Pokaż pełną wersje : Serwer Harmonia Druid
Sazumaru
18-09-2008, 09:30
Tu macie dwa filmiki mojego bro
http://www.youtube.com/watch?v=LXBh2EDi7M4
i
http://www.youtube.com/watch?v=KgbSnQp9BE8
komenty itp
Muhan'nad
18-09-2008, 16:21
fajnie filmiki, i jedno pytanko. Zauwazylem ze bardzo plynnie gra chodzi, mi tak nigdy niechodzila. Jakiego kompa i netu uzywa bro?<jezeli oczywicie mozna spytac>
Wojtek59
18-09-2008, 16:38
Filmiki swietnie złozone.
Przekaz Filmikow rowniez nienajgorszy.
Dobra robota ;)
Ano, film całkiem fajny, jedyną wadą która bije na oczy jest prawie kompletny brak jakiejkolwiek fabuły, tylko sklejka za sklejką jakichś tam akcji...
Mimo wszystko treść ciekawa i fajne efekty; miło się ogląda :P
..::QRAS::..
18-09-2008, 18:29
soundtracki z naruto pasuja :P lecz gdyby bylo wiecej przeplatanej akcji (czyli nie 4 minuty w tym samym miejscu bylo by prawie 5+ a tak 4 xD)
Valariazz
18-09-2008, 19:58
Ostatnimi czasy pojawiaja sie filmy HD na youtube (Przykladem moga byc gameplaye z Crysisa). Jakby zmieszac tibie, youtube i hd... to bylby dobry pomysl, bo normalnie to na youtubie filmiki z tibii sa hooyiowe....
co do filmiku... hmmm 6/10 xD
Sazumaru
19-09-2008, 07:25
Używam do tego programu sony vegas 8.x
A co do neta jestem posiadaczem neti 4mb. Nigdy z netia nie mam problemow (kicki itp), a raczej raz mialem problem jak kabel byl przygnieciony to go wymienilem :P
Do nagrywania bardzo dobry jest fraps, tyle ze 5-10 min nagranego materialu zajmuje az 2gb+.
Thx za opinie nastepnym razem postaram sie zrobic cos lepszego xD
Sazumaru
19-09-2008, 07:28
Ostatnimi czasy pojawiaja sie filmy HD na youtube (Przykladem moga byc gameplaye z Crysisa). Jakby zmieszac tibie, youtube i hd... to bylby dobry pomysl, bo normalnie to na youtubie filmiki z tibii sa hooyiowe....
co do filmiku... hmmm 6/10 xD
@Valariazz
Te filmiki rowniez mozna ogladac w HD na youtube ponizej filmika czasem jest "watch in hight quality" , wtedy jakos filmika zwrasta i dzwieku (z mono na stereo :P)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.