PDA

Pokaż pełną wersje : Serwer Demonhell, coś dla odmiany

Zylownik
18-09-2008, 21:09
http://www.torixon.pl/viewtopic.php?t=51

link do pobrania widoczny tylko dla zalogowanych!
Jeżeli nie masz zamiaru oglądać to nie komentuj, to jest filmik typu 'kolejny dla zabicia nudy'.
Pozdro dla Broniego ; )

Edit:
Żeby nie dodawać następnego tematu, daję mój występ na warlockach tutaj:
http://www.torixon.pl/viewtopic.php?t=59

Pozdro : D

Angello
18-09-2008, 21:13
widziałem go już wczesniej ; > nice loot

fajny tez masz ten filmik z frostow zaraz zrobie temat : P

Vil
18-09-2008, 21:21
Proponuje zebys zalozyl 1 temat i na biezaco dodawal w nim filmy, bedzie latwiej ich potem szukac i mniej bedzie balaganu na forum.

W razie potrzeby nie ma problemu z przenoszeniem postow.

Timox
18-09-2008, 21:57
http://www.torixon.pl/viewtopic.php?t=51

link do pobrania widoczny tylko dla zalogowanych!
Jeżeli nie masz zamiaru oglądać to nie komentuj, to jest filmik typu 'kolejny dla zabicia nudy'.
Pozdro dla Broniego ; )

Myslisz ze wielu osobom bedzie sie chcialo zakładac konta na jakies chujowe forum zeby zobaczyć "JAkiś" glupi film?

semilunaris
18-09-2008, 22:04
Powielając ten plik (kopiując link do sp33dyshare, rehostując na rapida etc) łamiesz prawo autorskie!

To nie wklejaj linka do własnego forum (tj: dla osób zalogowanych) na forum publicznym. I po problemie.

edit:
@up: szybszy.

@zauważyłem, że jeżeli wchodzi się na Twoje forum to i tak możliwe jest zobaczenie linka bez logowania się. Wystarczy najechać kursorem na nazwę tematu.

@Torixon: może za miesiąc wprowadź opłatę 1,22 za link?

Angello
18-09-2008, 22:18
Myslisz ze wielu osobom bedzie sie chcialo zakładac konta na jakies chujowe forum zeby zobaczyć "JAkiś" glupi film?

No to po co mają oglądać filmy?
Widzę, że masz problem w wpisaniu swojego loginu, hasła, powtórzenia hasła oraz maila (nie potrzeba weryfikacji).

Broni1990
19-09-2008, 00:41

Film dla mnie ciekawy a co do Ciebie Timox to hmm nagraj lepszy to pogadamy wtedy :)

Pozdro Torixon

Heio
19-09-2008, 03:05
Broni cepie jemu nie chodzi tylko o sam film tylko o to , że w jego jak i moim i sądzę że też większości użytkowników mniemaniu jest .... no nie jest w każdym razie ani za grosz fajny. Wiadomo reklamuje forum ale z deka przesadza w tym.
Puki co mamy torg i znuubiałe przez naszych kochanych moderatorów pe.el.

Większości użytkowników po prostu nie będzie chciało sie rejestrować , choćby nie wiadomo jak banalna była by to czynność , same wejście na tą zjebaną stronę + na dział filmy zżera "nam" trochę czasu i jak i ja i jak i inni użytkownicy oczekujemy od razu możliwości ściągnięcia/oglądnięcia filmu a nie babrania sie z jakimś ; no wybacz ale "gównem"

tak a pro po Twych przyszłych zarzutów i pro wjazdów na mnie to dla Ciebie ;

To jest moje zdanie.
To jest mój punkt widzenia.
To jest mój komentarz.

filmu nie skomentuję gdyż nie mam jak ;C

Madejoski
19-09-2008, 07:38
Wrzucaj więcej tych filmików ;] Bo razem z Bronim wymiatacie ;D

Zylownik
20-09-2008, 00:19
Na życzenie : )

Uploadnąłem filmik z warlocków! Miłego oglądania!