zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Lagi !

MordercaCienia
22-09-2008, 15:01
Mam problem z lagami...

Od 5 dni nie da się grać. Internet chodzi szybko, ale gdy loguję się do gry (obojętnie czy oficjalny server czy ots) są straszne lagi.

Jest to o tyle dziwne, że laguje przez 10-20 minut, a potem przez kilka/kilkanaście minut jest dobrze. I tak przez cały czas.

Nikt inny z mojej sieci nie ma takiego problemu. Występuje on zarówno na laptopie jak i na normalnym pc.

Ma ktoś pomysły co to może być?

Andrealfus
22-09-2008, 15:06
hmm mówisz pc i laptop, zapewne neta masz rozdzielonego przez router, spróbuj odpiąć ten router i zobaczyć jak działa tibia na kablu bezpośrednio wpiętym do pc

MordercaCienia
22-09-2008, 15:07
hmm mówisz pc i laptop, zapewne neta masz rozdzielonego przez router, spróbuj odpiąć ten router i zobaczyć jak działa tibia na kablu bezpośrednio wpiętym do pc

To nic nie da, zawsze tak bylo i przez rok dzialalo dobrze.

Andrealfus
22-09-2008, 15:09
To nic nie da, zawsze tak bylo i przez rok dzialalo dobrze.

u mnie też tak zawsze było, wypiąłem router i all wróciło do normy, musiałem wtedy zresetować oprogramowanie routera i jeszcze raz go skonfigurować

MordercaCienia
23-09-2008, 17:14
Nie pomogło.

Kaczan____
25-09-2008, 16:42
Mam identycznie , też mam ruter , wszystko zawsze chodziło idealnie a teraz coś się j***e :( Ale u mnie wystarczy wyłączyć tibie i naprawić łącze , ewentualnie wyłączyć na chwile kompa i spowrotem właczyć .

Lechista
26-09-2008, 14:58
To chyba normalne, że są problemu u cipów jeśli tylko laggi macie w tibi ^^