zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Serwer Ghazbaran - Furora

PsiakoS
23-09-2008, 14:07
łapać!

150 ek kręcił
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=8yx9bf3i11fahyto

widok blokera
(tu był link)

leopard
23-09-2008, 14:29
Noobowskie zachowanie Imargama... Nie bloczył to nie powinien nawet się zbliżać do ciała, nie wziął nic, pytanie dlaczego, czy dlatego, że nie zdążył, dlatego, że nie miał takiego zamiaru, czy po prostu nie było nic wartościowego... myślę, że gdyby coś było to by wziął.

Dregar
23-09-2008, 14:29
Szybko, ladnie, sprawnie.

btw. od kiedy spaaw ma 300? o.O

Gelt
23-09-2008, 14:30
Dzięki za spoila.....

Axlu
23-09-2008, 14:56
Szybko, ladnie, sprawnie.

btw. od kiedy spaaw ma 300? o.O

odkąd wbił

MiszczFurory
23-09-2008, 14:59
ghazbaran heart, golden legsy i demonka to zły loot? -.-

Gelt
23-09-2008, 15:29
Nie ma czegoś takiego jak Ghazbaran's Heart co najwyżej Morgaroth's Heart.

Rybzor
23-09-2008, 16:42
Całkiem ładnie, dość mały team jak na ghazbarana, kulturka, taktyka, ogólnie ok :P

@
szkoda tylko, że autor tematu zarobi bana i wyląduje on w koszu.

Yakky
23-09-2008, 16:43
Noobowskie zachowanie Imargama... Nie bloczył to nie powinien nawet się zbliżać do ciała, nie wziął nic, pytanie dlaczego, czy dlatego, że nie zdążył, dlatego, że nie miał takiego zamiaru, czy po prostu nie było nic wartościowego... myślę, że gdyby coś było to by wziął.

Noobowskie zachowanie to mają ludzie na non-pvp. Jak widze staranie jednych, a chęć przeszkodzenia drugich to aż sięoglądać nie chce.
Po drugie nie liczy sie level tylko człowiek.

Akcja sprawna, tylko jak to się mówi [Belandy Asco] wypadek przy pracy :(

A loot, hmm witamy na Furorze.

Regoor
23-09-2008, 17:23
Szybka i zgrana akcja. Tylko pogratulować. Mógłby być loot trochę lepszy, ale nie jest źle.

Veltaxio
23-09-2008, 17:28
Tylko dwoch knightow moglo podbiec do ciala Ghazbarana, Spaaw wiedzial ze podbije. To tyle w temacie. 8o8o8o8o8o

A tera dalej siejcie plotki ze chcialem ukrasc loot, btw.

Na furorze w przypadku dropniecia rare itema nastepuje looteria ktora decyduje o szczesliwcu ktory ow item zatrzyma, wiec jaki bylby w tym sens abym mial go ukrasc a potem ukrywac go przed reszta.

Jak to mowi Karol , rzal i bul :(!

kombossik1
23-09-2008, 17:40
Ja nie wiem Spaaw wiedział pewnie że , ludzie się szykują żeby podbiec do ciała (może któryś z nich byłby złodziejem) to jeszcze się przesónął w dół... i jeszcze loota nie mógł wziąc przez to... zal , został by tam gdzie stał to niedośc że nie mieli by jak inni dojśc do ciała to jeszcze by mógł chociaż otworzyc ciało od razu xD

Veltaxio
23-09-2008, 17:46
Cytat z naszego Venta, kto podbije do ciala dostanie salwe na klate ;d!

Gelt
23-09-2008, 17:53
A Ty Ima, ze rycerz i salwy byś nie dał rady dać.. To poleciałeś po Deathscl~.?: d

Xr3
23-09-2008, 18:15
@up
exori hur :evul:

MiszczFurory
23-09-2008, 18:16
Pozdrawiam moderatorów którzy trzymają się głupiego regulaminu. Na tibie.de speedy jest dozwolony i niczym nie różni się od tego forum... Jak ktoś ma dać wirusa to zrobi to na rapidshare czy innym, zanim mod usunie to nie jedna głupia osoba pobierze ale to chyba nie nasz problem. Większosć serwisów ukrywa rozszerzenie i dlatego należy zmienić regulamin, nie sądzicie?

Dzięki temu usunięto jeden film użytkownika który na 99,9% nie podmienia.

Rybzor
23-09-2008, 18:20
Dzięki temu usunięto jeden film użytkownika który na 99,9% nie podmienia.
I nie czyta regulaminu forum, do czego jest zobowiązany przy rejestracji? :P

Chyba powinien się cieszyć, że nie ma bana, srsly. Nie jedna osoba w podobym przypadku dostała taki prezencik.

Xr3
23-09-2008, 18:28
Ale nic nie poradzisz. Moderatorzy tego forum, a właściwie osoby, które uważają, że nimi są, ponieważ dostali taką rangę (po czym posikali się z radości, ale to już inna historia), twierdzą, że ich zdanie jest absolutnie niezaprzeczalne i nikt nie ma prawa podnieść na nich ręki. Próba pokazania palcem grozi banem z etykietką "za obrażanie moderatora". Nie mam pojęcia jakim prawem dwóch rodzynków o nickach "Tompior" i "MPalar" ma jeszcze tę rangę, ale świadczy to tylko o administracji, jakich ludzi wybiera na odpowiedzialne stanowiska.

Co do regulaminu. Tak, owszem - jest do dupy. Działu zdjęcia i filmy, jak i zarówno ograniczenia dotyczące sygnatur. Nie wiem co musiało narodzić się w waszych głowach, aby doszło do takiej tragedii, jaką jest to forum, wraz ze "wspaniałą" ekipą moderującą. Za opinię możecie co najwyżej sobie samemu podziękować.

Edit:
A i właśnie, na forum gdzie ja mam moda, tacy unikatowi panowie z manią wielkości, stracili by swoją rangę szybciej niż 4xMS on Anni on pvp-e 7.92.

@Movie
Spaaw tylko ssa wastował. Spokojnie by mógł Ghaza zbloczyć bez nich, gdyby miał ogarnięte sio...

poreda
23-09-2008, 18:45
ghazbaran heart, golden legsy i demonka to zły loot? -.-

No za swietny to on nie jest w porownaniu ze mogl wypasc thunder hammer czy demonbone "-.-"

@edit
Co do modow, przylaczam sie xD!

Heio
23-09-2008, 19:16
#Xr3

wyjąłeś mi to z ust

BRAWA DLA TEGO PANA !!!

trafiłeś w samo sedno , idealnie podzielam Twoje zdanie

obstawiamy ile zgarniemy ptk za to ? czyt. za wyrażania swojej opinii

Tompior jest mega ponieważ jakiś czas temu dostałem bana za post sprzed pół roku ~

#movie

sux medzik : (
ale akcja nie zła

Vasudanin
23-09-2008, 19:29
No za swietny to on nie jest w porownaniu ze mogl wypasc thunder hammer czy demonbone "-.-"

Taa, widać jak oglądałeś ^^

@

Sprawna akcja, szybko padł. Fajna metoda na ds'y ^^

semilunaris
23-09-2008, 19:38
@topic: Szkoda, że mwall nie w porę i Ghaz wlazł tą drogą, którą nie miał.

@kłutnie polakuf: rzal i bul.

@co do sprawy spidi szer: przywrócić! Nie ma kolejek, szybki transfer. A to, czy ktoś walnie tam haxior.e_x_e, czy film. c_a_m potrafi być zauważone nawet przez osobę x<10 lat. Także cenzura/usuwanie tych linków to według mnie głupota. Ile było akcji, że ktoś na rapidzie wpisywał link .cam, który okazywał się (po najechaniu kursorem na link) .com?

Ale jak wolicie, traci na tym jak dla mnie opinia forum (powtórzę się: kolejki na rs).

// Gdyby jakiś moderator chciał zbanować mnie za pochwałę spidiszer, to chciałbym jeszcze coś dorzucić. Wyraziłem przecież swoją opinię, a do tego służy forum (krytyka, jak i pochwały). - Btw, jeżeli już dostanę bana za 'bunt' wobec regulaminu, to chcę dostać takie PW, jak Ryba :D "pieprz się no-life". //

ave.

Tana
23-09-2008, 19:53
Nie no, ja za darmo rozsyłam soczyste pw jak chcesz ;)

Co do rapida i speedy - zawsze zostaje wam fileshack. Dziwie sie, ze ciagle nie wszedl do powszechnego uzycia.

Rybzor
23-09-2008, 20:12
Nie no, ja za darmo rozsyłam soczyste pw jak chcesz ;)

Co do rapida i speedy - zawsze zostaje wam fileshack. Dziwie sie, ze ciagle nie wszedl do powszechnego uzycia.
A ja dwoje się i troje, żeby dojść do tego (i wciąż nie mogę), dlaczego sobie pomyślałaś, że miałby wejść? Czy tylko dlatego, że ktoś go podał w regulaminie? Stare tradycje trudno zmienić, a taka ogólna wiedza, że to fajny host i elo tutaj się totalnei nie sprawdza. Ponadto, jak widać, nie trzeba być nowym userem, żeby wciąż wklejać linki na spidishar, potwierdzając tym samym zerowe pojęcie o regulaminie. Temu się akurat upiekło bo jakoś Palar mu darował, ale przed nim było wielu.

MiszczFurory
23-09-2008, 20:39
tylko po co czytać regulaminy skoro są głupie... Już lepiej zrobić kurs spawacza bo coś po tym masz niż czytać regulamin który wymyślił pajac w dniu złego humoru.

Gelt
23-09-2008, 20:39
Yeah o tak, palmy staniki woooho, break the rules.! No kto jeszcze powie, że "za wyrażanie swojego zdania pewnie zbierze punkty/bana".?: d Jak na razie widzę, że żaden z tych postów nie ma ostrzeżenia, chociaż moderator odwiedził już ten temat: )

Tak.!

Niech zyje speedy.share.!

Władza dla ludu.!

9 pkt. za ten post.! Tak.! Chce poczuć się buntownikiem.!

Forum jest po to by się wypowiadać.!

@up

Popieram.! Tak.! Fuck the system.! Nikt nam nie bedzie rozkazywał co możemy robić a co nie.!

<rozbiera się i wybiega na ulicę>

@down

Hej kolego, to Ci dopiero oznaka buntu.! Za duży podpis.! Mój idol.

MiszczFurory
23-09-2008, 20:48
Yeah o tak, palmy staniki woooho, break the rules.! No kto jeszcze powie, że "za wyrażanie swojego zdania pewnie zbierze punkty/bana".?: d Jak na razie widzę, że żaden z tych postów nie ma ostrzeżenia, chociaż moderator odwiedził już ten temat: )

Tak.!

Niech zyje speedy.share.!

Władza dla ludu.!

9 pkt. za ten post.! Tak.! Chce poczuć się buntownikiem.!

Forum jest po to by się wypowiadać.!

@up

Popieram.! Tak.! Fuck the system.! Nikt nam nie bedzie rozkazywał co możemy robić a co nie.!

<rozbiera się i wybiega na ulicę>

jak jesteś jednak chuopcem to lepiej nie wybiegaj na ulicę, bo pan Marian z lidla już czeka za rogiem z nowym dildo :<

Xr3
23-09-2008, 21:17
@co do sprawy spidi szer: przywrócić! Nie ma kolejek, szybki transfer.
Ale przecież to jest nie zgodne z regulaminem. Jak żesz się z nim nie zgadzać?:o

@topic
Dobry film.

Yakky
23-09-2008, 22:24
Jakie wy macie problemy nie wiem.
Dawajcie na speedy ale na t***a.de i podawajcie linka tam do forum ;p

ema

semilunaris
23-09-2008, 22:59
[ot on]
Ale przecież to jest nie zgodne z regulaminem. Jak żesz się z nim nie zgadzać?:o
Xr3, przeczytaj kilka razy mój post, a raczej akapit odnośnie linków i zinterpretuj go. Nie wyrywaj jednego zdania z całości, bo to szkodzi. (PS. Tam niżej napisane jest wyjaśnienie.)

@Tana: to była ironia, a raczej parafraza tekstu "Postawiłem Pomnik", ale nvm. Powtórka materiału wdaje mi się we znaki.

@Gelt: może nie jestem na forum 4 lata (około 2,5 - tak, to konto ma wcześniejszą datę rejestracji) i uwierz mi, że widziałem bany/ostrzeżenia za wyrażanie własnej opinii dot. forum bez jakichkolwiek podtekstów.
[ot off]

@Imargam: kto w loterii wygrał 'morgarot's heart'?

Khazul
24-09-2008, 00:17
@up

nie bylo zadnego morharoth's heart

Gelt
24-09-2008, 11:24
Hehe, czyli jednak niektórzy mają farta, a niektórzy nie. Na Elerze z Feru spadł Thunder Hammer i Teddy Bear, a u Was z Ghaza nic fajnego: P Powodzenia następnym razem.

@semilunaris

Moderator też człowiek i ma prawo się zdenerwować. Nikt nie jest idealny ale wiem, że z byle powodu nie banuje się ludzi którzy wyrażają swoje zdanie. Oczywiście część ludzi jeszcze obraża przy tym.. A to już nadaje się na ostrzeżenie/bana.

Vein
24-09-2008, 11:45
film fajny.

Co do spidishare, to zamiast tego jest fileshack.... nie ukrywa rozszerzenia, nie ma kolejek. Zacznijcie tam hostowac zamiast plakac o spedyshare, bo to jest smieszne :]

Vipek99
24-09-2008, 19:50
to sie nie edytuje posta przy filmach gamoniu

Xr3
27-09-2008, 08:56
Moderator też człowiek i ma prawo się zdenerwować.
W takim razie niech sobie zaparzy meliski, jak Averios. Ja nie mam zamiaru znosić ich humorów.

Albo niech wraca na frosty. Bardzo uspokaja (zwłaszcza gdy widzisz, że lodowy smok nagle przestaje się poruszać, a ty możesz pójść jednokrotnie tylko jedną kratkę dookoła siebie)...
http://images.tibia.pl/static/monsters/frostdragon.gif

http://img219.imageshack.us/img219/1577/icedragontq3.jpg

http://img530.imageshack.us/img530/4286/frostdragon2vz2.jpg

@Thread
Żeby u nas było takie zgranie...