Pokaż pełną wersje : Hellgate
Mam pytanie skąd wziąć klucz do hellgate i jak się nazywa
>>>
Z którym lvl pallem mógłbym tam expić
Proszę o odpowiedz z góry dzięki
Musisz kupić za 5k tutaj: http://tibia.pl/earth.php?x=32684&y=31671&z=9&q=108.96
full cap boltow/strzal + bow/xbow i jedziesz mysle ze 30lev wystarczy
Wielkie dzięki
Ale ile brać bp hp i mp ??
i po ile max bija te eb
moim zdaniem 30 lvl to za mało, dobrze zebys mial ze 45 bo eb mocno dosyc wala, a pod biblioteka jest ich duzo, ze 2 albo 3
jesli ma dobre skile oraz kusze to da sobie z nimi rade zabije elder beho szybciej niz ten zsummonuje jakiegos potwora, oczywiscie najpierw wybij dsy bo cie zajada. Co do potionow to nie wiem ja tam bylem raz na 50lev i jechalem tylko na life ringach
Ja moim 20 lvl pall, 66 dist, full cap boltów, bez eq, bp heal, 15 dragon hamów, 800 boltów w lootbagu, 2 elder beho solo... na lajcie dasz rade to jest slabsze od wyverny! Jak sie boisz wez kumpla do pomocy palla, dajcie se exp na pól i jazda z tym koksem!
up@
ktoś pisał ze eb wali dobrze to jak na 20lvl można tam expić ??
Simba_Knight
28-11-2008, 18:06
Ja moim 20 lvl pall, 66 dist, full cap boltów, bez eq, bp heal, 15 dragon hamów, 800 boltów w lootbagu, 2 elder beho solo... na lajcie dasz rade to jest slabsze od wyverny! Jak sie boisz wez kumpla do pomocy palla, dajcie se exp na pól i jazda z tym koksem!
i tu sie nie zgodze poniewaz:
moze być tam w cholere zsummonowanych crypt'ów i w ogole moze byc tam niezły tłok i gdy kolege naszego dopadnie lekki lag moze już tylko wylogować sie w swiatyni, aczkolwiek eb wcale nie wolno lekceważyć!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.