zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pomocy

striker0
13-09-2008, 23:32
Witam wszystkich

Mam problem mianowicie chodzi o to isz brat kupil mi wczoraj premke na 30 dni mial do wyboru dwie opcje
-single payment
-subscrition ......

wybralismy subscrition kase z konta pobralo a premki nie mam do tego na tibi com mam jakis dziwny komunikat:

A payment for your account is currently checked by customer support. This can take up to 3 days. Note that you cannot place another payment in the meantime. Please be patient.

zapytalem jednego ze sprzedawcow pacc na allegro czy spotkal sie z czyms podobnym napisal ze teraz jesli na moim koncie co miesiac nie bedzie kasy na automatyczne kupienie pacc to dostane bana albo deleted.

czy spotkal sie ktos z czyms takim albo wie cos o tym ?
glowie chodzi mi to czy dostane bana i czy premka dojdzie i kiedy.

Dziekuje
Pozdrawiam

neopostman
14-09-2008, 00:27
Po 1- niepoprawna nazwa tematu.
po 2- nie pisz "isz", tylko "iż".
po 3- A payment for your account is currently checked by customer support. This can take up to 3 days. Note that you cannot place another payment in the meantime. Please be patient.
Masz problemy z angielskim ? Użyj mózgu, translatora, ewentualnie udaj się do swojego nauczyciela aby to przetłumaczył a zrozumiesz w czym tkwi problem. ( a i ciekawe co znaczy ta tajemnicza fraza "3 days";(;() a i dodam przy okazji, że to, co powiedział sprzedawca to jeden wielki Bullshit.

Arcan
14-09-2008, 12:04
Już widać efekty uproszczenia systemu rejestracji...