Pokaż pełną wersje : Z czym na roty?
Jestem sorcem i chiałbym poexpić na Fibuli, niestety ostatnio jak tam byłem to roty mnie ostro zjechały (urok sorca ;D)...
Chodzi mi o to z jakim eq roty w grupie nie będą mnie ostro biły...
Teraz po wymianie sprzętu mam Bright Sword, Crus Helmet, Noble Arm, Knight Legs, Crown Shield i Leather boots ^^ To wystarczy?
Spokojnie wystarczy możesz isc na roty.
damianlorek
11-12-2004, 12:08
Jak kolega wyżej możesz iść bez ryzyka nba roty ;)
z takim eqp to ja walkirie siekalem
z takim eqp to ja walkirie siekalem
Jakbym byl Knightem to to nie bylby problem :P
A zapomniałem jeszcze o platinum amulet... Dzięki za rady :D
zwiastun ciemnosci
11-12-2004, 13:26
czlowieku jakie ty skille masz jak sie wychodzi z rooka ma sie powiedzmy 15/15
i sie z takim eq bije np. valkirie,wild warriory bez straty zycia jak z takim eq masz problemy to albo kłamiesz i masz leather set na rooku albo masz skille 10/10 ja mam sorca 10lvl! i wybijam jak chce roty
Chmielok
11-12-2004, 14:31
Ten temat jest bez sensu.
Spojrzcie na jego podpis, czy to nie jakis zart ?
Z takim sprzetem to powinienes zalatwiac ghuole, a nie roty.
Ghost Nieudany
11-12-2004, 14:36
czlowieku jakie ty skille masz jak sie wychodzi z rooka ma sie powiedzmy 15/15
i sie z takim eq bije np. valkirie,wild warriory bez straty zycia jak z takim eq masz problemy to albo kłamiesz i masz leather set na rooku albo masz skille 10/10 ja mam sorca 10lvl! i wybijam jak chce roty
Uwielbiam czytanie ze zrozumieniem.
Człowieku, ten ekwipunek on ma TERAZ! Wcześniej miał słabszy, matko... Z resztą, zobacz sobie:
Teraz po wymianie sprzętu (...)
Widzisz? Wymienił eq teraz!
@topic: Oczywiście! Ja z twoim eq olałbym roty i szedłbym na coś mocniejszego, może na Dwarfy Soldiery, Valkirie albo Wild Warriory...
Czy ktoś tu nie pomylił Sorca z Knightem?
PYTAM SIĘ z jakim sprzętem załatwie NARAZ 4-5 rotów bez nadmiernej straty HP, a nie czy mi się uda załatwić jednego -.-
@topic: Oczywiście! Ja z twoim eq olałbym roty i szedłbym na coś mocniejszego, może na Dwarfy Soldiery, Valkirie albo Wild Warriory...Jak mi znajdziesz takie miejsce gdzie jest ich tyle co rotów na Fibuli to chętnie :D Z tych co ja znam to są niewielkie spawny 2-3 sztuki zazwyczaj zajete (szczególnie kopalnie w Kazz, tam zawsze jest masa ludu)
Z takim sprzętem to raczej tak, ale jak gdyby coś to hmmy i sd możesz używać nie, a przy tym również możesz się uleczyć trochę. ;)
Z takim sprzętem to raczej tak, ale jak gdyby coś to hmmy i sd możesz używać nie, a przy tym również możesz się uleczyć trochę. ;)Spadłem z krzesła. Z SD na roty ? Poza tym mi chodzi o to żeby się NIE uleczać
PYTAM SIĘ z jakim sprzętem załatwie NARAZ 4-5 rotów bez nadmiernej straty HP, a nie czy mi się uda załatwić jednego -.-
Jak mi znajdziesz takie miejsce gdzie jest ich tyle co rotów na Fibuli to chętnie :D Z tych co ja znam to są niewielkie spawny 2-3 sztuki zazwyczaj zajete (szczególnie kopalnie w Kazz, tam zawsze jest masa ludu)
noobowe pytanie gdzie sa te roty na fibuli jak sie idac z tej wioski
@Marshal
No dobra SD może nie ale hmmy to standard dla sorca. Gz za spadnięcie z krzesła. A no i jeszcze jedno, czemu bez uleczania ?, przecież jak raz na jakiś czas użyjesz exura...., to chyba Ci się nic nie stanie nie.
Warloczek
12-12-2004, 21:13
O Ludzie ratujcie mam scale armor leather legs+boots, soldier helmet, dark shield i te roty zawalajo mi po 5 ja nie moge ratujcie co ja mam zrobić?!
<panika>czy powinienem walić roty z SD czy z UE? sam nie wiem one so takie silne<panika>
LOL
powiem ci cos JA z b robe c helmet d shield k legs od rotow obrywalem za 1
i spokojnie je sobie walilem na daramie bez leczenia sie.z takim eq mozesz soboie walic te roty az do 40lv (na nich jest niezly exp)
Master Gutek
14-12-2004, 18:47
O Ludzie ratujcie mam scale armor leather legs+boots, soldier helmet, dark shield i te roty zawalajo mi po 5 ja nie moge ratujcie co ja mam zrobić?!
<panika>czy powinienem walić roty z SD czy z UE? sam nie wiem one so takie silne<panika>
LOL
powiem ci cos JA z b robe c helmet d shield k legs od rotow obrywalem za 1
i spokojnie je sobie walilem na daramie bez leczenia sie.z takim eq mozesz soboie walic te roty az do 40lv (na nich jest niezly exp)
Proste zalatw lepsze eq :cup:
moja postac:
Razenof,12lvl,pall,Nova,Ab'Dendriel
Prosze, powiedzcie mi (najlepiej na priv jak dojsc na roty na fibuli (tylko sie nie smiac że nie wiem :) ) Mam druida na 19, 30 mlvl.
Slyszałem , że tam jest suuper exp
Z góry dzieki
Tak patrze na te twoje nowe eq i spodziwu wyjsc nie moge. Jesli cie stac na taki sprzet jestes wmiare niezlym sorciem a takowy robi summony i smiga na smoki albo z hmm na cyce a ty na roty chcesz 8o
Nie słuchaj ich na walkrie ja Codze na 10 lvl eq :dark helm,noble arm,plate legi bohy,broad sword i je nawalam.Hahaha!Chodz na slimy ghosty albo polecam ghostship z pomoco monka.
na roty mozna spokojnie z p-set chodzic, ale trzeba tak manewrowac, zeby nie bily nas wiecej jak 2 roty. ktos tutaj wysmial zalozyciela tematu, ze chce na roty chodzic z 23lv- sorc/drut moze na roty nawet do 50lv chodzic(chociaz moalo kto chodzi po 40lv).
matiz hanka
21-12-2004, 17:23
Jak mi znajdziesz takie miejsce gdzie jest ich tyle co rotów na Fibuli to chętnie :D Z tych co ja znam to są niewielkie spawny 2-3 sztuki zazwyczaj zajete (szczególnie kopalnie w Kazz, tam zawsze jest masa ludu)
CZY TY JESTES nOObkiem czy mi sie zdaje????????????????? 8o 8o
PRZECIEZ JA MAM DARK HELMETA SCALE ARMORA PLATE LEGSY D HAMMERA I BEHOLDER SHIELDA I ZABILEM 8 ROTOW ZE STRATA 6 HP ^^^^^^^^
STARY NAWALAJ Z SD I ROB SUMMONY FIRE DEVILE TO DOPIERO POKONASZ ROTA INACZEJ NIE DA RADY!!!
CHLOPIE CO TY OD**********
JAK MASZ TAKI EQ TO IDZ NA DRAGI A NIE NA ROTY ^^^^^^^^^^^^^^
TY POPROSTU CZLOWIEKU MNIE ZADZIWIASZ!!!!! X( X(
PRZEZ Z TYM TOPICIEM!!
SKASOWAC GO!! :evul: :evul: :evul:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.