Pokaż pełną wersje : Inne 208 rp wrl demona
Broni1990
19-09-2008, 12:37
Nikt dawno nie dawal filmikow z wrl wiec dodam ja:)
http://tibiacam.tv/cams.php?id=ywed9j9cswlizgmx
BingooCola
19-09-2008, 12:54
Ja pierdole ,żeby 208rp robił góra/dół na wrl to już jest porażka
kombossik1
19-09-2008, 13:28
Nagrał byś jakiś filmik z Sea Serpent / Serpent Spawn plx :o
rafi.praga
19-09-2008, 13:49
Chuj Cie obchodzi jak on gra, sam pokaż co umiesz a nie pierdolisz na forum...
Zylownik
19-09-2008, 13:54
@up
Popieram.
Bardzo dobry sposób w dość dobrym wykonaniu, niedługo sam uploadnę swój film z warlocków. Nice loocik jak na tyle czasu, czasem nic nie poleci.
pozdrawiam!
prawie bez strat hp i many, co by o tym nie mowic jest efektywne jak malo co.
Fajny film.
Wie ktoś jak/czy można sciągnąć filmik z youtube?;(
BingooCola
19-09-2008, 14:12
pierdole na forum ,bo w końcu od czegoś to forum musi być nie ? ;)
To jest jest zdanie na temat jego gry , wiesz punkt widzenia .
Po czym rozpoznać typowego buraczanego użytkownika , ano po tym właśnie co Ty pokazałeś czyli tzn jebane robienia za adwokata, zrób lepsze pochwal sie a nie krytykuj ;|
człowieku może on już od 2 lat nie gra , wszedł na forum zobaczyć jakiś filmik i jego wykonanie wydało mu sie "inne" i je skomentował.Sądząc po tym komentarzu jak Ty byś wrzucał filmik liczysz tylko na pozytywy co nie ?!
Przyzwyczaj/cie sie do tego , że opinie co do filmów są zazwyczaj :
POZYTYWNE I NEGATYWNE !
Ażebyście lepiej widzieli
Co do filmu ; film "inny" nie znaczy w żadnym wypadku gorszy , więc przeciwnie ciekawy sposób.
p.s. dziwi mnie Twoja mania manasowania sie do full co chwile o;
Moglbys nagrac jakis filmik z sea serpentow jakos nigdy nie widzialem tych potworow :d (nie widzialem jak ktos na nich expi)
sea serpenty waste :P ale nagraj bo malo kto tam lazi. Frozen Trench tez moglbys pokazac, na tyrsung na samym dole to jest.
No i to co pisalem w poprzednich tematach :d
Fajny film.
Wie ktoś jak/czy można sciągnąć filmik z youtube?;(
Ja wiem....
Royal_Michael
19-09-2008, 19:58
Ja wiem....
ja tez;) rotfl
Obejrzałem, chyba tylko po to, żeby sprawdzić jak jest teraz z lootem na wrl i jak mocno biją, bo nie było mnie tam z pół roku i ostatnio zbieram siły na jakiś wypad :P.
Potrzebne info zdobyłem : p.
Royal_Michael
19-09-2008, 20:18
Obejrzałem, chyba tylko po to, żeby sprawdzić jak jest teraz z lootem na wrl i jak mocno biją, bo nie było mnie tam z pół roku i ostatnio zbieram siły na jakiś wypad :P.
Potrzebne info zdobyłem : p.
Tym razem na ile godzin? xDD
Tym razem na ile godzin? xDD
Eee... no 8h i 4 lvle to na pewno nie wbije hahahah, a w sumie wczoraj sobie nawet ten stary filmik oglądałem na tibicam, taki dziwny zbieg okoliczności :P
Tu macie jak ktoś chce
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=161439
xd
@down
Nie prawda, jestem fajny.
kombossik1
19-09-2008, 20:33
Po pierwsze to film jest w rec (minus) po drugie stara tibia (minus) po trzecie zdjęcie z lootem nie działa a mówiłeś że 1kk było w loocie (minus) a po czwarte za bardzo się chwalisz (minus) ogólnie to z dupy jesteś 8o
UP
to dasz tą fotkę z lootem czy nie?
@do autora tematu
jeszcze raz powiem plx idź na sea serpenty albo nawet serpent spawny bo chce zobaczyc jaki jest z nich loot :o
Madejoski
19-09-2008, 21:12
Spoko filmik ;P
Ja również popieram innych że mógłbyś nagrać na sea serpentach filma xd ;]
@do autora tematu
jeszcze raz powiem plx idź na sea serpenty albo nawet serpent spawny bo chce zobaczyc jaki jest z nich loot :o
http://tibia.pl/monster/Serpent_Spawn
Fire Sword (Rzadko), Knight Armor (Normalnie), Dragon Scale Mail (Bardzo rzadko), Boots of haste (Rzadko), Strange Helmet (Normalnie), Royal Helmet (Rzadko), Tower Shield (Normalnie), Energy ring (Rzadko), Life ring (Normalnie), Snakebite Rod (Normalnie), Life Crystal (Bardzo rzadko), Small Sapphire (Normalnie), Green Gem (Normalnie), Golden Mug (Normalnie), Power Bolt (Normalnie), Charmer Tiara (Normalnie), Green Mushroom (Normalnie), Gemmed Book (Normalnie), 0-? Shrimp (Normalnie), Old Parchment (Normalnie), Onyx Arrow (Normalnie), Mercenary Sword (Bardzo rzadko), Great Mana Potion (Normalnie), Noble Axe (Bardzo rzadko), 0-175 gold
kombossik1
19-09-2008, 22:29
UP
chodziło mi o częstotliwośc jego wypadania... bo co z tego że mpa leci z demona jak leci tak żadko jak hu.
A nie pomyslales o tym ze jemu mogą wypasc 3 dsm w 15 minut a Tobie przez 5h sama kasa? : )
kombossik1
19-09-2008, 22:48
No to chociaż będę miec porównanie :]
a filmu z sea serpentów/serpent spawnów NIGDY nie oglądałem ;o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.