Pokaż pełn± wersje : Serwer [Furora] GM i jaki¶ 52 lvl
Cheapest
14-09-2008, 03:08
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=adk7ljsiud7xc1x8
Fajnie się tłumaczył...
lirze_jondra
14-09-2008, 03:14
zobaczcie jak ten jołen dupe lirze gmowi !!
hehe jakby go tam nie bylo to gm by musial na slowniku smigac caly czas xd
zbanowal kolesia w sumie nie wiadomo za co, koles moze jest dzieckiem nie umie angielskiego, nie zapamietal co do kratki gdzie sie gm pojawil i dostal bana :F
Rotfl, ciekawe od kiedy tibijczycy robi± za tlanslatory. Porażka i poniżenie.
Oficjalnym jezykiem Tibii jest angielski. A nie nawet niemiecki, choc jest to gra niemiecka. Wiec skoro udalo mu sie przebrnac przez rejestracje, aktywacje pacca itp. to teoretycznie powinien umiec porozumiec sie z gmem na tak niskim poziomie. IMHO w dzisiejszych czasach nie znac angielskiego a niemiecki to zenada :| Ktos zaraz na mnie naskoczy ze niemiecki zna mniej osob, praca w niemczech, austrii itp, itd. Ja jakos nie wyobrazam se normalnego funkcjonowania w necie bez angielskiego.
kombossik1
19-09-2008, 18:29
No wiesz ja angielski znam ,,dosyc'' dobrze (jak na 3 klase gim) ale niemiecki to dla mnie czarna magia i mam z niej 4 tylko dla tego że ¶ci±gam od kolegi kuje wszystko na pamięc , ale żeby pogadac po niemiecku to niestety nie dam rady...
nie mogę napisac ,,c'' z kreseczk± w moim lapku , nie wiem czemu więc piszę ,,c'' :]
Po co ludzie graja skoro nawety podstaw angielskiego nie znaja... Jezeli chce grac w tibie to niech idzie na OTS a nie na rl gra a pózniej ma problemy bo z nikim sie nie moze dogadac.
rafi.praga
22-09-2008, 11:27
No i dobrze, bocił to ma bana. A że nie zna angielskiego to jego problem, zapewne kupił konto bo jak niby założył postac czy kupił PACC'a skoro nie zna nawet podstaw.
Nie masz podstaw osadzac go o bocenie. aktualnie jestem w 1 klasie technikum, 4 osoby w klasie NIGDY nie uczyły się angielskiego. Założyc konto i kupic pacca bez znania angielskiego jest bardzo latwo, wystarczy miec troche w glowie, ew. kolegów ktorzy pomoga.
Oficjalnym jezykiem Tibii jest angielski. A nie nawet niemiecki, choc jest to gra niemiecka. Wiec skoro udalo mu sie przebrnac przez rejestracje, aktywacje pacca itp. to teoretycznie powinien umiec porozumiec sie z gmem na tak niskim poziomie. IMHO w dzisiejszych czasach nie znac angielskiego a niemiecki to zenada :| Ktos zaraz na mnie naskoczy ze niemiecki zna mniej osob, praca w niemczech, austrii itp, itd. Ja jakos nie wyobrazam se normalnego funkcjonowania w necie bez angielskiego.
Kliknac 5x accept, 2x download to nic trudne, a rozmowa z inna osoba juz tak
rafi.praga
22-09-2008, 14:34
Dobra dobra zioom za nic bana się nie dostaje :) A druga sprawa skoro nie umie się porozumiec to niech nie gra w Tibię.. Albo niech gra i dostaje bany jak Ty to my¶lisz "za nic".
Cheapest
22-09-2008, 14:34
Gdyby napisał gm'owi aby poczekał bo korzysta z translatora to gm napewno by poczekał. Już kilka razy widziałem takie sytuacje.
Nie masz podstaw osadzac go o bocenie. aktualnie jestem w 1 klasie technikum, 4 osoby w klasie NIGDY nie uczyły się angielskiego. Założyc konto i kupic pacca bez znania angielskiego jest bardzo latwo, wystarczy miec troche w glowie, ew. kolegów ktorzy pomoga.
no nie mam podstaw osadzac go o bocenie, ale w sumie zabilem go dwa razy jak botowal :D
Khazul.. Ty to jeste¶..: d Lurowanie czy unjust.?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.