zaloguj się

Pokaż pełną wersje : island of the king

morguul
26-09-2008, 15:35
elo.
mam problem poniewaz gry ide do tego faceta ktory przenosi na wyspe nie chce mnie rpzenisc;/ mam questa wykoannego z family brooch ale ten facet nie chce mnie rpzeniesc moze cos zle pisze? pomozcie!

Adi Pro Knight
26-09-2008, 16:19
możliwe... tak możliwe
(lol xD)

skalinho
26-09-2008, 18:02
elo.
mam problem poniewaz gry ide do tego faceta ktory przenosi na wyspe nie chce mnie rpzenisc;/ mam questa wykoannego z family brooch ale ten facet nie chce mnie rpzeniesc moze cos zle pisze? pomozcie!

wtedy kiedy chcesz sie tam przeniesc musisz miec przy sobie ten family brooch .

Gustek
26-09-2008, 18:06
@2up
I po co nabijasz posty? -.-

@top
Powody mogą być 2:
1. Nie przyniosłeś family brooch na przystań
2. Byłeś już tam kiedyś, wszedłeś na piętro z monkami i dałeś tp zamiast zapłacić karę u starego monka.

Jeśli to powód 1 to rozwiązania możesz się domyślić, a jeśli 2 to musisz się tam (na isle of kings) dostać inaczej i zapłacić karę ;)

jerrry
30-09-2008, 00:02
@up
fajnie nabijać posty z wyłaczonym limitem (gz "musku")

@top
musisz posiadać przy sobie family brooch

Kurczakos
30-09-2008, 19:58
musisz posiadać przy sobie family brooch
gUwno prawda. Jeśli nie masz pojęcia to się nie wypowiadaj :flaga_pl:. Nie trzeba przy sobie posiadać famili frocha, wystarczy że dobrze rozegrasz rozmowe z NPC o ile wogóle masz wykonanego questa...:cup::cup:

Liper
30-09-2008, 21:17
gUwno prawda. Jeśli nie masz pojęcia to się nie wypowiadaj :flaga_pl:. Nie trzeba przy sobie posiadać famili frocha, wystarczy że dobrze rozegrasz rozmowe z NPC o ile wogóle masz wykonanego questa...:cup::cup:

Nadużywasz znaku 'polska'. Można się śmiać z polaczków ale nie każdy noob nim jest . Tak więc zastanów się troche.

Subject

Weź kumpla niech Ci tp zrobi.

PanKracy
30-09-2008, 23:56
Na początku musisz przyjść z family brooch do NPC i powiedzieć:
-hi
-brooch
-yes
-yes
znika z plecaka broszka przez co możesz podrózować na IoK

Aby popłynąć na IoK mówisz:
-hi