zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Temat o wojnie ktora byla i o wojnie która bedzie

Eti
20-09-2008, 12:43
Prosze o pisanie na temat bo kolejny zdolny i utalentowany modek zamknął po raz 2 temat o owjnie na arcanii (a moze by tak modeczku usunac te 4 ostatnie posty i ukaraz posterów nie 3ymaniem sie tematem posta i pisanie o klubach ?? a nie zamykac tak starego tematu gdzie mozna poczytac ciekawe rzeczy ?)

Co do obietnic Lukiego przedwojennych.

Hmmm i tylko na obietnicach sie zkonczyło .... bo jak widac clapek robi to co robil z innymi osobami , boil obraza ludzi jak mu sie cos odpowie niekoniecznie wulgarnego to zaczyna cie bic a jak wkoncu rozumie ze nikogo nieubije sam to daje payment.
Niestety jak pewne osoby tak sie zachowuja odrazu po wojnie to co bedzie za okolo 2-4 miechy jak poczują się pewniej .... oczywiscie jezeli do tego czasu nie bedzie nowej wojny. Co do lukiego on juz traci kontrole neth mial wolne prowadzil ale studia idą , ponoc medi chce opuscic arcaniena zawsze , Aata studia *wiec mniej czasu* , luki studia i z tego co wiem to prawdopodobnie w krakowie wiec tez nie bedzie tego czasu tyle ile chcial.
Tutaj pojawia sie pytanie kto bedzie kierowal tym kurnikiem jak ich nie bedzie ? Moze dran jak nie wyszedl to wychodzi zaniedlugo z woja wiec moze on a jak nie to kto ... ?
Wiadome ze jest kilka typów , bo ludzi z aspiracjami do kierowanai tym kurnikiem jest wielu tylko jak on tym pokieruje i czy reszta mu sie podporządkuje oto jest pytanie.
Niewidze wiec poprawy po wojnie a wrecz bedzie tylko gorzej i zakonczy sie to wojną , tylko teraz zalezy jaki bedzie sqad kto sie wylamie z interegrum a kto tam zostanie to nam pokarze czas .... Aby wojna sprawiła aby było lepiej niz jest teraz.

Ciacho1920
20-09-2008, 13:41
Bo Luki jest jak Kaczynski :O A nooby z arcanii ciagle w to wierza^^

Fel'ixx
20-09-2008, 14:19
szmato, u mnie wszyscy na kaczynskiego glosowali, luki to tuzg

Ciacho1920
20-09-2008, 14:58
szmato, u mnie wszyscy na kaczynskiego glosowali, luki to tuzg

"szmato" tak cie na obiad wolaja?? Czy tak masz na 2??

Fel'ixx
20-09-2008, 15:05
nie ruszaja mnie teksty z chorzowa

Filush_
20-09-2008, 15:22
Podobno w elfbocie 5.0 ma być wbudowany lider(4 wersje językowe, w tym polska).

Smokuu
20-09-2008, 17:07
Nie bedzie wojny bo zaden pionek z IT nie ma jak to sie mowi jaj zeby ja wywolac, wiec odrazu mozna zamknac temat ;)

Czubek^^
20-09-2008, 17:50
Sad Days Panowie

Ciacho1920
21-09-2008, 12:56
Fel'ixx ban ojojoj

Thuygioshok
22-09-2008, 18:21
zalosne, sworderek polizal, pobocil, posharowal i moze wyzywac bobka! brawo! chociaz w sumie to bobek tez wybocil, co nie zmienia faktu ze sworderek to retard

Sworderek
http://img148.imageshack.us/img148/9080/fail2gr2.jpg (http://imageshack.us)
http://img148.imageshack.us/img148/fail2gr2.jpg/1/w392.png (http://g.imageshack.us/img148/fail2gr2.jpg/1/)

Medivh Shady
22-09-2008, 22:02
Zapomniałem hasła na stare konto... Więc tak, to co napisał Eti to prawda. Z tym, że nowa wojna już się szykuje, także niedługo znów się pobawimy :]

klon usuniety ;)

Poll
23-09-2008, 10:20
ktoś wojne napewno zrobi;)

Ciacho1920
23-09-2008, 15:13
zalosne, sworderek polizal, pobocil, posharowal i moze wyzywac bobka! brawo! chociaz w sumie to bobek tez wybocil, co nie zmienia faktu ze sworderek to retard

On sie bal mojego palla 10lvl mniej mialem od niego bez premmy

Thuygioshok
23-09-2008, 15:44
ciacho, chodzi o to, iz teraz takie pleby na tej arcani laza, ze to nie do wyobrazenia jest (nawet nie chodzi mi o clapka tylko wlasnie o takich sworderkow)

Szefie :)
23-09-2008, 15:53
ciacho, chodzi o to, iz teraz takie pleby na tej arcani laza, ze to nie do wyobrazenia jest (nawet nie chodzi mi o clapka tylko wlasnie o takich sworderkow)

Dobra juz skoncz, pograles sobie tym swoim palkiem, popkowales troche i myslisz ze jestes czyms wiecej niz on? Tylko spamujesz to forum i tibia.com (nawet nie umiesz sobie wlasnego 'stylu' wymyslec tylko zrz(ż)ynasz od Verudura/Nintoko). Zrob new chara i powalcz w wojnie (nie nazwal bym akcji ORMOwcami udzialu w wojnie), wywalcz sobie zwyciestwo i bedziesz takich ludzi tepic bo aktualnie mozesz tylko plakac na forum.

aa i jeszcze czekam az powiesz ze niemam asfaltu w braniewie haha, zart podchwycony bodajże od kukiego i ciągniecie go od +- roku

Thuygioshok
23-09-2008, 16:22
nie masz asfaltu

Lucek93
23-09-2008, 16:49
Dobra juz skoncz, pograles sobie tym swoim palkiem, popkowales troche i myslisz ze jestes czyms wiecej niz on? Tylko spamujesz to forum i tibia.com (nawet nie umiesz sobie wlasnego 'stylu' wymyslec tylko zrz(ż)ynasz od Verudura/Nintoko). Zrob new chara i powalcz w wojnie (nie nazwal bym akcji ORMOwcami udzialu w wojnie), wywalcz sobie zwyciestwo i bedziesz takich ludzi tepic bo aktualnie mozesz tylko plakac na forum.

aa i jeszcze czekam az powiesz ze niemam asfaltu w braniewie haha, zart podchwycony bodajże od kukiego i ciągniecie go od +- roku

Szefie też tak nie fikaj bo żeby nie wojna Inter Vs. Lr dalej byś był szmacony... to samo tyczy sie reszty zwyrodnialców którzy teraz napinają się na forum z byle gówna

Thuygioshok
23-09-2008, 16:52
Lucek na prezydenta

Filush_
23-09-2008, 17:08

Przynajmniej śmiało możesz powiedzieć, że w Braniewie można Cie zrównać z ziemią i to dosłownie.

ywemytus
23-09-2008, 17:21
Przynajmniej śmiało możesz powiedzieć, że w Braniewie można Cie zrównać z ziemią i to dosłownie.

Filush? a co Ty takiego osiagnales? Gowno?
Chyba taka prawda, jakos nic Ci nie wyszlo oprocz zabiciu kilkunastu h-lvli;]

Picinhoxs
23-09-2008, 17:34

Sry nie macie tam szkól siemka mam koleznake z b-wa w mojej szkole i mowi ze tam malo szkol :C.

Picinhoxs
23-09-2008, 17:35

Zabrze ty od Ciapka?

Gallanonim513
23-09-2008, 17:43
po pierwsze nie kilkunastu a smialbym powiedziec iz ta liczba przekracza grubo ponad 100 wiec panie no name tez sie tak nie napinaj. Co do sworderka potwierdzam iz to jest skonczony idiota, tak wiem ja tez nic nie osiagnelem na swiecie powojowalem troche palkiem bylo milo, jednak na sworderka i tak zbierze sie ekipe aby zaliczyl deske co jak co ale masslogi starego sb jeszcze sie pamieta i wcale nie ciezko je wykonac. Co do thugishquosada kto to jest bo od pol roku nie moge skminic skad on sie wzial xD nie obraz sie xD

Thuygioshok
23-09-2008, 17:48
tlumaczylismy ci juz i z filem i z qbolem i innymi, ze wchodzisz raz na pol roku na vento, to sie nie dziw

Lucek93
23-09-2008, 17:48

z krowim łajnem też można bo czemu by nie ? a legnica też zadupie wiec nie napinaj sie 8o

Gall~

Thu~ to Felix

Thuygioshok
23-09-2008, 17:53
on wie ze to ja, ale pomimo ze jestem w ormo od 1,5-2 lat to on mnie nie kmini rofl a bylem nawet na akcji jak byl ze 1209310293 razty

Filush_
23-09-2008, 18:36
z krowim łajnem też można bo czemu by nie ? a legnica też zadupie wiec nie napinaj sie 8o

Gall~

Thu~ to Felix

W Legnicy mamy dużo zabytków i własną flagę.

.. a musiałem? Jeśli nie masz dokładniejszego info na jakiś temat, to się nie wypowiadaj. Skąd miałeś wiedzieć, że coś mi nie wyszło?xD

Faytah
23-09-2008, 18:52
Wasza sprzeczka kto co osignal nie ma sensu,na arcanii zaledwie garstka ludzi cos osiagnela,ale tak sie sklada ze "te" osoby co cos osiagnely nie bawia sie w forum-fight'y na tibia.pl ,pozatym temat dotyczy wojny a nie tego kto mial wieksze grabki,Braniewa czy innych...przychodzi czlowiek po ciezszym dniu i widzi taki bullshit to sie rzygac chce.

Filush_
23-09-2008, 19:00
Posiedzenia sejmu nadawane w tv są nudne, jednak gdy zaczną się napier_dalać i wyzywać to nic nie sprawi abyś zmienił kanał.

bemo
23-09-2008, 19:37
sworderek w 99% to bot i w 1% to retard, swego czasu mialem haslo do niego na vt, niezla polewa szla, kozak wielki lizodup (tak wiem zaraz mnie tez od lizodupa pojedziecie, wisi mi to), insultuje wszystkich na vt, na oko ma z 13 lat.
no bo czy tekst :"jem mleko z platkami HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAH" (w tym czasie guild sworderka w smiech) <-- jest madry? ogolnie ten czlowiek ma niezle w bani trzyma sie tylko dlatego ze jest "rlem kogos tam rla", btw ocb z wyzywaniem bobka?

Picinhoxs
23-09-2008, 21:55
Dostales tego admina na red tubie juz?

Eti
23-09-2008, 21:56
A ja bym był za reaktywacja starego dpft tylko niestety jest w interegrum moze z max 10 osob ktore by sie do starego dpft nadawały .... :/
i bardzo załuje ze jej juz niema bo mma same dobre wspomnienia zwiazane z ta gildie ..... moze kiedys tak sie podzieje ze stare dpft sie zjednoczy lecz widze marne szanse bo roznice pogladowe sa dosc odmienne.

A co do plebstwa to rzeczywiscie jest teraz okazja dla kilku osob ktore nigdy nie byly przy wladzy i niemialy nic do powiedzenia aby troszke powariowac , a jak to dlugo bedzie trwac zalezy od liderstwa int lub od kolejnej wojny :/

Koszyk
23-09-2008, 23:08
A ja bym był za reaktywacja starego dpft tylko niestety jest w interegrum moze z max 10 osob ktore by sie do starego dpft nadawały .... :/
i bardzo załuje ze jej juz niema bo mma same dobre wspomnienia zwiazane z ta gildie ..... moze kiedys tak sie podzieje ze stare dpft sie zjednoczy lecz widze marne szanse bo roznice pogladowe sa dosc odmienne.

Huh jestem ciekaw za jakich czasow by sie polaczylo stare dpft... skoro patrzac na dzien dzisiejszy 80% znajduje sie w LR, 20% w IT z czego te 80% nie gra bo ma hunta ; ). No moze kiedys sie tak podzieje ale szczerze wątpie. Poki co IT ma sie dobrze i nie zapowiada sie na zadna wojne, co nie zmienia faktu ze wojna bedzie. Naturalna kolej rzeczy.

Co do tych napinaczy pare postow wczesniej, poluzujcie poslady : P

Khazar
24-09-2008, 03:10

Tak płytkie komentarze wnoszą do dyskusji tyle, co deszcz 4 niedziele temu i świadczą tylko o bezmózgowiu osoby piszącej. Mówię to serio i bez żadnych skrupułów - od zwykłe napinanie się przez "tani-internet", bo nikt Cię nie widzi, nikt nie wpierdoli jak za mocno pociśniesz. Ogłady trochę i samokrytyki, bo wszelka gawiedź (młoda raczej, z tego co czytam) zgrywa kozaków niczym Bohun, a tak na prawdę ulotki roznosić co najwyżej może. I tyczy się to 90% komentarzy w tym temacie. Kiedyś narzekało się na 13. latków w Tibii, bo młodzi i głupi... A teraz narzeka się na 13. latków, ale kto to robi? 13. latkowie sprzed 4-5 lat... Społeczeństwo się postarzało, ale tylko dlatego, że ludziom licznik wieku nada "tyka", ale oni sami się nie zmieniają, bo środowisko nadal to samo...

Przydługi wstęp kończąc: czytając teksty w stylu "w kake jebany" zastanawiam się, czy ampułka was stworzyła, czy może bank spermy, bo cywilizowany człowiek na pewno nie! Jeżeli upieracie się jednak nadal przy wersji z człowiekiem, to idźcie do swoich rodziców i spróbujcie porozmawiać takim samym językiem jak tu, w ten sam sposób się odnosząc, a później z podbitymi oczyma kontynuujcie "napinkę" na forum.

PS. Post napisany pod wpływem szerzącego się odmóżdżenia i "pro ivul elo mega mastah" napinania się. W życiu prywatnym i tak każdego pierdoli że w Tibii macie 400lvl, dorośniecie to zobaczycie, ale póki co tylko napina na forum wam zostaje...

Khazar
24-09-2008, 03:17

Tak płytkie komentarze wnoszą do dyskusji tyle, co deszcz 4 niedziele temu i świadczą tylko o bezmózgowiu osoby piszącej. Mówię to serio i bez żadnych skrupułów - od zwykłe napinanie się przez "tani-internet", bo nikt Cię nie widzi, nikt nie wpierdoli jak za mocno pociśniesz. Ogłady trochę i samokrytyki, bo wszelka gawiedź (młoda raczej, z tego co czytam) zgrywa kozaków niczym Bohun, a tak na prawdę ulotki roznosić co najwyżej może. I tyczy się to 90% komentarzy w tym temacie. Kiedyś narzekało się na 13. latków w Tibii, bo młodzi i głupi... A teraz narzeka się na 13. latków, ale kto to robi? 13. latkowie sprzed 4-5 lat... Społeczeństwo się postarzało, ale tylko dlatego, że ludziom licznik wieku nada "tyka", ale oni sami się nie zmieniają, bo środowisko nadal to samo...

Przydługi wstęp kończąc: czytając teksty w stylu "w kake jebany" zastanawiam się, czy ampułka was stworzyła, czy może bank spermy, bo cywilizowany człowiek na pewno nie! Jeżeli upieracie się jednak nadal przy wersji z człowiekiem, to idźcie do swoich rodziców i spróbujcie porozmawiać takim samym językiem jak tu, w ten sam sposób się odnosząc, a później z podbitymi oczyma kontynuujcie "napinkę" na forum.

PS. Post napisany pod wpływem szerzącego się odmóżdżenia i "pro ivul elo mega mastah" napinania się. W życiu prywatnym i tak każdego pierdoli że w Tibii macie 400lvl, dorośniecie to zobaczycie, ale póki co tylko napina na forum wam zostaje...

Picinhoxs
24-09-2008, 08:00
Siemka zrobiles double post hunter <ironia>:):):):)

VmaX
24-09-2008, 13:54
@bemo Nie dodałeś jeszcze, że Sworderek to sharer :)

Szefoo
24-09-2008, 14:24
@Interregnum
Noo wygraliście wojnę to teraz można se porobić PA ale, że ponoć luki na to nie pozwala to sobie na nóóbach robicie ;)

@Bemo
Też miałem polewe z ich venta ; DD

skarabeusz323
24-09-2008, 17:04
jeżeli chcecie coś osiągnąć w tej gierce to skoczcie z nial

bemo
24-09-2008, 17:27
nie wiem czy to sharer ale chyba nie ;dddd

admina jeszcze nie mam :<<<<<

Fruti_Angel
24-09-2008, 18:16
@Interregnum
Noo wygraliście wojnę to teraz można se porobić PA ale, że ponoć luki na to nie pozwala to sobie na nóóbach robicie ;)

@Bemo
Też miałem polewe z ich venta ; DD
zamknij morde, idz dobic 46 twoim pro palkiem, szkoda ze fronTside bylo zajete nie? xeroboy..........

Bartholomew
24-09-2008, 18:43
wojne robcie ino szybko bo mi sie pacc konczy, a chcialbym pobawic sie jeszcze z raz w sepa i brac looty z waszych cial po open battle <obłąkańczy smiech>

Szefoo
24-09-2008, 19:18
zamknij morde, idz dobic 46 twoim pro palkiem, szkoda ze fronTside bylo zajete nie? xeroboy..........

Yee fornTside było zajęte i pewnie chodzi Ci o noobwar nie ?
Co w tym złego że się od gapiłem z otsa jeśli mi się ten nick spodobał ??

Ciacho1920
24-09-2008, 19:45

Lepiej miec swojego 46palla niz kupic chara

VmaX
24-09-2008, 20:15
Ma Ktoś nk Lukiego(pierwszego ownera)?:)

Fruti_Angel
25-09-2008, 15:09
Lepiej miec swojego 46palla niz kupic chara

hahahaha i kto to mowi, najwiekszy szarer i boter arkani

Picinhoxs
25-09-2008, 15:53
@up A loda tez mi strzelisz ?

Napisz na nk luki tharion i bedzie okolo 20 osob =D

VmaX
25-09-2008, 16:24
@up Przecież mówie "Ma Ktoś nk Lukiego(pierwszego ownera)?"
Nie chce żadnych pseudo Pro Gamerów z nk:)

Ciacho1920
25-09-2008, 17:22
hahahaha i kto to mowi, najwiekszy szarer i boter arkani

W szczegolnosci boter xD Own3d

Lucek93
26-09-2008, 07:17
@up Przecież mówie "Ma Ktoś nk Lukiego(pierwszego ownera)?"
Nie chce żadnych pseudo Pro Gamerów z nk:)

Krzysiek Dutko Jarosław

http://nasza-klasa.pl/profile/11164294

Pozdrawiam

Fruti_Angel
26-09-2008, 13:21
to juz drugi, pierwszy mial do 40

VmaX
26-09-2008, 14:21
@2xup a Luki Tharion nie ma na imię Łukasz?:)

Lucek93
26-09-2008, 15:04
@2xup a Luki Tharion nie ma na imię Łukasz?:)

a co ma do rzeczy nick z Tibii do imienia w realu ??
Czy ty masz na imię VMAX ? tak samo Luki wcale nie musi nazywac sie Łukasz i to jest jego prawdziwa nasza-klasa

VmaX
26-09-2008, 15:11
@up Nie no spoko :) Ale zawsze myślałem, że Luki Tharion ma na imie Łukasz xD

Fruti_Angel
26-09-2008, 21:22
Drocan Shadow
Maly gruby Knight
Tiuso

wyplaceni

Mlodzieniaszek
26-09-2008, 21:28
No wyplaceni, w sumie zycze Tiusowi zeby sobie wkoncu troche pogral chlopak bo biedny mial totalnego niefarta... :>

VmaX
26-09-2008, 21:34
Tiuso spłacony? To czemu dalej jest w Lr?:)

Eti
29-09-2008, 04:38
Hmm a teraz wujek eti wam powie o czym mowili na discavery chanell

o czyrakach wiec drazylem temat zafascynowany ta chorobą ...

i

wiec...

Tłumaczenie: BOIL = CZYRAK

wiec pewnie zastanawiacie sie czym jest ten czyrak ?? moze to cos do jedzenie , powiem wam ze nie czyrak to hmmm fuj fuj ....

Czyrak (łac. furunculus) - ropne zapalenie okołomieszkowe z wytworzeniem czopa martwiczego, ma postać z początku guzka, potem krosty, spowodowane zakażeniem gronkowcowym. W przypadku mnogich czyraków stosuje się termin czyraczność, inaczej zespół Joba (łac. furunculosis). Wystąpienie licznych czyraków, które znajdują się blisko i łączą się w jedną zmianę nosi nazwę karbunkuła (łac. carbunculus) lub czyraka gromadnego albo inaczej mnogiego. Karbunkuł najczęściej występuje na karku.

Mój maly felieton naukowy niema na celu obrazania membersow interegrum tylko jest napisany w celach zapobiegawczych.

Boil lubi nadawac pseudonimy ludzia wiec nadajmy tez jemu !!!!!!!!:cup:

czyrak
czop martwiczny;(
guzek
karbunkuł

do was nalezy wybor jak na niego bedziecie od tego dnia wolac !!

:evul: Wasz reporter dede kebab :evul:

Thuygioshok
29-09-2008, 09:32
mysle ze przezwisko lafy na boila 'knur' wygra

Ciacho1920
29-09-2008, 20:00
:evul: Wasz reporter dede kebab :evul:

Chyba "dede kaloryfer"

Eti
12-10-2008, 03:08
Xilvent
Oct 12 2008, 00:44:35 CEST Killed at Level 168 by Ames Trucia
and by Thor Thayz(stary ghalitar)

Muhahahha to przestroga ze ci co sie wyplacaja tak konczą ....

Wiec przegrales to czekaj na next wojne a niewyplacaj sie !!

Btw. Gz xilus za zlotowanie first crystal macy na arcani :D

LaRevolution
13-10-2008, 14:34
Xilvent
Oct 12 2008, 00:44:35 CEST Killed at Level 168 by Ames Trucia
and by Thor Thayz(stary ghalitar)

Muhahahha to przestroga ze ci co sie wyplacaja tak konczą ....

Wiec przegrales to czekaj na next wojne a niewyplacaj sie !!

Btw. Gz xilus za zlotowanie first crystal macy na arcani :D

muahah no co ty nie powiesz, chyba xilventowi sie zdaje ze jest dalej w dpft, moze jeszcze z letargu sie nie przebudzil ; (

Poyeman
14-10-2008, 11:22
loool ?? przeczytalem w pierwszym poscie ciekawa rzecz:
"aata studia"

gosciu... aata chodzi do CKU ... tam nawet matury nie ma wiec .. studi nie moze robic -.-

bajsi
14-10-2008, 13:31

za to ty osiagnales miano napisania najdebilnijeszego posta na tym forum jak do tej pory wg mnie

bajsi
14-10-2008, 13:31
hm, wlasnie zauwazylem ze 4 strony sa a ja 1 cytuje xd

Eti
16-10-2008, 05:24
muahah no co ty nie powiesz, chyba xilventowi sie zdaje ze jest dalej w dpft, moze jeszcze z letargu sie nie przebudzil ; (

Te informacje mam od aaty jak rozmawialismy przez telefon wiec mysle ze on wie najlepiej co bedzie robic ...