PDA

Pokaż pełną wersje : Sprzątanie Świata

Skrzat Master
04-12-2003, 22:00
Proponuję wielką akcję sprzątania świata w tibii. Dzieki temu jak ktos juz powiedzial bedzie chwila laga a pozniej go mniej. Wyrzucajcie wszystkie niepotrzebne przedmioty, trupy, i inne smieci lezace na drodze. Temat powstal abyscie wyrazili swoja opinie na ten temat oraz aby rozreklamowac pomysl sprzatania.

Bobercjusz
04-12-2003, 22:02
a jeszcze lepiej niechodzic expowac bo kazdy trup to dodatkowy lag
najlepiej by bylo wogole niewlaczac tibii to gwarantowane bezlagownictwo

pozdrawiam

n3m3s!s
04-12-2003, 22:07
Zalozmy expisz sobie na cyckach. Zabijasz kilka. Do najblizszej wody jest minuta drogi. Ciagniesz ciala. Wracasz zabijasz kolejne cyce. Ciagniesz ciala i tak w kolko. Mija 3 godziny huntu a ty masz na koncie 10 cycow. Wracasz zadowolony do miasta. Pomysl ciekawy ale niewykonalny.

Skrzat Master
04-12-2003, 22:31
wiecie.... ja nie mówię: MAICE WYWALAĆ WSZYSTKIE ŚMIECI NAWET JEŚLI NIE MACIE CZASU! Prubowalem raczej powiedziec: Prosilbym o wyrzucanie smieci jesli jestes w poblizu lavy/wody lub jesli masz duzo czasu.

Linek
04-12-2003, 22:31
To ja mówiłem o tych ciałach. :) Nie ja się wcale nie chwalę :)No więc nie trzeba wrzucać ich do wody.Można pochować tyle ile się da do jednego ciała, takiego które zaraz zgnije.I jak już to ciało będzie nie do otwarcia to wiadomo że to co było w nim poznikało czyli jakieś hmmm...30 itemów/ciał czy czego tam mniej.Więc po prostu wrzucajcie kilka ciał do jednego ale takiego które jest bliskie podgnicia jak nie macie w pobliżu wody.

Ropson
04-12-2003, 22:41
MOn wyzuca to tak ale nie dowody :D

vade
05-12-2003, 15:56
Ja sprzątam dając wszystkie trupy w 1 miejsce.

zeus
05-12-2003, 18:13
Nie sądzicie, że bagi wyglądają jak worki na śmieci? 8)

>TOMEK<
05-12-2003, 18:23
Ekolodzy z stowarzyszenia Ekologytibia dopadną was za zaśmiecanie rzek i lavy lol ludzie nie do wody od tego są śmietniki :P lol

zeus
05-12-2003, 18:51
Zapomnieliście o tym, że zwierzęta robią odchody... 8)
zabić je i wrzucić do wodyyyyyy... 8)
psy w szczególności... 8)

Gorcik
05-12-2003, 18:58
Prawdziwy świat posprzątajcie a nie tibi banda (Cenzura)

zeus
05-12-2003, 19:04
Zawsze trzeba znaleźć wymówke na wypadek wizyty zielonych... 8)
Wyrzucic ich z tibiiiiiiii

Skrzat Master
05-12-2003, 19:52
U mnie w Krakowie nic już nie pomorze na sprzatnie swiata :P . Smieci juz sa czescia podloza. Jak zieloni na tibie przyjda to sie zwola ekipe i ich sprzatniemy :D . A czy ktos tam w tibii w tej wodzie plywa ze nie mamy jej zasmiecac. My dokarmiamy rybki. A poza tym. Jesli w Wisle jest mozliwosc tego zeby tam jakas ryba przezyla to nawet gdyby w tibii bylo jak w realu to moglibysmy ladowac wszystkie smieci do tej wody.

Berials
05-12-2003, 21:17
I co to da że sprzątniesz coś i tak za chwile znowu ktoś coś wurzuci. Gdyby cipowie dawali bana za śmiecenie to tibia była by czyściutka :).

M@x_92
05-12-2003, 21:36
moje miasto to i tak wielki śmietnik. najlepiej zrównać wszystko z ziemią i byłoby czysto :D :]

-----
Ten kto walczy z potworami winien uważać by sam nie stał się jednym z nich.

Maximus Wielki/10lvl/Libera/RIP
Twierdza Nebekenezer/7lvl/Rubera/Rockgard

rampah
05-12-2003, 22:28
no wiecie...
Po 1. to jezli nawet bedziemy sprzatac, to tak jak ktos wyzej wspominal, przyjda nastepni i zasmiaca, a po
..2. to jakby CIPki dawali bana za smiecenie, to dla wielu ludzi bylo by idiotyczne i gra stala by sie bez sesnu..
po3. jezeli niskolevelowy gracz by smiecil to mozna by bylo go upomniec, ewentualnie skarcic z hmm, ale co np gdy smieci taki master src? jak chcesz sd w oko, to prosze, zagroz mu hmmem jak nie bedzie sprzatal, pozatym co go naprzyklad pierd**ą smieci, jak on ma np szybki net i jemu to nie robi roznicy?

Oczywiscie jestem ZA, ale nawet i przeciw, sam mam Neostrade, wiec mi to problemu nie robi!

Cya in (you room:P) Tibia!

zeus
06-12-2003, 13:01
Największe śmiecie w tibi to zieloni. Jeśli mamy posprzątac świat to ich wybijmy co do nogi. Od razu będzie czyściej... 8)
Zielony to kolor trawy, a nie ludzi:)

zeus
07-12-2003, 15:54
Fajnie by było, gdyby nagle wszystkie rzeczy wrzucone do wody wypłynęły na brzeg... 8)

Mistrz Czarnego Miecza
07-12-2003, 16:28
RE UP:

Gdyby tak wszystko naraz wypłyneło to lag by trwał z 1 godzinke ...szczególnie na NOVA :D .