zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Inne Yeetro Singing on Furora! [Diss na Zuroma]

psyduck
20-09-2008, 00:51
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=126786

Riztor
20-09-2008, 01:02
Już w dp widziałem że coś jest z nimi nie tak xD

Cheapest
20-09-2008, 05:38
Pewnie u dwarfów w karczmie popił!

mp3 jakby ktoś chciał http://rapidshare.com/files/146759022/55.mp3

Xr3
20-09-2008, 07:26
joł joł ziomale joł joł joł nie ma to jak dobry polski hiphop i groźne dresy z kontami na fotce

qq2
20-09-2008, 07:52
Czyż kiedyś na tym forum widniały dissy Dussków na Vision z odwzajemnieniem ? :<

Xr3
20-09-2008, 08:03
@Vision, Dusk, Insion, etc
Nie wiem jak mogliście upaść do tego stopnia, aby przez durną pixelową gierkę nienawidzić się w prawdziwym życiu tak mocno, aby być gotowym na robienie dissów i telefonów z groźbami. Skoro wasz odwieczny konflikt zaszedł na tak wysoki pułap, to znaczy, że powinniście załatwić to jak mężczyźni, a nie szpecić coraz bardziej to gówniane forum waszymi żałosnymi dissami, prezentującymi wasze wokalne beztalencie. Chociaż gdybyście zrobili diss w wersji rockowej, to przypuszczam, że bym klaskał uszami ;d

Amek_PL
20-09-2008, 09:30
O jakie to zalosne!
Ni do rymu, ni do taktu;<

Wogole to nie wiem komu sie by chcialo sluchac 9 minut smecenia
jakiegos kolesia, ktory ledwo wie co to free style. Przewinalem kilka
razy po winampie i odrazu wyjebalem to do smieci.

Nie polecam sciagania.

Gelt
20-09-2008, 09:36
Zmiencie w temacie, że ten koleś próbuje mówić. Bo to nie jest rymowanie, a już na pewno nie hip hop.! ._.

Swiety
20-09-2008, 10:06
@Vision, Dusk, Insion, etc
Nie wiem jak mogliście upaść do tego stopnia, aby przez durną pixelową gierkę nienawidzić się w prawdziwym życiu tak mocno, aby być gotowym na robienie dissów i telefonów z groźbami. Skoro wasz odwieczny konflikt zaszedł na tak wysoki pułap, to znaczy, że powinniście załatwić to jak mężczyźni, a nie szpecić coraz bardziej to gówniane forum waszymi żałosnymi dissami, prezentującymi wasze wokalne beztalencie. Chociaż gdybyście zrobili diss w wersji rockowej, to przypuszczam, że bym klaskał uszami ;d

Po 1. Vision i Dusk są razem, a nikt z inshon się nigdy w to nie bawił

Po 2. Chciałbym Ciebie zobaczyć na mikrofonie

ale macie racje wykonanie jest żałosne

Gelt
20-09-2008, 10:43
Po 2. Chciałbym Ciebie zobaczyć na mikrofonie

1. Ja chciałbym ewentualnie usłyszeć.

2. Nawet jeśli jego nagranie byłoby totalnie denne, to to na pewno nie stanie sie z tego powodu lepsze..

Xr3
20-09-2008, 10:50
Omg Xero ty naprawde myślisz, że jak weźmiesz słownik do ręki, kilka słowników wyrazów bliskoznacznych i jest fajny? To Ci powiem: nie!. w Tibii jakoś taki gadatliwy nie byłeś

Ty mi chyba czegoś zazdrościsz. Ja nie byłem gadatliwy w Tibii? Od kiedy? Jeszcze bym o twój nick prosił...

Neevald
20-09-2008, 11:08
daj link do swojego profilu.

Omg Xero ty naprawde myślisz, że jak weźmiesz słownik do ręki, kilka słowników wyrazów bliskoznacznych i jest fajny? To Ci powiem: nie!. w Tibii jakoś taki gadatliwy nie byłeś, pewnie dlatego, że jedną ręką trzymałeś myszke a drugą klawiature.

Co do dissu, nie słuchałem, ale widać kto zaczał to robić i teraz większość zjeżdża ode mnie ten pomysł.
Pozdro elo

Jak moze zjezdzac od ciebie 'to' jak byl konkurs na dissy na zuroma x)?
Wiec kazdy mogl nagrac ;)

Xr3
20-09-2008, 18:41
Mój (były) nick to Majin Palladyn
A to nie czasem ty robiłeś itemy za zaufanie w depo?:o Tylu na tej Candii noobów takich jak ty, że już nie ogarniam...

Cheapest
20-09-2008, 22:03
BIJCIE SIĘ KU*WA! :d

Amek_PL
21-09-2008, 13:56
Co wy GG nie macie ze musicie forum zasmiecac?

kthxbye/pozdro&pocwicz/gl&hf

Gelt
21-09-2008, 20:59
Dzięki mPalar za skasowanie [Hip Hop] z nazwy tematu: *

@down

Jak drzazga w f...