zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Inne Royal Fezz : Life on Guardia !

Stron : 1 2 [3]

Argen
06-07-2009, 18:50
@up

A ty jesteś z Polski. Tibia jest przecież z Niemczech ! won mi na jakąś Polską gre !

Eeee, ale o co chodzi? Jak ja bronie Fezza. Tak, nadal wyglądasz mi na idiote.

Trunki
06-07-2009, 19:58
Fezz jeb tego maxu50 chuj mu w dupe wbijaj 85 skila:cup:

Zamknij ryj, niezależnie jakiego skila będzie miał i tak będzie low, a maxu będzie przerastał go o głowę ;)

Życze rozpadu waszej wspanialej gildii, tematu i wszystkiego co się z tym wiąże.

Pozdro lamusy :D

Maxu50
06-07-2009, 20:34
Pożadni ludzie bronia pozadnych ludzi, leszcze - leszczy i taka jest prawda. Mega zazdroszcze mu po prostu chara skili wszystkiego bo nigdy bym takiego nie zrobil!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W DODATKU PRZEZ POL ROKU!!!!!! A i do kogos kto napisal, czemu ma isc na niemieckie forum - napisalem cos, jezeli nie potrafisz zrozumiec, to nie pytaj o to po raz kolejny, tylko przeczytaj ze zrozumieniem. cze

Deyh
06-07-2009, 22:58
~~~~~~~~

ps. jebac fezza i uf

aha i jeszcze cos.. sprzedam 47 kine bez wyrobionego rec-keya i bez zrobionych questow PM

Maxu50
07-07-2009, 08:31

napisane przez 10 latka...

Ejc
07-07-2009, 08:40

Dorosnij please...
[royal fezz style]nom graty tego 12 levela ale fajowo rzes go wbil hehehe:cup: naprade grats!!!111 kurwa ale jestes ziomal[/royal fezz style]

Maxu50
07-07-2009, 14:11
Dorosnij please...
[royal fezz style]nom graty tego 12 levela ale fajowo rzes go wbil hehehe:cup: naprade grats!!!111 kurwa ale jestes ziomal[/royal fezz style]

az zacytuje co by sobie nie myslal, ze jest fajny :)

Fezzio
07-07-2009, 17:09
oj 2 dni mnie nie bylo i temat sie ladnie rozwija przes waze noob-kommenty :D
Jak by co nie chce mi sie teraz pisac polskimi "znaczkami" bo nie chce mi sie teraz :) (Ale bede sie staral tak i tak dalej)

@ Haters aka. Nooby :
Nie wiem po jakiego ch**a to robicie :confused: Moze nudno wam jest idk :/
To moze nie umie dobrze pisac i co zrobicie? :) Bedziecie mi tu pisali caly czas i co to wam da? :confused: bede dalej dawal, dalej napewno zle pisal cos , dalej gral i dalej bede "low" :baby: Tak ze sa 2 zeczy ktore mozescie zrobic :

1. Pisac dalej jak nooby i bedziemy gadali o tym ze jestem low i nie umie pisac przes kurwa iles tam.

albo

2. Dac se spokuj, sie nie klucic i troche wiencej czasu dla siebie :)

I love you all :flaga_pl:

Deyh
07-07-2009, 17:22
Jestes Lowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Fezzio
07-07-2009, 18:30
Jestes Lowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

ty tez jestes lowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww B)

Maxu50
07-07-2009, 18:57
Jedynym noobem z ludzi 'flejmujacych' jestes Ty, no poza tam kilkoma nieliczacymi sie polaczkami. Wiec takie wyzwiska sobie daruj, bo widocznie nie wiesz co oznacza slowo noob, raczej nie powinno sie go uzywac na forach. Ale wybacz Ty wiesz lepiej, nadal uwazam, ze nie powinienes tu pisac, bo strasznie karcisz polski jezyk. Napisz cos madrego to odpisze.

Ejc
07-07-2009, 19:07
za to brakowalo twoich germansko-polskich.
Jak by co nie chce mi sie teraz pisac polskimi "znaczkami" bo nie chce mi sie teraz :) (Ale bede sie staral tak i tak dalej)
bo nie umiesz
@ Haters aka. Nooby :
ogarnij dupsko bo akurat jedyne nooby to ty i twoi koledzy z carlin.
Taka prawda,nooby i plebsy dalej beda bronic ciebie a normalni trzymaja sie razem nie?
To moze nie umie dobrze pisac i co zrobicie? :)
To raczej twoj problem i jesli nie umiesz pisac to mozesz wy.*******ac na jakies niemieckie forum.
Bedziecie mi tu pisali caly czas i co to wam da?
Lamusow trzeba gnac sprawa jest zamknieta jou
:confused: bede dalej dawal, dalej napewno zle pisal cos , dalej gral i dalej bede "low" :baby: Tak ze sa 2 zeczy ktore mozescie zrobic :
Jestes noobem i masz kumpli z carlin wiec jetes nikim :/
1. Pisac dalej jak nooby i bedziemy gadali o tym ze jestem low i nie umie pisac przes kurwa iles tam.
Jestem low,nie umiesz pisac.

albo

pl?
(ostatni post tu bo nie chce bana )
siegl hail

Maxu50
07-07-2009, 19:11
ogarnij dupsko bo akurat jedyne nooby to ty i twoi koledzy z carlin.
Taka prawda,nooby i plebsy dalej beda bronic ciebie a normalni trzymaja sie razem nie?

signed <znaczki>

ruszka
07-07-2009, 19:28
Eeee, ale o co chodzi? Jak ja bronie Fezza. Tak, nadal wyglądasz mi na idiote.

Sekundy xD wstawiłem tego posta jak jeszcze up był mith maxo

Leon666
07-07-2009, 21:15
Ejj maxiu i reszta porzadnych...

NIE ZESRAJCIE SIE! xDD

Jestesmy na forum, gdzie KAZDY ma dostep, a nie na wykladzie z jezyka polskiego, no ludzie... ogarnijcie mozgi.

Trunki
07-07-2009, 21:40

@ Haters aka. Nooby :
To moze nie umie dobrze pisac i co zrobicie? :) Bedziecie mi tu pisali caly czas i co to wam da? :confused: bede dalej dawal, dalej napewno zle pisal cos , dalej gral i dalej bede "low" :baby: Tak ze sa 2 zeczy ktore mozescie zrobic :

albo

ZAMIAST PISAC POSLKIMI ZNACZKAMI PISZ PO POLSKU OKZ?????????

JESTES LOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWw

Ejc
07-07-2009, 22:16
Ejj maxiu i reszta porzadnych...

NIE ZESRAJCIE SIE! xDD

Jestesmy na forum, gdzie KAZDY ma dostep, a nie na wykladzie z jezyka polskiego, no ludzie... ogarnijcie mozgi.

jou

Fezzio
07-07-2009, 22:51
Jestes noobem i masz kumpli z carlin wiec jetes nikim :/

Bo ja "jetem" nikim ;)

Dobra nie wiem co wy chcecie.. pisze gdzies ze "niemcy" co kurwa sa naprawde polacy ale kurwa juz nie umia dobrze pisac po polsku nie moge wejsc w to forum?

"Raz chcial se fezzik w tibie pograc, i trafili sie kurwa nooby, ktore mu to zepsuli" :)

W pipie was mam i teraz ignore nic nie mowie piszcie ile chcecie mam to gdzies

POTEM DODAM FOTKI :cup:

Argen
07-07-2009, 23:00
Sekundy xD wstawiłem tego posta jak jeszcze up był mith maxo

A, no to wporządku. Wogóle nie rozumiem całej tej akcji tych co tutaj piszą.

@edit

Trunki
Świat: Guardia
Poziom: 155

Deyh
Poziom: 146

Ejc
Świat: Calmera
Poziom: 109

almerianix
Poziom: 185

Powiedzcie mi, pro h-lvle non-pvp, czy jedynym na co was stać to jakieś żałosne smuty typu "low" albo "szwab no skill". Jesteście bandą wybotowanych frajerów z non-pvp, którzy na siłę próbują udowodnić jacy to oni nie są zajebiści. Naprawde, najpierw piszecie takie bzdury jak tutaj, a potem dziwicie się, że "NON-PVP DIDN`T HAPPEND". Serdecznie współczuję waszym rodzicom.
Już widzę całą gildie "daszers" jak obmyśla plany wrzutów na Fezza HAHAHAHAHA.

Pozdro&POĆWICZCIE

Ejc
07-07-2009, 23:10
<blablabla>
hahaha ej kolejny kolega fezza? xd?
Ja do fezza nic ogolnie nie mam,jakbym ogarnal troche pisanie i swoich kolegow z carlin to ssy byly by nawet fajne.
Niestety ty argen i twoja gildia z carlin jestescie glupsi niz onXD;(
pozdro 20 lvl kozaku z pivipi?
Ps wybotowany?
tak i co z tego?
twoj mistrz fezz uzywal tibi gg ;/
XD
duch nie banuj plx
@topic
ssy fajne ale ogarnij troche kumpli z carlin i pisanie.

Fezzio
07-07-2009, 23:11
yo :D 2 screeny ;)

Fezzik the Pro-Cleaner xD (Nie dlugo POI clean robie :baby:)
http://img365.imageshack.us/img365/6195/cleanbyfezzikforjulanbs.png (http://img365.imageshack.us/i/cleanbyfezzikforjulanbs.png/)

Jakis tam joke w dp :D
http://img21.imageshack.us/img21/1882/wyruchalimnie.png (http://img21.imageshack.us/i/wyruchalimnie.png/)

Komments :baby:

-Saatis-
07-07-2009, 23:35
no zawiodłem się na tobie...
zdjęcia 18+ na forum ;(

PS jak chcesz moge Ci pomoć pisać posty :)

Gierubesoen
08-07-2009, 00:39
Jakis tam joke w dp :D

Very funny _/

IMHO gówniany temat.

Maxu50
08-07-2009, 08:26
A, no to wporządku. Wogóle nie rozumiem całej tej akcji tych co tutaj piszą.

@edit

Trunki
Poziom: 155

Deyh
Poziom: 146

Ejc
Świat: Calmera
Poziom: 109

almerianix
Poziom: 185

Powiedzcie mi, pro h-lvle non-pvp, czy jedynym na co was stać to jakieś żałosne smuty typu "low" albo "szwab no skill". Jesteście bandą wybotowanych frajerów z non-pvp, którzy na siłę próbują udowodnić jacy to oni nie są zajebiści. Naprawde, najpierw piszecie takie bzdury jak tutaj, a potem dziwicie się, że "NON-PVP DIDN`T HAPPEND". Serdecznie współczuję waszym rodzicom.

Pozdro&POĆWICZCIE

dodaj jeszcze Maxu50
Poziom: 167

Masz pojecia o sytuacji na Guardii? Wiesz kto rzadzi? Znasz nasza gildie? Chodz pograj troche na guardii zobaczymy jak dobrze nas znasz ;) Zazdroscisz lvli? Kolejny idiota 20 lvl z pvp, ktory uwaza sie za fajnego, bo codziennie ucieka do dp przed pk. B) Powtorze zapraszam na Guardie, a zobaczysz na co nas stac, zapewne na cos o czym nie masz zielonego pojecia.

#topic

ale 'dżołk' az mnie brzuch rozbolał ze smiechu ale z Ciebie idiota

Hyoga
08-07-2009, 08:41
Seghpox go go 200!!

Fez go 100!!

GO GO POWER RANGERS!!

Maxu50
08-07-2009, 08:47
Juz Nie Moge Sie Doczekac Next Sskow :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:):):):):););):):) ;)B)B)

Hyoga
08-07-2009, 08:49
Yo Yo Elo Rap Cze

Maxu50
08-07-2009, 08:55
TAAAAAAAAAAAAAAAK FEZ GOGOGOGOGOGOGOGO 239248024904820 :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup:
:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:

Hyoga
08-07-2009, 09:04
Jak To Sie Usowa, Mamooooooo??????????

TEGO POSTA NIE MA!!! NIE WIDZICIE GO! 8o8o

Hyoga
08-07-2009, 09:06

Dobrze ziooom, ze ty jestes z pvp to jest raz, dwa dobrze (nie botowales, bo nie umiesz ;/ ), ze masz skilla na pvp itp etc ALE TO JEST GUARDIA OTS, TU TWOJE ZDANIE SIE NIE LICZY.
Teraz mozesz isc do mamy i poplakac jej do fartuszka czyyy cooos.
Jak dla ciebie 180lvl to hlvl, GZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
60 PALLADYN, TO JEST COOOOOOOOOOOOOOS :evul::evul::evul::evul:

Maxu50
08-07-2009, 09:07
nabijasz sobie posty?

#topic

SPORO TU SSKOW OD MOJEJ OSTATNIEJ WIZYTY

almerianix
08-07-2009, 09:31
dziś specialnie wstałem o godzinie 8 , zeby zobaczyc twoje kapitalne ss'y<na mysle o ssach fezza nie moge spac> ,lecz bylem bardzo smutny kiedy ich nie bylo !!!1 PROSZE CIE FEZZIK ZAPODAJ JAKIES SSY NAJLEPIEJ Z AKCJI I OCZYWISCIE JAKIEGOS EDVA JAK TO TY ROBISZ W BARDZO DOBRYM STYLY

TEMACIK 10 / 10 !!! SUPERRRRRRRRRRRRR

POZDRAWIAM CIE FEZZIK , NAPISZ NA TIBII MOZE SKOCZYMY NA JAKIEGOS HUNTA ( JA BLOCZE)

ruszka
08-07-2009, 10:03
Masz pojecia o sytuacji na Guardii? Wiesz kto rzadzi? Znasz nasza gildie? Chodz pograj troche na guardii zobaczymy jak dobrze nas znasz ;) Zazdroscisz lvli? Kolejny idiota 20 lvl z pvp, ktory uwaza sie za fajnego, bo codziennie ucieka do dp przed pk. B) Powtorze zapraszam na Guardie, a zobaczysz na co nas stac, zapewne na cos o czym nie masz zielonego pojecia.

#topic

ale 'dżołk' az mnie brzuch rozbolał ze smiechu ale z Ciebie idiota

Z ciebie też ;/
to że znaczy że macie większe lvl'e nie znaczy że musicie po nim jeździć. Dobra nie expi efektywnie. To mu pokaż jak ma expić efektywnie według ciebie. Jest Low. Ok. Ty też nim kiedyś byłeś. A ty teraz jesteś high i się zachowujesz jak ultra super master bo mam większy lvl to moge ponabijać się z mniejszych bo to nooby.

Maxu50
08-07-2009, 10:10
#up

spojrz w swoj profil jesli masz jakies watpliwosci :) low to ja bylem jak 'ty' na bacznosc pod szafe wchodziles

jak juz wczesniej napisalem - low broni low'a - hajt hajta. piona

Leon666
08-07-2009, 11:12
Dajcie spokoj, olejcie go cieplym moczem. Nie widzicie, ze koles i jego koledzy chca byc fajni? Wiesz Maxiu, gowno nas obchodzi co sie dzieje na Guardii, gowno nas obchodzi twoj lvl, twoj skill, twoje zycie. Low byles i bedziesz, bo takie zachowanie jak twoje nie przysluguje "high" : E
a teraz "Wy*******a. do swojego pro temaciku."

Dele'Rook
08-07-2009, 11:25
Dzisiaj mam natchnienie do postów :D
@Fezzo
O f morte ! wyczyśćueś beesa ! N0 t0 gołgou poj !!!!!!!!!!!!! Daż radęęęę !
<german.kogz>
Mam nadzieję, że mnie zrozumiałeś starałem się pisać po twojemu ;>
Jesteś moim idolem, wiesz ? ;*

Gniewxd
08-07-2009, 11:50
Bo ja "jetem" nikim ;)

Dobra nie wiem co wy chcecie.. pisze gdzies ze "niemcy" co kurwa sa naprawde polacy ale kurwa juz nie umia dobrze pisac po polsku nie moge wejsc w to forum?

"Raz chcial se fezzik w tibie pograc, i trafili sie kurwa nooby, ktore mu to zepsuli" :)

W pipie was mam i teraz ignore nic nie mowie piszcie ile chcecie mam to gdzies

POTEM DODAM FOTKI :cup:

Od poczatku wiedzialem ze masz ''pipe'' :)

Deyh
08-07-2009, 12:32
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

ruszka
08-07-2009, 12:48
@up

nie bronimy go. Powiedziałem żeby go maxim nie wyzywał, przyjebał się do mojego lvla. Nie możesz zrozumieć tego że to że masz większy lvl nie znaczy że jesteś fajniejszy ??

Argen
08-07-2009, 13:54
Ja też nie mam zamiaru bronić Fezza, bo ani go nieznam, ani specjalnie jego screeny mnie nie rajcują, poprostu widząc jaki mu syf robicie w temacie żal mi się was robi. Jak jesteście tacy high to gogo robić "kare" na hydrach czy dragach <lol>.

Kolejny idiota 20 lvl z pvp, ktory uwaza sie za fajnego, bo codziennie ucieka do dp przed pk. Powtorze zapraszam na Guardie, a zobaczysz na co nas stac, zapewne na cos o czym nie masz zielonego pojecia.

Gówno wiesz o moich lvlach więc japa to po pierwsze. A po drugie, nie mam zamiaru robić postaci na non pvp tylko po to, żebyście mi pokazali na co was stać (co, na dsach w ghostlandzie trapy byście robili? ^^). Jak chcecie pokazać skilla to zapraszam na Fortere, Morgane czy Iridie.

Dla was moge być 12 letnim przydupasem Fezza, ale dla mnie to wy jesteście 12 letnimi dzieciakami z non-pvp usiłującymi na siłę wyleczyć się z kompleksów nooba i spamującymi w temacie BOGU DUCHA WINNEGO 60 paladyna. Poprostu płakać w mamusi fartuszek...

@down

Tak, ekspil bym na gulach w gostlandzie : )

Asunul
08-07-2009, 13:57
(co, na dsach w ghostlandzie trapy byście robili? ^^).

no nie było by wyboru skoro tylko tam byś expil

Maxu50
08-07-2009, 13:57
nie, nie moge zrozumiec, wytlumaczysz mi to????????

#leon cos tam

nie pisalem tego do Ciebie wiec co sie wychylasz? moze Ciebie nie obchodzi, ale mow za siebie, juz Ci pisalem kilka postow, a Ty nadal kozakujesz, ze niby jestes kims, a jestes zero ;)

#co do kary na dragach :

dam sska pozniej

Leon666
08-07-2009, 14:25
#leon cos tam

nie pisalem tego do Ciebie wiec co sie wychylasz? moze Ciebie nie obchodzi, ale mow za siebie, juz Ci pisalem kilka postow, a Ty nadal kozakujesz, ze niby jestes kims, a jestes zero ;)

Dobrze, a teraz WY*******A. ;)

Maxu50
08-07-2009, 15:22
bo Ty tak mowisz? ok ok juz wychodze szefie :baby: nie ten ots

Gierubesoen
08-07-2009, 17:08
Dobrze, a teraz WY*******A. ;)

Ostro, jak na 15 latka. Niech zgadnę- druga, trzecia gimnazjum? Wyrastają pierwsze włosy łonowe, pierwszy wąsik? Koleżankom z klasy rosną cycki? Nie pękaj, to minie:cup:

Bartoszek^^
08-07-2009, 17:52
Ostro, jak na 15 latka. Niech zgadnę- druga, trzecia gimnazjum? Wyrastają pierwsze włosy łonowe, pierwszy wąsik? Koleżankom z klasy rosną cycki? Nie pękaj, to minie:cup:

Tak to już jest. :(

Asunul
09-07-2009, 01:11

leze xdddd

Ejc
09-07-2009, 07:59
@up

nie bronimy go. Powiedziałem żeby go maxim nie wyzywał, przyjebał się do mojego lvla. Nie możesz zrozumieć tego że to że masz większy lvl nie znaczy że jesteś fajniejszy ??

Jakbys mial wiekszy level od niego to bys go gnoil a tak to placzesz fail :<
@topic
fezz > tibia

Refii
09-07-2009, 08:46
lol chyba pobili rekord spamu na forum :D. Nie przejmuj sie Fezzik tak to już jest z dziećmi które mają 12 lat. Muszą coś ze spamować komuś aby potem podniecać się w szkole z kolegami z tego co napisali :baby:. Dawaj więcej sqreenów to ich za tłumisz B).

(pewnie ktoś z noobów to zacytuje i napisze żebym z tond s********ł) 8o

A jeszcze jedno :): Miałem okazje przejeżdżać 2 razy przez Niemcy, pozazdrościć wam tych dróg :confused:. Raz przejeżdżałem przez Berlin :D

ruszka
09-07-2009, 09:33
Jakbys mial wiekszy level od niego to bys go gnoil a tak to placzesz fail :<
@topic
fezz > tibia

Skąd wiesz ?? Dowodzik prosze.

Gierubesoen
09-07-2009, 11:06
lol chyba pobili rekord spamu na forum :D. Nie przejmuj sie Fezzik tak to już jest z dziećmi które mają 12 lat.

Odezwał się pajac, który zaczyna zdanie od 'lol'. I ty chcesz innym wytykać, że są dziećmi?

Muszą coś ze spamować komuś aby potem podniecać się w szkole z kolegami z tego co napisali :baby:

Wakacje są debilu! :D

A jeszcze jedno :): Miałem okazje przejeżdżać 2 razy przez Niemcy, pozazdrościć wam tych dróg :confused:. Raz przejeżdżałem przez Berlin :D

Tyyyyy eeeej, serio jechałeś przez Niemcy? Jezu chryste, to niesamowite! Pucuj mocniej to może dostaniesz jakieś plate legi ;>

z tond

Naucz się pisać, chyba, że chcesz być w 100% jak twój idol Fe3$iQqQ=*=*=*

Skąd wiesz ?? Dowodzik prosze.

Jak skończysz 15 lat, może zaczniesz kumać o co chodzi : D

Asunul
09-07-2009, 11:30
Ja jechałem przez Niemcy 6 razy!!!!! Chce całego plate seta!!!!

Fezzio
09-07-2009, 12:37
Ja jechałem przez Niemcy 6 razy!!!!! Chce całego plate seta!!!!

hahahahaha xD

ruszka
09-07-2009, 12:42
Jak skończysz 15 lat, może zaczniesz kumać o co chodzi : D

15 lat ?? oi już miałem a nadal nie kumam ;(

Gierubesoen
09-07-2009, 13:01
15 lat ?? oi już miałem a nadal nie kumam ;(

Mam dla ciebie złą wiadomość...
You are
http://i516.photobucket.com/albums/u322/Tetrabromoetanol/loser.jpg

Leon666
09-07-2009, 16:46

Nie opowiadaj nam tu swoich doświadczeń życiowych...

Monster_Dracu(L)a
09-07-2009, 17:21
@Gierubesoen
Ze swoich doświadczeń, wiem, że to wszystko pojawia się w między 12 a 14 roku życia, chyba, że ktoś się dopiero obudził i zaczął patrzeć na to <lol>

Gierubesoen
09-07-2009, 18:49
Nie opowiadaj nam tu swoich doświadczeń życiowych...

Każdy normalny chłopiec to przeżywał, ale z tego co widzę wszystko jeszcze przed tobą. Trzymaj się, będzie dobrze! :)

@Gierubesoen
Ze swoich doświadczeń, wiem, że to wszystko pojawia się w między 12 a 14 roku życia, chyba, że ktoś się dopiero obudził i zaczął patrzeć na to <lol>

Wiem, ale spójrz- chłopak ma 15 lat i nie ma pojęcia o czym ja piszę. To na pewno jest jakieś opóźnienie w rozwoju psychicznym bądź emocjonalnym.

Leon666
09-07-2009, 19:08
Grzecznie Ci powiem... odje. sie od mojego wieku k? Gowno o mnie wiesz, nawet nie wiesz jak wygladam. Pochwal sie swoim wiekiem. Gadasz jakbys mial conajmniej 20, a jak tyle masz... to poprostu gz. : O Elo.

Gierubesoen
09-07-2009, 19:16
Do twojego wieku nic nie mam, po prostu piszesz jak rozwydrzony gówniarz któremu ktoś zabrał zabawki, niezależnie od tego czy w profilu masz wpisane 11, 15 czy 25 lat. Widzę, że ciekawość cię zżera, więc żebyś mógł zasnąć spokojnie udzielę ci tej cennej informacji- mam 17 lat :)

n0_name
09-07-2009, 20:18
@Spam
Oby wam się tusz skończył.

golonkamatu
09-07-2009, 20:21
@Argen, dawaj na forterę, zobaczymy kto kogo zjedzie ;)

ggostekxd
13-03-2010, 14:13
Przejrzałem pierwsze 3 strony i mogę już wystawić ocenę.

Po prostu nie potrafisz prowadzić tematu. Źle dobrane foty, sam sobie komentujesz. Moja rada : powiedz modom żeby temat skasowali.

Dupca
13-03-2010, 16:07
Przejrzałem pierwsze 3 strony i mogę już wystawić ocenę.

Po prostu nie potrafisz prowadzić tematu. Źle dobrane foty, sam sobie komentujesz. Moja rada : powiedz modom żeby temat skasowali.

Moja rada: nie odświeżaj starych tematów i nie rób z siebie idioty =/