Pokaż pełną wersje : Knight 44 lvl!
LibellAstus
24-09-2008, 14:12
Jakie eq polecacie do kolegi ? prosił bym o odpowiedz jaki na hunt jaki na blocki u pojedynczy exp itd :)
Z gory thx PZDR.
Ten kolega to ten 44 knight? Ile ma kasy? Podstawowe eq na ten lvl to:
G armor, k legi, crus, vampirka, bohy i broń. Dobre eq to:
royal helmet, DSM, crown legs (nie trzeba, tylko 5 oz. roznicy w stosunku do knight legów), bohy, demonka i broń.
Napisz ile ma kasy, i jakie eq ma teraz, to podpowiem więcej.
@EDIT
No to przede wszystkim bohy. Sellnąć g arm i blue legi, po bohach zostanie mu ~15k, więc z dodanymi 23k za g arm i 23k za blue legi ma spokojnie kase na DSM i k legi. Takie eq bym polecał, a jak uzbiera ~14k to niech kupi dragon slayera.
LibellAstus
24-09-2008, 14:31
rh, golden armor, blue legi demonka i bs i nie ma bohow :P i ma 5cc
Szczur_Guardii
24-09-2008, 14:56
napisz e-maila do tego allegrowicza u ktorego kupowales chara i zapytaj sie jakie eq powinienes nosic na 44 lvl knightem ;]
golonkamatu
24-09-2008, 14:59
Pan @up
Myślisz że fajny jesteś, bo na guardii grasz?
Szczur_Guardii
24-09-2008, 15:02
tak jestem fajny bo na guardi gram i kupilem 1 lvl postac za 100 zl tak jak tamten pan
No to przede wszystkim bohy. Sellnąć g arm i blue legi, po bohach zostanie mu ~15k, więc z dodanymi 23k za g arm i 23k za blue legi ma spokojnie kase na DSM i k legi. Takie eq bym polecał, a jak uzbiera ~14k to niech kupi dragon slayera.
Powiedz mi po c**j sprzedawać blue, i kupować knight legi?
Pan @up
Myślisz że fajny jesteś, bo na guardii grasz?
Na mądrzejszy od ciebie bo jak nie wie jakie eq na 44 lvl to na pewno na allegro kupił i sie nie mądrz tym kaczym łepem
@up Blue pasują bardziej do magów i są droższe? :o
Haribo^^
24-09-2008, 19:40
Dsm
Rh/ crus
demonka/ vampka
boh
k legs
backpack
lina
lopata
Szur dobrze ze gra na guardi bo Guardia najlepsza jest ;p
LibellAstus
24-09-2008, 20:45
ehh to nie moja posta po 1.
po 2 jest po hacku i kupil troche kasz na allegro aby sie rozwinac jakos i prosze bez glupich komentarzow a najlepiej zamknac temat.
Ten kolega to ten 44 knight?
@EDIT
No~15k, więc z dodanymi 23k za g arm i 23k za blue legi .
Na jakim serwerze ty grasz ze blue legi kosztuja 23 k ?~8o
Guardia aha to no pvp , w sumie na no pvp to nic dziwnego tam tyle noobkow gra ze jest zapotrzebowanie na itemy.
no ja bym niepowiedział że guardia jest najlepsza to że tam grasz to nieznaczy że jesteś lepszy odemnie ;p:)
ZapodajMuze
28-09-2008, 19:20
Wszystkie te zbedne komentarze prowadza do jednej odpowiedzi , jak najlepsze .
44 level knight nie wie, jakie eq kupić dla swojego chara? o_O
@Topic
Jak najlepsze ofc :D
takie na jakie ma kasy :)
Kurczakos
04-10-2008, 12:11
rh, golden armor, blue legi demonka i bs i nie ma bohow :P i ma 5cc
"Mam XX kasy. Co kupić? Co wybrać?" (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=61885)
nie kupuj boh jak cos to steel bootsy z reszta sie zgadzam
Kaczan____
04-10-2008, 21:11
35 lvl – Golden armor lub DSM, Knight legs, crusader helmet, steel boots, vampire shield, bright sword/fire axe/noble axe/skull staff, platinum amulet.
50 lvl – DSM, Royal helmet, steel boots i boh, Knight/Blue legs demon shield, bronie jak wyżej., platinum amulet.
Skopiowałem z poradnika, którego autorem jest Aggro.
Link do poradnika:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=169498
PS: Czemu wy ludzie w ogóle nie używacie opcji szukaj ? ^^ (oczywiście nie wszyscy ;p )
ja pier***e po co komu na takim lol levelu takie "drogie"(biorac pod uwage stan jego konta)eq, no chyba ze gra na noob-pvp i nie ma co z kasa robic bo go nie powerabusują co chwile o.0 pozdrowienia ze swiata gdzie p set to codziennosc sorry za swego rodzaju offtopic xd
Kellerman
04-10-2008, 23:04
nie besztajcie kogoś za pytanie to idotyzm... dostał odpowiedź ,więc dalsze udzielanie się przez was w tym temacie nie miało sensu ,jeżeli chcecie niszczyć ludzi to pracujcie jako pedagog szkolny (coś wiem o tym)...
juran_se_spychowa
05-10-2008, 10:42
ja mam dla Ciebie dobrą propozycje... Kup sobie na allegro full seta... prędzej czy później, i tak będziesz musiał je zdobyć ;]
MuLtI_^of^_HeLL
05-10-2008, 18:43
@up
Propozycja zaj**ista widac kto jest dzieckiem allegro
TaJemniczy
08-10-2008, 23:38
To teraz zadaję się pytania w imieniu kolegi??Huummm sprytne :D
Przechodząc do sedna, kolejny temat o indywidualności każdego gracza. To tak trudno zrozumieć że każdy gra inaczej??Oczywiście mogę ci powiedzieć co by było najlepsze, ale po co?? Nie można dojść do tego po próbach i błędach, czy trzeba zawsze iść na łatwiznę i generalizować swoje ja, szufladkując ją w cudzych zdaniach, opiniach??
Pozdrawiam
To teraz zadaję się pytania w imieniu kolegi??Huummm sprytne :D
Przechodząc do sedna, kolejny temat o indywidualności każdego gracza. To tak trudno zrozumieć że każdy gra inaczej??Oczywiście mogę ci powiedzieć co by było najlepsze, ale po co?? Nie można dojść do tego po próbach i błędach, czy trzeba zawsze iść na łatwiznę i generalizować swoje ja, szufladkując ją w cudzych zdaniach, opiniach??
Pozdrawiam
Dobra, to po co znowu zaczynasz temat, który został zakończony kilka dni temu (sądzę, że został - autor uzyskał odpowiedź), skoro wg Ciebie jest on bez sensu? : |
TaJemniczy
09-10-2008, 13:06
Tylko widzisz drogi kolego,nigdzie nie widziałem postu że rozwiązał swój problem, więc wychodzę z założenia że dalej szuka rozwiązania. Owszem, coś tam wspomniał o tym by nie pisać głupkowatych komentarzy i coś tam o zamknięciu tematu, ale nie określił się do końca;)
Pozdrawiam
Tylko widzisz drogi kolego,nigdzie nie widziałem postu że rozwiązał swój problem, więc wychodzę z założenia że dalej szuka rozwiązania. Owszem, coś tam wspomniał o tym by nie pisać głupkowatych komentarzy i coś tam o zamknięciu tematu, ale nie określił się do końca;)
Pozdrawiam
No dobrze, ale skoro nie pisze tutaj próśb o dalsze propozycje, to chyba już go ten temat przestał interesować;d
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.