Pokaż pełną wersje : Inne C-walk ;]]
Szczur_Guardii
24-09-2008, 20:14
Oto moj kumpel tanczacy C-walk'a trenuje dopiero 2 miechy :]
http://pl.youtube.com/watch?v=7AtIqgR3HUE
Kokodryl
24-09-2008, 20:15
wpisz na youtube ''Cezet'' ; )
Szczur_Guardii
24-09-2008, 20:28
wlasnie on z moim kumplem trenuje c-walk ;]
Ten pierwszy średnio mi sie podobał.. Więcej płynności, więcej płynności; ) Ale ten drugi to tragedia o.O W pewnym momencie nie wiedziałem czy to krok czy potyka się nogami.. Ogólnie mogło być lepiej.
Btw nie ten dział.
Chcecie mastera? Look: "Didsend"
Znajomy kuzyna ^^
MiszczCyklopuwIDragonuw
24-09-2008, 21:57
c-walk to nie taniec...
pozdro
SzybkiCzas
24-09-2008, 22:54
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Dong Guralesko Eloooo !
Syf >.<
ZapodajMuze
24-09-2008, 23:01
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Dong Guralesko Eloooo !
Syf >.<
Idz sluchaj vivy <fuck you>.; )
@down
Wole zobaczyc fajny filmik o c-walku czy pogadac o ufo niz zobaczyc jak 200 rp bije frosty .
Odrazu odpowiadam.
Mam lepsze rzeczy do roboty niz szukanie filmikow na temat ufo czy c-walk.
haha, jak dobrze że te podforum nie schodzi na gównowątkowe forum o ufo, cwalkach i innych ziomxach; D
ZapodajMuze
25-09-2008, 08:37
Ten pierwszy średnio mi sie podobał.. Więcej płynności, więcej płynności; ) Ale ten drugi to tragedia o.O W pewnym momencie nie wiedziałem czy to krok czy potyka się nogami.. Ogólnie mogło być lepiej.
Btw nie ten dział.
Ogolnie pokaz co potrafisz , nie mowie o c walku.
jak usłyszałem muzykę to momentalnie wyłączyłem.... nienawidzę hiphopu!!!
jak usłyszałem muzykę to momentalnie wyłączyłem.... nienawidzę hiphopu!!!
Jesteśmy z Tobą.!
@ZapodajMuze
Pokazywałem jak byłem mały.
FejmerYo
19-11-2008, 11:43
http://www.youtube.com/watch?v=JHg4gxQKYRY w miare look moj .. 1,5 miech trejn;P
Tentotrix
19-11-2008, 14:11
Lol...a myślałem ze Hip hop nareszcie zdechł..włączam a tu jakieś gówniany polski rap...ale jak ściszyłem głośniki i jak opanowałem już jakoś odruch wymiotny to obejrzałem filmik..który szczerze mówiąc wcale nie jest dużo lepszy od muzyki..wiec można powiedzieć ze dopasowanie piosenki do filmiku jest po po prostu świetne...i te napisy podczas filmu z piosenki której tekst wygląda mniej więcej tak: "ół yeeeee jestem cool ziomuś graj w zielone ,dzieciak będzie dobrze pij wódę elo!" żałosne...zmień muzę ,wykasuj te napisy ,potrenuj trochę i na pewno będzie oo wieeeleee lepiej..
Co to? Znowu jakieś techno dla osób żelujących włosy?
@down
Idź załóż kaptur.
Mydelniczek
19-11-2008, 14:46
@2 up
Sam zdechłeś, rap to jedyna muza w której jakiś brudas nie wrzeszczy do mikrofonu/ rozwala gitary na czole czy też obrabia specjalnie dla słuchaczy trzaski i piski, wydawane np. przez rozwalane meble ( w tym i krzesła na łbach matek)
Wyjdź.
@Up
Idz słuchać metalu.
Lupje_Predzle
19-11-2008, 14:59
gÓral śmierci ; /
Jak czytam, że ktoś twierdzi że rap/hip-hop jest do "czterech liter" to aż mam ochotę zabić tych ludzi. Tak samo niektórzy uważają że rock/metal/raege (czy jakoś tak)/heavy metal i/lub inne (niepotrzebne skreślić) są do "czterech liter". Osobiście wole Rap, tyle że amerykański. A C-Walka wole w wykonaniu Ice Cuba i reszty Westside Conection. A ci co mają mnie bluzgać o to że napisałem tak, a nie inaczej, niech najpierw pomyślą co napisać.
Sam zdechłeś, rap to jedyna muza w której jakiś brudas nie wrzeszczy do mikrofonu/ rozwala gitary na czole czy też obrabia specjalnie dla słuchaczy trzaski i piski, wydawane np. przez rozwalane meble ( w tym i krzesła na łbach matek)
ten tekst mi się podobał ;)
A, i może ten tekst jest nie gramatycznie, bo pisałem w pośpiechu.
Tentotrix
19-11-2008, 15:37
@2 up
Wyjdź.
@Up
Idz słuchać metalu.
Powiedz mi jakie przesłanie ma Hip hop? coś w stylu "yoyoyo dziwiki sa nasze lobię pic wódę i tańczyć z sukami w klubie yoyooyy ziomus jaraj dużo i w ogóle trzymaj sie to nasza ekipa yo!" do tego co jest w tej muzyce?powtarzający się w kółko bit , prosty do granic możliwości?K A Ż D Y debil może sobie nagrać swój kawałek a w metalu nie...zresztą jak widzę łysych , 2m karków wysiadających z czarnego BMW a w głośnikach ten wasz hip hop to jaki można mieć pogląd do tej "muzyki"?(a raczej pseudo muzyki , bo jak nazwać coś co ma bit stworzony w 5 minut , tekst napisany w 2 minuty i nagranie tego 5 min?)...Można stwierdzić ze HH jest dla właśnie takich bezmózgich karków ;)Nie mówię tutaj ,że wszystkie piosenki hip hopu takie są..(sam jako wielki przeciwnik HH znam kilka piosenek dosyć fajnych i z jakimś mądrym tekstem...) ale mówię o jakiś donach guralewsko czy tam don kurewsko czy jak temu bezmózgowi naimie..juz po jego pseudonimie artystycznym widąc jak bezsensowe sa jakie utwory...
sander kleinenberg, francesco diaz, laurent wolf, tiesto, van buuren ;d
Hip hopolo to zuo, metal to zuo, techno/trance to zuo !
http://pl.youtube.com/watch?v=y1Djl6sv2PA To jest muza _/ a co do filmu to też zuo lipa !
Gorgoroth, Satyricon, Mayhem, Burzum, Immortal ;d
http://pl.youtube.com/watch?v=y1Djl6sv2PA To jest muza _/ a co do filmu to też zuo lipa !
hahahahah jak mi się komp zaciął wczoraj to miałem taką samą muzę
Tentotrix, po twojej wypowiedzi spadłem z krzesła. Skoro według ciebie Hip-hop niesie takie przesłanie, to jakie przesłanie niesie rock i inne?? Bo według mnie niesie ono podobne lub też jakieś. A co ty widzisz w rock'u innych takie na których kolo skacze, macha głową i tymi długimi włosami (że prawie kark złamie/skręci)?? Bo ja w tym sensu nie widzę. A i rap/hip-hop mają (według mnie) bardziej zrymowane teksty.
Mydelniczek
19-11-2008, 16:03
Powiedz mi jakie przesłanie ma Hip hop? coś w stylu "yoyoyo dziwiki sa nasze lobię pic wódę i tańczyć z sukami w klubie yoyooyy ziomus jaraj dużo i w ogóle trzymaj sie to nasza ekipa yo!" do tego co jest w tej muzyce?powtarzający się w kółko bit , prosty do granic możliwości?K A Ż D Y debil może sobie nagrać swój kawałek a w metalu nie...zresztą jak widzę łysych , 2m karków wysiadających z czarnego BMW a w głośnikach ten wasz hip hop to jaki można mieć pogląd do tej "muzyki"?(a raczej pseudo muzyki , bo jak nazwać coś co ma bit stworzony w 5 minut , tekst napisany w 2 minuty i nagranie tego 5 min?)...Można stwierdzić ze HH jest dla właśnie takich bezmózgich karków ;)Nie mówię tutaj ,że wszystkie piosenki hip hopu takie są..(sam jako wielki przeciwnik HH znam kilka piosenek dosyć fajnych i z jakimś mądrym tekstem...) ale mówię o jakiś donach guralewsko czy tam don kurewsko czy jak temu bezmózgowi naimie..juz po jego pseudonimie artystycznym widąc jak bezsensowe sa jakie utwory...'
Fakt, hip-hop robiony przez lamy takie jak tede, peja etc przesłania nie mają, ale posłuchaj sobie RAPU w stylu chociażby paktofoniki etc.
http://pl.youtube.com/watch?v=y1Djl6sv2PA To jest muza _/
hahahahaha
Tentotrix
19-11-2008, 16:13
'
Fakt, hip-hop robiony przez lamy takie jak tede, peja etc przesłania nie mają, ale posłuchaj sobie RAPU w stylu chociażby paktofoniki etc.
i tu się z Toba po części zgadzam : )
MasterMor
19-11-2008, 16:16
Wg mnie, Hip-hop (a przynajmniej ten "normalny", nie tede ani jakis 18l etc) niesie bardzo ciekawe przesłanie, mówię np. o całej (no może nie) Ziperze tj. Molesta Ewenement czy Hemp Gru.
@ileś tam up do kolesia, któremu przeszkadzają łyse pały w czarnym BMW
co ja mam kuźwa powiedzieć jak widze metala który śmierdzi na 2km odległości smaruje się gównem i ma kolczyki kij wie gdzie i nosi na sobie 5kg łańcuchów??
Jucha Furora
19-11-2008, 16:20
Panowie na lewo panie na prawo i nap.ierdalamy:
http://pl.youtube.com/watch?v=LlSf0KJGVhg
To jest muzyka!
Nie jestem przeciwinikiem hip-hopu acz nie przepadam za wieloma zespolami/raperami.
Rap/hh typu eldo ,pfk czy cos takiego to przemyślane słowa-mądre słowa.
Ale do behemotha,immortala czy gorgoroth nic sie nie równa.(irony)
Osobiście słucham skatepunk,punkrocka czy hardcoreu.
Prawdziwy c-walk tutaj:
http://pl.youtube.com/watch?v=tjum4C00jDw
@up
Prawdziwy, hahhah
@
Widać, że większość wypowiadających się tutaj, ma pojęcie o kulturze hip hop równe zeru.
@down
Abradab, Fokus, O.S.T.R, L.U.C, Eldo, 52 dębiec, Molesta, Fisz, DGE
^Wciąż nagrywają, u kogo widzisz komercje?
paluch89
19-11-2008, 16:55
Prawdziwy c-walk tutaj:
http://pl.youtube.com/watch?v=tjum4C00jDw
Ej
ten kolo ma za dużą bluze i spodnie mu wiszą.
@up
Prawdziwy, hahhah
@
Widać, że większość wypowiadających się tutaj, ma pojęcie o kulturze hip hop równe zeru.
Bo teraz nie ma prawdziwej kultury HH. Jest komercha we wszystkim i tyle.
Affectus
19-11-2008, 16:59
Powiedz mi jakie przesłanie ma Hip hop? coś w stylu "yoyoyo dziwiki sa nasze lobię pic wódę i tańczyć z sukami w klubie yoyooyy ziomus jaraj dużo i w ogóle trzymaj sie to nasza ekipa yo!" do tego co jest w tej muzyce?powtarzający się w kółko bit , prosty do granic możliwości?K A Ż D Y debil może sobie nagrać swój kawałek a w metalu nie...zresztą jak widzę łysych , 2m karków wysiadających z czarnego BMW a w głośnikach ten wasz hip hop to jaki można mieć pogląd do tej "muzyki"?(a raczej pseudo muzyki , bo jak nazwać coś co ma bit stworzony w 5 minut , tekst napisany w 2 minuty i nagranie tego 5 min?)...Można stwierdzić ze HH jest dla właśnie takich bezmózgich karków ;)Nie mówię tutaj ,że wszystkie piosenki hip hopu takie są..(sam jako wielki przeciwnik HH znam kilka piosenek dosyć fajnych i z jakimś mądrym tekstem...) ale mówię o jakiś donach guralewsko czy tam don kurewsko czy jak temu bezmózgowi naimie..juz po jego pseudonimie artystycznym widąc jak bezsensowe sa jakie utwory...
Masz pojęcie o "hh" równe zeru, a może nawet na minusie.
@down: fofff, zgodzę się, ale tak tylko w 90%.
Nie wiem no,ale strasznie się rzucacie, niczym gówno w betoniarce. Imo teraz napie*dalacie o gustach, pomimo, że o gustach się nie dyskutuje. Gdy dla mnie hip hop to 50cent i jęczenie w hummerze o tym jaki to on pimp i ile ma bitches to mi się odechciewa tego słuchać, tak samo jest z gościem który wyje do mikrofonu i opowiada o swoim wewnętrznym nawiedzeniu. No ludzie, nie mówcie, że 'moja' muzyka jest do dupy bo ja to samo mogę powiedzieć o waszej, a i tak za 3 minuty włączycie winampa i znowu będziecie dostawali orgazmu przy Cerekwickiej albo innej sezonowej gwieździe. Ważne żebyście mieli swój, czasami gówniany styl. Niezłe przemówienie, co?
Bartholomew
19-11-2008, 17:27
@w poscie tentotrixa jest sporo racji.
dzisiejsze hip hopowe targety to 16 latki badz ludzie troche starsi, ktorzy w wiekszosci nie ukonczyli szkoly i co dziwne szczyca sie tym, sa niby "dziecmi ulicy". jaraja sie tekstami, ktore czesto z logicznoscia maja niewiele wspolnego, nie mowiac juz o ich poziomie...a wasze spekulacje o przeslaniach mnie smiesza ;) osobiscie slucham muzki zeby sie odstresowac, wyluzowac i a jesli czuje duchowa pustke i potrzebuje czegos z przeslaniem to ide czytac ksiazke
Mydelniczek
19-11-2008, 17:29
@UP
Tak to jest jak pojęcie o rapie zaczyna się na mtv i kończy na vivie.
Bartholomew
19-11-2008, 17:32
@UP
Tak to jest jak pojęcie o rapie zaczyna się na mtv i kończy na vivie.
a nie prawda. kiedys sluchalem troche hh, ale znudzila i zirytowala mnie jego pseudoglebia. wystarczy posluchac "+/-" kalibra 44...
Jucha Furora
19-11-2008, 17:36
Nie wiem no,ale strasznie się rzucacie, niczym gówno w betoniarce. Imo teraz napie*dalacie o gustach, pomimo, że o gustach się nie dyskutuje. Gdy dla mnie hip hop to 50cent i jęczenie w hummerze o tym jaki to on pimp i ile ma bitches to mi się odechciewa tego słuchać, tak samo jest z gościem który wyje do mikrofonu i opowiada o swoim wewnętrznym nawiedzeniu. No ludzie, nie mówcie, że 'moja' muzyka jest do dupy bo ja to samo mogę powiedzieć o waszej, a i tak za 3 minuty włączycie winampa i znowu będziecie dostawali orgazmu przy Cerekwickiej albo innej sezonowej gwieździe. Ważne żebyście mieli swój, czasami gówniany styl. Niezłe przemówienie, co?
Tak,wygląda to mądrze co napisałeś,lecz przypadki skrajnej patologii jak wyżej przeze mnie wymienione
"Manieczki" i okrzyki typu 'Jazda,Rura,Popraw Dres' tego nawet gównianym stylem nazwac nie można.
Już wole 'kobiety' puste,bo puste,ktorych punktem przewodnim jest Doda.
(to,że napisałem,że wole taki od manieczkowatych to nie znaczy,że w jakimkolwiek przypadku przypadają mi do gustu.)
A czego Ty słuchasz,drogi Etoriku?
alienrotfl
19-11-2008, 17:56
Get skill...
prawdziwy c walk
Demid
http://pl.youtube.com/watch?v=lZO_X7vuKLQ
Kuki
http://pl.youtube.com/watch?v=z34M6czDDUk
Tentotrix
19-11-2008, 17:58
szczyca sie tym, sa niby "dziecmi ulicy". jaraja sie tekstami, ktore czesto z logicznoscia maja niewiele wspolnego, nie mowiac juz o ich poziomie..
Po prostu pięknie ujęte :) Pamiętam jak kiedyś szedłem ulicą i chcąc ,nie chcąc przypadkowo usłyszałem rozmowę dwóch 13-14 latków...gadali o tym jak koleś się najeb*** na imprezie itp..to że 13 latek chleje na potęgę chyba nikogo już dzisiaj nie zdziwi , ale nie wytrzymałem gdy usłyszałem odpowiedz tego 2...cytuje "Ej ziom weź k**** kiedyś musimy razem k**** UDERZYĆ W PUCHARA" nie wytrzymałem...wybuchnąłem takim śmiechem ze pól miasta mnie słyszało :D Całkiem sporo było takich tekstów ,że gdzie się nie ruszyło wszędzie jakieś dzieciaki się tym jarały :P "My robimy te manewry ziom wiesz elo" itp :P Ja jestem anty jeśli chodzi o taki HH jak napisałem wcześniej..a co do Elda,paktofoniki , kiedyś Grammatiki i Jeden osiem L(przed tym jak zaczęli tworzyć pop a nie HH ) i innych raperów TWORZĄCYCH Z SENSEM itp nic nie mam ,ba nawet sam czasem słucham :P a teksty typu "40 mln serc bije tutaj , zimy kraj ,zimna wóda " (czy jakoś tak) mnie po prostu śmieszą :)
Masz pojęcie o "hh" równe zeru, a może nawet na minusie.
Wiem o tym , ale nie muszę się znać na HH ,żeby ocenić CO MI SIĘ PODOBA A CO NIE... :) Dlatego jeśli chciałeś mnie urazić to ci zdecydowanie nie wyszło :)
MasterTusk
19-11-2008, 18:15
Bez przesady...
idę ulicą - młody gangsta, idzie przez miasto i co? el polako.
jadę tramwajem - starszy gangsta, siedzi sobie wygodnie i co? el polako(na full głos)
przerwa w szkole - siedzi na ławce jakaś dziewczyna i co? el polako
siadam na kompa - chcę oglądnąć filmik i co? TO SAMO
Mam już dosyć tej trąbki, saksofonu czy co to tam jest, nigdy nie miałem czasu żeby się nad tym zastanowić, ale i bez tego wiem, że trzymanie w łapie komórki i sugerowanie mi swojego elo nadaje się jedynie do kategorii kretynizm.
Tentotrix, po twojej wypowiedzi spadłem z krzesła. Skoro według ciebie Hip-hop niesie takie przesłanie, to jakie przesłanie niesie rock i inne?? Bo według mnie niesie ono podobne lub też jakieś. A co ty widzisz w rock'u innych takie na których kolo skacze, macha głową i tymi długimi włosami (że prawie kark złamie/skręci)?? Bo ja w tym sensu nie widzę. A i rap/hip-hop mają (według mnie) bardziej zrymowane teksty.
OH jakie te dzieci biedne, caly czas spadają z krzeseł ;|
BTW. TO TOPIC O C WALKU A NIE GUSTACH MUZYCZNYCH
CzareKing
19-11-2008, 18:47
c-walk taki sobie, a co do waszej klotni, ja slucham amerykanskiego rapu i do nikogo sie nie czepiam, dopoki ktos sie nie przy**erdoli do mojego stylu. a ci co sie wypowiadaja o muzyce z przeslaniem, podajcie mi chociaz nazwe 1 piosenki, w ktorej to sie znajduje.
Affectus
19-11-2008, 18:52
Po prostu pięknie ujęte :) Pamiętam jak kiedyś szedłem ulicą i chcąc ,nie chcąc przypadkowo usłyszałem rozmowę dwóch 13-14 latków...gadali o tym jak koleś się najeb*** na imprezie itp..to że 13 latek chleje na potęgę chyba nikogo już dzisiaj nie zdziwi , ale nie wytrzymałem gdy usłyszałem odpowiedz tego 2...cytuje "Ej ziom weź k**** kiedyś musimy razem k**** UDERZYĆ W PUCHARA" nie wytrzymałem...wybuchnąłem takim śmiechem ze pól miasta mnie słyszało :D Całkiem sporo było takich tekstów ,że gdzie się nie ruszyło wszędzie jakieś dzieciaki się tym jarały :P "My robimy te manewry ziom wiesz elo" itp :P Ja jestem anty jeśli chodzi o taki HH jak napisałem wcześniej..a co do Elda,paktofoniki , kiedyś Grammatiki i Jeden osiem L(przed tym jak zaczęli tworzyć pop a nie HH ) i innych raperów TWORZĄCYCH Z SENSEM itp nic nie mam ,ba nawet sam czasem słucham :P a teksty typu "40 mln serc bije tutaj , zimy kraj ,zimna wóda " (czy jakoś tak) mnie po prostu śmieszą :)
Wiem o tym , ale nie muszę się znać na HH ,żeby ocenić CO MI SIĘ PODOBA A CO NIE... :) Dlatego jeśli chciałeś mnie urazić to ci zdecydowanie nie wyszło :)
W takim razie, muszę to inaczej sformułować.
Uogólniłeś strasznie i to mnie poruszyło. Gówna w hh jest dużo, ale armia prawdziwego hh wcale mała nie jest i nie można mówić, że ten nurt muzyki jest zerem, bo nie jest.
I nie, nie chciałem Cię obrazić. Nie mam takiej potrzeby.
Każdy słucha czego chce, tolerancja pOnaT wSyStko ; *.
eot.
Mydelniczek
19-11-2008, 18:53
@2 Up
No np.
http://sega.wrzuta.pl/audio/bfyyx5EG6C/
paluch89
19-11-2008, 18:57
Tak,wygląda to mądrze co napisałeś,lecz przypadki skrajnej patologii jak wyżej przeze mnie wymienione
"Manieczki" i okrzyki typu 'Jazda,Rura,Popraw Dres' tego nawet gównianym stylem nazwac nie można.
Już wole 'kobiety' puste,bo puste,ktorych punktem przewodnim jest Doda.
(to,że napisałem,że wole taki od manieczkowatych to nie znaczy,że w jakimkolwiek przypadku przypadają mi do gustu.)
A czego Ty słuchasz,drogi Etoriku?
Jestem pewnien, ze w manieczkach w ekwadorze nie byłeś dobrych pare lat bo tam takich tekstów juz sie nie uzywa.
Ludzie, ktorzy chca sie zabawic jezdza do lepszych klubów, nie do EKO bo tam butelka mozna dostac przez przypadek i nikt cie nie wyniesie tylko podepta.
A poza tym ladny offtop zrobiles, z cwalk na kobiety puste :D a moze ty jestes pusty? i jakie to sa kobiety manieczkowate?
Strasznie jestes zacofany i ograniczony do stereotypów wymyslonych przez ludzi, ktorzy nigdy w Ekwadorze nie byli i słuchają metalu.
Mydelniczek
19-11-2008, 19:00
@Up
No sry, ale dla mnie nie jest muzyką obrabianie komputerowo trzasków rozwalanych mebli i pisków kotów wrzuconych do maszynki do mielenia mięsa.
A i btw, NIE mam nic do tego że ktoś słucha techno, metalu czy czegokolwiek innego, ale nie musi przy okazji najeżdzać na inne rodzaje muzyki, tymbardziej kierując się jakimś tede czy innym gównem.
@Down
HH z sensem , życiowy z mądrymi tekstami - ok
HH bez sensu ,z bezsensownymi tekstami napisanymi pod komercje - Nie ok
No i o to chodzi xP
Tentotrix
19-11-2008, 19:03
W takim razie, muszę to inaczej sformułować.
Uogólniłeś strasznie i to mnie poruszyło. Gówna w hh jest dużo, ale armia prawdziwego hh wcale mała nie jest i nie można mówić, że ten nurt muzyki jest zerem, bo nie jest.
I nie, nie chciałem Cię obrazić. Nie mam takiej potrzeby.
Każdy słucha czego chce, tolerancja pOnaT wSyStko ; *.
eot.
Ok zgadzam się z Tobą ,sorry jeśli Cię czymś uraziłem :)
@btw
a według mnie kawałek z senstem to np.
http://www.youtube.com/watch?v=BAPTKwucpwk
:)
HH z sensem , życiowy z mądrymi tekstami - ok
HH bez sensu ,z bezsensownymi tekstami napisanymi pod komercje - Nie ok
I zaznaczam że jest to MOJE zdanie.:)
Strasznie jestes zacofany i ograniczony do stereotypów wymyslonych przez ludzi, ktorzy nigdy w Ekwadorze nie byli i słuchają metalu.
Mi wystarczy to, że przyjrzę się niektórym moim rówieśnikom; Żel na włosach, Błękitny sweter w paski, konto na fotce/epulsie i manieczki na uszach. Z reguły taki "człowieczek" nazywa metali brudasami, a punków pedałami, pomimo tego, że sam wygląda jak męska odmiana dziwki. Tego typu chłoptasie są tak piękni, że gdyby byli dziewczynami, to z wielką chęcią uprawiał bym z nimi gorący seks bez zahamowań. Jeśli o mnie chodzi, to mogę się wypowiedzieć na temat tej "subkultury", ponieważ uczęszczam do szkoły z osobami słuchającymi techno i nieco się na ten temat od nich dowiedziałem. Nie są to jacyś baletowi hardcoreowcy, którzy chodzą ze spizganą dropsami mordą, ale przynajmniej nikt z nich mi nie wjeżdża na zainteresowania pod kątem muzyki.
@C-walk
To jedna z odmian pedalskiego Tektonic?
MasterMor
19-11-2008, 19:19
c-walk taki sobie, a co do waszej klotni, ja slucham amerykanskiego rapu i do nikogo sie nie czepiam, dopoki ktos sie nie przy**erdoli do mojego stylu. a ci co sie wypowiadaja o muzyce z przeslaniem, podajcie mi chociaz nazwe 1 piosenki, w ktorej to sie znajduje.
Molesta - Wiem, że można się zmusić do snu
W ogóle każdy niech se słucha czego chce, i nie czepiajcie się już że ktoś ma żel na włosach w majtach czy gdzie se kurde chce. Ich muzyka - ich sprawa.
@up dobrze powiedziane ;)
@topic
Jak już mówimy o C-Walku to tu wrzucę film z C-walkiem który mi się podoba
http://www.youtube.com/watch?v=F2TSy0Z5qTE
oraz jakiś teledysk Westside Connection z C-Walkiem.
http://www.youtube.com/watch?v=44tl5TgNM_M
i jeszcze film z Dub C z Westside orz jego C-Walkiem.
http://www.youtube.com/watch?v=g5SUUopULOg&feature=related
Według mnie to jest prawdziwy C-Walk. A nie powiem że ci co tańczą w Polsce Crip Walk są źli ;)
Omgzor...
Kurwa (no niestety, trzeba zacząć post takim słowem) co ktoś założy temat o tańcu/danej muzyce, już lecą teksty "łooo bulszit". To zachowanie świadczy o jednym: braku kultury... I tutaj kieruję pytanie do pr0 metali, łysych drechów, żelusiów, dzieci neo (pozdrawiam kilku użytkowników wypowiadających się w tym temacie ;D):
A gówno cię to obchodzi, co słucha pan x, pan y. ;[
Dla mnie jesteś zerem, mam nadzieję że dla innych również. ;<
Żeby nie było offtopa, c-walk imho jest dobrym tańcem, sam go kiedyś trenowałem, ale nauka wchodzi dość łatwo, a ja wolę pomęczyć się przy czymś, żeby potem były tego efekty. :)
Jucha Furora
19-11-2008, 19:55
Jestem pewnien, ze w manieczkach w ekwadorze nie byłeś dobrych pare lat bo tam takich tekstów juz sie nie uzywa.
Ludzie, ktorzy chca sie zabawic jezdza do lepszych klubów, nie do EKO bo tam butelka mozna dostac przez przypadek i nikt cie nie wyniesie tylko podepta.
A poza tym ladny offtop zrobiles, z cwalk na kobiety puste :D a moze ty jestes pusty? i jakie to sa kobiety manieczkowate?
W ekwadorze nie byłem nigdy i cokolwiek by się stało nie mam zamiaru tam byc.
Ne,nie wiem,że ludzi którzy chcą się gdzieś pobawic , jeżdzą do innych bo niebardzo mnie to obchodzi.Offtop zrobiłem,bo mało osób porusza ten temat,eh wiem tak nie ma o czym gadac.Może i jestem pusty,zależy kto i z jakiego punktu widzenia patrzy."Kobiety" manieczkowate to takie,które podciągnął różowe stringi 25cm ponad spodnie byleby wyrwac 'chopa' zarzucic tyłkiem koło jego kutasa,poniżyc się przed sobą i innymi,żeby zostac fajną.Chłopcy 'odpłacają pięknym za nadobne'a raczej nadupne,koniecznie żel na swój beckhamowy irokez,łańcuch na obcisłą koszulkę,która uwydatnia jego jakże chędogi biceps.Mam kumpla w klasie,który robi jakieś techno-zauważyłem,że ma tak zrytą banię ,że to się w Ekwadorze nie mieści.Nie zauważasz tego?Nie ,żebym chciał Ciebie obrazic ale może to Ty przesiąknąłeś manieczkami?
Co do tańca:
Nie mówię,że to łatwe i ,że nie trzeba wkładac wielu godzin pracy.
Acz dla mnie to jedno i w kółko to samo.Jeśli Was to kręci,nie mam nic przeciwko mnie sie nie widzi.
Mi wystarczy to, że przyjrzę się niektórym moim rówieśnikom; Żel na włosach, Błękitny sweter w paski, konto na fotce/epulsie i manieczki na uszach. Z reguły taki "człowieczek" nazywa metali brudasami, a punków pedałami, pomimo tego, że sam wygląda jak męska odmiana dziwki. Tego typu chłoptasie są tak piękni, że gdyby byli dziewczynami, to z wielką chęcią uprawiał bym z nimi gorący seks bez zahamowań. Jeśli o mnie chodzi, to mogę się wypowiedzieć na temat tej "subkultury", ponieważ uczęszczam do szkoły z osobami słuchającymi techno i nieco się na ten temat od nich dowiedziałem. Nie są to jacyś baletowi hardcoreowcy, którzy chodzą ze spizganą dropsami mordą, ale przynajmniej nikt z nich mi nie wjeżdża na zainteresowania pod kątem muzyki.
@C-walk
ale przynajmniej mamy laski ;] i przynajmniej sobie za ruchamy co jakiś czas ... zazdrościsz ludziom z żelem na włosach? po to go produkują żeby gu używać ....żal ci dupę ściska że laski na Ciebie nie lecą a na twoich rówieśników tak?
Jucha Furora
19-11-2008, 20:26
ale przynajmniej mamy laski ;] i przynajmniej sobie za ruchamy co jakiś czas ... zazdrościsz ludziom z żelem na włosach? po to go produkują żeby gu używać ....żal ci dupę ściska że laski na Ciebie nie lecą a na twoich rówieśników tak?
Co z tego,że Wam dadzą dupy?Są puste to dają i nie trzeba się o to jakoś bardzo starac.Idziecie po najmniejszej linii oporu.
Uwierz,że ruchac moge i to nie jedną dziewczynę bez oprou,ale po co gdy podczas stosunku pomyśle o jej jakże płytkim charakterze to się zżygam.
@up
nie lubisz przygód na jedną noc ? ..
Jucha Furora
19-11-2008, 20:36
@up
nie lubisz przygód na jedną noc ? ..
kocham.znaki
@2xup
Żel to żal. Chwalenie sie, ze jest się ruchaniem tylu dziewczyn świadczy też o Tobie.. Męska prostytutka?
@3xup
I po co Ty człowieku to mówiłes? Umiesz i możesz ruchac? To ruchaj i zachowaj to dla siebie zeby nie wyjsc na idiote jak kolega up.
@up
mamo idź expić na pohu , na laptopie?
Jucha Furora
19-11-2008, 20:47
@up
Żel to żal. Chwalenie sie, ze jest się ruchaniem tylu dziewczyn świadczy też o Tobie.. Męska prostytutka?
@2xup
I po co Ty człowieku to mówiłes? Umiesz i możesz ruchac? To ruchaj i zachowaj to dla siebie zeby nie wyjsc na idiote jak kolega up.
Gelt,nie wiesz,że seks to jedyna wartośc w jakże barwnym życiu?(irony)
Ok,zaprzestanmy offtopu bo wieszak nas powiesi.
Ja tesh ludzie seX bez zobowionzań.
Wieszok, kończym waść. Przenosimy sie na priv!
Już sam fakt, że nazywasz dziewczyny "laskami" itp. daje mi do zrozumienia, jaki z ciebie pusty dzieciak...
@Topic
Nie ten dział.
@down
A ty, siusiakiem.
Jucha Furora
19-11-2008, 22:35
@Xr3
Nie wiedz ,że cipki,lachony,laski czy jak kto woli niunie lecą na żel?!
Chodz pobawimy sie klockami zanim mama spusci wode;D
@2 up
Wyjdź.
@Up
Idz słuchać metalu.
Chlopie, wole juz trzaski meblowe niz jakies gowno, gdzie paru elo ziomsow w kapturach spiewa o "rzyciu" jak to jest zle bee i "wogule" no coz, przynajmniej nie wychodzi to po za te zjebane blokowiska gdzie szczytem marzen jest zawodowka samochodowa ew. kucharz malej gastronomii.
Cytuj:Oryginalnie napisane przez MieL3C
hahahahah jak mi się komp zaciął wczoraj to miałem taką samą muzę
w tym momencie umarlem...
Xr3 - przynajmniej mam czym się bawić ...
no ciekawy jaki jest rate na to, że on tego 'czegoś' nie ma:[
Teksty godny 10 latka.
Jak ide pod podstawowka to slysze jak sie tam drą "blabla.. haha idz se zwal !!1
przynajmniej mam co !! blabla.." Jesteś jednym z nich
Ja tam o gustach nie dyskutuje bo sam slucham nie najnormalniejszej muzyki
Look here (http://pl.youtube.com/watch?v=y1Djl6sv2PA)
a co do hip hopa to tez czasem poslucham ale jakies porzadny kawalek z normalnym tekstem a nie "Jeeje kurwa yo yo HWDP !! policja jebac policje !! hwdp yo yo lachony na mnie leca elo bo policje jebie"
CzareKing
20-11-2008, 15:48
po cholere wypisujesz teksty z hiphopowych utworow, skoro je przekrecasz? nikomu nie zaimponowales. a te teskty typu "HWDP Itepe" sa beznadziejne to prawda, ale nie kazdy hh/rap taki jest.
Lupje_Predzle
20-11-2008, 15:54
http://pl.youtube.com/watch?v=51566o8omw0
macie ; //
1. Głowami machają w Metalu, a raczej w Heavy Metalu :< Jeszcze nie widziałem żeby jakiś koleś, który gra rocka na*******ał głową jak pojebany ;S
Posłuchaj sobie chociaż tego: Metallica - Nothing else matter i zobacz czy machają głowami czy nie ;/
2. Hip-Hop = Rzal i Ból x/ Nie mogę zrozumieć jak można tego gówna słuchać ;S "Zabije twoją starą - i bede miał fun - bo potem zajaram" czy jakieś inne gówna tego typu. Nie mów mi w takim razie że Hip hop nie jest pojebany bo jest ;x
Nie czytałem całego tematu i możecie mnie jebać za to co powiedziałem. Zrobię coś takiego jak "ignore" i żeby sie nie w*****ać nie wejde więcej w ten temat ;d Cya Raperzy x/
Kileros fire'son
20-11-2008, 17:25
Ogólnie C-Walk mi się podoba, ale wygląda trochę pedalsko i jest łatwy. Wolę się trochę pomęczyć nad np. Melbourne Shuffle, który w dodatku jest ładniejszy, ale za to nie podoba mi się muzyka do tego, czyli Hardstyle. Mogę czasem posłuchać, ale nie wszystkiego.
Melbourne Shuffle - Link (http://http://pl.youtube.com/watch?v=2a_wIQT5ePk)
Tutaj Shuffle duo i także solo. (http://http://pl.youtube.com/watch?v=oM_7meE_A7k&feature=related)
Osobiście to słucham muzyki typy: Electro-House, House, Latino-House, Progressive, Trance itp. ;)
ZapodajMuze
20-11-2008, 17:33
Ale czy warto sie s*****c tylko po to by byc modnym ? Ze dziewczyny to tepe cipy to wszyscy wiemy dlatego leca na pedalskich pilkarzykow ( sam gram w pilke nozna) . Powiem wam jedno ja sie wstydze z zelem na wlosach wyjsc z domu stara mi raz kupila dzinsy ( pierwsze jakie mam tak to dresy same mimo ze nie jestem elo fighterem ) i powiedzala wez zel zaloz na wlosy , to zalozylem i przez caly wypad z kolegami czulem sie nie swojo.
@down
Nie pedalem tylko homosexualista.
http://img407.imageshack.us/img407/4448/0298830503vc8.jpg
Ej, ale on nie jest pedałem nie?
@Topic
C-walk to świetny taniec. W sam raz do muzyki z przekazem, jaką jest techno, house i trance!
Jackass :D
20-11-2008, 18:16
nawet spoko te cwalk ;p
@Xr3
C-walk można wykorzystać praktycznie w każdym tańcu. Jak chcesz powiedzieć coś mądrego to lepiej założ jakiś temat, ze moderator jest niesprawiedliwy czy coś.
@ZapodajMuze
Nie ma kogoś takiego jak homosexuaista, ewentualnie homoseksualista. A ten kolo mi zalatuje lansem z wiejskiego festynu.
@Kileros fire'son
To już kwestia upodobań. Imo MS wygląda prześmiesznie. Za to nie wiem skąd Ci przyszło do głowy, że cwalk jest pedalski oO I nie wiem czemu uważasz, ze jest łatwy. Tak samo cwalk jak i MS wymagaja ćwiczeń. Różnica polega na tym, że w MS wystarczy opanować dobrze psudo-moonwalk a w cwalku slideglide'y i pare innych rzeczy. Tak, moze elementy są łatwiejsze, ale połączenie ich by wyszło coś fajnego - miekoniecznie: )
@gretion
Boisz się usłyszeć jakies porządne argumenty, że już nie bedziesz tego czytał? To się nie odzywaj W OGÓLE.
Galera_Warrior
20-11-2008, 18:43
Tak na marginesie... Łódź pisze sie z wielkiej litery.
@up
Prawdziwy, hahhah
Źle zrozumiałes mój post. Nie chodziło mi o to, że to prawdziwy c-walk, bo to logiczne. Chodziło o to, że to jeden z lepszych gości którzy trenują c-walk (a właściwie clon walk).
Mydelniczek
20-11-2008, 20:07
2. Hip-Hop = Rzal i Ból x/ Nie mogę zrozumieć jak można tego gówna słuchać ;S "Zabije twoją starą - i bede miał fun - bo potem zajaram" czy jakieś inne gówna tego typu. Nie mów mi w takim razie że Hip hop nie jest pojebany bo jest ;x
Ty no, kozacko :<
Kileros fire'son
20-11-2008, 20:39
Nie wszystkie takie piosenki są, niektórych naprawdę można posłuchać, ogólnie to tych, w którym jeden nie jedzie po kimś, albo jakieś inne tego typu teksty.
Za to nie wiem skąd Ci przyszło do głowy, że cwalk jest pedalski oO
Wystarczy zobaczyć kilka filmików i zobaczyć. B)
nie wiem czemu uważasz, ze jest łatwy.
Na to pytanie po części sam sobie już odpowiedziałeś. :)
1. Głowami machają w Metalu, a raczej w Heavy Metalu :< Jeszcze nie widziałem żeby jakiś koleś, który gra rocka na*******ał głową jak pojebany ;S
Posłuchaj sobie chociaż tego: Metallica - Nothing else matter i zobacz czy machają głowami czy nie ;/
Widać, że gówno wiesz o Metallice, ktora jest zespolem czysto metalowym. Jesli chcesz sie wypowiadac, to zacznij od przesluchania Kill 'em All'a, a nie jednego teledysku piosenki zawidzianej na VH1.
Mozesz zaczac od http://pl.youtube.com/watch?v=XyEnICrKBCk
Odemnie tyle w tym offtopie, poprostu nie moglem patrzec na te herezje.
kaxiorek
20-11-2008, 21:11
@Topic
C-walk to świetny taniec. W sam raz do muzyki z przekazem, jaką jest techno, house i trance!
Bullshit!! Crip walk to nie taniec
Wystarczy zobaczyć kilka filmików i zobaczyć. B)
Tak samo mogę powiedzieć o MS, że jest dla drechów które jada na pigasch. Oczywiście patrząc na filmiki x)
Na to pytanie po części sam sobie już odpowiedziałeś. :)
A technika w tańcu to co? Czytaj ze zrozumieniem.
Bullshit!! Crip walk to nie taniec
Zgadza się. Tego pedalskiego crapu tańcem bym nie nazwał (tyczy się to zarówno Tecktonic, jak i innych syfów dla Manieczkowców, którzy na baletach ze łzami w oczach krzyczą "Haazeeel!!!").
@gretion
Gadasz jak dziecko z wypaczonym przez mtv umysłem.
Nie masz pojęcia o prawdziwym rapie, więc zamknij pysk.
Ogólnie jestem tolerancyjny, póki druga strona nie zacznie ale... pierdol się metalu/dresie/techno pokemonie. (Niepotrzebne skreślić)
@Gelt
on akurat mało mnie obchodzi
wpieprza się wszędzie, głosząc swoje chore teorie, twierdząc, że wie wszystko (mimo, iż w 3/4 przypadków nie ma racji) a wszyscy w koło są kretynami. Do tego co nie wejdę na forum to on jest online, wha' tha fuck?
@Thug
To co napisałeś idealnie pasuje do Xr3: )
Oj Thug, Thug. Odezwał się ten, który się nie zaczyna...
@Gelt
Chodzisz na balety. Dziękuję, nie mam pytań.
Jeżeli tecktonik to nie taniec to machanie łbem na koncercie metalowym to suszenie włosów a ustawki raperów to zamawianie pizzy.
Lupje_Predzle
20-11-2008, 22:26
obiad u mnie w domu !
Nigdy nie określiłem "machania łbem" (jak ty to ująłeś...) mianem tańca.
Tecktonic, to w moim mniemaniu kreowanie się na spedalonego chłoptasia o dziefczencyh ruchach. Dokładnie takiego, jak ten: http://www.youtube.com/watch?v=L2dlAQTgWIw
Nigdy nie określiłem "machania łbem" (jak ty to ująłeś...) mianem tańca.
Tecktonic, to w moim mniemaniu kreowanie się na spedalonego chłoptasia o dziefczencyh ruchach. Dokładnie takiego, jak ten: http://www.youtube.com/watch?v=L2dlAQTgWIw
popadanie w skrajności to też troche dupny sposób na odrzucanie argumentów..
Doskonale wiem, że popadam w skrajność, lecz gdy widzę manieczkowe/tecktonicowe spedalenie uczęszczające do mojej szkoły, to włącza się u mnie... takie wewnętrzne ja pi***olę. Goście nie potrafią odróżnić Bluesa od Black Metalu, a tych co słuchają chociażby Rocka, nazywają brudasami. Nie potrafię tego tolerować.
Druid-Joseph
20-11-2008, 23:07
@C-walk
Doskonale wiem, że popadam w skrajność, lecz gdy widzę manieczkowe/tecktonicowe spedalenie uczęszczające do mojej szkoły, to włącza się u mnie... takie wewnętrzne ja pi***olę. Goście nie potrafią odróżnić Bluesa od Black Metalu, a tych co słuchają chociażby Rocka, nazywają brudasami. Nie potrafię tego tolerować.
Wiesz co wydaje mi się, że nie masz za dużo kolegów :> Jeżeli się myle to mnie popraw. Piszesz...Z reguły taki "człowieczek" nazywa metali brudasami, a punków pedałami, a po przeglądnięciu Twoich postów sam wyzywasz ludzi od gejów, pedałów. Czyli jesteś dokładnie taki sam jak Twój rówieśnik jak to Ty ujełeś.. Mi wystarczy to, że przyjrzę się niektórym moim rówieśnikom; Żel na włosach, Błękitny sweter w paski, konto na fotce/epulsie i manieczki na uszach. tylko słuchający innej muzyki.
Nie chcę mi się wdawać z Tobą w dyskusję bo widzę, że masz na wszystko odpowiedź, chciałem Cię tylko uświadomić, że piszesz jacy to inni nie są a jesteś dokładnie taki sam.
Wiesz co wydaje mi się, że nie masz za dużo kolegów :> Jeżeli się myle to mnie popraw. Piszesz...
Mam sporo znajomych o podobnych poglądach, ale jeśli chodzi Ci o tych "słuchaczy muzyki techno" z mojej szkoły, to mam z nimi dobry kontakt i żaden z nich nigdy nie próbował wjeżdżać mi na światopogląd. W każdym razie swoje zdanie na temat tej kultury mam już wyrobione.
a po przeglądnięciu Twoich postów sam wyzywasz ludzi od gejów, pedałów.
Żeby była jasność. Nie chcę tym samym obrażać homoseksualistów.
piszesz jacy to inni nie są a jesteś dokładnie taki sam.
Możliwe. Przynajmniej nie mam konta na Fotce.
Zapewne wyda ci się to skrajne, ale każda osoba, mająca konto na epulsie, z góry jest u mnie przekreślona. Nie toleruję takiego stopnia spedalenia i uważam, że należy się od tego plebsu trzymać z daleka. Traktuję takich ludzi jak podgatunek, który należy zlikwidować, ponieważ demoralizuje coraz młodsze pokolenia, np. propagując żelowanie włosów i zakładanie konta na owym portalu.
Takie jest moje zdanie. Mogę je uargumentować, lecz zwyczajnie nie chce mi się tego robić, ponieważ odpowiedź na tego typu pytanie znasz.
@up,
Xr3, wiesz że mimo tego jaki mieliśmy kontakt na Candii to i tak uważam Cie za osobę inteligentną. Musze przyznać Ci racje, coraz więcej "młodzieżówek" stara się przeciągnąć na swoją stronę młodsze pokolenia. Może to nie jest złe - można to przyrównać do religii, która też chwyta się wszystkimi sposobami żeby mieć jak najwięcej "wyznawców". Jestem brudem, susze włosy, i co tak jeszcze wymyślicie. Nie toleruje niestety dzieciaków, które myślą że założą różową koszule, dzwony w gwiazdki, kilo żelu/brylantyny/wosku i pójdą na dyskoteke się polansować. to jest zue.
Druid-Joseph
20-11-2008, 23:48
No zrobiła się tu raczej dyskusja o subkulturach :P
I oto znalazłem temat, który umarł w sierpniu...http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=143564&highlight=subkultura
Możliwe. Przynajmniej nie mam konta na Fotce.
Zapewne wyda ci się to skrajne, ale każda osoba, mająca konto na epulsie, z góry jest u mnie przekreślona. Nie toleruję takiego stopnia spedalenia i uważam, że należy się od tego plebsu trzymać z daleka. Traktuję takich ludzi jak podgatunek, który należy zlikwidować, ponieważ demoralizuje coraz młodsze pokolenia, np. propagując żelowanie włosów i zakładanie konta na owym portalu.
Takie jest moje zdanie. Mogę je uargumentować, lecz zwyczajnie nie chce mi się tego robić, ponieważ odpowiedź na tego typu pytanie znasz.
Skrzywdzili Cie na Epulsie że tak płaczesz? nie wyszło ci na epulsie nikt Cię nie lubi ;/ tak bywa
Najpierw trzeba by ustalić jedną rzecz.
C-Walk to nie taniec. Go się nie tańczy. I C-walk z techno, baletami i innym gównem nie ma nic wspólnego.
paluch89
21-11-2008, 12:18
@xr3
Przeraziles mnie tym twoim mniemaniem o sobie.
Bo ktos sobie zalozyl konto na epulsie to od razu go traktujesz jak smiecia? Bo chodzi na dyskoteki sie pobawic? Bo nie siedzi w domu wieczorami na forum ? Bo to, bo tamto. Mógłbym cie cytowac i wyszlo by ze uwazasz sie za jakiegos guru, uber alles itp ale to tylko swiadczy o tobie jaki jestes tepy bo nie ma ludzi waznych i wazniejszych. Bo ktos sobie nazeluje wlosy? Bo ktos pisze lewa reka a nie prawa tak jak ty? Bo ma zegarek na prawej rece? A moze bo nie jest taki jak ty? Bo lubi inne kolory niz ty, inna muzyke.
Stary skad ty sie wziales, jak cie rodzice wychowali, w jakim towarzystwie ty sie obracasz, ze jestes tak po*****ony.
Plujesz jadem na wszystkich co sa inni od ciebie. Jakbym slyszal braci kaczynskich w tv.
A ten twoj poglad manieczkowaty to juz w ogole jakies 10lat wstecz.
Nie wiem co sie tak uczepiles tego. Nie masz pojecia o tym to sie nie wypowiadaj.
_/
kliknij_tutaj
21-11-2008, 12:22
#up
Święte słowa.
Aczkolwiek spodziewaj się riposty ze strony xr3(a).
To jest tak zwana walka z wiatrakami.
pozdro.
btw. sam 'tańczyłem' c walka przez jakiś czas i uważam iż jest spoko ale nie dla mnie.
Bo ktos sobie zalozyl konto na epulsie to od razu go traktujesz jak smiecia?
Owszem, gardzę nim. Uważam, że powinno się go ukrzyżować do góry nogami i podpalić jak nędzne truchło;).
Bo nie siedzi w domu wieczorami na forum ?
Wieczorami wychodzę sporadycznie, z tego powodu, że za oknem o tej porze przeważnie u mnie leje. Ani nie pójdę pobiegać, ani pojeździć, ani nawet na fajkę nie mam jak wyjść, bo 1/4 wypalę ja, a resztę wichura.
w jakim towarzystwie ty sie obracasz, ze jestes tak po*****ony.
Obracam się w wielu towarzystwach i stwierdzam, że to żelowe mi najmniej odpowiada.
A ten twoj poglad manieczkowaty to juz w ogole jakies 10lat wstecz.
10 lat wstecz, to są co najwyżej wiejskie głupki, które na owe manieczkowe balety uczęszczają. Podstawą jest tam gwizdek i białe rękawiczki (o żelu nie wspominając).
Nie wiem co sie tak uczepiles tego. Nie masz pojecia o tym to sie nie wypowiadaj.
Mam o tym pojęcie większe niż ci się wydaje. Nie mam ochoty ci tłumaczyć z jakich źródeł, ponieważ nie chcę po raz kolejny się powtarzać, a poza tym w dalszym ciągu dokładam cegiełkę do robienia offtopu.
Bo ktos sobie nazeluje wlosy? Bo ktos pisze lewa reka a nie prawa tak jak ty? Bo ma zegarek na prawej rece? A moze bo nie jest taki jak ty? Bo lubi inne kolory niz ty, inna muzyke.
Użyj mózgu... wyszczególniasz zupełnie nie adekwatne przykłady.
3/4 przedstawicieli słuchaczy muzyki techno, z góry krytykuje i nazywa brudasami tych, co słuchają chociażby Rocka. Biorąc pod uwagę własne obserwacje, w pewnym momencie znienawidziłem tę muzykę i większość jej słuchaczy.
Swoją drogą, pijesz Reed'sa, który w moim mniemaniu jest "piwem" dla bab, czego mimo wszystko nie traktuję jako wyznacznik tego, czy jesteś babą...
Mazur199
21-11-2008, 13:48
Swoją drogą, pijesz Reed'sa, który w moim mniemaniu jest "piwem" dla bab
Ja pije desperadosy i tez jestem inny? bo nie pije tak jak Ty karpackiego?
Jestem przez to gejem? Czy moze technojebcem?
Stary dorosnij,sam slucham/łem rocka/metalu, mialem takie samo pojecie o technie/trance etc jak Ty(gwizdzki,rekawiczki) ale bylem pare razy na dysce i od razu zmienilem zdanie ale w sumie nawet lepiej ze ludzie tacy jak Ty siedza wieczorami w domach. Co do hh, mam respekt ale tylko dla niektorych pfk,ostr,k44, a sram na rap czarnuchow,łancuchy, amerykanskie terenowki i inne gowna lansujace wiesniakow.
@OT
Fajnie sie patrzy na tą plątanine nóg :p
Jucha Furora
21-11-2008, 15:18
popadanie w skrajności to też troche dupny sposób na odrzucanie argumentów..
Nam chodzi przede wszystkim o skrajności.
Do ludzi,którzy dla odróżnienia słuchają jakiegoś tam techna 'na poziomie',
a nie manieczek nie mam nic.
Acz do takich,którzy nazywają mnie 'zjedzkotem','szatanem' czy 'brudasem'
nie mam chociażby ksz/rzty szacunku i z góry na nich pluję.
Nie odzywam się do nich trzymam się dosc daleko,
nie prowokuje ale,gdy idę przez szkolny korytarz i ktoś krzyczy
jakieś obelgi w moim kierunku nie wytrzymuje.
Już paru takich było jedni starci,drudzy młodsi dostali przysłowiowy wpi.e.rdol
następnego dnia nawet nie popatrzyli.
Nie chodzi mi tu o jakieś poglądy moskiewskich dresiarzy byle pobic,acz
obelg za darmo nie przyjmuje zbyt milo.
pozdroffionka słitaśne kote$hki skomentujecie mi blogaska?
Tensz-in
21-11-2008, 15:34
a nie prawda. kiedys sluchalem troche hh, ale znudzila i zirytowala mnie jego pseudoglebia. wystarczy posluchac "+/-" kalibra 44...
nie czytalem wczesniejszych stron odrazu mowie,ale jezeli masz jakies wonty do sensu + i - kalibra bo tak to zrozumialem to chyba kolego nie rozumiesz przeslania ;x
Film słabo...
Nie kłucić sie...
CzareKing
21-11-2008, 16:28
Swoją drogą, pijesz Reed'sa, który w moim mniemaniu jest "piwem" dla bab, czego mimo wszystko nie traktuję jako wyznacznik tego, czy jesteś babą...
Acha, tzn ze ty jestes lysym pajacem, ktorego glowa przypomina sflaczaly cycek i pijesz jakas oliwe? A pozatym nazywasz dziewczyny babami, to cos o tobie swiadczy, moze miales przykre doswiadczenia wiazace sie z nimi? Btw baby to ty masz w nosie.
paluch89
21-11-2008, 16:31
Gówno mnie obchodzi twoje mniemanie, tym bardziej, że jest z kosmosu wzięte.
@edit
To twoje mniemanie jest na podstawie tego co kreują media (strasznie proste) raczej, bo gdyby było na podstawie twoich przemyśleń, doświadczeń, charakteru, uczuc itp. to myśle, że bys tak nie pieprzyl, ze TO piwo jest dla kobiet lub TO piwo jest dla mężczyzn.
Xr3 mysle ze maly wpierdol by Cie nauczyl tolerancji.
Juz Cie denerwuja to podejdz i powiedz im o co chodzi.
Lord Evad
22-11-2008, 10:44
hahaha sure ;]
Szczur_Guardii
26-08-2009, 19:50
to jest kozak kawalek
http://onepato.wrzuta.pl/audio/2ecKeytt6Vh/hemp_gru_-_wyrok_ulicy
HG@MOLESTA@WWO@DIXON37@KIRMA@JWP@BC@JLB@
Jeba.c Frajero.w
zero_skillu_szczylu
26-08-2009, 20:04
jeb się żydzie z żydzewu
Szczur_Guardii
26-08-2009, 20:06
jeb .ac lks
chcialbym zeby wam zerwali umowe i was rozwiazali ;]
nie wiem jak ty mozesz byc za lksem przeciez to taka zydownia jest ze ch.uj
nienawidzę hiphopu!!!
to uczesz głowe i idz zajebac z grzywy na banany
Ja pije desperadosy i tez jestem inny? bo nie pije tak jak Ty karpackiego?
Jestem przez to gejem? Czy moze technojebcem?
Stary dorosnij,sam slucham/łem rocka/metalu, mialem takie samo pojecie o technie/trance etc jak Ty(gwizdzki,rekawiczki) ale bylem pare razy na dysce i od razu zmienilem zdanie ale w sumie nawet lepiej ze ludzie tacy jak Ty siedza wieczorami w domach. Co do hh, mam respekt ale tylko dla niektorych pfk,ostr,k44, a sram na rap czarnuchow,łancuchy, amerykanskie terenowki i inne gowna lansujace wiesniakow.
@OT
Fajnie sie patrzy na tą plątanine nóg :p
Biedny głupi rasista z niskim poziomem iq :F
@topic
Ja tam na tym się nie znam to nie będę się wypowiadać :F
Niepozorny
26-08-2009, 21:43
Banda dzieci sądzących, że znają się najlepiej. Nie po to człowiek został stworzony, żeby się kłócić z innymi, rozumię wymianę poglądów, ale to co się dzieje na tym forum zamienia się w polityczną łapankę rodem z TV, sprostuję - banda kretynów piszących bezsensowne wypowiedzi, do tego żaden nie ma racji. Metal nie zrozumie Skina, czemu lubi hip-hop, Skin nie zrozumie OI'a który nie lubi skinów, Rastafarianin nie zrozumie człowieka słuchającego Disco. Każdy człowiek ma prawo wyrazić swoje zdanie, ale nie powinno sie kogoś krytykować za to, że słucha takiej muzyki a nie innej, osobiście lubie Rap, Reagge, Metal i jego podgatunki, Rock i jego podgatunki czasem nawet dobrze jest sobie disko posłuchać, ludzie, ogarnijcie sie, jeden słucha Slayera, drugi PDG, trzeci Sabatonu, czwarty Manowar, jeszcze inny Vavamuffina, co poradzisz? Człowiek nie zmieni swoich gustów z tego powodu, że wjeżdżasz na niego, każda muzyka jest godna uwagi, bo każda ma inne przesłanie (OT. dla osób uwielbiających refleksje polecam płytę Romana Kostrzewskiego pt. "Woda"). Pozdrawiam wszystkich słuchaczy wszelkiej muzyki i zacznijcie sie jakoś zachowywać, bo nie macie po 12 lat, żeby kłócić się o takie bzdury jak gusta muzyczne. Każdy dobrze wychowany człowiek przecież wie, że O GUSTACH SIĘ NIE DYSKUTUJE.
Pozdrawiam,
Karej Topyx.
jeb .ac lks
Uspokój się kretynie ,piszesz po priv do ludzi którzy są za ŁKSem bo jesteś kolejnym internetowym hoolsem których Widzew ma na pęczki ,a jak już trzeba zrobić coś konkretnego to się nie odzywasz ;).
smutna prawda jest taka
ze to jest tylko tibijskie forum na ktorym siedza 13-18 latkowie ktorzy (powiedzmy sobie szczerze,przynajmniej w wiekszosci przypadkow) nie maja rl life-tzn
nie mieli nigdy dziewczyny,kolesi maja ale tibijskich,nie wychodza z domu (ewentualnie z psem o ile go maja)
jednym slowiem zaniedbali sprawy zycia codziennego na rzecz tej pojebanej gierki,wiec tu,na forum,przez internet czuja sie bogami,czuja sie nietykalni bo wiedza ze nikt im nic nie zrobi,moga pisac co chca o kim itp wiec watpie zeby te forum odzyskalo dawny klimat-bez spinek etc
pozdro ; ]
Kogo interesuje Twoja sytuacja zyciowa. Takie rzeczy to pisz sobie na blogach.
jestes zerem nie masz jakiegokolwiek pojecia o dobrym rapie... i jezeli uwazasz ze nie ma przeslania to idz sluchaj vivy albo metalu, z ktorego nie rozumiesz zadnego slowa i niech Ci tylko uszami nie wyjdzie to przeslanie
http://www.youtube.com/watch?v=zA9wL3T3Jy4
Szczur_Guardii
31-08-2009, 13:40
^ ^ pedaly
Szczur_Guardii
06-09-2009, 21:23
rap rap i jeszcze raz rap
__HAPPY_SVEN__
06-09-2009, 21:29
Porównam dwa rodzaje muzyki; Rap oraz ciężką, porządną muzykę metalową.
Rap jest jak tania chińska grzałka do wody, z bazaru co zaraz się popsuje.
Zaś metal jest jak porządna, radziecka grzałka. Taka co starcza na lata (może nawet na pokolenia). Pierwszy zespół heavymetalowy Black Sabbath, trwa do dzisiaj. A pierwszy czarny gangstaraperski? No właśnie. Ku Klux klan zrobił swoje.
:p
rap rap i jeszcze raz rap
Idz juz na ta swoja guardie szczekac 10 latku nie tutaj ok?...
Robisz z siebie kretyna ktory nic nie widzi poza swoją super uber muzą ..wyzyasz,obrazasz itp...lecz sie dziecko..
Porównam dwa rodzaje muzyki; Rap oraz ciężką, porządną muzykę metalową.
Rap jest jak tania chińska grzałka do wody, z bazaru co zaraz się popsuje.
Zaś metal jest jak porządna, radziecka grzałka. Taka co starcza na lata (może nawet na pokolenia). Pierwszy zespół heavymetalowy Black Sabbath, trwa do dzisiaj. A pierwszy czarny gangstaraperski? No właśnie. Ku Klux klan zrobił swoje.
:p
Public Enemy żyją do dziś i mają się dobrze. Nawet grają.
Oldschool jest najlepszy.
Thalib ma UW ;o
__HAPPY_SVEN__
07-09-2009, 19:39
@Public Enemy
Jeden z pierwszych to nie pierwszy. Poza tym noszą tylko 20kg łańuchów z obi na szyjach, zamiast obowiązkowych 30, więc się nie liczą. :/
Mało śmieszne, ale próbuj dalej. Btw wikipedia wcale nie taka mądra. Wklikałem Black Sabbath i co dostałem?
W ciągu pierwszych dziesięciu lat swej działalności grupa stała się jednym z najbardziej znaczących i rozpoznawalnych zespołów hardrockowych
Nigdzie nie jest napisane, że pierwszym.
Szczur_Guardii
07-09-2009, 21:46
Idz juz na ta swoja guardie szczekac 10 latku nie tutaj ok?...
Robisz z siebie kretyna ktory nic nie widzi poza swoją super uber muzą ..wyzyasz,obrazasz itp...lecz sie dziecko..
tak to pokaz mi postaw ktorym kogos wyzwalem X(
jeb .ac lks
np tutaj?:P
Szczur_Guardii
08-09-2009, 21:27
bo j***c lks ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.