Pokaż pełną wersje : PoI
CZy tereny pits of inferno sa dostepne tylko dla pacc tak jak quest?
Czy jest tak ze pacc potrzebny jest tylko do questa?
to raczej oczywiste... premium jest potrzebne, ale jesli sie wylogujesz na poi i skonczy Ci sie pacc to pozostaniesz tam nadal
@up
mam pytanie.
gdy z paccem bd w jakimś mieście na pacc ( obojętnie jakie np. Edron ) to czy jeżeli pacc się skończy to dalej będę w tym mieście czy mnie teleportnie.
bo wiem ze jak odpłyne na prykładzie np Edron to już nie a rady 2 raz bez pacca :baby:
Aezmo_1994
19-09-2008, 14:23
@up
mam pytanie.
gdy z paccem bd w jakimś mieście na pacc ( obojętnie jakie np. Edron ) to czy jeżeli pacc się skończy to dalej będę w tym mieście czy mnie teleportnie.
bo wiem ze jak odpłyne na prykładzie np Edron to już nie a rady 2 raz bez pacca :baby:
tepnie do facc area, z kazdego miasta chyba tp jest na facc
chyba cie z tamtad wysle do thais
tak jest z PACC zone więc z PoI także
mam pytanie.
Co się stanie z moją postacią na obszarze premium, gdy premium time się skończy?
Jeśli będziesz online podczas gdy czas premium się skończy, Twoja postać ma dostęp do obszarów premium do czasu wylogowania. Gdy zalogujesz się po tym, jak czas premium się skończy, postać obudzi się w temple w Thais (jeśli wcześniej byłeś mieszkańcem miasta premium) lub w Twoim mieście rodzinnym (jeśli byłeś mieszkańcem miasta dla darmowych kont).
Na Rookgardzie, postać zostanie na obszarach premium, nawet jeśli czas premium się skończy. Jednak po opuszczeniu tego terenu, nie będziesz mógł na niego wrócić do momentu zakupu nowego czasu premium.
Zapraszam do lektury (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=191667).
@topic
By przejść dalej należy użyć krwi na grobie Goshnar'a. Zostaniesz teleportowany do pomieszczenia poniżej. Następując na kolorową kładkę zostaniesz przeniesiony na drugą stronę Magic Walla. By przejść przez kładkę musisz mieć premium account oraz Holy Tible w plecaku. Następnie udaj się na wschód, za bramkę levelową.
@Max_33
Zostaniesz teleportowany na teren FACC (chyba do Thais z tego co pamiętam) :D
jak jestes zameldowany na pacc city to cie walnie do Thais a jak Carlin, Veno,
Ab to tam :):)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.