Pokaż pełną wersje : Dragi, Dl-e i Gs-y paladyn
Mam paladyna i chciałbym wiedzieś od jakich skili, lvl-a i z jaką bronią moge na nie chodzić z takim na przykład eq rh, paladin armor, mms, blue legs, boh, soft boots ( Oczywiście żeby nie było waste ) pozdrawiam wszystkich tibijczyków
[Szczególnie chciałbym wiedzieś z jakimi brońmi można je huncić]
Dragi od 40 lvla możesz próbować, skille nie wiem, ale z 75 minimum.
DL'e bez waste mało prawdopodobne. Na 50 lv solo ubijesz, ale huncić radze na 70+. GS'y od 50 lvla.
Giant spidery bez PACC to na 60 z bohami, na 50 jeśli chcesz spalic t ringa, gs biega około jak ~75-80lv
Smoki możesz na 40.
Skille najlepiej w obu przypadkach 80+/60+
Dragon Lordy to nie wiem.
Explorer of Hell
13-09-2008, 13:38
Dragi: 35-40 lvl, royal speary, leczysz sie exura, exura gran.
GSy: z PACC 50 lvl ( utani hur na wszelki wypadek ) FACC 60 lvl + boh.
DLe: z Pacc 60-70 lvl, royalki + exori san lub power bolty, Facc 70lvl+ ale pewnie bedzie waste.
Wilvendeus
13-09-2008, 13:47
Dragi - od 45+ z 70+ dist ale z waste
Gsy z paccem to 50+ haste + boh
bez pacca to na 50+ boh+t ring (chociaż doexpij np do 70 i wtedy będzie bez waste ;))
Dl bez waste? nie słyszałem o takim wyczynie :) dasz sobie rade na 50 lvl ale duże waste
Dragony - 35 lvl , skille 65+/45+ bez waste ( choć ja 25 pallkiem nie mam na nich waste ze skillami 60/43 :] )
Dle - bez waste - niemożliwe ( chyba żeby sam mateusz dragon wielki by na niego poszedł to bez waste :p) ale raczej bezwastowo niemożliwe ... a z waste to obowiązkowo 75/50 skille lub wsższe ( to minimum ) 50 lvl ( żebyś na combo się nie złożył ) i odrobina szczęscia :p
Gsy : z paccem już na 40 można próbować + utani hur + bohy i już zwiejesz
facc : 40 lub 50 lvl + boszki i już uciekniesz ale dla ostrożności mozna zalozyc time ringa :o
Inquisitor
14-09-2008, 13:31
Dragony - 35 lvl , skille 65+/45+ bez waste ( choć ja 25 pallkiem nie mam na nich waste ze skillami 60/43 :] )
Dle - bez waste - niemożliwe ( chyba żeby sam mateusz dragon wielki by na niego poszedł to bez waste :p) ale raczej bezwastowo niemożliwe ... a z waste to obowiązkowo 75/50 skille lub wsższe ( to minimum ) 50 lvl ( żebyś na combo się nie złożył ) i odrobina szczęscia :p
Gsy : z paccem już na 40 można próbować + utani hur + bohy i już zwiejesz
facc : 40 lub 50 lvl + boszki i już uciekniesz ale dla ostrożności mozna zalozyc time ringa :o
dl bez waste nie mozliwe? szczegolnie jak poleci dsm albo rh.
Gs facc 40lvl+bohy?
spoko.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.