Pokaż pełną wersje : DS-szybkość
Czy DS da rade dogonić 13 lvl druid bez żadnych przyśpieszaczy ? Tak sie zastanawiam, czy go nie ubić na dystans
juran_se_spychowa
14-09-2008, 20:41
dasz rade zwiać... uważaj żebyś nie dostał laga/freeza/kicka bo oznaczało by to 99% śmierć
Lord_Piterek
14-09-2008, 20:42
bierz go gdzies gdzie bedzie musial duzo razy skrecac i jak kolega up napisal - uwazaj na lagi bo tak juz nie raz zginal za nooba
Pancho666
14-09-2008, 20:44
dasz rade zwiać... uważaj żebyś nie dostał laga/freeza/kicka bo oznaczało by to 99% śmierć
Dokładnie a to na uświadomienie
You lose 118 hitpoints due to an attack by a demon skeleton.
Lord_Piterek
14-09-2008, 20:51
chyba kazdy kto mial z nim stycznosc wie jaki jest mocny ;)
Spokojnie, naszczęście freezów nie mam. Chodzi mi tu o pojedyńcze respy DS-a. Wiem, że są dwa: Jeden na Femor Hills, a drugi w White Flower Temple. Są jeszcze inne ?
Pancho666
14-09-2008, 20:52
chyba kazdy kto mial z nim stycznosc wie jaki jest mocny ;)
K ja tylko Koledze uświadamiam bo skoro miał takie pytanie nie jestem pewny czy już bil DS czy nie ;o
Lord_Piterek
14-09-2008, 20:57
jest naprawde kozacki resp do solowania w ancient temple pod dragonem (tam sa minosy) w krolestwie kormaracka czy jakos tak, wbijasz sie w tp tylko uwazaj na wejscie jest sporo ghouli i moze byc (ALE NIE MUSI) zlurowany Ds
Jakoś mnie nie ciągnie do mintwalin ;)
Gdzie Mintwalin, a gdzie ten DS? Szedłeś tam kiedykolwiek? Jeśli nie to nie pisz farmazonów i poznaj mapę.
Spokojnie, naszczęście freezów nie mam. Chodzi mi tu o pojedyńcze respy DS-a. Wiem, że są dwa: Jeden na Femor Hills, a drugi w White Flower Temple. Są jeszcze inne ?
Na ghostlandzie ale to jest ich tam troszq więcej :/ Chyba, że masz qmpla i ci da stealth ring xD Ale to waste jak ... Już lepiej iść na cyc camp. (teraz zostało mega powiększone, ja tam chodze 13 sorcem i świetnie sie expi ;D)
Cyc camp? Co masz na myśli? Bo respawnu cyklopów jest od groma.
Masz jeszcze w GhostLandzie, ale to w dużych ilościach. Osobiście radziłbym Ci odpuszczenie sobie zabicia tego DSa. Loot z niego nie jest ciekawy, a spokojnie może kopsnąć Ci 200+ combo.
Cyc camp? Co masz na myśli? Bo respawnu cyklopów jest od groma.
No właśnie, nigdy o zymś takim nie słyszałem
Zapewne chodzi mu o Mount Sternum :D
http://wiki.hunted.pl/wiki/Mount_Sternum
Ale czy ja tam nie dedne ? cyclop w stosunku do EQ druid ma niewyobrażalną siłę. Ale gdyby bić z dysta...
Egon_Abus
16-09-2008, 16:31
Zapewne chodzi mu o Mount Sternum :D
http://wiki.hunted.pl/wiki/Mount_Sternum
Raczej mu chodzi o podziemia z cyclopami powiększone w ostatnim update na południe od Thais :]
Zarandiel
16-09-2008, 20:08
@up
Jest ryzyko jest zabawa.
Pójdź i się przekonasz, 13 lvl to nie jest wiele do odrabiania.
Cyc Camp jest tez na poczatkach PoH. Tam tez mozna dobrze expic na niskim levelu. Ale trzeba uwazac bo nie jest zakolorowo jak ci lurna GS pod nos xD :P
Kurczakos
19-09-2008, 22:50
Napewno go zabijesz, ds nie jest szybki...
Raczej mu chodzi o podziemia z cyclopami powiększone w ostatnim update na południe od Thais :]
No właśnie. To wy nie znacie cyclops camp? Idziesz na południe od Thais, w prawo od mino guarda i jesteś. A Mt. Sternum to co innego, jest troche na północny-wschód od thais :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.