PDA

Pokaż pełną wersje : Accaunt disabled

Markus
05-12-2003, 00:10
Mam pytanie, zmieniłem sobie chasło do mojej postaci o godzinie 10.00 rano, jest godzina 24.07 a ja nadal mam napisane "Accaunt disabled for five minutes. Please wait." ile to może potrwać bo mam tak caly czas?

Bloody_Izual
05-12-2003, 09:28
Nie wiem iel to może potrwać.Ja też czekam na zmiane hasła do konta.Ale najgorsze jest to że już czekam 2dni na hasło na konto które założyłem;/

Oxygane
05-12-2003, 10:20
Ja dosc czesto zmieniam hasło i czekam zwykle 5 s. Moze zapomnieliscie nowego hasla????

Markus
05-12-2003, 10:28
Ja nie zapomniałem chasła bo zmieniłem tylko 2 ostatnie liczby. Ale przesłałem sobie chasło na poczte i przysłali mi nowe. teraz mi jusz wszystko dziala. Jak ktoś ma taki sam problem niech też tak zrobi, a przyślą mu nowe chasło które działa.

Szumek
05-12-2003, 11:10
Niemartw sie onic ja tez tak mialem, przez dwa dni nie moglem na konto wejsc. A kiedy wszedlem na swoje konto to bylem ubozszy o k-set, 2 x war hamer, warior helmet, dragon shield, dragon hamer i ponad 30k.
Poprostu zostalem zhakowany.
Ale niemartw sie male szanse ze to sie moze tobie przytrafic.
Pozdrawiam.

Bloody_Izual
05-12-2003, 11:33
Wysłalem do nich żeby mi prsyłali nowe hasło.Na mojego knighta moge już wejśc...tylko jestem uboższy o k-set,w helmet,fs,d-shield,ok 10k...ale mam k#$@% farta 2 hack i już mam 20level idz pan w ch#$.2 hackw ciągu tygodnia niech to szlag trafi X(

Ropson
05-12-2003, 13:05
To chba nie tylok zalezy od hasla ja mailem tak jak logowalem sie bez przerwy i po chwili wyskochyla mi taka ramka zamias postaci ale po chwili odczekania moglem sie spowrotem logowac :D

n3m3s!s
05-12-2003, 14:30
Oryginalnie dodany przez Bloody_Izual
Wysłalem do nich żeby mi prsyłali nowe hasło.Na mojego knighta moge już wejśc...tylko jestem uboższy o k-set,w helmet,fs,d-shield,ok 10k...ale mam k#$@% farta 2 hack i już mam 20level idz pan w ch#$.2 hackw ciągu tygodnia niech to szlag trafi X(

Poszukaj na dysku keyloga bo cos mi sie wydaje ze go tam masz. Najlepiej format.

Szatan-zg
05-12-2003, 16:08
Sorry, że tutaj, ale nie chce zakładać nowego tematu.
Jak włączam tibie, wybiore chara, i nie poazuje mi sie "too many.." to wyskakuje błąd:

Debug assertion in line 773
of module "Control" faild.

Please submit a detaild bugreport.

Czy powinienem przeinstalować tibię?

Mistrz Czarnego Miecza
05-12-2003, 16:25
Nie... poprostu włącz tibie i ją wyłącz, to mi poprawia :) (też to mam czasami), a jak niepomorze to zresetuj, jak to nie pomorze to daj re-install :/ .

Szatan-zg
05-12-2003, 16:31
Mam to od wczoraj, więc daje re-instal! Życzcie mi powodzenia! ;)

Markus
05-12-2003, 21:31
To chba nie tylok zalezy od hasla ja mailem tak jak logowalem sie bez przerwy i po chwili wyskochyla mi taka ramka zamias postaci ale po chwili odczekania moglem sie spowrotem logowac
Taki napis pojawia się wtedy gdy 2 razy pod żąd wpiszesz nieprawidłowo swoje chasło, program uznaje wtedy ze prubujesz trafić na ślepo w czyjeś konto.