Pokaż pełną wersje : island of the king
elo.
mam problem poniewaz gry ide do tego faceta ktory przenosi na wyspe nie chce mnie rpzenisc;/ mam questa wykoannego z family brooch ale ten facet nie chce mnie rpzeniesc moze cos zle pisze? pomozcie!
Adi Pro Knight
26-09-2008, 16:19
możliwe... tak możliwe
(lol xD)
skalinho
26-09-2008, 18:02
elo.
mam problem poniewaz gry ide do tego faceta ktory przenosi na wyspe nie chce mnie rpzenisc;/ mam questa wykoannego z family brooch ale ten facet nie chce mnie rpzeniesc moze cos zle pisze? pomozcie!
wtedy kiedy chcesz sie tam przeniesc musisz miec przy sobie ten family brooch .
@2up
I po co nabijasz posty? -.-
@top
Powody mogą być 2:
1. Nie przyniosłeś family brooch na przystań
2. Byłeś już tam kiedyś, wszedłeś na piętro z monkami i dałeś tp zamiast zapłacić karę u starego monka.
Jeśli to powód 1 to rozwiązania możesz się domyślić, a jeśli 2 to musisz się tam (na isle of kings) dostać inaczej i zapłacić karę ;)
@up
fajnie nabijać posty z wyłaczonym limitem (gz "musku")
@top
musisz posiadać przy sobie family brooch
Kurczakos
30-09-2008, 19:58
musisz posiadać przy sobie family brooch
gUwno prawda. Jeśli nie masz pojęcia to się nie wypowiadaj :flaga_pl:. Nie trzeba przy sobie posiadać famili frocha, wystarczy że dobrze rozegrasz rozmowe z NPC o ile wogóle masz wykonanego questa...:cup::cup:
gUwno prawda. Jeśli nie masz pojęcia to się nie wypowiadaj :flaga_pl:. Nie trzeba przy sobie posiadać famili frocha, wystarczy że dobrze rozegrasz rozmowe z NPC o ile wogóle masz wykonanego questa...:cup::cup:
Nadużywasz znaku 'polska'. Można się śmiać z polaczków ale nie każdy noob nim jest . Tak więc zastanów się troche.
Subject
Weź kumpla niech Ci tp zrobi.
PanKracy
30-09-2008, 23:56
Na początku musisz przyjść z family brooch do NPC i powiedzieć:
-hi
-brooch
-yes
-yes
znika z plecaka broszka przez co możesz podrózować na IoK
Aby popłynąć na IoK mówisz:
-hi
-passage
-yes
Aby wrócić z IoK spowrotem mówisz:
-hi
-tibia
-yes
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.