Pokaż pełną wersje : test serwer
Norbitron
10-12-2004, 15:00
wlasnie sciagam tibie 7.35 i zaraz spruboje na test serwa wejsc. zycze milej zabawy wszystkim. jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii
P.S. bylem pierwszy z nowa wiadomoscia - chociarz raz was przescignalem.
Norbitron
10-12-2004, 15:06
nie zauwazylem notatki ze test serw ruszyl na tibia.pl wiec chcialem powiadomic niektore osoby
niestety ciezko sie wbic. amoze tylko mi tak wolno sie wczytuje :(
P.S. kilkanascie warlwordow i leaderow natarlo thais lol
Angel of Death
10-12-2004, 15:06
Jak to po co !! Człowieku mamy test serva !! , czyli juz tak jakby update ! juhu !! jest system logowania kolejkowy :(
moze ktos wrzucic instalke na jakis ftp? bo cos nie chce sie z tibii.com 7.35 sciagac :\ wywala mi "error 403: forbiden" czy jakos tak ;]
moze ktos wrzucic instalke na jakis ftp? bo cos nie chce sie z tibii.com 7.35 sciagac :\ wywala mi "error 403: forbiden" czy jakos tak ;]
Popieram przed mowce. Prosze to wlozyc na jakis server.. please!! ;)
Voltar - uruchom tibie, zaznacz test server login i sama Ci sie z poziomu gierki sciagnie :)
HEHE mi sie wlasnie tibia sciaga hmmmmm musi duzo zmian byc bo cos DLUUGO idzie :D wchodzic WCHODZIC !!!!!!!!!!! i oceniac :D
Voltar - uruchom tibie, zaznacz test server login i sama Ci sie z poziomu gierki sciagnie :)
Juz tak zrobilem. Ale teraz gdy sie chce zalogowac na normalna tibie to mi sie laduje lista postaci i po chwili jest tabliczka:
"Unknown client version.
Please download the current version at http://www.tibia.com."
:/
Jak na razie system kolejkowy dupny, bylem 72 w kolejsce, czekam, czekam... doszlo do 0 i zamiast mnie zalogowac to mi wy***alo numer 220, myslalem ze sie wsciekne...
Mam nadzieje ze to poprawia....
Dlugo sie laduje grafa bo musi byc duzo zmian ale ogylem jest git!!!!!!!!! :)
to mi sie wyswietla co mam zrobic? :(
Voltar musisz kompa zrtestartowac ;)
Norbitron
10-12-2004, 15:33
bylo fajnie a teraz nie moge sie lognac. albo pokazuje ze mam konto na 5 minut zablokowane albo ze test serwa nie ma :(
cos sie chyba schrzanilo.
Voltar musisz kompa zrtestartowac ;)
Zrestartowalem.. i nic O.o
Pomuzcie plz
Mi wyskakuje jakiś dupny błąd -.-" Tak samo dzieje się czasem jak gram na OTS... Nie wiem co to ;/ Btw: Mi się wszystko ox zainstalowało w około 2 min. ale to guano wyskakuje ; (
Norbitron co widziales fajnego, bo ja nie moge sie wbic
Norbitron
10-12-2004, 15:40
RE: up
Rowno o 14:55 wchodze na tibia.com i patrze a tam cos o test serwie (nie czytalem tylko sciagalem nowa wersje) o 15:00 wchodze, patrze, 6 osob w dp po kilku sekundach bylo okolo 60 osob. wychodze z dp ide kilka krokow i patrze kilkanascie warlwordow i leaderow ida w moja strone.... (ciag dalszy chyba juz znany) You are dead wylogowalem sie i juz nie moge sie zalogowac :(
Poprostu bylem ofiara "natarcia" potworow o kturym bylo duzo dyskusji w jednym z tematow.
RE: down
mam nadzieje ze cipsoft dopracuje to zanim zrobi update
Angel of Death
10-12-2004, 15:43
Co jest do cholery ! Po pierwsze to logowanie kolejkowe jest do DUPY !!
Po drugie teeraz to juz wogóle sie to nie pojawia (na pocztątku sie pojawialo :bylem 221 w kolejce doszlo do 0 i wyskoczylo ze jestm 71 zamiast mnie zalogować X( ), wczytuje sie lista zaznaczam postac i albo jest ciągle "Conection to the game world..." albo conection time out X(
Zrestartowalem.. i nic O.o
Pomuzcie plz
Ja mam to samo ://
Resnelem kompa juz sie ciesze a tu ***** nie chodzi :/// :(
aaaa i mi sie nawet konto z postaciami nie chce wlączyc 8o
o boze jaki connecting dlugi o boze czemu taki dlugi?? ;(
jest system logowania kolejkowy :(
to znaczy że jak pisze Connecting to the game world, to wtedy czekam w kolejce? czy może pokazane jest miejsce w kolejce 8o
Dwimenor
10-12-2004, 15:45
o boze jaki connecting dlugi o boze czemu taki dlugi?? ;(
Bo w tej chwili jakieś 20k userów próbuje śćiągnąć i zalogować się na test server:(
Ja mam problem panowie:
ODpalilem normalna tibie wzialem test login wpisalem numerek i haslo i zaczelo sciagac. I po sciagnieciu po kazuje ze uruchmic tibie od poczatku, i wyskakuje Patch exe ma jakis bład i o co chodzi.
Potrzebuje Pomocy :P
Grey field
10-12-2004, 15:46
Jeśli umre na test servie swoja postacia ktora teraz gram to czy po test servie wroca moje ewentualne skille lvle? w jaki sposob jest to zalatwione (wszedlem na swoje konto przy kazdej mojej postaci widnialo slowo test ) wiec jescze raz pytam czy jak sie skonczy test server i tibia bedzie juz normalni 7.35 czy inaczej to czy lvl i skille wroca do normy ps skillbary sa wypasione :D
Dark Knight
10-12-2004, 15:46
Po 1 trzeba przeinstalowac tibie
Po 2 sciagnac test wersje z tibia com
Mi tam wszystko dziala tylko sie na testa wlasnie loguje i niewiem gdzie wy widzice ten numer w kolejce ?? powiedzcie gdzie on jest :D
Norbitron
10-12-2004, 15:49
powiem tak - jak na razie test serw jest do d*** ale moze jak beda robic juz update to poprawia te cholerne bledy.
pokazuje mi ze jestem 72 w kolejce a po minucie ze 102 :(
Grey field
10-12-2004, 15:49
No właśnie ja też nie mam tam żadnego numerka :confused:
Wszyscy ludzie z forum siedzą na tym temacie :D I nie dziwię się :] Takie wielkiego wydażenie chyba jeszcze nie było :) Nawet Cipowie nie spodziewali się takiego natarcia :D
Please understand that the test server has only a limited capacity. Therefore, please try to join the test server some hours later if you cannot log into it now.
System kolejkowy naprawde "rox", bylem 100 w kolejce, poczekalem i jestem 103, jeszcze poczekalem i juz jestem 108. Chyba w nie ta strone sie posowam w tej kolejce...
moze jak na normalnych serwerach tesz tak bedzie to będę miał troche czasu żeby poczytać forum bo ostatnimi czasy to mi si nie chciało bo lvl i te sprawy były ważniejsze :p
Mam prośbę czy może ktoś umieścić dobrą wersję tibii ( 7.35) na serverze ? Ponieważ z Tibia Home nieda sie sciagnąc ( Permission Denied ) a update przez klienta jest ekhm.... Woooooooolny :]
KURDE odpowiedzcie dlaczego niewidze tej liczby ??????
Norbitron
10-12-2004, 15:54
RE: Tibiasz
Numerek pokazuje sie wtedy gdy w starej wersji pokazywalo sie "Too many players..."
P.S. pierwszy raz stworzylem temat ktory prawdopodobnie obejrzy kazdy forumowicz (tak, podniecam sie lol)
To wie ktos jak mi pomóc ? Mam jakies problemy z patchem jakc chce uruchomic tibie ta sciagnietą
Dr.Unknown
10-12-2004, 15:58
KUrde, a ja nie zrobiłem kopii zapasowej tibii, i w ****u poszła mapa odkryta:/, trza bedzie reinstalować:(
Up@
A nawet obejrzą go osoby po 2 - 3 razy ale jakbyś umieścil link to tibii 7.35 która miales okazje sciagnac -czyt. Jescze dzis rano...
Forest Assasin
10-12-2004, 16:01
Juz tak zrobilem. Ale teraz gdy sie chce zalogowac na normalna tibie to mi sie laduje lista postaci i po chwili jest tabliczka:
"Unknown client version.
Please download the current version at http://www.tibia.com."
:/
No właśnie...
Nie wiem po co ale ze swojej ciekawości (logiczne, że i tak moje szanse na wejście były równe 0) musiałem spróbować się wbić.
Z pośpiechu zapomniałem zrobić kopie folderu :(
Efekt jest taki,że nie mogę grać ani na test servie, ani na normalnym. :(
Co teraz mam zrobić?
OSTRZEGAM WSZYSTKICH! ZANIM ZACZNIECIE SIĘ W TO BAWIĆ ZRÓBCIE KOPIĘ FOLDERU TIBII!!!
Panowie, Czy ktos wreszcei moze mi tutaj POMÓC Bo Kurde Jak sciagam nowa tibie wszystko nowe i pokazuje ze urochomi ja od nowa. To wyskakuje ze błąd z Patchem :(( ( (
no cóż mi cały czas pisze: "Connecting to the game world. Please wait." Przez ten czas zdązyłem poczytać całe forum i nic :( Co jest?
Norbitron
10-12-2004, 16:08
RE: Sadamq
Ja sciagnalem o 15:00 i mi poszlo szybko ale teraz juz nie moge sie wbic(ale bylem na test serwie)
A teraz najlepsze, mam IP blokade na 30 min na TEST SERVA MUAHAHAHAHAHAROTFLLOLHAHAHA 8o8o8o:D
Sharphis de'Moon
10-12-2004, 16:09
Pomyliłem się, ten plik był już wcześniej, a tak wogóle, t gdzie wy widzicie te miejsca w kolejce?
LUdzie do chloery JASNEJ CZY WIECIE CO JA MAM ZROBIC? ZACZNE OD POCZATK. A WIEC SCIAGAM SE TIBIE WSZYSTKO GOOD IDZIE PATCH TEZ SCIAGA, I WYSKAKUJE ZE TIBIA MUSI SIE OD NOWA URUCHOMIC, OK, CHCE SIE URUCHOMIC I WYSKAKUJE BLAD ZE COS PATCH NIEPRAWIDLOWY. TIBIE MAM NA DYSKU D ? CO ZROBIC W TAKIEJ CHWILI ? HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLL PPPPPPPPPPPPP!
ALE to juz bylo....... na wczesniejszych stronach. Mowili ze numerek sie pokazuje w tym miejscu gdzie sie pokazywalo w starej tibi to many........................
------------------------------------
BOZE, A KOMAPA ZRESTARTOWALES ??????
------------------------------------
Na testa da sie zalogowac ale odrazu po savie.
Grey field
10-12-2004, 16:20
2 słowa totalny chaos moze za tydzien o h 0.00 uda sie zalogowac
m_simple
10-12-2004, 16:24
@ PUPISEM
<<< ściągnij se klijenta tibia7.3 i wgraj i od nowa download pliki tibii 7.35
<<< [chyba]
mi sie nie wyswietlaja zadne cyferki tylko: "Connecting to the game world. Please wait." Moze kros powie co sie pokolei wyswietla??
Jak tak ma byc zawsze to koncze z graniem :(
Dan the Automator
10-12-2004, 16:30
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=19253
Tam też macie sonde, mozecie wyrazic sie pozytywnie (bądź negatywnie ;-)) o test serverze.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.