PDA

Pokaż pełną wersje : Blue djin Quest Problem

ConVerS
25-09-2008, 16:45
Byłem dziś na ostatniej misji Blue djin quest. Poszedłem na ten Of wybiłem sobie wszystko po drodze, dochodze do npc. Rozmowa powinna wyglądać tak:
Gracz: Hi
The Orc King: Harrrrk! You think you are strong now? You shall never escape my wrath! I am immortal!
Gracz: Malor
The Orc King: This cursed djinn king! I set him free from an enchanted lamp, and he cheated me!
Gracz: Lamp
The Orc King: I can sense your evil intentions to imprison a djinn! You are longing for the lamp, which I still possess. ...
The Orc King: Who do you want to trap in this cursed lamp?
Gracz: Malor
The Orc King: I was waiting for this day! Take the lamp and let Malor feel my wrath!
Gracz: Bye
The Orc King: We will meet again.

Lecz ja napisałem Hi. Potem Malor, Odpisał tak jak miał odpisać. Po czym napisałem Lamp. I tu odpowiedział mi trochę:
16:03 The Orc King: For Eons he was trapped in an enchanted lamp by some ancient race. Now he's free to roam the world again. Although he cheated me I appreciate what he and hisbrethren will do to this world, now it's the time of the Djinn again!

I niestety ale nie mogłem odebrać lampy, co może być tego przyczyną?...
Help plix

xPoniaTx
26-09-2008, 08:19
proponowalbym jeszcze raz isc do swojego djinna i poprosic go o misje i jeszcze raz udac sie na OF... jesli to nie pomoze to prawdopodobnie cos przeoczyles podczas wykonywania misji.. ;]

kumpel mial cos podobnego to poprostu poszedl jeszcze raz do djinna i sie udalo :)

pozdrawiam

TaJemniczy
05-10-2008, 16:27
Nie wziąłeś next misji.