamiętaj, że jak zaczniesz obrywać po 30-50, to zabij slima i weź kolejnego.
jest teoria ze slimy trenuja razem z toba, to znaczy im dluzej trenisz z jednym to on zaczyna coraz mocniej cie walic, wiec co jakis czas trzeba je zmieniac (nie wiem na ile to jest prawda, ale jak ja trenowalem to rzeczywiscie tak bylo ;p)
Kurczakos
19-09-2008, 08:24
bardzo czesto sie komp wylacza i jeszcze raz lagi...
To raczej slimy odpadają bo na kicku to i 80 knightem na nich padniesz.
Richard56
19-09-2008, 10:10
Nie mówię, że ma złe mówię tylko, że przydały by mu się lepsze ;)
Ja mam na 67 lvlu 72/68 i wcale lepszych nie potrzebuję. Ostatnio zacząłem dopiero skilować i expić jednocześnie np kiedy expie na ofie to cały czas atakują mnie 2 potwory i się tak szybko skiluje i expi.
@UP
Może i nie potrzebujesz ale sie chyba wstydzisz skili bo masz ukryte w opisie postaci:P
P.S Srry za offtopa;)
Richard56
19-09-2008, 13:17
@UP Wcześniej miałem gorsze i nie chce mi się tego zmieniać
jest teoria ze slimy trenuja razem z toba, to znaczy im dluzej trenisz z jednym to on zaczyna coraz mocniej cie walic, wiec co jakis czas trzeba je zmieniac (nie wiem na ile to jest prawda, ale jak ja trenowalem to rzeczywiscie tak bylo ;p)
To nie jest teoria tylko czysta prawda, po 6h treningu na slimach, kiedy bily mnie dwa osobniki w dobrym sprzecie, zaczalem obrywac po 60+ czasami, a na poczatku nie obrywalem prawie wcale, wiec wychodzi na to ze slim trenuje razem z toba. Polecam zmiane slima co 2-3h.
To raczej slimy odpadają bo na kicku to i 80 knightem na nich padniesz.
Jezeli dojdzie na miejsce treningu, ustawi sie tak jak sie powinno ustawiac ( tak zeby cie bila "matka" i jeden klon) to nie ma szans zeby 80 knight padl, nie ma nawet szans zeby on padl na 47. Kicknie go zanim go za bardzo pojada.
Jeżeli grasz na PvP to Monk. Chyba, że ma zadużo defa dla Ciebie to Ghoul. A Non PvP to zapraszam na Minotaury, Dwarfy. Roty mają wtedy zamało defa. Zaszybko będzie je jechał i za mocno. Więc skille ci nie będą szybko skakały. Prędzej lvl dobijesz xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.