Pokaż pełną wersje : Soft Boots
Szymislaw1010
22-09-2008, 19:50
Czy opłaca mi się kupować te buciki?
Mam 68 lvl pall skille 82/62 i czy mi się przydadzą?
Może mniejsze waste na expie będzie?
Proszę o pomoc!
Dragi/of
To jeszcze zależy na czym chcesz expić :)
Czy opłaca mi się kupować te buciki?
Mam 68 lvl pall skille 82/62 i czy mi się przydadzą?
Może mniejsze waste na expie będzie?
Proszę o pomoc!
Dragi/of
Jeśli chodzi o to, ile many odnawia 4h softów, w porównaniu do tego ile many byś dostał za manasy po 10k (bo za tyle naprawia się softy), to więcej many dają właśnie buciki. Zatem przypuszczać można, że miałbyś mniejsze waste ;)
kombossik1
22-09-2008, 20:57
Wiem że pytanie nie na temat ale ile zrobie runek sd na softach? będzie waste jak będę sprzedawał 5,5k each bp?
mam promorion (ms) + oczywiście będę najedzony
mając softy na nogach cały czas jesteśmy co godzinę około 1k do przodu w stosunku do zwykłych manasów. Zakładając, że wyrabiamy na softach i nie musimy używać oprócz tego manasów, koszty naszego hunta spadają o 1/2
@up. policz sobie. Będziesz miał około 1k zysku na plecaku.
Spójrzcie jeszcze z tej strony że aby wszystko się wyrównało musiałby używać jednego manasa co (240 : 200) 2,4min. Radze przekalkulowac to wszystko na expie. Jeśli używasz manasy szybciej niż 2.4 min tzn że buciki się opłacają :D
PS. Ale trzeba jeszcze dodać koszty zakupu tych adidasków :) według mnie strata pieniędzy chyba że masz w obwodzie jakiegos ED/MS którym masz zamiar robić runy, to sofciki mają 2 zastosowania i jest to bardziej opłacalne
Wiem że pytanie nie na temat ale ile zrobie runek sd na softach? będzie waste jak będę sprzedawał 5,5k each bp?
mam promorion (ms) + oczywiście będę najedzony
normalnie stojac i robiac sdki i do tego majac na sobie softy zrobisz z tego co pamietam 42-44 sdki, wiec sprzedajac plecak po 5.5k bedziesz mial 1k zysku.
kombossik1
22-09-2008, 21:37
UP i 3 x UP thx zara się zabieram za robienie sd xD
Bazyliszz
23-09-2008, 14:02
A oplacalne jest noszenie soft bootsow dla 62 ms? Expiac na ancientach dajmy na to.
Wolałbym te gp, które wydasz na softy zwastować na expie niż je kupić bcuz softy na twoim lvlu są zupełnie niepotrzebne.
Bazyliszz
23-09-2008, 15:23
Softy i aol sa juz przyszykowane w dp ;> Tylko poprostu niewiem czy jest sens je teraz zakladac i niepotrzebnie tracic wiecej kasy.
kombossik1
23-09-2008, 16:00
Na ancienty nie ma sensu... z softami będziesz dosyc wolny wiem bo to próbowałem :/ lepiej jednak miec bohy z softy na jakieś hunty z teamem ewentualnie dragi i potwory które nie leją z bliska (gsy itp)
Czy opłaca mi się kupić soft booty dla 59 lvl ek. Z softami mam zamiar expic na dragach , dl i hydry z teamem. Opłaca się????
Ghard Lage
23-09-2008, 23:17
Up
Myślę, że powinieneś jeszcze poczekać, ponieważ twoje exurki dają bądź co bądź za mało żytka ;p
Lepiej kupić jakiegoś mmsa itp.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.