Pokaż pełną wersje : Trudna Decyzja :/
Witam. Mam mały problem ponieważ nie wiem co wybrać. Otóż mam na dwóch oddzielnych kontach dwie postacie. Pierwsza: 43 pallek, skille 70-75 (podaje w granicach ponieważ mogę jeszcze skillować), i 30 druidek mlvl 30-32. Mam zamiar kupić PACCa i zastanawiam się na którą postać. Liczę na was :). Uwzględnijcie zarobki, PvP, szybkość expa, przyjemność z gry itp :). Dodam jeszcze że na druidzie w Ankrahmun mam jakies 50k, bo zapomniałem je przesłać na FACC area po straceniu PACCa (wtedy byłem retired :p)
@ down & 2x down
I co wam to dało że napisaliście te bezsensowne posty? Czujecie się mądrzejsi? bardziej dowartościowani? ? ?
juran_se_spychowa
27-09-2008, 12:54
Taaaa... bardzo trudna decyzja... Bożee... przecież jak się pomylisz, to totalna zagłada ludzkości...
Booże... graj druidem bo jest fajny, pasi? -.-
No normalnie wybór życia. A co jak wybierzesz źle? ; OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Zabijesz się?
Palek, bo druid jest lepszy.
polski-tibijczyk
27-09-2008, 13:08
Zdecycowanie druid walisz z run i jest wieksza przyjamność gry.:p
zdecydowanie to czym chcesz grać
Inferno3031
27-09-2008, 14:25
Zdecycowanie druid walisz z run i jest wieksza przyjamność gry.:p
I to mówi palek 15 lvl... lol xD
Witam. Mam mały problem ponieważ nie wiem co wybrać. Otóż mam na dwóch oddzielnych kontach dwie postacie. Pierwsza: 43 pallek, skille 70-75 (podaje w granicach ponieważ mogę jeszcze skillować), i 30 druidek mlvl 30-32. Mam zamiar kupić PACCa i zastanawiam się na którą postać. Liczę na was :). Uwzględnijcie zarobki, PvP, szybkość expa, przyjemność z gry itp :). Dodam jeszcze że na druidzie w Ankrahmun mam jakies 50k, bo zapomniałem je przesłać na FACC area po straceniu PACCa (wtedy byłem retired :p)
Ale masz dylemat. Sweet Jesus :o Obie postacie tworzy się w max tydzień gry przy paccu... Skoro czekasz na porady to prosze : załóż nowe konto zrób na nim knight'a i tam zamów pacca xDDD
@ down & 2x down
I co wam to dało że napisaliście te bezsensowne posty? Czujecie się mądrzejsi? bardziej dowartościowani? ? ?
Dało im to pewnie to co mi... kupe śmiechu xD
Doradzę ci dobrze i ci powiem... nie graj w tibie jak masz takie prostackie problemy. Żeby ci się za niedługo nie zebrało nas pytać gdzie masz expić i na jakim lvl.
Radze się zabic bo wybór jest za trudny.
A tak na serio to zdecydowanie kina lub sorc.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.