Pokaż pełną wersje : Miasta
damianlorek
11-12-2004, 12:12
Ja jestem zarejestrowany w Ab ;)
Ja Wszedzie Jestem wedrowny :D :P
Niemozna byc zarejestrowny we wszystkich miastach. Ja w THAIS jestem bo sie z KAZZO przenioslem :D
Tiboszek
11-12-2004, 17:04
Ja tez w AB B)
Ja też jeste w Ab jednak niemożna być tam zarejestrowany tylko w Carlin Venore i Thais
ja mieszkam w Carlin,ale jak juz pocwicze skille i troche lv,to sie przenosze do Kazzo
Jeżeli jest ktoś chętny na treniol w weekend z Knightem 8 lev prosto z rooka to na gg walic 1080629
Ograniczcie swoja aktywnosc w tym temacie do glosowania w sadzie.
Wojtek Wymiatacz
11-12-2004, 22:14
ab żądzi w (ab-misto polaków)nigdzie indziej tylu polaków nie znajdziesz :) :) :) :) :) ;) ;) :p :p
Sharphis de'Moon
11-12-2004, 22:42
Ja też jeste w Ab jednak niemożna być tam zarejestrowany tylko w Carlin Venore i Thais
lol? W kazdym miescie mozna, tylko w Ab trzeba przejsc przez labirynt koszac trawe machetą, i na Darashi, Edron, Ankrahmun i Kazoordon tez sie da, ale trzeba wiedziec gdzie. Myśl chłopie.
Chmielok
12-12-2004, 07:11
@up
chodzilo mu o wyjscie z rooka, ze da sie tylko do thais carlin i venore.
Da sie wyjsc z rooka tez do kazzordon ab'dendriel i darashia, ale trzeba miec pacc i pojsc na platny teren, tam znajdziesz wyrocznie.
JESTEM ZAREJESTROWANY W CARLIN.
NIE LUBIE AB, BO JEST TAM ZA DUZO TRAWSKA
mieszkam w thais ale chce sie zameldowac w kazo ... hmm gdzie teleport? ... w kazo oczywisic ?plz help
lol! a w labiryncie nie byłeś? w ab?
pacc może odrazu zarejestrowac sie w ab....po wejściu na main
lol? W kazdym miescie mozna, tylko w Ab trzeba przejsc przez labirynt koszac trawe machetą, i na Darashi, Edron, Ankrahmun i Kazoordon tez sie da, ale trzeba wiedziec gdzie. Myśl chłopie.
Z Rookgard można też do Edron, jak masz PACC to będzie ci to proponować Oracle [jak FACC to ofkorz nie].
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.