PDA

Pokaż pełną wersje : Głupota

Szyszek
05-12-2003, 16:48
Jestem troche wkurzony , bo kol Venore w jaskini trolli jest 1 mino mag i 2 mino archery. Jest to troche przegiecie bo spokojnie se poszedlem na trolle poexpowac bez runuw a ty mi te 3 typy wyskakuja wiadomo bez runow nie mialem szans i niestety kolesjny dead. :(( poprostu nie jest to fer ale takie jest zycie:)

eerion
05-12-2003, 16:58
co z tego?? ostatnio ide na WW (przed hackiem ;( ), a na samym brzegu siedzą 2 zeki, i orc leader........ Do tego jeszcze z 3 archy tam były, a uciekłem do świątyni na PoH (cudem Red HP)

Szyszek
05-12-2003, 17:05
To naprawde cud ze dotarles do swiatyni ale te zerki i mino i lider mogly by byc zlurowane przez jakiegos debila a tam jest respawn tych potworkow ale teraz przynajmniej wiem ze tam lepiej nie chodzic chyba ze na wyzszym lv

Bloody_Izual
05-12-2003, 17:17
A ja mam do was pytanie...ten temat dotyczy czyjej głupoty waszej czy tych co zlurowali?

Szyszek
05-12-2003, 18:46
Bloody w moim przypadku to w sumie byla moja glupota bo moglem sie tam nie pchac ale z drogiej strony glupotom jest wstawianie respawnu takicj monstroch w trollach a co do kolegi to glupota lurujacych bo se adowolony idziesz na przyjeny exp i loot a tu ci taka banda wyskakuje

Bloody_Izual
05-12-2003, 22:54
Czyli w temacie chodzi o glupote ogólnom.Bo to wkurzające jest jak grałem jeszcze na dunabii moim sorcerem i ktos wziol zerka na mury.Ide sobie patrze trup zabity przez zerka.A w trupie 3 mana fluid i 7 rybek.To ide dalej lookam a tam zerk i mnie goni to ja w dlugom,oczywiście on ma boostera co jakiś czas mnei dogania i wali mi po 50-120hp.W koncu dobiegłem do wieży(tam gdzie hunter).Mane użyłem na vite,i teraz myśle:"podemnom zerk nademnom hunter",no to mi sie przypomniały mana fluidy lyknelem i podjadłem aż mana podrosła do ukochanej ilości 210 no to rzucam utana vid i schodze w tym samym momencie wchodzi jakiś knight na poziomie 23 ropuje zerka i ginie(ciala nawet nie chcialo mi się przeszukiwać :P )ide sobie patrze wychodzi jakis typek robi 5 kroków,wraca 3 i trup a na murze zerk a przy wyjściu był guard.

PS.W ty chodzi o głupota lurującego bo z tego co slyszałem padł przy lurowaniu 1 zerka,1 padł na wieży,a ten co zlurował guarda był na red i ktoś go dobił.

Ropson
06-12-2003, 00:59
Ee mam pytanie, a co majom robic te potworki stanonc p napisac do ciebie "hi", piszesz tu takie glupaty jak chcesz se pujsc na trole to idz do Ab

Monoron
27-12-2003, 09:19
To dziwne że dobiegłeś do świątyni i nikt ich jeszcze do tej por nie zabił.

Hukeram
30-12-2003, 17:29
Hmm...a ja zdradze ze tam gdzie sie MM i MA respuja sa 2 skrzynki...pomyslcie ;p

Mako
12-01-2004, 20:53
hehe.... ja slyszalem od kolegi zeraz ktos zlurowal pod same venore g spidera i lord dragona :D nie jeste pewien czy to prawda ale slyszalem to od 2 osob.
I ze potem 1 koles blokowal a drogi ropnal i ze po wenore sobie hasaly spokojnie dragon lord i gs :)

Pozdro.. :D

-Mako

Linek
13-01-2004, 04:38
To ja dzisiaj byłem na minoskach tam koło kopalni krasnoludzkich.Idę sobie patrzę minosek.Loozik.Minosek archer i minosek.Loozik.Patrzę.O będzie dużo expa bo 5 minoskó mi się na battle pojawiło.Zaraz doszło do tego jeszcze kilka minoskó i 2 archery.I tak się wcisnąłem że stałme między nimi (bez tarczy bo miałem wh w ręce) I nawet nie atakowałem tylko przesuwałem i uciekałem.Udało mi się wydostać stamtąd na red (23hp).A tam na powierzchni jakiś koleś mnie walnął za 18 ale na szczęście ktoś tam przechodził i kolesia walnął.I tamten nie zdążył mnie zabić.Ale pariw bym zginął przez własną głupotę.

Szatan-zg
13-01-2004, 05:03
A propa tematu i sinych potworów niedalego słabych, w jaskini gdzie czasami chodze na Trolle, znalazłem ukryte wejście na Demonię. :D

Zureq (RUBERA)
13-01-2004, 05:53
Jeśli chodzi o głupotę, to mam dobry przykład. Idę sobie na trolle, z ciekawości (16 lvl), schodzę na dół, patrzę, a tu gostek za mną na czerwnym pasku. Myślę sobie: "Jak go zabiję, to może coś dostanę, ale z drugiej strony, nie chcę PKować gostków na niskich lvlach (ten miał chyba 9)" Więc idę dalej, a ten noob za mną. Przyłączył się jeszcze jeden. :) Więc tak idziemy, idziemy, aż tu mino arch wyskakuje (oczywiście przypadkowo :D ) i 3 strzły, obaj dead. To ja biegiem do wyjścia (knight). Dobiegłem, poszedłem spowrotem, na około i wzięłem loot gostków. Potem wyszedłem na górę, a tu restart serva za 5 minut ;) Jakbym nie zabrał lootu z ciał, to by przepadł, więc to był dobry uczynekm, chociaż trochę egoistyczny :D

Selus
13-01-2004, 07:47
Ja kiedys przez głupote zlurowałem zerka na zamku przy ab na 2 piętro na daNOOBi robie niewidzialność
i ide zabijac zerki. Zabilem ze 4 i myśle sobie ze lepiej nie ryzykowac i zwalac bo mi sie niewidzialnosc skonczy i ropam loota a tu przez przypadek zamiast loota to zerk :D i ja w nogi nawet bez loota bo jak sie ktos zczaji to dead i nawet loota nie zabralem ;(

Ithelios
13-01-2004, 15:12
Wracałem sobie z PoH(16lvl palek-tak nawiasem mówiąc to była 4 proba zdobycia 16lvlu-zginolem 3 razy w weekend wlasnie na poh ale przez wlasna głupotę).No i sie ciesze bo odkryłem bezpieczną drogę na południowy cmentarzyk(nie ten kolo templa) i wracam z odrobionem levelem i niezłym lootem.Idę sobie koło rzeczki tak że jestem bezpieczny(dziesiątki razy tam łaziłem).A tu mi nagle mino archer.No spoko myśle dma mu rade.No i faktycznie zabiłem go.Jednak zostało mi yellow HP.Ide pare kroków dalej a tu..mino mag.I zaczyna we mnie (Cenzura) czarami.No to ja szybko UH na redzie uciekam on we mnie gfb i ff-ja yellow hp-myśle jeszcze sie nie uhne poczekam na red bo mam ostatniego uha.No i on mi tu z gfb wywala za 123 czy jakoś tak no i zaliczam 5tego deda na 16lvlu.Stracilem caly loot(500gp w złocie po ghulach brass armora i legsy oraz 200 strzał).Nie wiem co za (Cenzura) to zlurował pod rzeke ale chyba skoncze z tą postacią bo ileż można.A szkoda bo palek sie nawet ladnie zapowiadał :(

Linek
13-01-2004, 19:24
@Ithelios
To po co chodzisz palkiem na 16lvlu na PoHa?? Nie lepiej pochodzić sobie na dwarfy albo cyce albo coś takirgo?? No w każdym razie na coś łatwiejszego.Na 20 lvlu albo wyżej sobie pójdź na PoHa żebyś był bezpieczniejszy.A tymczasem borem i lasem chodź sobie na obojętnie co ale z tych łatwiejszych stworków.Prościej zdobyć lvl (może trochę wolniej exp leci ale jest bezpiecznie a nie że idziesz z 5 UHami i po godzinie albo dwóch już nie masz ani jednego.

Ithelios
13-01-2004, 20:43
Oryginalnie dodany przez Pfk
@Ithelios
To po co chodzisz palkiem na 16lvlu na PoHa?? Nie lepiej pochodzić sobie na dwarfy albo cyce albo coś takirgo?? No w każdym razie na coś łatwiejszego.Na 20 lvlu albo wyżej sobie pójdź na PoHa żebyś był bezpieczniejszy.A tymczasem borem i lasem chodź sobie na obojętnie co ale z tych łatwiejszych stworków.Prościej zdobyć lvl (może trochę wolniej exp leci ale jest bezpiecznie a nie że idziesz z 5 UHami i po godzinie albo dwóch już nie masz ani jednego.

Te poprzednie śmierci były spowodowane jedynie ciekawością-przestudiowałem główne respy na mapie i wiedziałem mniej więcej gdzie nie chodzić.Wypadałem sobie spokojnie na cycki potem poszedłem na południowy cmentarz(szerokim łukiem omijając gsy)I wszystko było pięknie,no ale zlurowanego minomaga sie nie spodziewałem.Uhów wziąłem 4-jeden poszedł na archera koło cycków a 2 na maga(3 nie zdążyłem użyć).Problem w tym że ja nie mam czasu expić kiedy indziej niż właśnie w godzinach szczytu(chodze do liceum),a wtedy na isarze jest takie bydło że strach.Tak że nie wiem już gdzie expić,zdaje sobie sprawe że jestem too low na PoH ale to była ostatnia deska ratunku :rolleyes:Podaj mi w takim wypadku niezaludnioną cycownię wyłączając południe thais mount sternum i podziemny obóz koło thais bo w tych miejscach jednego cyca znajdziesz w 10 minut X(