PDA

Pokaż pełną wersje : Stairhopping 50ms?

kombossik1
20-09-2008, 10:37
Na jakie potwory mogę iśc 50 msem i gdzie (oczywiście taktyką góra dół ;p)
mogę porobic sdki... jeśli będzie trzeba lub walic z exori XXX

Zastanawiałem się nad DL'ami ale one z daleka biją mocniej niż jakbym stał na ukos od nich :/ , myślałem też o behe bo widziałem jak jakiś ~60 lvl na jakimś tombie go tak bił ale nie wiem jaki to tomb , skąd mam luurowac behe i czy dam se z nim rade utamo/exura :o

[mam do dyspozycji softy , life ringi]
[Będę to robił albo z botem albo bez] - nie znam się będę to robił 1 raz

I jeszcze jedno nie związane z tematem na moim lapku nie mogę napisac ,,c'' z kreseczką... a inne literki takie jak ó ż mogę... jak mogę to naprawic?

I następne pytanie (xD) gdzie expic 50 msem (odpadają dragi , i ancienty bo o nich to już wiem) dam radę na hero (solo)? jak tak to jaka taktyka one mocno biją , szybko biegają ;/

(chciałem napisac wszystko w jednym temacie żeby nie zaśmiecac forum i nie robic tematu z każdym oddzielnym pytaniem.

Kamliss
20-09-2008, 10:49
Na jakie potwory mogę iśc 50 msem i gdzie (oczywiście taktyką góra dół ;p)
mogę porobic sdki... jeśli będzie trzeba lub walic z exori XXX

Z SD'kami byłoby spore waste na każdym potworze z tym lvlem(chyba że miałbyś szczęście na demonach).

Zastanawiałem się nad DL'ami ale one z daleka biją mocniej niż jakbym stał na ukos od nich :/

W końcu to stairhopping, więc trzeba być szybszym niż potwór, DL'e z exori frigo to dobry pomysł i do tego można zarobić (np. wieża na venore d lair z respem pojedyńczego dla).

myślałem też o behe bo widziałem jak jakiś ~60 lvl na jakimś tombie go tak bił ale nie wiem jaki to tomb , skąd mam luurowac behe i czy dam se z nim rade utamo/exura :o

Behe sporo czasu byś bił, a do tego loota nie dają zbyt zadowalającego, więc moim zdaniem behe odpada.

[mam do dyspozycji softy , life ringi]
[Będę to robił albo z botem albo bez] - nie znam się będę to robił 1 raz

Softy bardzo się przydadzą bo znacznie zmniejszą waste (szczególnie jak bijesz z exori xxx), co do bota - zależy jaki bot/skrypt.

I następne pytanie (xD) gdzie expic 50 msem (odpadają dragi , i ancienty bo o nich to już wiem) dam radę na hero (solo)? jak tak to jaka taktyka one mocno biją , szybko biegają ;/

Tomby za TP, vampy, hero raczej stairhoppingiem, bo na tym lvlu będziesz miał waste.

kombossik1
20-09-2008, 11:16
Na tombach mam waste (no chyba że poleci vampka ;p) - expie na tar tomb -3
exp jest świetny ale waste też niezłe , z softami tam nie daje rady bo za wolny jestem :/ szukam czegoś w rodzaju ancientów exp zawalisty a już od 43 lvl nie miałem tam NIGDY waste ... ale na moim świecie jest dużo traperów już pare razy mnie tam trapowali i gdyby nie mój kolega to bym lizał ziemie... dragi są lipne - waste...

Cloudres
20-09-2008, 11:29
Behe możesz próbować, najlepiej na forbidden isle. Zresztą dle to też niezły pomysł. Tylko że powinieneś używać utamo żeby nie paść na hita. Nie wal ani z sd ani exori frigo w te potworki, najlepiej do hoopingu na nich nadaje się icicle.

@edit

A ten tomb to tarpit -4, ale tam trzeba przejść kawałek z behe na plecach a on biega cholernie szybko więc nie polecam.

kombossik1
20-09-2008, 11:53
UP

ok a więc pójdę na DL'e (w najbliższym czasie) niestety nie chce wydawac kasy na icycle więc będę walic z exori frigo + wanda (oczywiście z utamką)
no chyba że się będę cykał to pójdę na hero :o , życzcie mi szczęścia..

i jeszcze jedno hero będę lac tam gdzie się respią dragi , czy to dobry pomysł tam można wokół skał biegac :o

Ghost419
20-09-2008, 13:01
CCC Advanced-klawisze dostępu-menażer klawiszu dostępu zmień na np. Crlt+Alt+shif+Q ok i restartujesz kompa

kombossik1
20-09-2008, 13:03
CCC Advanced-klawisze dostępu-menażer klawiszu dostępu zmień na np. Crlt+Alt+shif+Q ok i restartujesz kompa

yy a co to jest :o

Ghost419
20-09-2008, 13:08
sterowniki do karty graficznej - catalyst control center - CCC

Kamliss
21-09-2008, 00:27
yy a co to jest :o

Koledze chodzi o rozwiązanie problemu z nieszczęsnym "ć", który spowodowany jest wykorzystywaniem skrótu przez CCC - catalyst control center.

/Topic : Hero to zły pomysł, nie dość że bije na dystans to jeszcze dość szybko biega, chyba że będziesz bił metodą "stairhopp".

kombossik1
21-09-2008, 08:13
UP
a właśnie że hero były słabe :) ropałem je tam gdzie są dragi i czasami nawet hp nie straciłem ale loot był do dupy...
na dl'ach miałem takie waste że szok ;p , ale z kolegą (47rp) szło nam nieźle bo w veno d lair są 2 wejścia i robiliśmy że ja z jednej on z drugiej i dl nie wiedział gdzie iśc

Saints
21-09-2008, 08:55
ja polecam hero...
mój kumpel expił tam ms od 50lvl exura/exori mort + wand i zawsze miał sporo na + więc proponuję popróbować kilka razy tam zaexpic.
jeśli chcesz sd to idź na forsty, waste będzie piekielne ale exp bardzo duży ;)

kombossik1
21-09-2008, 11:11
Co do expienia

poszedłem dzisiaj na piraty ale z tych lipnych mi nic nie leciało... aby kasa , no to poszedłem do tawerny (gfb style) no i znowu nic a waste zajebiste ;/ , więc gdzie na piratach (i czy z monkami) nie będę miał waste ?