Pokaż pełną wersje : Co takiego ma knight w sobie??
MuLtI_^of^_HeLL
29-09-2008, 17:43
Zadreczam sie pytaniem Co takiego ma knight w sobie?? Zadaje je sobie poniewaz ciagnie mnie strasznie do grania knightem:) Kazdy uwaza ze knight jest fajny choc strasznie wolniej skille leca niz palkowi mniej bije niz palladyn i maly mlv ma. Choc jego plusy takie ze malo wydaje na bronie i moze robic lootbagi:) to Niewiem czy Knight jest az taka fajna Profesja wypowiadajcie sie prosze
Hmmm :) Do póki nie zepsuli tibi i wprowadzili Royal Speary najbardziej podobał mi się Paladyn :D Mało kto nim grał , fajnie się expiło ,a przede wszystkim ciekawie. Ale po updacie wszystko uległo zmianie ;( Poza tym nie podoba mi się w profesjach (oprócz EK) , że trzeba ciągle latać po potionki/amunicje albo nosić to w lootbagu. Myślę ,że prostota EK przyciąga do siebie. Mnie np. ciągłe bieganie RP już męczy . Nie czuję już tego fajnego dreszczyku emocji , że jak mnie dogoni np. GS to mi zasadzi nawet 200+. Hmmm Expienie MS/ED solo to trzeba sporo się nachodzić po potionki. Ciągle trzeba używać czarów itp. i to na początku jest ciekawe ale po dłuższym czasie jak expisz na tych samych potworkach to to już jest męczące. Knight to po prostu walisz, leczysz się i czasem używasz Exori ;p. Ta prostota jest fajna. Poza tym mogę loota ładować na siebie i potem go wysyłać parcelem. Paladin już tak nie zrobi :/. Mimo słabszego expa i nawet zarobku wolę grać EK niż RP czy profesjami magicznymi.
Tak tak zaraz mnie zaczną ludzie wyzywać : "Jak to EK mniej zarabia od RP hahaha" Odpowiem tak: wszystko zależy od lvl. Na lvl powiedzmy 60+ to gdzie knight ma większy zarobek ? OF ??? Afff Paladyn może też tam expić i nie zużywa softów/potionków praktycznie w ogóle. Co to za problem wziąć 200 Royal Spearów do baga i przenieść do OF , zająć sobie i expić 4-5h.
Oczywiście nie biorę pod uwagę non pvp ,bo to są aktualnie najgorsze servery wypełnione non stop noobami, nie to , co kiedyś. Są oczywiście inne przykłady ale nie mam ochoty już ich podawać. W każdym razie takie jest moje skromne zdanie na ten temat. Mogę się mylić , w końcu jestem tylko czlowiekem ale mam nadzieję ,że mam dobry tok rozumowania ;p Wszystko to tylko moja opinia z mojego punktu widzenia, na podstawie moich doświadczeń.
Skille wcale tak wolno nie leca do 80 sword leca calkiem ladnie.
Maly mlv nie robi problemu gdy uzywa ciagle potionow jednak lepiej na hunty brac mana potiony poniewam mlv leci w gore i wiecej bijesz z czaru Exori i Exori Gran.
Bronie wystarczy mu kupic 2-3 podacz calego grania kinem poniewaz Avenger i Emeral Sword sa dostepne z questu.
Knight moze expic praktycznie wszedzie bawiac sie z kazdymi potworami solo lub w teamie.
Latwo mu zarabiac kase poniewaz sa miejsca gdzie idzie malo mana potow a hity z miecza sa za darmo :)
Knight po update 7.8 nie jest juz tylko bockerem poniewaz ma dobre hity i lepsze bronie i dzieki temu na huntach z innymi zdobywa duzo doswiadczenia
jezeli masz jakies pytania pisz tu lub wyslij mi pw
MuLtI_^of^_HeLL
01-10-2008, 14:07
@up
Mowisz ze skile tak nie wolna nie leca do 80 sworda a co a w axe i clubie gorzej?? Tak samo Chyba??
maszter321
01-10-2008, 15:49
@up
Mowisz ze skile tak nie wolna nie leca do 80 sworda a co a w axe i clubie gorzej?? Tak samo Chyba??
w swordzie leca szybciej udowodnione naukowo !!!111111 ...no jasne ze tak samo....
moze robic lootbagi
No w sumie gralem ed i nie moglem juz robic lootbaga ;S
No ma w sobie cos jak kazda inna profesja pograsz troche knightem ci sie znudzi pograsz ed potem znowu kinem a potem zrobisz palla ^^ poprostu oderwanie sie od monotonii
MuLtI_^of^_HeLL
01-10-2008, 20:16
To lepiej skilic na sworda Czy obojetnie? Chcialbym wiedziec na co najlepiej Choc mam juz skile na axe 46/45
Oczywiscie Sword/Club/Axe leca tak samo
Przepraszam za to ze swordem ale ja kinem zawsze sword sword :)
psyhopatka
01-10-2008, 20:36
Powiem krótko dużo osób gra knightem bo najłatwiej ustawić nim cave bota ...
a potem tylko narzekają.
demoninator
01-10-2008, 20:42
@up
Dokładnie. Mówią jak to knight ma przesrane i wogóle sux pvp sux poty ale i tak pełno osób nimi gra bo dla nich liczy sie tylko lvl który knightem robi się najprościej bo bocik na zwykłych rotach odchodzimi a lvl leci.
Mógłby ktoś mnie poinformować skąd ściągne bota bez keyów?:(
BEDE BARDZO WDZIĘCZNY!
Knight ma w sobie bota ;]
I przestańcie już z tym: "mamo halp blz sux pfp ots oenneeneoenoe!"
Bo to już się robi nudne.
Elitek70
05-10-2008, 10:32
Nudne zaczyna byc wasze gadanie na temat kiny. Nie osadzajcie all knightow o bota bo ja np go nie uzywam i mam kumpli knightow, ktorzy tez go nie uzywaja, moze wy bocicie ale to nie znaczy ze od razu wszyscy...
Rafal_Dudek
05-10-2008, 11:31
Zadreczam sie pytaniem Co takiego ma knight w sobie?? Zadaje je sobie poniewaz ciagnie mnie strasznie do grania knightem:) Kazdy uwaza ze knight jest fajny choc strasznie wolniej skille leca niz palkowi mniej bije niz palladyn i maly mlv ma. Choc jego plusy takie ze malo wydaje na bronie i moze robic lootbagi:) to Niewiem czy Knight jest az taka fajna Profesja wypowiadajcie sie prosze
High-lvl knight to przede wszystkim blokowanie - najważniejsza funkcja z całego teama. Duża odpowiedzialność. Knight jest więc dobrą profesją dla pro.
Knight to także bezpieczeństwo. Ma dużo hp i łatwo przeżyć gdy popełnisz jakiś głupi błąd. Knight jest więc dobry dla noobków.
Knightem najłatwiej i najwygodniej się expi. Bardzo wszechstronny i nie trzeba kombinować. Nie trzeba się aż tak martwić o waste.
Knight jest zwykle najbogatszy. Gdy już kupi zadowalające eq, zarabia dużo więcej niż wydaje.
Dla mnie ważne jest tylko jedno...klimat... , dla mnie knight ma ten klimat.
LookamZzaRogu
05-10-2008, 13:29
tibiasoft.com tam bedzie i wez avast zatrzymaj dopouki nie sciagniesz bo avast zawsze cos wykryje
No i kolejny noob będzie teraz botował... dzięki
ZapodajMuze
05-10-2008, 16:32
Blackd proxy : gratz !
Powiem krótko dużo osób gra knightem bo najłatwiej ustawić nim cave bota ...
a potem tylko narzekają.
byłeś pierwszy, uprzedziles mnie ;
MuLtI_^of^_HeLL
05-10-2008, 18:21
@LookamZzaRogu
Zal mi cie ze powiedzialem ze z tibisoft.com mozna sciagnac bez vira to nie znaczy ze boce i dla twojej wiadomosci tylko raz wzyciu bocilem:/
Dzieki Wszystkim Za pomoc
@LookamZzaRogu
Zal mi cie ze powiedzialem ze z tibisoft.com mozna sciagnac bez vira to nie znaczy ze boce i dla twojej wiadomosci tylko raz wzyciu bocilem:/
to po co grasz na hartmonii skoro nie botujesz xdd
chyba ze masz taki charakter ktory nie przejdzie na pvp
MuLtI_^of^_HeLL
05-10-2008, 18:31
Bo wole grac uczciwie a na pvp nie lubie bo jak skiluje se normalnie to podejdzie noob zacznie mnie ic albo stale mraz przed depo a tu mi gosciu ue i huj ded dlatego nie gram na pvp
Ludzie przestancie robic offtopa wiem ja tez go teraz zrobie ale to jest nude jak w wielu temat ciagle sa kłótnie a to oskarżają o użycie bota,a to o to że grają na non/pvp bo mają nieodpowiedni charakter.
Troche tolerancji ludzie wybór rodzaju świata gry to wybór a według mnie każdy powinien mieć wybór i nie powinien być za niego obrażany, wybór czy ktoś używa bota czy nie to też wybór indywidualny.
Sorry za offtop ale nie moge już wytrzymać ciagłych oskarżeń o boty i inne rzeczy.
ZapodajMuze
05-10-2008, 19:54
Bo wole grac uczciwie a na pvp nie lubie bo jak skiluje se normalnie to podejdzie noob zacznie mnie ic albo stale mraz przed depo a tu mi gosciu ue i huj ded dlatego nie gram na pvp
A najgorsze jest to , ze nie botujesz nie dlatego ze jestes rzekomo "Uczciwy" tylko dlatego , ze nie wiesz skad skolowac bota ,skrypty lub nie masz na niego pieniedzy .
MuLtI_^of^_HeLL
05-10-2008, 20:20
zal tibiasoft.com lub allegro ile bot ng teraz kosztuje 25 zl dlamnie to nic
Z Tibiasoft.com ściągnie tanie, beznadziejne Tibia Auto ... A wystarczy tylko umieć parę tricków i już można się cieszyć NG za darmo.
#UP
Różnica jest taka, że ty wydałeś za Tibia NG 30 zł - ja mam go za darmo.
*Carlsberg
05-10-2008, 20:33
Z Tibiasoft.com ściągnie tanie, beznadziejne Tibia Auto ...
I w dodatku z keyloggerem.
A wystarczy tylko umieć parę tricków i już można się cieszyć NG za darmo.
Ta, crackowanie to 2 minuty
zal tibiasoft.com lub allegro ile bot ng teraz kosztuje 25 zl dlamnie to nic
Gz kupowania NG , poprostu gz.
A tak pozatym to blackd > reszta botów. kthxbye xP
LookamZzaRogu
05-10-2008, 20:47
@LookamZzaRogu
Czytanie ze zrozumieniem, plix? Szkoła podstawowa? -.- Napisałem, że przez Ciebie kolejny noob będzie botował. Skoro jesteś taki kurwa uczciwy to po chuj podajesz takie strony na forum? Thx
elocguno1
12-10-2008, 09:33
Moim Zdanie Fajnie sie Gra Knightem Nie Trzeba wracać bo spear w przypadku palla a sorc i drut bez pacca to jest Nieporozumienie.!!!
;d;););)
Silverius
12-10-2008, 10:06
@up
1 patrz gosciu na daty i poprzednie posty!
2 to nie jest juz temat do rozmowy o najcie ty do obrzucania sie miesem!
P.S. Sry za offtop i bledy ortograficzne ale jestem zbulwersowany.X(
Moim Zdanie Fajnie sie Gra Knightem Nie Trzeba wracać bo spear w przypadku palla
Tak, jakbyś chciał wiedzieć to speary już nie wypadają..
sorc i drut bez pacca to jest Nieporozumienie.!!!
Twój post to nieporozumienie:)
@up
nie wypadaja, ale sie lamia.. wiec do depo trzeba wracac.
gosciu ma racje, sorc lub druid to profesje stworzone do pacca, bez pacca bezsens nimi grac. no, jedynie jakies avalanchki/gfb + of/d lairy to dobre rozwiazanie, ew. icicle na jakiejs deeper fib.
Elesar Inferno
13-10-2008, 00:59
Podstawową zaletą knighta w dzisiejszych czasach jest niestety to, że najłatwiej i najwydajniej sie nim boci pozatym ma dużo hp i na wiekszych lv jest jak czołg. Tyle
Podstawową zaletą knighta w dzisiejszych czasach jest niestety to, że najłatwiej i najwydajniej sie nim boci pozatym ma dużo hp i na wiekszych lv jest jak czołg. Tyle
To że się nim najłatwiej boci to jest fakt, ale już napewno takim czołgiem nie jest przez to, że wprowadzili poty..
Sorce/druidzi czesto zmieniaja profesje na knighta bo nie ma waste, nie trzeba wiecznie patrzec na mane itp.
Nie wszyscy knighci to boterzy
Sorce/druidzi czesto zmieniaja profesje na knighta bo nie ma waste, nie trzeba wiecznie patrzec na mane itp.
Nie wszyscy knighci to boterzy
nie zgodzę się...każdy kina to bot na skillowaniu, nie ma mocnych, nie wbijesz 80 skilla recznie (no chyba że na monku na pvp:P)
Wloguj na tibie i przeprowadz sonde na game - chat.
btw. ja wytrzymalem do 75 i narazie nie gram, jak mi sie zachce to poskiluje, to zaden problem
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.