zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pomocy!! Quest

kodpocztowy
20-09-2008, 14:46
Elo wszystkim czytajacym ten temat.
Otoz mam problem. Robilem Blue Djinn Quest i w pewnej misji musialem isc do krola orcow po gemmed lamp. Niestety kiedy wchodzilem na wieze green djinow padlem i stracilem lampe. Czy jest mozliwosc zeby jeszcze raz pojsc po lampe? (tym samym charem), albo pojsc po lampe innym charem (bez pacc) i czy krol mi ja da?

Artis
20-09-2008, 14:49
Z tego co wiem, jest npc, u którego można odkupić stracone itemy z questów (ale nie jestem pewien).

@Down niestety, ale nie. Poszukaj na tematach o podobnej tematyce, bo właśnie z takich się o tym dowiedziałem.

kodpocztowy
20-09-2008, 14:54
Z tego co wiem, jest npc, u którego można odkupić stracone itemy z questów (ale nie jestem pewien).

Wiesz moze jak on sie nazywa, gdzie jest?? Bardzo by mi to pomoglo.

Egon_Abus
20-09-2008, 15:05
Black Bert w Thais (można z nim handlować po ukończeniu pewnego questa), ale niestety nie sprzedaje on takiej lampy.

Lechista
20-09-2008, 17:19
Elo wszystkim czytajacym ten temat.
Otoz mam problem. Robilem Blue Djinn Quest i w pewnej misji musialem isc do krola orcow po gemmed lamp. Niestety kiedy wchodzilem na wieze green djinow padlem i stracilem lampe. Czy jest mozliwosc zeby jeszcze raz pojsc po lampe? (tym samym charem), albo pojsc po lampe innym charem (bez pacc) i czy krol mi ja da?
Mam na kilku światach tą lampę. Jak powiesz na jakim świecie grasz to może uśmiechnie sie do ciebie szczeście? xD

kodpocztowy
21-09-2008, 13:24
Mam na kilku światach tą lampę. Jak powiesz na jakim świecie grasz to może uśmiechnie sie do ciebie szczeście? xD

Masz lampe niepodmieniona z ta na samej gorze w wiezy czy juz podmieniona? Bo jak juz podmieniona to do niczego ona mi sie nie przyda.

Lechista
21-09-2008, 13:54
Nawet nie wiem, itemy kumpla ;) Powiedz jaki swiat a ja ci pokaże lampe(o ile dobry świat ;))

kodpocztowy
28-09-2008, 09:45
@up ok powiem ci na priv