zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Boss potworki bosowe

Ketras
25-09-2008, 12:09
witam nurtuje mnie pytanko odnośnie bossów. Otóz czy respia się one po tym jak sie zrespia wszytkie inne potwory przykład. Demodras czy sie zrespi tylko i wyłacznie wtedy gdy bede na nad ornamend quest 2 dl i kilka dragów a więc tak jakby z obstawą? Czy sie zrespi zamiast dl'a czy draga a wiec chodzi mi o fakt czy mozna wybijac potworki w tym przypadku dl i dragi czy trzeba czekac az sie wszystko zrespi i zagladac? tak samo w przypadko necromantusa czy mozna sobie wyczyscic resp i zagladac? oraz czy one sie respia po czyszczeniu serwa czy wczesniej? lub np. o 20:30 magą?

sorki za literówki

Yaronio
25-09-2008, 17:20
potworek ten respia sie nieregularnie i niema znaczenia czy "ma obstawe" ;p jak ma sie zrespic to sie zrespi wiec morzesz czyscic 24/h tego spota i tam jest szansa ze sie zrespi ( co sie rzadko dzieje ;/)

Michoss
26-09-2008, 00:39
Wszystkie bossy (z wyjątkiem Yakhal, oraz Demon-bossów z The Inquistion Quest) respią się w 100% losowo i nie można na to w żaden sposób wpłynąć. Jedyną rzeczą jaka może zablokować pojawienie się bossa, to stanie w miejscu gdzie on by się pojawił.
Nie respią się po save servera, ani o konkretnej godzinie. Powiem tak-bossy które respią się (na jednym serverze) częściej niż raz w tygodniu można policzyć na placach.

Ketras
26-09-2008, 10:03
dzięki ale nadal nie wiem w 100% czy moge wybijac dl i dragi tam gdzie demodras sie pojawia bo kazdy mowi inaczej jedni ze nie mozna wybijac drodzy ze mozna ;(

Lenny__Valentino2
26-09-2008, 10:49
Wszystkie bossy (z wyjątkiem Yakhal, oraz Demon-bossów z The Inquistion Quest) respią się w 100% losowo

Zapomnialem o Faraonach xd

Milten Magician
26-09-2008, 14:07
dzięki ale nadal nie wiem w 100% czy moge wybijac dl i dragi tam gdzie demodras sie pojawia bo kazdy mowi inaczej jedni ze nie mozna wybijac drodzy ze mozna ;(

Możesz, zabiłem już tak nie jednego bossa.

Tony_Gdansk
27-09-2008, 08:40

Mogę to potwierdzić w 200% procentach.