Pokaż pełną wersje : Przyjaciele Nobztrakt OF QUEST HELP xd
Jakiś user pare min temu wrzucił ten film, ale nie zastosował się do regulaminu i został skasowany. Ale jako, że mi się spodobał to wrzucę jeszcze raz :P Pamiętam tego typka co filmuje za czasu jak mial 150 lvl i uprawiał ładne PA (fajne filmiki były w sieci z tego xd) i zastanowiłbym się 10x zanim dałbym mu party : D.
http://www.fileshack.us/get_file.php?id=962545&file=lol.cam
http://rapidshare.com/files/145830873/lol.cam.html
filiplol
16-09-2008, 21:25
Bardzo profesjonalna "pomoc" :D:D . Piękny film
Ten koleś wymusił kiedyś całe eq z 80~ knighta na behemot quescie?:p
Couranger
16-09-2008, 22:32
hahaha made my day xDD OF QUEST CLEANER pierwsza klasa xDD nie chcial bym z nim isc na POI albo Inq xddd
Ten koleś wymusił kiedyś całe eq z 80~ knighta na behemot quescie?:p
Ta, to ten : D
Kiedyś skończy się to tak, że grupa osób się uprze... i koniec, ban za destructive behaviour. ;)
Couranger
16-09-2008, 22:40
Kiedyś skończy się to tak, że grupa osób się uprze... i koniec, ban za destructive behaviour. ;)
od kiedy zabijanie na pvp jest nie legalne ? o.O
od kiedy zabijanie na pvp jest nie legalne ? o.O
Jest legalne, dopóki, dopóty nie niszczy komuś zabawy z gry. Zapraszam do przeczytania uważnie WSZYSTKICH publikacji na Tibia.com.
Jest legalne, dopóki, dopóty nie niszczy komuś zabawy z gry. Zapraszam do przeczytania uważnie WSZYSTKICH publikacji na Tibia.com.
Chyba trochę źle to ująłeś, bo nie wiem komu przyjemność sprawia, kiedy się go zabija : P
Ale ja rozumiem przekaz xd
Vasudanin
16-09-2008, 23:02
Mogli zacząć grę na innym serwerze, zabijanie jest legalne, bo nie po to wprowadzili czaszki żeby się nie zabijać.
@
Świetny! Gratulacje dla autora.
Nobztrakt to jest jednak pro hahahahah ale on musi miec jaja na saphize :D
Couranger
16-09-2008, 23:07
Niestety ale sie mylisz , tak jak ryba powiedzial watpie ze jakakolewiek smierc sprawia komus przyjemnosc ^^ wiec sadze ze kazdy zgon od drugiego gracza zniecheca xd , a zabijanie jest w 100 % legalne na swiatach PVP nie wazne z jakiej przyczyny , po to sa w grze czaszki żeby ich używać . Jeśli by banowali za zabijanie to by były pustki na servach bo przewaznie na każdym swiecie jest wojna i morduja się na co dzien xD
Jak dla mnie to ten Nobztrakt jest zwyklym smieciem...
Pozabijal wszystkich chuj wie po co nawet deadow nie sprawdzal. Przez takich odechciewa sie grac w ta zjebana gre :p
Jak dla mnie to ten Nobztrakt jest zwyklym smieciem...
Pozabijal wszystkich chuj wie po co nawet deadow nie sprawdzal. Przez takich odechciewa sie grac w ta zjebana gre :p
Pfff to chodź na non pvp, jak przez takich grać nie chcesz.
@topic
Husauhaus ale ciała serio mógł posprawdzać xd
i zastanowiłbym się 10x zanim dałbym mu party : D.
party dał mu ek z jego guild który był quest cleanerem ;p, a sam nie dał rady by ich wszystkich pozabijać.
I po chu** on ten filmik kręcił chce się pochwalić, że zabił spamując ue:
Sep 16 2008, 18:26:53 CEST Killed at Level 41 by Nobztrakt
Sep 16 2008, 18:26:51 CEST Killed at Level 65 by Nobztrakt
Sep 16 2008, 18:26:49 CEST Killed at Level 48 by Nobztrakt
and by Original Rinho (z 110ek)
Sep 16 2008, 18:26:49 CEST Killed at Level 40 by Nobztrakt
Sep 16 2008, 18:28:23 CEST Killed at Level 52 by Nobztrakt
and by Phansen (z 115ed)
A do tego oto jego pro pvp:
09:26 Using one of 428 sudden death runes...
09:26 Using one of 427 sudden death runes...
09:26 Using one of 426 sudden death runes...
09:26 You lose 2 mana.
09:26 You lose 81 mana blocking an attack by an orc berserker.
09:26 Using one of 425 sudden death runes...
09:26 You lose 9 mana blocking an attack by an orc warrior.
09:26 You lose 121 mana blocking an attack by an orc berserker.
09:26 Using one of 424 sudden death runes...
09:26 You lose 2 mana.
09:27 Using one of 424 sudden death runes...
09:27 Using one of 423 sudden death runes...
09:27 You lose 2 mana.
09:27 Using one of 422 sudden death runes...
09:28 Using one of 422 sudden death runes...
09:28 Using one of 421 sudden death runes...
Qrwa nie wie nawet co to exuhadest tylko wciska jak jakieś dziecko f5.
Nom super ma pvp i jest pro 232, 110, 115 zabijają 40-60lvle...
jak zobaczylem w temacie 'nobztrakt', od razu wiedzialem ze ten Of quest sie dobrze nie skonczy ;) tak jak juz slawny behe quest ;)
BingooCola
17-09-2008, 12:35
Ta, to ten : D
I chyba na edron na dragach też coś wymuszał od kogoś :D jeżeli to on to pamiętam go :D
skoro tak bardzo chcecie wiedziec jaki byl loot prosze bardzo
<famfary>
dragon shield + quest items ;
Oliweczka byla/jest/bedzie hunted a ze zaprosila na questa kolegow to juz nie originala ani nobza wina : b
ogolem to niebyl pierwszy raz chyba kazdy widzial behe q?:P albo banshee?:P
Właśnie ma ktoś jeszcze na pc cam z behe i mógł by go zuploadować?
14:12 Nobztrakt [232]: Utamo vita
14:12 Using one of 325 great mana potions...
14:12 You see a stealth ring that has energy for 6 minutes left.
It weighs 1.00 oz.
14:12 Nobztrakt [232]: Utani gran hur "" You can't outrun the paintrain baby, woo woo !
14:12 Nobztrakt [232]: fan va seg dom e
14:12 You see debris.
14:12 Nobztrakt [232]: Utani gran hur "" You can't outrun the paintrain baby, woo woo !
14:12 Nobztrakt [232]: Utamo vita
14:12 Using one of 324 great mana potions...
Oky.
Trapy na n-pvp > dzisiejsze pvp
I chyba na edron na dragach też coś wymuszał od kogoś :D jeżeli to on to pamiętam go :D
Ta, to na edron dragach to też on : d
Dobrodziej
17-09-2008, 16:35
Ktoś się tam śmieje z jego pvp jak spamuje F5.
Pokaż swoje pvp na tym noob-pvp ffs
A ja mogę?
http://i250.photobucket.com/albums/gg260/Pe-Le/Frags/Others/102ms.png
http://i82.photobucket.com/albums/j263/exero/50kina.jpg
http://i82.photobucket.com/albums/j263/exero/87ms.jpg
http://i250.photobucket.com/albums/gg260/Pe-Le/Frags/Others/80rp.png
http://i250.photobucket.com/albums/gg260/Pe-Le/Frags/Others/hydraownstyle.png
Pavel321
17-09-2008, 16:48
@UP
A ja mogę ? ... na ssach widać bota :>
Już ssa skasował ;O ale wcześniej był tam jeszcze ten :>
http://img82.imageshack.us/img82/4770/50kinagj2.png (http://imageshack.us)
http://img82.imageshack.us/img82/50kinagj2.png/1/w518.png (http://g.imageshack.us/img82/50kinagj2.png/1/)
Właśnie ma ktoś jeszcze na pc cam z behe i mógł by go zuploadować?
To był rec z wersji 7.x
Widać, nie wyrzekam się tego.
Zmieniłem bo tutaj lepiej widać lura : ]
@Down
A kogo obchodzi 230ms~ ubijający 50 lvle? A, no ta, on ma 230 lvl+ : /
Kogo obchodzą jakieś trapy na non pvp? :baby:
Co do filmiku to, THIS IS SPARTA xd. Nobz~ szaleje.
*Carlsberg
17-09-2008, 17:24
@UP
Blackd Proxy, zazdrościsz?
Kogo obchodzą jakieś trapy na non pvp? :baby:
a kto cie pytal o komentarz?
ssij dalej tego smoczka i moze wreszcie skoncz ta podstawowke...
fimik boski
nie ogladalem...XD
Zapraszam do zapoznania się z opinią CipSoftu na ten temat. Albo lepiej, po prostu zacytuję wypowiedź jednego z CM'ów.
"Wierzymy, że społeczność sama potrafi rozwiązywać tego typu problemy bez naszej interwencji."
Prościej mówiąc, mają to gdzieś.
Pavel321
17-09-2008, 18:36
Blackd Proxy, zazdrościsz?
A co Pan na to że posiadam licencje na BlackD Proxy ?
AdiZgOlek
17-09-2008, 18:43
A ja mogę?
A co kogo obchodza trapy na non pvp ????? moze zrobicie sobie na non pvp open battle? pobloczycie sie na pustyni i was pozabijaja biegAjace tam hieny i nomady? sami wybraliscie sobie server NON PVP wiec nie gadajcie potem jak wam nawrzucaja jak robicie jakies zalosne trapy bo to nie jest prawdziwe pvp, wy na tych non pvp probujecie na sile pvp zrobic
Couranger
17-09-2008, 18:49
A co kogo obchodza trapy na non pvp ????? moze zrobicie sobie na non pvp open battle? pobloczycie sie na pustyni i was pozabijaja biegAjace tam hieny i nomady? sami wybraliscie sobie server NON PVP wiec nie gadajcie potem jak wam nawrzucaja jak robicie jakies zalosne trapy bo to nie jest prawdziwe pvp, wy na tych non pvp probujecie na sile pvp zrobic
Agree <znaki>
*Carlsberg
17-09-2008, 19:07
Dzieci Hotkeyi atakują, jak ja się boję x///
Idz walić w hota z sd x/
Zaczałeś grać w 8.00+ i myślisz że wiesz cookolwiek o PvP?
Idz walić w hota z sd x/
agree
...........
Couranger
17-09-2008, 19:34
Idz walić w hota z sd x/
a skad wiesz od jakiej tibi zaczal grac? nie mozesz sie w zaden sposob wypowiadac na temat jego pvp skoro go nawet nie znasz wiec szat ap , jesli pvp jest dla ciebie tylko strzelaniem z runek w ludzi no to gratuluje wiedzy na ten temat.
Wua, jebanie f bomb, ciągłe paraliżowanie i rzucanie mw od czasu do czasu. Potem zostaje trapniecie ofiary i spamowanie hotem \o/
U nas bomby/fieldy znikają parę razy szybciej, nie da się paraliżować a bez mw możemy obessać. Bez wcześniejszego ztrapowania wyjścia ofiara zapewne spieprzy, bo tu, nie spamujesz hotem - tutaj trzeba się zdać na moba a jego hity/szybkość nie zależą od nas.
Podsumowując - pvp od 7.8 to jeden wielki shit. Tylko dzieci którym koledzy nawciskali, że jak będą grać na pvp to staną muthafuckin' og's, i jaka w ogóle trudna jest tu gra, wierzą w idee tego gówna jakim jest dzisiejsze pvp.
v7.4 _/
@AdiZgOlek
Ujeb 102 ms'a na fibuli w teamie 50ed, 52ms i 85ek~, kiedy on tam hunci i brakuje spawna... wtedy będziesz mógł mówić, gdzie gra jest trudniejsza :^)
Piona.
@Edit
a co do pvp w dzisiejszej tibi to liczy sie tez znajomosc terenow i takie tam bezdety ale nie bede tego wymienial bo po co?
U nas też, więc tego nie wymieniłem. Dlaczego? - sam sobie na to odpowiedziałeś.
@2Up
Ciekawe co on może o tym wiedzieć , przecież w tym momencie myśli jak kogoś strapować na hydrach ; o
Couranger
17-09-2008, 20:25
o jakim ty pvp chcesz mnie przekonywac na non pvp ? ^^, chyba mvp a co do pvp w dzisiejszej tibi to liczy sie tez znajomosc terenow i takie tam bezdety ale nie bede tego wymienial bo po co?
a kto cie pytal o komentarz?
ssij dalej tego smoczka i moze wreszcie skoncz ta podstawowke...
Świat: Secura
PEEL??? :baby::baby::baby:
Świat: Secura
PEEL??? :baby::baby::baby:
Szrek
Użytkownik forum
byry ??? :baby::baby::baby:
Wua, jebanie f bomb, ciągłe paraliżowanie i rzucanie mw od czasu do czasu. Potem zostaje trapniecie ofiary i spamowanie hotem \o/
U nas bomby/fieldy znikają parę razy szybciej, nie da się paraliżować a bez mw możemy obessać. Bez wcześniejszego ztrapowania wyjścia ofiara zapewne spieprzy, bo tu, nie spamujesz hotem - tutaj trzeba się zdać na moba a jego hity/szybkość nie zależą od nas.
Podsumowując - pvp od 7.8 to jeden wielki shit. Tylko dzieci którym koledzy nawciskali, że jak będą grać na pvp to staną muthafuckin' og's, i jaka w ogóle trudna jest tu gra, wierzą w idee tego gówna jakim jest dzisiejsze pvp.
v7.4 _/
@AdiZgOlek
Ujeb 102 ms'a na fibuli w teamie 50ed, 52ms i 85ek~, kiedy on tam hunci i brakuje spawna... wtedy będziesz mógł mówić, gdzie gra jest trudniejsza :^)
Piona.
@Edit
U nas też, więc tego nie wymieniłem. Dlaczego? - sam sobie na to odpowiedziałeś.
i na chuj wam to wieksze waste niż jego loot i tak odrobi to w 1 dzień.
*Carlsberg
17-09-2008, 21:18
@Up
Dla zabawy?
Ktoś się tam śmieje z jego pvp jak spamuje F5.
Tylko, że ja gram na pvp? o0
edit:
Jeśli już taki kozak to zapraszam na enfo też mam hara :]
Na pvp sztuką jest po takich akcjach grać dalej bez żadnego przypału, bo na 99% ci wszyscy pro traperzy z non-pvp grzaliby pz z huntem do końca życia, a ten ziomek będzie dalej tak robił i nie chodzi o lvl bo widziałem Jego akcje na dużo mniejszym lvlu. Loota z tych dedów zebrał ten ek co czyścił ofa (chyba ktoś to zauważył). Podoba mi się taka pomoc huehuehue
@edit
Światy non-pvp zostały stworzone aby gracz czuł się spokojny ze strony innych graczy a jeżeli ktoś to na siłe próbuje to zmienić jest po prostu tchórzem. sorry za offtop
Works__1985
18-09-2008, 01:26
Wy wszyscy gówno wiecie o pvp... primo 1 istniało ono do 7.8 zgadzam się, ale od tibii 7.6 zaczęto używać nielegalnych programów do gry czyli można powiedzieć że 70% osób które walczyły w wojnie bo wtedy tylko te mogły pokazać zdolności pvp używały tych programów, zdolnością pvp pozostawała wtedy ucieczka przed grupą osób bez śmierci. Osoby które nie używały bota padały na samym początku.. primo 2 za czasów tibii 7.2 - 7.6 nie było tyle osób w wieku 10 lat+ którzy grają po 2 + lat czy więcej już w tibie tak jak jest teraz... Internet był drogą rzadkością grały zazwyczaj osoby pełnoletnie, które teraz pracują i może z tego zostało 20% reszta pozmieniała ownerów, straciła postacie lub po prostu nie grają. O takich osobach można powiedzieć że wiedzą coś na temat PVP bo dla mnie pvp to: zdolność użycia każdej runy ręcznie, trafienie za każdym razem nawet podczas stresu, wykorzystywanie wiedzy w praktyce, i umiejętna ucieczka.
Wy wszyscy gówno wiecie o pvp... primo 1 istniało ono do 7.8 zgadzam się, ale od tibii 7.6 zaczęto używać nielegalnych programów do gry czyli można powiedzieć że 70% osób które walczyły w wojnie bo wtedy tylko te mogły pokazać zdolności pvp używały tych programów, zdolnością pvp pozostawała wtedy ucieczka przed grupą osób bez śmierci. Osoby które nie używały bota padały na samym początku.. primo 2 za czasów tibii 7.2 - 7.6 nie było tyle osób w wieku 10 lat+ którzy grają po 2 + lat czy więcej już w tibie tak jak jest teraz... Internet był drogą rzadkością grały zazwyczaj osoby pełnoletnie, które teraz pracują i może z tego zostało 20% reszta pozmieniała ownerów, straciła postacie lub po prostu nie grają. O takich osobach można powiedzieć że wiedzą coś na temat PVP bo dla mnie pvp to: zdolność użycia każdej runy ręcznie, trafienie za każdym razem nawet podczas stresu, wykorzystywanie wiedzy w praktyce, i umiejętna ucieczka.
Dziękuję Ci, bo chciałem napisać to samo jako stary gracz, który grał od 2003r. Trafnie zauważyłeś, że pvp to abstrakcyjne stwierdzenie, bo wtedy istniały boty i kto go nie miał i nie klikał hota padał bardzo szybko. Teraz Cip dodał swojego bota i wszyscy jacyś zszokowani, że co to i w ogóle a tak naprawde nic się nie zmieniło. Sam gdy grałem na arcani wtedy tibia 7.4 za czasów turtlesów i wojen nie miałem bota i nie ściągałem bo po prostu bałem się keylogerów i efekt był taki, że moje celowanie ręczne przeciwko botowi było bezcelowe. Gdy biłem się z kolesiem bez bota to często wygrywałem, ale potem już wszyscy je mieli a ja przerzuciłem się na non-pvp, żeby trochę wiecej pozwiedzać Tibie i mieć swiadomość, że nikt mi w tym nie przeszodzi.
Śmieszycie mnie dzieci do łez waszymi inteligentnymi określeniami typu "noob-pvp". Każdy wybierze co mu bardziej odpowiada i nie zawsze będzie to to samo co ty wiebierasz.
Jakbyście grali na non-pvp to byście przezywali znowu tych drugich "a ty jesteś cip-bot zasraniec klik klik dead dead yeeeee i mamy loota i zwała 2 dni, kręcimy filma walimy na tibia.pl i czekamy na pozytywne komenty jakie my kozaki jesteśmy bo pvp uprawiamy"
A teraz szczera prawda - w tibi nie ma czegoś takiego jak pvp. Owszem jako znaczenie player vs player jest ale skilla do tego mieć nie trzeba, bo tu zbyt dużo funkcji do ogarnięcia nie ma. Po prostu wystarczy nie być kretynem.
Jak chcecie kozactwo pokazać to zapraszam do innych gier.
A teraz skończmy ten beznadziejny offtop i komentujcie nobztrakta.
Dla mnie koleś po prostu się nudzi zwykłym szarym życiem tibijskim to sobie robi różne jaja i już.
Po co 2 taki sam temat jak 1 juz jest ...
A teraz szczera prawda - w tibi nie ma czegoś takiego jak pvp. Owszem jako znaczenie player vs player jest ale skilla do tego mieć nie trzeba, bo tu zbyt dużo funkcji do ogarnięcia nie ma. Po prostu wystarczy nie być kretynem.
Wszystko jest ok, ale tu się nie zgodzę.
Też gram od dawna i też na starej tibii było beznadziejnie ja bez bota przeciwko 5 osobom z botem ustawionym na sd wcale nie było fajne. Wtedy jak nawet miałeś super "pvp" i tak rzadko uciekałeś ponieważ trzeba było się uhać usuwać f bomby ubijac summony a nasi oprawcy na makro poprostu sobie klikali i zazwyczaj to się kończyło zgonem ofiary bez bota.
Właśnie na tej tibii teraźniejszej można pokazać swoje "pvp". Śmieszy mnie jak 150lvle padają od kilku 50 ponieważ myślą, że jest cipbot i, że bedą wciskać hotkey to nie padną.
Sam wiem z doświadczenia, że niektórzy hlv grają gorzej od 20~.
Kiedyś pkując z kumplami 20-40lvle~ ubiliśmy kilka osób w tym pewnego 65 druida i 27sorca. Ów druid w ogóle był nieopanowany nie wiedział co się dzieje. Leczył się, ale był na tyle zdenerwowany, że nie używał m wall, sd, destroy field, które miał w bp jak padł. Inną ofiarą był 27sorc, chociaż biły go 2 zerki + my był na tyle opanowany i myślał. Zamiast rzucić jak idiota utamo vite jechał na uhach. Uciekając bił zerki z hmm w końcu wpadł w trapa. Miał tam 300hp~ dostawał combo po 250 ale i tak usuwał fire bomby i próbował uciec. Oczywiście padł po jakimś czasie pewnie z powodu zapewne braku uhów. I teraz nie mówcie mi, że poprostu nie umieliśmy go zabić. Poprostu był na tyle opanowany, że umiał sobie poradzić w takiej sytuacji.
To na tyle. Teraz takie coś uważa się za pvp.
Me~
Po co 2 taki sam temat jak 1 juz jest ...
Byl*
@topic
No widac ze huopak zna sie na pomocy ;d
Też nie wiem,co za frajda zabijać graczy na npvp. Tam nawet nikt destroya nie nosi ze sobą.
Ronan_Shade
18-09-2008, 10:30
W Tibii coś takiego jak pvp po prostu zanikło. Popatrzcie, że pójdzie teraz taki 170 ms, który z sd w ludzi będzie walił po to 300~(nie wiem czy dokładnie tak, ale przynajmniej tak mi się wydaje, jak coś to mnie poprawcie) i jak pójdzie sam zabić takiego 50 ek, który się leczy po 300 to nie da rady może nawet jeśli knight będzie miał możliwość ucieczki i dużo potów. Co to ma być, że ponad 3 razy większy lvl nie da sam rady zabić 50? No ten ms/ed jeszcze może by jakoś dał rade ale ek/rp to już raczej nie. Tibia to gra "zespołowa", w której samemu się nie wiele zdziała jeśli się nie ma naprawdę wysokiego lvl(tak jak np na filmiku tutaj, że 200+ z flama wali w 40-60 lvl). A takie LII to znowu gra, w której samemu z dobrym pvp da się wygrać walkę powiedzmy 1 na 3. Moim zdaniem LII to gra, do której naprawdę dobre pvp jest potrzebne. Ale wracając do Tibii, naprawdę dobrym pvp można było się kiedyś wykazać, teraz jest już trudno, ale jest kilku graczy, którzy są jednak w tym trochę lepsi(przykład Aradna).
W Tibii coś takiego jak pvp po prostu zanikło. Popatrzcie, że pójdzie teraz taki 170 ms, który z sd w ludzi będzie walił po to 300~(nie wiem czy dokładnie tak, ale przynajmniej tak mi się wydaje, jak coś to mnie poprawcie) i jak pójdzie sam zabić takiego 50 ek, który się leczy po 300 to nie da rady może nawet jeśli knight będzie miał możliwość ucieczki i dużo potów. Co to ma być, że ponad 3 razy większy lvl nie da sam rady zabić 50? No ten ms/ed jeszcze może by jakoś dał rade ale ek/rp to już raczej nie. Tibia to gra "zespołowa", w której samemu się nie wiele zdziała jeśli się nie ma naprawdę wysokiego lvl(tak jak np na filmiku tutaj, że 200+ z flama wali w 40-60 lvl). A takie LII to znowu gra, w której samemu z dobrym pvp da się wygrać walkę powiedzmy 1 na 3. Moim zdaniem LII to gra, do której naprawdę dobre pvp jest potrzebne. Ale wracając do Tibii, naprawdę dobrym pvp można było się kiedyś wykazać, teraz jest już trudno, ale jest kilku graczy, którzy są jednak w tym trochę lepsi(przykład Aradna).
To raczej nie PVP "zaniklo" tylko stary system leczenia i hitow. Czego mimo wszystko mi brakuje ;\
PvP zanikło. Teraz liczy się tylko myślenie i opanowanie.
PvP zanikło. Teraz liczy się tylko myślenie i opanowanie.
No i to właśnie wchodzi w skład pvp o.o
Herezjusz
18-09-2008, 15:25
Ale to nie wszystko zjom :[
Przede wszystkim ważne jest zgranie całego zespołu pvp pojedynczej osoby jest raczej mało ważne na wojnach /pk
Ale to nie wszystko zjom :[
Przede wszystkim ważne jest zgranie całego zespołu pvp pojedynczej osoby jest raczej mało ważne na wojnach /pk
No dobra, to ja ci wytłumaczę (nie lobie zgrywać politologa, ale nie wszyscy wiedzą co czytają ;\)
Jeśli ktoś mówi
że coś wchodzi w skład, wyraźnie wskazuje na to, że to nie wszystko, zjom.
Co do samego PvP, zgranie też jest ważne, jest to jedna ze składowych o których wyżej wspomniałem, jednak kiedy ocenia się czyjeś pvp (a tu zachodzi taka sytuacja), zwykle patrzy się pod kątem indywidualnego PvP danej osoby, nie w zespole.
Ale kiedyś liczyło się coś więcej, maunalne leczenie, manualne manasowanie, manualne bicie z run. Teraz klikasz tylko kilka hotkeyi i po kłopocie.
@UP
HAHAH!! OWNED
Ale kiedyś liczyło się coś więcej, maunalne leczenie, manualne manasowanie, manualne bicie z run. Teraz klikasz tylko kilka hotkeyi i po kłopocie.
Mnie tego nie musisz mówić, przecież nie gram od wczoraj :P
Żel i ból... ;[
Moi drodzy pro użytkownicy jakże zacnego forum oraz forum na bardzo wysokim poziomie: Bahushuahsuashuashaush!
Nie kłóćcie się o to "jaki yezdem fayny a ty nup" bo czytając posta za postem stwierdzam, że ten temat to jeden wielki OFFTOP. ;<
Niestety, to było zawsze, jest i będzie, każdy kto gra na non-pvp, czy pvp będzie (wiadomo) za swoim typem serva. Tak więc prawdziwi gracze powinni mieć na to, że tak się wyrażę "wyjebane" na to co myśli Jasiu z Gdańska, czy Michał z Katowic. ;[
@topic
Niezły koleś jest, pięknie to zaplanował. o/
*Carlsberg
18-09-2008, 18:48
HAHAH!! OWNED
Hahaha blackd, NA 2 SSIE LEPIEJ WIDAĆ LURA! x/
A jak tak cie bot boli to masz
http://i82.photobucket.com/albums/j263/exero/sss.jpg
Łyso?
@Co do walki pvp / non-pvp - do pvp nic nie mam, ale jak ktoś mi kozaczy, że gra na pvp, i wali teksty w stylu "noob-pvp" "non-pvp didint happen" etc to mnie wkurw bierze, i mówię co myślę, bo mam od tego lamusa z 10x więcej fragów na tym "noob pvp"
Pzdro.
Cheapest
19-09-2008, 16:37
Profesjonalny quest service, room wyczyszczony do zera w kilkasekund gz!
@up
mnie jedno rozwala, że dużo osób która używa bota nie potrafi się nauczyć uciekać i używać klawiatury numerycznej do poruszania się po skosach, skoro bot za nich odwala robotę (leczenie itp.) to przynajmniej można się nauczyć poruszać, bo jak widzisz grupę 10+ osób to trzeba spier... nawet jak masz 300 ek'a, a to co odstawiają nieraz nawet 200+ to "RZAL I BUL"
Chcieliby aby bot za nich wszystko robił, a jak zaczyna ktoś atakować to ucieczka na najbliższe schody i up/down, a później ktoś przesuwa i cel leży. Skoro bot odwala 90% roboty to zamiast się nauczyć tego z czym bot nie za dobrze sobie radzi to nie łaska bo nie potrafią :x
@up
Uwierz mi, że nas to nie dotyczy ; ).
BingooCola
19-09-2008, 18:31
bo mam od tego lamusa z 10x więcej fragów na tym "noob pvp"
Pzdro.
przykro mi lecz ty nie masz fragów ,tylko potworki ;(;(;(
a to ,że przyczyniłeś się do kogoś śmierci lurując lub blokując go to nie jest frag :'(
a to ,że przyczyniłeś się do kogoś śmierci lurując lub blokując go to nie jest frag :'(
I to byl bardzo madry post pokazujacy roznice miedzy non pvp,a pvp.
A teraz wielcy mastahowie odpowiedzcie sobie na pytanie - Co jest w dzisiejszych czasach trudniejsze? Porównanie było parę stron temu, więc japa :^).
Anyway, jak ktoś wcześniej powiedział - każdy stoi za swoim własnym typem servera więc ta kłótnia nie ma sensu.
*Carlsberg
20-09-2008, 11:58
No kozacko, a to że ty zaspamowałeś hotem to też nie jest frag x/ pozatym:
Zapytaj się kogoś kogo ubiliśmy tak:
"Kto cię ubił?"
Odpowie że my, a nie moby.
Fail.
@up
Ale kogo to obchodzi co on powie? Fragi bierze się z tibii.com a nie opini graczy lol. Myślisz że jak na wojnie padnie typ to frag będzie dla połowy guild bo niektórzy pomagali w ubijaniu czy tego jednego (lub dwóch) co ich nicki są w powodzie śmierci ofiary? A to że są teraz hoty to nie wina graczy tylko tych którzy używali botów za tej tibi 7.x i cip soft wybrał takie rozwiązanie. end btw kiedy będą bany za offtopa?
dark_solti
21-09-2008, 04:28
A teraz wielcy mastahowie odpowiedzcie sobie na pytanie - Co jest w dzisiejszych czasach trudniejsze? Porównanie było parę stron temu, więc japa :^).
Anyway, jak ktoś wcześniej powiedział - każdy stoi za swoim własnym typem servera więc ta kłótnia nie ma sensu.
no-pvp ddh.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.