Pokaż pełną wersje : Inne Hagemonia Tibia.pl
Jako, że ludzie ostatnio wrzucają sporo filmów na utubie, a ja swojego jeszcze tu nie umieszczałem, no i ma on niejako związek z tibią, to też się pochwalę, a co!:P Jest to film który robiłem do konkursu filmoteki t.pl :x.
Oryginalny opis filmu sprzed roku:
Film to swoista "parodia" tego forum. Oczywiście nie wszystko opisane tam jest prawdziwe. Mam jednak nadzieje, ze prócz uśmiechu da userom (i nie tylko) trochę do myślenia
Film: http://www.youtube.com/watch?v=G5nrHTHzi0Q
Niestety film jest ponadczasowy.
MiszczCyklopuwIDragonuw
27-09-2008, 13:54
najbardziej elitarny uzytkownik forum :D
hehe,dobre teksty ;D
pozdro
BingooCola
27-09-2008, 13:56
Wydaje mi sie ,że już kiedyś ten film tu był ;P .Mimo tego podoba mi sie ;)
Dobre hehe xD
Co do tych 9 latów, to masz racje
PaTrOsEK
27-09-2008, 14:02
Szkoda, że sie otworzył. xDDDDD
Było już na forum :p Ale za każdym razem jak to oglądam to sikam w gacie <joke> xD
Dział "Inne" xD
Z resztą nie tylko ten dział został "opanowany", różne działy związane z Tibią w mniejszym lub większym stopniu są "znoobowane". ;o
Ale filmik kozacki! ;]
Było już na forum :p Ale za każdym razem jak to oglądam to sikam w gacie <joke> xD
To kto to dawał? :|, bo ja tego nie widziałem, a sam nie dawałem, jedynie w podpisie kiedyś :P
Kluska_ziom
27-09-2008, 15:19
zal
hoho
Mazur199
27-09-2008, 15:39
elo super super pro ivona HEHEH 1337
zalosne
Up@
Jesteś fajny bo znasz ten program i masz odmienne zdanie na temat tego filmiku YO
To kto to dawał? :|, bo ja tego nie widziałem, a sam nie dawałem, jedynie w podpisie kiedyś :P
@ tez to ogladalem chyba z podpisu.
P.S zmien sobie ten czarny shemat kolorow bo po paru nockach bedziesz "slepszy" niz pewnie juz jestes.:(
ZapodajMuze
27-09-2008, 16:57
hahahaha ; p ,grubo "Jestem jasnowidzem , rs ma chyba cos wspolnego z zabijaniem graczy ".
Powiedzcie mi bo ja tego nie rozumiem , Jak mozna dac takiemu filmowi mniej niz 5 gwiazdek ?
Mazur199
27-09-2008, 17:15
Up@
Jesteś fajny bo znasz ten program i masz odmienne zdanie na temat tego filmiku YO
a ty jak piczka przyznajesz racje innym nie majac wlasnej opinii
film jest slaby ze wzgledu na uzycie ivony, ilez to juz filmow na YO bazuje na tym programie? wymylscie cos orginalnego
semilunaris
27-09-2008, 17:17
@ZapodajMuze: klikasz na czwartą gwiazdkę od lewej albo w ogóle nie klikasz. Takim oto sposobem możesz dawać mniej niż 5 gwiazdek.
hahahaha ; p ,grubo "Jestem jasnowidzem , rs ma chyba cos wspolnego z zabijaniem graczy ".
Powiedzcie mi bo ja tego nie rozumiem , Jak mozna dac takiemu filmowi mniej niz 5 gwiazdek ?
po co liżesz dupe?
witmac44
27-09-2008, 17:27
Film godny uwagi. Czekam na kolejny tego typu :D
ZapodajMuze
27-09-2008, 18:16
po co liżesz dupe?
O nie pol_lop mysli , ze lize dupe bo mi sie film podoba =/ Co ja teraz zrobie : (((.
Dobra lec tam na swoje noob-pvp grac .
film jest jak jego "tworca" - wiesniacki:p
nudny, denne zarciki, ciekawe czy masz orginalne wersje ivony...
film jest slaby ze wzgledu na uzycie ivony, ilez to juz filmow na YO bazuje na tym programie? wymylscie cos orginalnego
Zatem zaproponuj coś.
ZapodajMuze
27-09-2008, 23:18
film jest jak jego "tworca" - wiesniacki:p
nudny, denne zarciki, ciekawe czy masz orginalne wersje ivony...
Odezwal sie meski , ciekawy ,zabawny i orginalny tworca . lol
Widzę tutaj rzesze swoich fanów, którzy myślą, że jak mnie skrytykują w tak badziewny sposób, to są pro! hahaha lol :P
On mnie lubi, gramy razem w csa i wysyła mi itemki w tibi ;\
Głupie.:):):):):););););):p:p:p:p:(:(:(B)B)B)B):]:]:]:]:D:D:D:D:o:o:o8o8o8o:baby::baby::baby:X(X(X(:confu sed::confused::confused:;(;(;(:evul::evul::evul::c up::cup::cup:
On mnie lubi
o.o nawet sie ze mna nie przywitasz, prostak! (lepiej?)
głębiej juz mama nie pozwala? lol
zrób coś lepszego skoro to jest wieśniackie ;s Pomysł jest ciekawy i moim zdaniem dość dobrze wykonany.
hah ryba uwazaj! nastepny szturmuje ci !
Ronan_Shade
28-09-2008, 00:08
Moim zdaniem to, że w filmiku użyto Ivony nie przeszkadzam w niczym. Zgadzam się, że teraz tego się używa w 75% filmów, ale zazwyczaj są to tępe teksty, których nawet cytować nie będę. Tutaj zostały przedstawione "ciemne" strony forum, niestety prawdziwe.
xoz - zrób coś lepszego skoro to jest wieśniackie ;s Pomysł jest ciekawy i moim zdaniem dość dobrze wykonany.
lol... tego filmiku nie widzialem... myslalem na poczatku ze chodzi o inny... z sp ;) ale ten tez moze byc.. nie lubie ivony ale filmik pokazuje cala prawde, jakbym sluchal swoich mysli codziennie ;P
Taa wszyscy wiedza jak jest na forum, ale nikt nie stara sie tego zmienic. Szkoda...
co do filmu
"Szkoda ze sie otworzyl" ;D
Prawda o tym nędznym forum...
@Krytycy
Tutaj nie chodzi o to, czy użył ivony, michała, andżeliki, czy innego stefana. Ten film ma zawarty w sobie pewien głębszy przekaz. Aczkolwiek pamiętam po sobie, że Tibia w okresie grania robi potężne dziury w mózgu, a w momencie deada jest w stanie doprowadzić do stanów padaczkowo lękowych, tak więc wasze marne, wysnute z penisa argumenty pominę milczeniem.
Ten film ma zawarty w sobie pewien głębszy przekaz.
ryba>gombrowicz? lol
poza tym, ze 90% userow to rozwydrzone dzieciaki (o czym i tak wszyscy wiedza, nawet one) innego przekazu nie widze. :S
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.