Pokaż pełną wersje : Przyjaciele Nova Pk`ing-Odpowiedz na słabe filmiki polaczków
Kilofrina
21-09-2008, 16:40
Oto PK`ing moich pk teamów w których brałem udział. Jest to odpowiedz na filmiki typu "zabiliśmy 11! ZAJE....! YEa!". Hail "Polaczki"
Mój pk team <ja commanderowałem>
http://www.youtube.com/watch?v=7qQKw9uRf64
PK team na titani 20+ lvlami
http://www.youtube.com/watch?v=fBYIPsKefPI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=e_JDpIz-jEI
Bawienie się z noobkami:)
http://www.youtube.com/watch?v=KGr9y9MRUJw
Nie kopiujemy niczyjego stylu. Tworzymy własny;)
Przepraszam Ciebie, ale jestes jednym z wielu jak to nazwales "polaczkow" bo takich filmikow sa setki jak nie tysiace, pozatym powiedz mi co to za problem wcisnac F5 i trzymac 2h az koles sobie padnie... Tworzycie wlasny styl? Sadze ze osobami ktore mogly tak mowic sa memberzy starego Dancing Shadows podkreslam starego.
7/10
btw. sztuka nie jest zabic w 20 jednego, sztuka jest zabic solo gdy goni cie 20
Czy można się dowiedzieć jaki jest tytuł pierwszej piosenki w pierwszym filmie ? Z góry dziękuję :)
Kilofrina
21-09-2008, 18:41
Przepraszam Ciebie, ale jestes jednym z wielu jak to nazwales "polaczkow" bo takich filmikow sa setki jak nie tysiace, pozatym powiedz mi co to za problem wcisnac F5 i trzymac 2h az koles sobie padnie... Tworzycie wlasny styl? Sadze ze osobami ktore mogly tak mowic sa memberzy starego Dancing Shadows podkreslam starego.
7/10
;) To pokaz mi swoj movie polaczku.
@up
Wystawiłeś filmik - licz się ze słowami krytyki.
Jeśli myślisz inaczej, to w ogóle nie wstawiaj podobnych filmików, ba, żadnych filmików.
Nigdy nie potrzebowalem nagrywac swoich akcji i jakos nigdy nie chcialem tym sie dowartosciowac, ale ktos gdzies kiedys powiedzial "nieucz ojca dzieci robic" i to zdanie kieruje do Ciebie, pozatym dales to do oceny i ja uslyszales i musisz sie z tym pogodzic bo zdania nie zmienie, sadze ze ocena niebyla by taka sroga gdyby nie nazwa tematu, bo uwarzasz sie za niewiadomo jakiego mastera, a nim wcale nie jestes.
@edit
popieram osobe na dole
Co tam polaczki, popatrz na filmy szwedów.
Zieeeew.
nic ciekawego takie chodzenie i meczenie by ubic 20knighta ktory ogarnia sytuacje exurą xd
Shanloth92
21-09-2008, 20:06
beznadziejny filmik ,niczym sie nie rozni od tysiaca pozostalych
ZapodajMuze
21-09-2008, 20:23
7/10
I to jest piekne w tibi , zeby zabic dobrego gracza trzeba 20~ osob a nie jak w innych grach typu MMORPG gdzie mozna zabic gracza w walce 1 vs 1.
Etan Marth
21-09-2008, 20:29
Slabe slabe :/
Dragones5
21-09-2008, 20:53
Nie no ty moj masta pekerze.. A tak serio to ten tytul jest glupi jak jego autor. Czym niby ten filmik rozni sie od innych? Gowno nie wlasny styl :\ .
Moze jakby byl inny tytul to bym to normalnie odebral i potraktowal jako kolejny film z pk ale widze, ze tutaj chciales przyszpanowac majac gowno.
I to jest piekne w tibi , zeby zabic dobrego gracza trzeba 20~ osob a nie jak w innych grach typu MMORPG gdzie mozna zabic gracza w walce 1 vs 1.
ta to bylo piekne jak byla tibia 7.4 bo teraz to troszke przesadzilem, nie przesadzajmy bo nie wierze zeby w Wow'ie 20 lvl zbail 60 w sprawiedliwej walce
To nie jest obiektywne patrzenie na sprawę. Tak został stworzony w Tibii system PvP i bardziej ingerowanie w niego na pewno nie pomoże (wystarczy popatrzeć na zmiany.. z update na update gorsze..)
ZapodajMuze
21-09-2008, 21:29
To nie jest obiektywne patrzenie na sprawę. Tak został stworzony w Tibii system PvP i bardziej ingerowanie w niego na pewno nie pomoże (wystarczy popatrzeć na zmiany.. z update na update gorsze..)
Poprostu ludzie nie pamietaja jak bylo kiedys a jak jest teraz . 80 ek kiedys zostal poskladany przez 3 60 sorcow bez problemow . Zas 130 ek przez 4 100 sorcow . Na lvlu 200 + Gdy juz nie dalo rady zabic knighta na combo ue bo sorce same by sie pozabijaly po drodze , knight zaczynal byc potega .
NecroLukas
22-09-2008, 13:30
Muzyka nie pasuje do filmów.
Co to za wyczyn zabic 50~ najta w 10~ osób.
mówisz, ze komandorowałes hmm to nie idzie Ci to zbytnio dobrze np na pohu w 1 filmi jak biliscie kolesia w 8~ niby był trap a 3 kratki były wolne.
ocena - 2/10
Po tytule liczylem na cos lepszego ;\
Freezy Eddie
22-09-2008, 15:22
Jakis nowy czar utamo gran wyszedl? (pierwszy filmik).
Jara sie takimi rzeczami kazdy kto nie ma pojecia o pvp. Wytlumacze ci jak dziala ta sztuka - solo fragi gdy jest sie gonionym przez 20 osob wygladaja tak, ze osoba goniona ma 50 lvli wyzej, zabija zazwyczaj sorca, zazwyczaj z UE i zazwyczaj ma go na dwa, gora trzy hity.
Gratulacje autorowi, wiem, ze nie jest latwo zorganizowac jakis PK team, ale jest przy tym kupa funu. Bawcie sie dalej.
Jak juz ktos jest zalosny to wy tam panowie na gorze. Kazdy probuje zgrywac powaznego i w ogole ostoje inteligencji w temacie, ze on ma prawo do krytyki, ze po to forum - prawda jest taka, ze juz dawno nikt tego obiektywnie nie potrafi zrobic, spojrzcie sobie na dzial Filmy - tu juz nie ma pozytywnych komentarzy, kazdy chce byc fajny bo sobie pokrytykuje.
nic ciekawego takie chodzenie i meczenie by ubic 20knighta ktory ogarnia sytuacje exurą xd
Bicie low lvla - zle.
Bicie high lvla - zle, nie ma pvp, juz nawet dzieciak kretyn potrafi trafic z SD na hotkeyu.
Bicie high lvla knighta - zle, zjebali knighta, juz 8 sorc mialby wieksze szanse sie wyleczyc.
Bicie kogokolwiek w teamie - zle, co to za sztuka ujebac kogos w grupie, wez sobie podedaj tak zebys byl 20 lvli nizszy i go zabij wtedy pro bedziesz.
Prosze naucz mnie wiecej o pvp -.-"
Nie jest latwo zorganizowac pk team?
Wystarczy kilka osob z rl ewentualnie dobranie potrzebnych profesji wsrod znajomych z tibia.
Nie udaje powaznego tylko uswiadamiam autorowi ze okresla inne filmiki, filmami polaczkow, a jego filmiki niczym nie roznia sie od reszty.
Wiesz czemu uwarzam ze ten pk team jest slaby?
1. z 50% trapow mozna bylo wyjsc bez problemowo tylko ludzie w dziesiejszej tibie zapomnieli o runach przydatnych nosza tylko poty wszelkiego rodzaju, nikt nie pamieta juz o destroyach czy deistengrate (czy jakos tak)
2. trapy byly czesto malo profesjonalne brakowala np 2 osob do zamkniecia w pelni trapa, aczkolwiek efekt byl udany, ale pomyslcie ile akcji musialo im przez to niewypalic...
3. slaby team sadze ze ponad 75% osob nie ma wiekszego doswiadczenia niz 50lvl i nigdy nie bralo udzialu w powazniejszych akcjach (aczkolwiek moge sie mylic)
Ogladales Dancing Shadows wyrzej wymienione przezemnie? jak nie to poszukaj moze jeszcze gdzies jest, a osobami ktore maja naprawde dobre pvp sadze ze jest Draxido, Liam~ , Wizz Lowe, Agente Kidanu, stary Setzer~, Wizav, Miller i tak mozna bylo by bymieniac, a wymieniac.
@up
Właśnie przypomniałeś mi o solowych akcjach Wizava; ) Miodzio..
Sir Raxez
22-09-2008, 16:41
Ta, a zapomnieliście już o Del'toro z Isary??
O Swifcie? Bapupie? O MEDIOCIE? o Vildenie? o Histanie?
Freezy Eddie
22-09-2008, 17:06
1. z 50% trapow mozna bylo wyjsc bez problemowo tylko ludzie w dziesiejszej tibie zapomnieli o runach przydatnych nosza tylko poty wszelkiego rodzaju, nikt nie pamieta juz o destroyach czy deistengrate (czy jakos tak)
2. trapy byly czesto malo profesjonalne brakowala np 2 osob do zamkniecia w pelni trapa, aczkolwiek efekt byl udany, ale pomyslcie ile akcji musialo im przez to niewypalic...
3. slaby team sadze ze ponad 75% osob nie ma wiekszego doswiadczenia niz 50lvl i nigdy nie bralo udzialu w powazniejszych akcjach (aczkolwiek moge sie mylic)
No to 'uwarzaj' sobie tak dalej, nikt nie jest idealny, niemniej z wiekszosci trapow sie nie dalo wyjsc - ten w Venore na przyklad. Ty bys sie pewnie teleportowal, no ale coz...
Ogladalem DSow, gralem wtedy na Kyrze nawet. Moze myslisz, ze ty jedyny ich znasz i zablysniesz, nie wiem.
Draxido mial dobre pvp? Dlaczego? Pewnie dlatego bo podjarales sie akcja jak na Femur walnal kilka UE na pale a, ze mial duzo lvli wyzej to pozabijal troche.
Liam? To samo paredziesiat lvli wyzej, zupelnie inna gra, sciagal sorcow na jedno, dwa ue.
Ciekawe czy gdybys dal tym panom do gry palka/knighta z lvlem takim samym jak reszta i bez UE to by byli tacy pro?
Odnoszac sie do w/w Dancing Shadows - dobre pvp to mial bodajze Smyrfetek chyba, pamietam jak na wmv widzialem akcje jak biegl Tetro na t-ringu i gran hurze a on tak go 30 lvlem zblokowal, ze normalnie mnie zatkalo, nie wiedzialem co powiedziec. Inna sprawa, ze Tetro wybiegl z trapa, co tu duzo mowic gdyby mial slabe pvp to by dedal jak szmata, DS bardzo go chcieli ubic tylko kazdy patrzy na akcje jak padl na 2 FE i tak juz wsrod noobow zostalo.
Walniecie UE w odpowiednim momencie nie jest takie trudne, najwazniejsze jest strapowanie, zamwallowanie, blokowanie - tylko, ze to nie jest takie widoczne jak pierdolniecie na pol ekranu, tym sie nubki nie zajaraja.
Tensz-in
22-09-2008, 18:03
Oto PK`ing moich pk teamów w których brałem udział. Jest to odpowiedz na filmiki typu "zabiliśmy 11! ZAJE....! YEa!". Hail "Polaczki"
Mój pk team <ja commanderowałem>
http://www.youtube.com/watch?v=7qQKw9uRf64
PK team na titani 20+ lvlami
http://www.youtube.com/watch?v=fBYIPsKefPI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=e_JDpIz-jEI
Bawienie się z noobkami:)
http://www.youtube.com/watch?v=KGr9y9MRUJw
Znalazl sie ku*wa szwedzik hahahahha, wes ziomek odejdz bo mnie brzuch od smiechu boli.
Oj nie mow ze Liam nie mial pvp, bo mial. Zawsze jaralem sie jego pvp, Wizav to samo. Pamietaj ze kiedys UE to byl sposob zeby kogos zabic i to skuteczny, nie gadaj glupoty ze 'o 2 ue kazdy glupi umie walnac' bo on nie walil tych ue jak biegal 1v1 tylko gonilo go pol FAG'u a on ich skladal jak chcial.
Co do DS to jeszcze wyszedl z trapa w venore ktos, ale mimo wszystko to byl najlepszy filmik tego typu jaki widzialem
Co do Draxido, a pamietasz akcje na edron?
Liam~ mimo wszystko uwarzam ze to byla jedna z osob ktore mialy najlepsze pvp
Sadze ze jak bys dal im knighta, to ich pvp polegalo by na uhaniu sie, a palkiem w tamtych czasach pamietaj ze tez bylo latwo fragowac jak sie mialo 150 lvl
@Sir Raxez
pamietam, nie boj sie napisalem ze mozna bylo by tak wymieniac godzinami
@Freezy Eddie
nie chce sie z toba klocic, ale mojego zdanie nie zmienisz ja zatrzymalem sie na tibi 7.5 no jeszcze ewentualnie 7.6 akceptuje, ale juz nic potem.
Poprostu pvp teraz dla mnie nie rowna sie z pvp w tibia 7.5 i nic tego nie zmieni
ZapodajMuze
22-09-2008, 18:29
Chcialbym podkreslic ze tibia jest prawie jedyna gra na rynku MMORPG gdzie walka 1 vs 1 nie miala , nie ma i nie bedzie miala sensu jezeli nie masz znacznie wiekszego lvlu nad przeciwnikiem .
@up
Prosze cie ... Pallem nawet na 300 lvlu nie byloby latwo fragowac . Pamietam jak trapneli eternala na mostku kolo hydr . Gugo wpadl (mial 214 lvl bodajze) uderzal power bolt + sd i combo wachalo sie miedzy 300-500 dodajac , ze 200 sorc walil po 850 ~~ z ue.
@down
Ty mi nic nie przypominaj , wlasnie siedze od 2 godzin na otsie 7.6 pvp-e i uwazam ze to nie ma sensu gdy 100 ms sciaga 100 msa na burst , burst ue.
@edit.
Nie bylo chwili w tibi 7.5 -7.6 gdzie nie mialem odpalonego zadnego macro , wiec nie mow mi nic o cip bocie.
przypomne ci czasy tibie 7.5 jak nie bylo bota wbudowanego w tibie wystarczy, ze nie trafiles w siebie uhem i gleba, albo przypomne ci ze w walce 100 ms przeciwko 100 msowi wygrywal ten ktoremu pierwszemu weszlo dobre ue z burstem w odpowiednim momecie
boze widzisz i nie grzmisz tyle jest tych swietnych "commanderow na guild chatach lol" xd pisaliscie sobie na guild chacie co i jak ?; d plx
a moja odpowiedz na twoj filmik
http://pl.youtube.com/watch?v=G-Hy5Vy4upY
By arx, watch in HQ
Odpowiedz na filimki polaczkow ..... mowi pro elo pvp master ... no az mnie w dupie boli ... juz mysle ze moj pk byl lepszy a lalem w 3 osoby ;S
http://www.youtube.com/watch?v=Go2_Lzw74FY
Macko121
23-09-2008, 07:44
Nigdy nie potrzebowalem nagrywac swoich akcji i jakos nigdy nie chcialem tym sie dowartosciowac, ale ktos gdzies kiedys powiedzial "nieucz ojca dzieci robic" i to zdanie kieruje do Ciebie, pozatym dales to do oceny i ja uslyszales i musisz sie z tym pogodzic bo zdania nie zmienie, sadze ze ocena niebyla by taka sroga gdyby nie nazwa tematu, bo uwarzasz sie za niewiadomo jakiego mastera, a nim wcale nie jestes.
@edit
popieram osobe na dole
Także cię popieram, ale nie popieram twojej ortografii.
Tentotrix
23-09-2008, 08:50
jeśli mowimy juz o legendach pvp , to nie sposób nie wymienić w tym temacie całej gildi Unit , która zrobiła z titani rzeźnie :) wszystkie ich filmiki to masterski popis swietnego zgrania i umiejętności :P
JaSprite
23-09-2008, 10:01
Gdzie ten styl? ;>
No to 'uwarzaj' sobie tak dalej, nikt nie jest idealny, niemniej z wiekszosci trapow sie nie dalo wyjsc - ten w Venore na przyklad. Ty bys sie pewnie teleportowal, no ale coz...
Tylko teraz pomysl kto robil ten trap ? Mury venore czy wy? Mozna bylo wyjsc poprzez exani hur down.
Freezy Eddie
23-09-2008, 15:23
Oj nie mow ze Liam nie mial pvp, bo mial. Zawsze jaralem sie jego pvp, Wizav to samo. Pamietaj ze kiedys UE to byl sposob zeby kogos zabic i to skuteczny, nie gadaj glupoty ze 'o 2 ue kazdy glupi umie walnac' bo on nie walil tych ue jak biegal 1v1 tylko gonilo go pol FAG'u a on ich skladal jak chcial.
Moze i maja, Wizava nawet lubie, ale problem jest taki, ze wiele osob ma lepsze pvp, tylko, ze nie maja 150 lvl chary.
UE nie jest trudno walnac, nawet jak cie ktos goni, bo to jest na pol ekranu, wystarczy ze ktos ma troche mniej hp, robilem to nie raz. Szczegolnie, ze Liam mial taki lvl, ze nikt na serwie go z t-ringiem nie potrafil zlapac, trafic tez sie go nie dalo.
Ty mi nic nie przypominaj , wlasnie siedze od 2 godzin na otsie 7.6 pvp-e i uwazam ze to nie ma sensu gdy 100 ms sciaga 100 msa na burst , burst ue.
No noobow sie tak sklada, jezeli walczysz z bardziej doswiadczonym graczem zobaczysz, ze do gry wlaczaja sie jeszcze SSA w odpowiednim momencie. Przyklad - dajesz sie zjechac do yellow, walac w tym czasie z burstow, koles ma powiedzmy deep greena a ty yellow, zakladasz SSA, koles wali UE za 10, exhaust - burst UE i ded.
Manipulowanie exhaustem jest czynnikiem bardzo waznym w takich walkach. Jest to trudne, ale jak masz takiego sorca jak Liam to widzisz, ze koles nie ma utamo i od razu mozesz jebnac UE, nie przezyje.
Niezla akcja moim zdaniem byla na filmiku - starym, juz nie pamietam jak sie nazywal, goscie rzadzili 3 lata servem, chyba Nova, ale nie pamietam. Niezle combo UE, a lider mial czyste pvp z krwi i kosci, bez kosmicznego lvla, wszystko mial zgrane, wszystko robil idealnie.
A co do Wizava - popatrzcie sobie na jego filmiki jak sobie stairhoppuje na piramidach (juz sie nie czepiam, ze to robi) i w miedzyczasie jak ma za duzo many wali sobie UE w tlum - widac dobra strategia - a co, moze wejdzie. Nie weszloby nigdy jakby nie mial takiego h-lva.
Co do Liama - moge sie mylic, ze to on, ale najlepiej to co potrafil jego char swiadczy akcja w ktorej byl w trapie, leczyl sie vita normalnie bo mial hp jak knight i walnal pare UE - na pale jakby nie bylo - zlozylo sie paru sorcow i normalnie wyszedl. Pokaz pvp, ja bym tak nie potrafil.
Co do DS to jeszcze wyszedl z trapa w venore ktos, ale mimo wszystko to byl najlepszy filmik tego typu jaki widzialem
Juffs bodajze, ten koles co mial go strapowac po prostu stal w miejscu to co sie dziwic.
Tylko teraz pomysl kto robil ten trap ? Mury venore czy wy? Mozna bylo wyjsc poprzez exani hur down.
Ciekawe gdzie. Widzialem typa na mostku, nie mial szans uciec nigdzie exani hur down nie mogl zrobic.
I w ogole to nie naleze do tego teamu.
UE nie jest trudno walnac, nawet jak cie ktos goni, bo to jest na pol ekranu, wystarczy ze ktos ma troche mniej hp.
jezeli walczysz z bardziej doswiadczonym graczem zobaczysz, ze do gry wlaczaja sie jeszcze SSA w odpowiednim momencie.
Manipulowanie exhaustem jest czynnikiem bardzo waznym w takich walkach. Jest to trudne.
zaprzeczasz sam sobie
Freezy Eddie
24-09-2008, 15:29
zaprzeczasz sam sobie
Nie zaprzeczam. UE nie jest latwe w uzyciu gdy sluzy jako typowy breaker, dobijasz tym ostatniego hita. Taki hit now or never, koles ma yellow - hit i lezy. To cos zupelnie innego niz UE, ktorymi sie jaracie tj. idzie sobie Liam, patrzy - sorc bez utamo, full hp, strzela jedno UE i po sprawie.
Freezy Eddie
24-09-2008, 15:34
zaprzeczasz sam sobie
Nie zaprzeczam. UE nie jest latwe w uzyciu gdy sluzy jako typowy breaker, dobijasz tym ostatniego hita. Taki hit now or never, koles ma yellow - hit i lezy. To cos zupelnie innego niz UE, ktorymi sie jaracie tj. idzie sobie Liam, patrzy - sorc bez utamo, full hp, strzela jedno UE i po sprawie.
Vamanaun
24-09-2008, 18:00
utamo vita plax
Kilofrina
28-09-2008, 20:03
Prosze naucz mnie wiecej o pvp -.-"
Nie jest latwo zorganizowac pk team?
Wystarczy kilka osob z rl ewentualnie dobranie potrzebnych profesji wsrod znajomych z tibia.
Nie udaje powaznego tylko uswiadamiam autorowi ze okresla inne filmiki, filmami polaczkow, a jego filmiki niczym nie roznia sie od reszty.
Wiesz czemu uwarzam ze ten pk team jest slaby?
Ogladales Dancing Shadows wyrzej wymienione przezemnie? jak nie to poszukaj moze jeszcze gdzies jest, a osobami ktore maja naprawde dobre pvp sadze ze jest Draxido, Liam~ , Wizz Lowe, Agente Kidanu, stary Setzer~, Wizav, Miller i tak mozna bylo by bymieniac, a wymieniac.
Wizav?;> Hah jakbyś nie wiedział jedyne co dobre to on ma scrypty w blackD ;o Ponadto to nie jest pk team złożony z rli tylko noobów z public venta. Ogarnij sobie takich ludzi , respect. I nie UWARZAM tylko uważam. Prosze nauczyć się polskiego
Kilofrina
28-09-2008, 20:09
boze widzisz i nie grzmisz tyle jest tych swietnych "commanderow na guild chatach lol" xd pisaliscie sobie na guild chacie co i jak ?; d plx
a moja odpowiedz na twoj filmik
http://pl.youtube.com/watch?v=G-Hy5Vy4upY
By arx, watch in HQ
Zapraszam na ventrilo LoL , Guild Chat to ty uzywasz na ob ;(
85.13.238.58
3367
Tak jak ja nie naucze sie ortografi, tak ty/wy* nie nauczycie sie pk
niepotrzebne skreslic
NIECH OGLĄDNĄ TEN FILM LUDZIE, KTÓRZY PISZĄ, ŻE WALNĄĆ UE TO TYLKO NACIŚNIĘCIE HOTKEYA : http://pl.youtube.com/watch?v=nGekFcvWStg
Jest to o Liamie.
Freezy Eddie
29-09-2008, 14:47
Wizav?;> Hah jakbyś nie wiedział jedyne co dobre to on ma scrypty w blackD ;o Ponadto to nie jest pk team złożony z rli tylko noobów z public venta. Ogarnij sobie takich ludzi , respect. I nie UWARZAM tylko uważam. Prosze nauczyć się polskiego
Akurat Wizav jak na standardy dzisiejszego pvp jest bardzo dobry. Ale tylko dlatego, ze malo jest sorcow, ktorzy na tym lvlu potrafia bez srania w majty pojsc na wojne i wykorzystac swoja postac na luzie. Poogladajcie sobie filmiki z dedami Wizava, ile on czasem mial okazji do ucieczki z trapa niewykorzystanych. No, ale powtarzam - bardziej widowiskowe bedzie pierdolniecie UE w tlumie.
NIECH OGLĄDNĄ TEN FILM LUDZIE, KTÓRZY PISZĄ, ŻE WALNĄĆ UE TO TYLKO NACIŚNIĘCIE HOTKEYA : http://pl.youtube.com/watch?v=nGekFcvWStg
Jest to o Liamie.
Czlowieku, tym filmem udowodniles, ze UE to TYLKO WCISNIECIE HOTKEYA.
Zalosne to bylo, dal sie wepchnac w trapa a jak juz go zaczeli SDkowac to przytrzymal hotkeya z UE. Na slepo, a ze mial taki lvl to zlozyl kogos.
Jezeli juz jest jakas sztuka walniecia UE to tylko w przypadku breakera gdzie trzeba wyczuc odpowiedni moment, to bylo po prostu slabe, przytrzymal sobie UE jak byl strapowany a kazdy byl na green, nie wiem gdzie tu dobre pvp. 5 latek by to umial.
Kiedy wy zrozumiecie, ze wszyscy jaracie sie lvlem i sila UE a nie samym pvp.
Co do tego filmiku to Freez~ ma akurat racje, ze tu jest poprostu spam z hota i tyle co nie zmienia faktu ze efektowna akcja :D
Mat_erialista
29-09-2008, 20:02
Rozwalają mnie opisy jak to polaczek gada na polaczków a w sercu jest nygasem. Na stos "beszczelny"
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.