Pokaż pełną wersje : Wstrzymanie kupna premium metodą przelewu bankowego dla Portugalii i Meksyku.
neopostman
12-09-2008, 18:04
W tym momencie kupno premium time w tych państwach jest niemożliwe. Podjęliśmy tę decyzję w związku z problemami z naszym partnerem dystrybującym premium time w tych krajach. Kupno będzie możliwe po naprawieniu usterki.
Jeżeli mieszkasz w Meksyku bądź Portugalii i już zamówiłeś czas premium, procedura będzie odnowiona po naprawieniu problemu, więc nie musisz martwić się o swoje pieniądze. Przypominamy, że premium time możesz kupić innymi metodami, między innymi za pośrednictwem Element 5 czy kartą kredytową.
dobrze ze to nie unas ehh
Kellerman
13-09-2008, 11:15
Ciekawe co to za usterka? Ktoś jest doinformowany?
Raczej nie powinno nas to interesować, bo wątpie żeby jaki Polak mieszkał w Meksyku albo Portugalli i grał w Tibie >.<
Co za szczęście że nie mieszkam w Portugalii.. (:
LookamZzaRogu
13-09-2008, 13:38
what a pity... <10znakuff> ;-)
Jeżeli mieszkasz w Meksyku bądź Portugalii i już zamówiłeś czas premium, procedura będzie odnowiona po naprawieniu problemu, więc nie musisz martwić się o swoje pieniądze
Kurcze, właśnie mieszkam w Meksyku!! Pewnie wy też, bardzo nas dotknął ten news, chyba wracam do Polski!
@down
@topic
Po co na tibia.pl piszą o sprawach dotyczących meksyku...
Też się nad tym zastanawiałem... ale to neopostman, to wszystko wyjaśnia! : PPP
Milionerka
14-09-2008, 00:24
Raczej nie powinno nas to interesować, bo wątpie żeby jaki Polak mieszkał w Meksyku albo Portugalli igrał w Tibie >.<
Dokładnie, trochę bez sensu ten news, ale ok, nie wtrącam się :p
Kubaland
14-09-2008, 12:31
Bardzo mi przykro. Pewnie tyle Polaków mieszkających w Portugalii albo Meksyku gra w Tibię... :baby:
Duch Niespokojny
14-09-2008, 19:24
No jak widać sprawa wywołała duże poruszenie na tibia.pl, więc jednak news był potrzebny :p
A ja czekam na PACCa od czwartku ;] wyslalem kase na poczcie polskiej 14:50. W kulki se lecą:(
Articuno
17-09-2008, 15:22
Co za... neopostman, napisal oryginalna wersje tego newsa(jest on z tibia.com), tylko ze w jezyku polskim...
MonstaBlokazRaptile
17-09-2008, 21:14
A ja czekam na PACCa od czwartku ;] wyslalem kase na poczcie polskiej 14:50. W kulki se lecą:(
ha-ha -.- a ja czekam od 22 dni ! X(
Mr.Bombastic
20-09-2008, 20:29
A ja ni w Meksyku ni w Portugalii ni w Polandzie xD ale itak na pacca cezkalem i czekalem ale sie doczekalem :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.